Članki

2CELLOS (pod zvezdami!)

19.06.2014

najava koncerta

Slovan izpadel v drugo ligo

22.04.2014

Kljub deveti zmagi v sezoni se košarkarji Slovana poslavljajo od lige Telemach. Kot zadnjeuvrščeno moštvo se selijo v 2. SKL, njihovo mesto pa bo v prihodnji sezoni zasedel Šenčur Gorenjska gradbena družba, vodilna ekipa druge lige.

Bedene zaradi poškodbe brez nastopa na Roland Garrosu?

22.04.2014

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene bo nekaj časa odsoten s teniških igrišč zaradi bolečin v zapestju. Najverjetneje bo zato moral odpovedati nastop na turnirju za grand slam v Parizu, ni pa izključena niti operacija, katero je pred leti že opravil na drugem zapestju.

FOTO: Skupne liste liberalcev ne bo. Kacin na čelu liste noče evroskeptika

22.04.2014

Dan po prazniku so svojo kandidatno listo za evropske volitve vložili v SDS. S skupno listo bodo na evropskih volitvah nastopili v SLS in NSi, svojo listo pa so vložili tudi predstavniki stranke Solidarnost. Ker se o skupnem nastopu niso uspele dogovoriti liberalne stranke, bo PS v četrtek vložila svojo listo.

VIDEO: Z izjemnim talentom popolnoma osupnil žirijo

22.04.2014

V priljubljenem britanskem šovu Britain’s Got Talent se je predstavil 26-letni Kanadčan Darcy Oake, ki je žirijo popolnoma navdušil s svojim izjemnim talentom. Mladenič je na odru dokazal, da je pravi mojster čarovnije.

VIDEO: Murko pred oltarjem zapel očenaš

21.04.2014

Mojster samopromotor Damjan Murko je znova poskrbel, da se o njem govori. Če ste mislili, da ste v teh letih videli že vse in da vas ne more z ničemer več presenetiti, ste se pošteno zmotili. Tokrat je Murko na veliko noč pred oltarjem zapel Gospodovo molitev.

Novinarka Pistoriusu: Nekdo te uči, kako se moraš vesti na sodišču

20.04.2014

Oscar Pistorius, ki je obtožen umora svojega dekleta Reeve Steenkamp, je na sodišču večkrat planil v nenadzorovan jok in bruhal. A južnoafriška novinarka je prepričana, da je vse del predstave. Še več, obtožuje ga, da ima ob sebi nekoga, ki ga uči, kako se mora vesti na sodišču, da bi ga spoznali za nedolžnega.

V gimnastičnem Tivoliju tri slovenske zmage

20.04.2014

Slovenska telovadka Teja Belak je na gimnastičnem svetovnem pokalu v ljubljanski Hali Tivoli dosegla še drugo zmago v dveh dneh, tokrat je slavila na gredi. Zmagala je tudi Saša Golob na parterju, Alen Dimic je bil na bradlji tretji.

Blaž Rola bo odslej najvišje uvrščeni Slovenec na lestvici ATP

19.04.2014

Ptujčan Blaž Rola se je uvrstil v finale teniškega turnirja challenger v Sao Paulu z nagradnim skladom 40.000 dolarjev. S tem dosežkom bo na ponedeljkovi lestvici Združenja poklicnih igralcev (ATP) najvišje uvrščeni Slovenec.

Šerif Konjevič z gosti

19.04.2014

Mirsad Filipovič, DjMc Urke, Športna dvorana Medvode, 19. 04. 2014

Forum