Članki

V hudi nesreči na gorenjski avtocesti umrli dve osebi

01.10.2014

Na gorenjski avtocesti pri izvozu Lipce se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrla dva človeka. Po prvih podatkih je bila vzrok zanjo vožnja v napačno smer povzročitelja, ki je peljal proti Ljubljani. Policija prosi vse, ki so kaj videli, da ji to sporočijo.

Nova smrtna žrtev cest: trčil v zadnji del tovornjaka, ki je stal pred rdečo lučjo

01.10.2014

V Celju je v prometni nesreči umrl 43-letni voznik osebnega vozila. 43-letnik, ki je vozil v smeri proti Teharjam, je trčil v zadnji del tovornega vozila, ki je v križišču stalo pri rdeči luči.

Nesreča za več ur zaprla avtocesto

30.09.2014

Na primorski avtocesti se je med Postojno in Uncem zgodila prometna nesreča, zaradi katere je bila avtocesta v smeri Ljubljane več ur zaprta.

Iannone: Lahko bi se boril za zmagovalne stopničke!

30.09.2014

Italijanski motociklistični dirkač razreda motoGP Andrea Iannone (Pramac Ducati) je že pozabil na dogodke v Aragoniji, kjer je moral že v drugem krogu skleniti preizkušnjo. Prepričan je, da bi bil v nasprotnem primeru sposoben biti bitko za zmagovalni oder.

Zaskrbljujoča statistika: vsako leto pri nas zagori več kot 2000 objektov, umre do 15 oseb

30.09.2014

V Sloveniji vsako leto beležimo več kot 2000 požarov na objektih. V njih se poškoduje več kot 100 ljudi, do 15 jih zaradi požarov vsako leto umre. To so številke, ki kažejo na velik pomen požarne preventive, pred začetkom meseca požarne varnosti sporočajo slovenski gasilci.

48-letnika že drugič v tem mesecu ujeli pijanega za volanom

30.09.2014

Kranjski policisti so imeli opravka z 48-letnikom, ki je vozil pod vplivom alkohola, prav tako je kršil sankcijo prepovedi vožnje. Tokrat so mu vozilo zasegli. Letos so policisti na gorenjskih cestah obravnavali že okoli 900 pijanih voznikov, vprašanje pa je, koliko se jih izmuzne nadzoru.

Pešec trčenja ni preživel

30.09.2014

20-letnik je pri kraju Prapreče trčil v 37-letnega pešca, ki je zaradi hudih poškodb na kraju umrl. Nesreča se je zgodila v temi na neosvetljenem delu ceste, voznik pa je pešca najverjetneje spregledal, ker je bil oblečen v temna oblačila in ni uporabljal odsevnih teles.

Smrtna nesreča: na moškega padlo drevo

29.09.2014

V gozdu v kraju Rošpoh je na moškega padlo drevo. Posredovali so reševalci in gasilci, a moškemu niso mogli več pomagati. Zaradi poškodb je umrl na kraju nesreče.

VIDEO: 13 let po smrti bo Aaliyah oživela na filmu

29.09.2014

Sredi novembra bo luč sveta končno ugledal dolgo napovedovani biografski film o pokojni pevki Aaliyah, ki je umrla pred 13 leti v letalski nesreči, ko je imela samo 22 let. Nekaj kadrov si lahko ogledate v kratkem napovedniku!

VIDEO: 'Monster truck' najprej čez avtomobile, nato pa med publiko. Umrli so trije ljudje

28.09.2014

Zabavni dogodek se je na Nizozemskem spremenil v tragedijo, ko je iz neznanega razloga voznik "monster trucka" izgubil oblast nad vozilom in zapeljal med občinstvo, pri tem pa so umrli trije ljudje.

Video

Ni zadetkov!

Forum