Članki

Michael Bublé

01.11.2014

Kanadski pevec in igralec Michael Bublé je številnim glasbenim nagradam letos dodal že četrtega grammyja, in sicer za album

Il Divo

26.09.2014

26. septembra 2014 se v Ljubljano vrača vokalna superskupina Il Divo, ki je slovenskim poslušalcem zagotovo ni treba posebej predstavljati, saj je pri nas nastopila že trikrat, vsakič pred polno dvorano.

Nostalgija festival

04.09.2014

NOSTALGIJA festival je tradicionalna kulturna prireditev, letos že osma po vrsti. Gre za edinstveno nostalgično prireditev v Sloveniji , ki obiskovalce popelje v stare dobre čase z vonjem po naftalinu in v Evropi velja za eno najbolj cenjenih tovrstnih prireditev.

SEVERINA na plaži

26.07.2014

Kje so časi, ko je bila še čisto preprosta ‘Dalmatinka’ oz. ‘Djevojka sa sela’, ko so

Slovenke v predkvalifikacijah za SP proti Belorusiji, Švici in Grčiji

22.07.2014

Na sedežu Evropske rokometne zveze na Dunaju so predkvalifikacijske skupine za nastop na ženskem svetovnem prvenstvu, ki bo med 5. in 20. decembrom prihodnje leto na Danskem. Sloveniji je dolgoletni sekretar RZS Leopold Kalin izžrebal Belorusijo, Grčijo in Švico.

Jakob Kapus na ruski festival s skladbo, ki so jo zavrnili na MMS

22.07.2014

Pevec Jakob Kapus bo na začetku avgusta odpotoval v Moskvo, kjer bo nastopil na največjem mednarodnem poletnem glasbenem festivalu pevcev popularne glasbe v tej regiji Pirogovsky Rassvet.

Bolt spet na Copacabani

21.07.2014

Jamajški atletski šampion Usain Bolt bo tudi v letošnji sezoni nastopil na revialni preizkušnji na sloviti Copacabani. Lani je nastopil na 150-metrski preizkušnji, letos pa bo razdalja krajša za 50 metrov.

Po Laporniku poškodovan še Rojc

21.07.2014

Slovenski B košarkarski reprezentant Matej Rojc je moral skleniti priprave z A reprezentanco, ki jo v kratkem čaka nastop na svetovnem prvenstvu. Razlog je poškodba kolena, ki ga že dalj časa ovira na terenu.

VIDEO in FOTO: Ula v prisotnosti svojega fanta osvajala drugega moškega

21.07.2014

Model, plesalka skupine SheDivaz in Playboyevo dekle Ula Šemole se je nedavno mudila v luksuzni vili v Zagrebu, katere vrednost je ocenjena na 2,5 milijona evrov. Kakšni so njeni vtisi in kaj je tam počela, pa si preberite v nadaljevanju.

Gerrard rekel zbogom Gordon Albionu, Hodgson ga razume

21.07.2014

Legendarni kapetan angleškega nogometnega velikana Liverpoola Steven Gerrard je po 114 nastopih za angleško reprezentanco sklenil, da zaključi kariero v dresu Gordon Albiona. Selektor Roy Hodgson ga povsem razume.

Forum