Članki

Pešec, ki ga je na Jesenicah zbil 30-letni voznik, umrl

01.09.2014

Ta konec tedna je na Jesenicah 24-letnega pešca zbil 30-letni voznik. Pešec je bil v nesreči poškodovan, zato so ga prepeljali v ljubljanski klinični center. Njegove poškodbe so bile tako hude, da je v bolnišnici umrl.

FOTO: Potrdili, da je bila za strmoglavljenje kriva napaka na hidravliki

01.09.2014

Poročilo preiskovalne komisije je pokazalo, da je bila za avgustovsko strmoglavljenje hrvaškega vojaškega letala mig 21 res kriva napaka na hidravliki. Med poveljevanjem pa ni bilo nobenih napak.

Zaradi nesreče več ur oviran promet na štajerski avtocesti

01.09.2014

Zaradi trčenja osebnega avtomobila in tovornjaka med predoroma Trojane in Podmilj je bila avtocesta v smeri Ljubljane dalj časa zaprta. Poškodovanih ni bilo, nastala je le gmotna škoda. Posledice prometne nesreče so odpravili.

FOTO: V eksploziji plina v Parizu umrlo sedem ljudi

01.09.2014

Francoske oblasti so sporočile, da je v eksploziji plina, ki je odjeknila v predemestju Pariza, umrlo sedem ljudi. Enega človeka še pogrešajo in ga iščejo. Uradno vzrok za eksplozijo ni znan, notranji minister pa pravi, da je šlo verjetno za uhajanje plina.

V Alpah umrli štirje alpinisti

31.08.2014

V Italiji so v Alpah med vzponom na Monte Disgrazia umrli štirje alpinisti. Vzrok za nesrečo ni znan, so pa v času nesreče na območju gore vladale telo slabe vremenske razmere.

VIDEO: Deklico na plaži zasula mivka, v katero je skopala luknjo

31.08.2014

Devetletna deklica, ki se je s prijatelji igrala na plaži v Oregonu, je v mivko skopala luknjo in zlezla vanjo. A nanjo se je vsul pesek in jo pokopal pod seboj. Reševalci in policisti so jo po nekaj minutah potegnili ven, a žal je bilo že prepozno.

Povzročitelj nesreče na Jesenicah se je sam javil policiji

31.08.2014

Policija je sporočila, da se ji je javil voznik, ki je ponoči na Jesenicah med železniško postajo in sodišče povzročil nesrečo, v kateri je bil huje poškodovan 24-letni pešec.

Tudi ta konec tedna minil v znamenju kolon na cestah

31.08.2014

Kolona pred predorom Karavanke v smeri Avstrije je vse krajša, sicer pa je bilo na slovenskih cestah ta konec tedna veliko zastojev. Najdaljši zastoji so bili pred Karavankami.

FOTO: Poškodovani Beckham ljubeče skrbel za hčerko

31.08.2014

Po nesreči z motorjem, v kateri se na srečo ni huje poškodoval, so paparaci Davida Beckhama v družbi otrok opazili na losangeleškem letališču. Največ pozornosti je pritegnila njegova najmlajša hčerka.

Na maturantskem izletu v Španiji umrl 17-letni Hrvat

31.08.2014

Na maturantskem izletu v Španiji je umrl 17-letnik iz hrvaškega mesta Delnice. Kot kaže, je na mestnem gradbišču splezal na žerjav in padel z višine 25 metrov, da je bil pri priči mrtev. Policijska preiskava poteka.

Forum