Članki

Ker ni bilo prostora, se je odločil, da gre v prtljažnik

23.11.2014

Srbija žaluje. Zaradi tragične nesreče, v kateri so umrli trije mladi – med njimi tudi 20-letnik, ki se je vozil v prtljažniku – je prometna ministrica že napovedala spremembe. Mlajšim od 21 let bi med drugim prepovedala vožnjo med 23. in 6. uro.

VIDEO: Oče znorel, ko je sodnica vozniku, ki je povozil njegovega otroka, izrekla kazen

22.11.2014

Na Nizozemskem odmeva primer voznika, ki je med prehitro vožnjo povozil tri pešce. Umrla je dveletna deklica ter njena stara starša. Sodnica je voznika obsodila le na družbeno koristno delo. Oče otroka je ob izreku kazni v sodnico vrgel stol. Več v posnetku.

V hotelu s petimi zvezdicami odjeknila silovita eksplozija, evakuirali 500 ljudi

22.11.2014

V luksuznem hotelu v središču Londona je ponoči odjeknila eksplozija plina. Del poslopja hotela se je zrušil, priče pa so poročale o veliki luknji v zunanji steni poslopja. Evakuirati so morali okoli 500 ljudi, 14 pa je ranjenih.

VIDEO: Ocene preiskovalcev: vojaka nihče ni namerno poškodoval

22.11.2014

Slovenski vojak, ki ga je med rednim usposabljanjem na Kosovu zadela dimna bomba, je še vedno v ljubljanskem kliničnem centru. Njegovo stanje je sicer stabilno, a domov ga še ne morejo pustiti.

Tragedija v Srbiji: skupina mladih z avtom zapeljala v Donavo, trije so umrli

22.11.2014

V Beogradu se je zgodila tragična nesreča. Avtomobil, v katerem je bilo šest mladih, je zapeljal v Donavo. Po neuradnih informacijah naj bi bil voznik pod vplivom alkohola, vozil pa naj bi občutno prehitro. Sledov zaviranja ni bilo.

Žičničarji, policisti in inšpektorji zavihali rokave, prvi smučarji že na belih strminah

22.11.2014

Neučakani smučarji so se na višjeležečih smučiščih že pognali po belih strminah. A potrebno je biti previden. Pretirano navdušenje lahko omaja našo razsodnost, tudi smučarska kondicija verjetno še peša.

Japonska 'črna vdova' umorila kar sedem svojih partnerjev?

22.11.2014

67-letna japonska milijonarka ima kar sedem pokojnih partnerjev. Eden od njih naj bi umrl zaradi kapi, drugi zaradi raka, tretji v motoristični nesreči, četrti zaradi zastrupitve ... Policija meni, da jih je vsaj nekaj umorila, da bi se dokopala do njihovega denarja, ona pa trdi, da ima pač smolo v ljubezni.

Slovenskega vojaka na Kosovu zadela dimna bomba, falcon ga je pripeljal domov

21.11.2014

Med rednim usposabljanjem na Kosovu se je poškodoval slovenski vojak. Zadela ga je dimna bomba, pri čemer je utrpel poškodbe glave. Čeprav njegovo stanje ni kritično, so se ponj odpravili z letalom falcon, ki ga je pripeljal na zdravljenje v Slovenijo.

FOTO: Popustila balkonska ograja; dva mrtva in šest ranjenih

21.11.2014

V zahodnem delu Londona se je zgodila nesreča, v kateri sta umrla dva človeka, šest pa je ranjenih. Delavca sta poskušala preko balkona z vrvmi potegniti kavč, a se je železna ograja pod njegovo težo odlomila in padla v globino.

Grozljivka v Mariboru: voznik se je za las izognil skupini vrtčevskih otrok

21.11.2014

Nevestni voznik pred prehodom za pešce ni ustavil, ampak je gručo otrok starih dve in tri leta ter dve vzgojiteljici, ki so bili na prehodu za pešce, raje obvozil. To so opazili policisti, ki so moškega ustavili in ugotovili, da je vozil alkoholiziran.

Forum