Članki

FOTO: V Ljubljani Tržaška cesta spet prevozna

22.10.2014

V Ljubljani je Tržaška cesta spet prevozna. Proti centru mesta sta odprta oba pasova, proti Brezovici pa promet poteka po enem pasu. Še vedno je zaprt predor Kupovo pred Hudajužno, saj je voda vanj nanesla ogromno materiala.

Položnica Vzajemne bo novembra nižja za 15 evrov

21.10.2014

Zavarovanci Vzajemne bodo v prihodnjem mesecu plačali 15 evrov nižjo premijo dopolnilnega zavarovanja. Zaradi tega ukrepa bo imela Vzajemna 12 milijonov evrov nižje prihodke. V odzivu na sporno oglaševanje Vzajemna rak so sporočili, da bodo z družbo, ki je zavajala, še naprej sodelovali.

Ne ebola, širila se je panika

21.10.2014

Nevarna in eksotična bolezen je ob sodelovanju medijev in politikov, ki v predvolilni kampanji podpihujejo kulturo strahu, za Američane postala resna skrb. Razmere se umirjajo, ker se okužba po umrlem bolniku iz Liberije in dveh medicinskih sestrah ni razširila niti na najbližje sorodnike.

Je bil voznik pluga pijan? Preiskovalci pravijo 'da', odvetnik pa 'ne'

21.10.2014

Na letališču v Moskvi sta trčila falcon in snežni plug. Po trčenju je izbruhnil požar, umrli pa so vsi trije člani posadke in potnik na letalu. Ta potnik je bil svetovno znan šef francoskega naftnega giganta Total.

61-letna voznica avtomobila zapeljala na nasprotni pas

20.10.2014

V naselju Vrhpolje pri Kamniku je voznica osebnega vozila iz neznanega vzroka zapeljala na nasprotni vozni pas, se zaletela v tovorno vozilo in nato še v stanovanjsko hišo. Umrla je na kraju nesreče.

Bulčeva se je učila tudi 16 ur na dan

20.10.2014

Violeta Bulc je v Evropskem parlamentu uspešno popravila vtis Alenke Bratušek. S samozavestnimi odgovori in priznavanjem pomanjkljivosti, si je nabrala precej simpatij članov odbora in podporo slovenskih evropskih poslancev.

VIDEO: Trčila rešilec in avtomobil, nastradala pešca

20.10.2014

Na Kitajskem so nadzorne kamere posnele trčenje, v katerem sta jo najhuje odnesla pešca. Ko sta pri prehodu za pešce čakala na zeleno luč, je vanju odneslo avtomobil, v katerega je pred tem trčil rešilec.

Zjutraj gneča na Primorki zaradi dveh nesreč, poškodovana je bila voznica

20.10.2014

Na primorski avtocesti je pred cestninsko postajo Log v smeri Ljubljane trčilo več vozil. Lažje je bila poškodovana voznica tovornega vozila, nekaj časa je bil zaprt tudi prehitevalni pas. Nastal je daljši zastoj.

V šestih mestnih občinah kar štirje novi župani. Župana ostajata Arčon in Fištravec

19.10.2014

V Mariboru je prepričljivo slavil dosedanji župan Andrej Fištravec. Župan Nove Gorice bo še naprej Matej Arčon, v Novem mestu pa je zmagal Gregor Macedoni. Murski Soboti bo županoval bivši kriminalist Aleksander Jevšek, občino Ptuj bo vodil Miran Senčar, v Kranju pa je slavil Boštjan Trilar.

Zaradi nesreče iščejo voznika citroena

19.10.2014

V Šentrupertu se je blizu avtocestnega izvoza zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodoval voznik motornega kolesa. Zaradi razjasnitev okoliščin policisti pozivajo voznika srebrnega citroena, ki je vozil iz smeri Letuša, naj se jim javi.

Forum