Članki

Prednovoletni pop-operni koncert Žige Laknerja

29.11.2014

Prednovoletni pop-operni koncert Žige Laknerja

LAIBACH (turneja po Sloveniji)

28.11.2014

najava koncertov

AVDIO: Prevc: Vsaka uvrstitev med deset najboljših je zelo dobra

28.11.2014

Švicar Simon Ammann je zmagovalec tekme svetovnega pokala v smučarskih skokih v finskem Kuusamo. Drugo mesto je osvojil Japonec Daiki Ito, tretje pa njegov rojak Noriaki Kasai. Najboljši Slovenec je bil Peter Prevc na devetem mestu.

Milanović zaradi Šešlja ne bo potoval v Beograd

28.11.2014

Zoran Milanović se protestno ne bo udeležil srečanja voditeljev 16 držav srednje in vzhodne Evrope v Beogradu. Meni namreč, da bi se moral srbski vrh konkretneje distancirati od hujskaških nastopov radikalca in haaškega obtoženca Vojislava Šešlja.

V Mariboru se je s prižigom novoletnih lučk začel Čarobni december

28.11.2014

V Mariboru so prižgali novoletno razsvetljavo in luči na novoletni jelki, ki stoji na Trgu generala Maistra. Okrasitev je podobna lanski, v prednovoletnem času pa Mariborčanom ne bo manjkalo koncertov.

Kek še naprej navdušuje na Hrvaškem

27.11.2014

Osrednja vloga med ljubitelji nogometa na Hrvaškem pripada slovenskemu strokovnjaku na klopi Rijeke Matjažu Keku. Njegovo moštvo je pred polnimi tribunami stadiona Kantrida v petem krogu evropske lige premagalo belgijski Standard z 2:0 in ostaja v igri za napredovanje.

Manouche dokazali, da niso muha enodnevnica

27.11.2014

Skupina Manouche je izdala drugi album z naslovom Stisn se k men. Na njej je 11 novih skladb. O plošči in o tem, kako jim je uspelo Francoze navdušiti s pesmimi v slovenščini, smo se pogovarjali s pevcem, kitaristom in idejnim vodjo kolektiva Robijem Piklom.

Einstürzende Neubauten

27.11.2014

najava koncerta

Prevc drugi najdaljši na kvalifikacijah v Kuusamu

27.11.2014

Na tekmi za svetovni pokal v finskem Kuusamu bo nastopilo šest Slovencev. Peter Prevc je imel nastop že zagotovljen, s skokom 142,5 metra pa je bil v kvalifikacijah drugi najdaljši, skozi kvalifikacijsko sito pa so se prebili še Anže Lanišek, Jernej Damjan, Jurij Tepeš, Robert Kranjec in Matjaž Pungertar.

Forum