Članki

FOTO: Misica sama na Šrilanko

27.11.2014

Miss Universe Slovenije 2013 Sara Savnik se po dobrem letu dni vrača na Šrilanko, kjer je lani na azijskem tednu mode popolnoma očarala oblikovalce in fotografe. Lepotica bo tam preživela 14 dni.

FOTO: Porazno stanje naših cest. Preverite, kateri so nevarni odseki

27.11.2014

Strokovnjaki, vključeni v evropski projekt Sensor, so v 26 mesecih pregledali in ovrednotili 3180 kilometrov slovenskih cest in ugotovili, da je stanje porazno, saj je skoraj 60 odstotkov državnih ter regionalnih cest nevarnih. Odgovorne pozivajo k ukrepanju.

Trije močno pijani v rokah policistov: eden povzročil nesrečo, voznik in voznica sta bila še brez dovoljenja

27.11.2014

Policisti PU Maribor ponovno opozarjajo, naj vozniki za volan sedejo le trezni. Zadnje dni namreč veliko prepogosto obravnavajo voznike z občutno prekoračeno količino alkohola v krvi.

19-letni povzročitelj nesreče vozil brez izpita in s številnimi prekrški

27.11.2014

Povzročitelj grozljive prometne nesreče, v kateri so umrli trije mladi Srbi, je star znanec policije. Obravnavali so ga za številne prekrške, prav nikoli pa se ni znašel pred sodiščem. Domnevno zato, ker naj bi bil dobro podučen, kako se izmikati roki pravice.

FOTO in VIDEO: Ne le hotel, razpada tudi smučišče Kanin. Fotografije razkrivajo sramoto

27.11.2014

Prizori v hotelu Kanin v Bovcu so grozljivi. Plesen in mah preraščata sobe, ki so bile pred zgolj petimi leti obnovljene za 3,3 milijona evrov. Hotel od znotraj dobesedno gnije. V družbi arhitekta, ki ga je projektiral, ga je obiskala ekipa oddaje Epilog.

3-letnik po nesreči v glavo ustrelil mamo

26.11.2014

26-letna Christa Engles je umrla pod streli svojega 3-letnega sina. Tragična nesreča se je zgodila, ko je 26-letnica previjala 1-letno hčerko, v tistem trenutku pa jo je v glavo ustrelil njen sin, ki je pištolo našel pod posteljo.

FOTO in VIDEO: 19-letnica zapeljala na nasprotni pas in trčila v vozilo z makedonskimi državljani

26.11.2014

Nesrečo pri Ormožu, ki je terjala dve smrtni žrtvi, še dve osebi, med njima 10-letni otrok, pa sta bili huje ranjeni, je povzročila 19-letna voznica, ki je iz neznanega razloga zapeljala na nasprotni pas. Povzročiteljica je bila huje ranjena in je v smrtni nevarnosti.

Bi ob nesreči v krški nuklearki pravilno odreagirali? V teku je državna vaja, ki bo podala odgovor

26.11.2014

V štabih civilne zaščite so pričeli obširno dvodnevno vajo posredovanja v primeru morebitne nesreče v krški nuklearki. Prebivalstvo ne bo vključeno, bodo pa gospodinjstva v desetkilometrskem pasu okoli elektrarne prejela navodila v tiskani obliki.

V čelnem trčenju umrli dve osebi, še dve pa sta huje poškodovani

25.11.2014

Pri kraju Žerovinci sta trčili dve vozili. Pri tem sta umrli dve osebi, še dve osebi pa sta bili v nesreči huje poškodovani. Lažje sta bila poškodovana tudi dva otroka. Vse poškodovane so prepeljali v bolnišnici na Ptuju in v Rakičanu.

Tragedija v Beogradu: Preživeli so, ker so pravočasno skočili iz avtomobila

25.11.2014

Nesreča, v kateri so umrli trije mladi, še vedno pretresa Srbijo. Potapljači so povedali, da prizora, na katerega so naleteli, ne bodo nikoli pozabili. Avto, ki je s ceste zapeljal v Donavo, so našli osem metrov globoko, vrata so bila zaprta, okna pa cela. Trije, ki so preživeli, so se rešili, ker so pravočasno skočili iz avta.

Forum