Članki

Michael Bublé

01.11.2014

Kanadski pevec in igralec Michael Bublé je številnim glasbenim nagradam letos dodal že četrtega grammyja, in sicer za album

Il Divo

26.09.2014

26. septembra 2014 se v Ljubljano vrača vokalna superskupina Il Divo, ki je slovenskim poslušalcem zagotovo ni treba posebej predstavljati, saj je pri nas nastopila že trikrat, vsakič pred polno dvorano.

Gramatik - live

05.09.2014

najava koncerta

Nostalgija festival

04.09.2014

NOSTALGIJA festival je tradicionalna kulturna prireditev, letos že osma po vrsti. Gre za edinstveno nostalgično prireditev v Sloveniji , ki obiskovalce popelje v stare dobre čase z vonjem po naftalinu in v Evropi velja za eno najbolj cenjenih tovrstnih prireditev.

OP ZDA: Prva nosilca Williamsova in Đoković zanesljivo v četrtfinale

01.09.2014

V četrtfinale odprtega teniškega prvenstva ZDA v New Yorku so se uvrstile še Serena Williams, Flavia Pennetta, Sara Errani in Jekaterina Makarova. V moški konkurenci si je četrtfinale priigral prvi nosilec Novak Đoković, za njim pa tudi Andy Murray. Med ženskimi dvojicami je bila uspešna Katarina Srebotnik.

VIDEO: Ste za ples na velikem platnu?

01.09.2014

Vsi plesalci iz prejšnjih štirih filmskih nadaljevanj Odpleši svoje sanje se srečajo v lesketajočem se Las Vegasu, kjer se začenja plesni boj za zmago, ki lahko udeležencem prinese kariero in uresniči njihove življenjske sanje.

Novi in nekdanji poslanci morajo prijaviti svoje premoženje

01.09.2014

Novoizvoljeni in nekdanji poslanci morajo protikorupcijski komisiji prijaviti svoje premoženjsko stanje. Javno dostopni bodo le tisti podatki, ki se nanašajo na dohodke in premoženje, pridobljeno v času opravljanja funkcije.

Badelj in Richards v Fiorentino, Holtby in Green v HSV

01.09.2014

Zadnji dan prestopnega roka je dogajanje na nogometni tržnici zelo pestro. Fiorentino sta okrepila Micah Richards in Milan Badelj, nemški Hamburg pa bo odslej močnejši za Juliana Greena in Lewisa Holtbyja.

Otočani se ne dajo

01.09.2014

Golfska zasedba Združenega kraljestva (Velika Britanija + Irska) lovorike imenovane St. Andrews Trophy ne izpusti iz rok. Na švedskem igrišču Barsebäck so s 14:10 odpravili zasedbo kontinentalne Evrope za katero je igral tudi Slovenec Tim Gornik.

Messi si je poškodoval stegensko mišico

01.09.2014

Nastop Lionela Messija, zvezdnika Barcelone in argentinske nogometne reprezentance, na prijateljski tekmi proti Nemčiji v sredo v Düsseldorfu je vprašljiv. Messi si je proti Villarrealu poškodoval stegensko mišico.

Forum