Članki

Na motorista pri Kokri se je vsulo kamenje, sopotnica je umrla

27.07.2014

Na cesto med Preddvorom in Jezerskim je zgrmelo kamenje v trenutku, ko sta tja pripeljala motorista. Sopotnica je v nesreči umrla. Na Drulovki pa je ugasnilo življenje mopedista.

Ricciardo na Hungaroringu do druge zmage v karieri

27.07.2014

Avstralec Daniel Ricciardo (Red Bull) je zmagovalec enajste dirke sezone svetovnega prvenstva formule 1. Na današnji dirki za VN Madžarske v Budimpešti je drugo mesto osvojil Španec Fernando Alonso (Ferrari), tretje pa Britanec Lewis Hamilton (Mercedes).

Pred Rusko kapelico izpostavili dobre odnose Slovenije in Rusije

27.07.2014

Pred Rusko kapelico pod Vršičem je potekala tradicionalna slovesnost. Častni pokrovitelj dogodka, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo v odhodu Metod Dragonja je dejal, da je Ruska kapelica postala simbol prijateljstva slovenskega in ruskega naroda.

Lepa Brena uspešno prestala operacijo

26.07.2014

Potem ko si je v nesrečnem padcu Lepa Brena zlomila obe roki, so zvezdnico operirali v bolnišnici v Lovranu. Operacija je potekala brez zapletov in 53-letna pevka se obdana z najdražjimi počuti dobro.

V smrtni nevarnosti: prehitri slovenski motorist na Hrvaškem v betonsko ograjo in drevo

26.07.2014

Slovenec je po prometni nesreči na Hrvaškem v smrtni nevarnosti, potem ko je zapeljal s ceste in trčil v betonsko ograjo in drevo v Virju nedaleč Koprivnice.

Priče hude prometne nesreče v Kranju, javite se!

26.07.2014

Na Planini v Kranju se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in kolesar. Policija prosi vse priče nesreče, da jih pokličejo na interventno številko 113.

FOTO: Skale z domov pregnale že štiri družine

26.07.2014

Zaradi skalnega podora v Podstudencu pri Kamniku so morali evakuirati že štiri družine, ki živijo v treh objektih v neposredni bližini podora. Svoje domove je tako moralo zapustiti 15 oseb, ki naj bi se na svoje domove vrnili v ponedeljek zvečer.

Po več urah rešili planinko, ki je padla pri sestopu s Storžiča

26.07.2014

Pri sestopu s Storžiča na tržiško stran na višini okoli 1900 metrov je zdrsnila planinka in se huje telesno poškodovala. Reševanje je trajalo več ur, saj helikopter zaradi težav z vremenom sprva ni mogel do kraja nesreče.

Splezala je iz razbitin letala in v bližnji hiši poklicala očeta

26.07.2014

V zadnjih dneh se vrstijo letalske nesreče. Tako smo zabeležili tudi nesrečo na Tajvanu, v kateri je umrlo 48 oseb, 10 ljudi je preživelo. Med njimi tudi 34-letnica, ki se je sama rešila iz razbitin in odhitela v bližnjo hišo.

Na varnost v predorih odločujoče vplivajo vozniki

26.07.2014

Na Darsu ocenjujejo, da je trenutno stanje v predorih, s katerimi upravljajo, ustrezno. Predori in niše so izdelani skladno z evropskimi predpisi, na varnost pa odločujoče vplivajo vozniki, ugotavljajo na Darsu.

Forum