Članki

Monaco ni imel namena prodati Jamesa Rodrigueza

23.07.2014

Kolumbijski nogometaš James Rodriguez je nova zvezda madridskega Reala, mladenič se je v Madrid preselil iz Monaca. V francosem klubu so dejali, da se niso hoteli odreči izvrstnemu nogometašu, a je bila ponudba tako dobra, da so se "predali".

Jan Oblak s številko 13 v boj za prvega vratarja Atletica

22.07.2014

Slovenski nogometni vratar Jan Oblak, ki se je za 16 milijonov evrov preselil iz Portugalske v Španijo, je prvič stopil pred navijače na stadion Vicente Calderon, kjer tekme igra madridski Atletico. Slovenski reprezentant bo nosil dres s številko 13.

Morata po prestopu iz Reala že na 'prisilnem' počitku

22.07.2014

Španski nogometaš Alvaro Morata se je iz Španije preselil v novo okolje, Italijo. Nova okrepitev torinskega Juventusa pa nima sreče, poškodba ga je zaustavila za slaba dva meseca. Nekdanji nogometaš Reala si je poškodoval vezi v kolenu.

Dunga se vrača na klop brazilske nogometne reprezentance

22.07.2014

Predsednik brazilske nogometne zveze Jose Maria Marin je predstavil novega prvega moža nacionalne izbrane vrste, Brazilijo bo spet vodil nekdanji igralec in tudi že trener državne reprezentance Dunga.

Rodrigueza na stadionu Santiago Bernabeu pozdravilo 40 tisoč navijačev

22.07.2014

Kolumbijski nogometaš James Rodriguez je tudi uradno postal član nogometnega velikana iz Madrida, z Realom je mladenič, najboljši strelec letošnjega svetovnega prvenstva, podpisal šestletno pogodbo. Na svečani predstavitvi ga je na Realovem stadionu navdušeno pozdravilo približno 40 tisoč navijačev.

Kavčič zaključil delo z mlado reprezentanco in odhaja na Kitajsko

22.07.2014

Dolgoletni nogometni selektor U-21 reprezentance, Tomaž Kavčič, je zaključil delo z mlado izbrano selekcijo in se odpravil v tujino. Podpisal je 18-mesečno pogodbo s kitajskim drugoligašem Qingdao Jonoon FC, ki se bori za povratek v kitajski Super League.

Zanimivo: Nizozemec Advocaat (bo) selektor nogometašev Srbije

22.07.2014

Nizozemski strateg Dick Advocaat bo novi selektor srbske nogometne reprezentance. Pogodbe sicer še ni podpisal, a sta dogovor o dveletnem sodelovanju potrdila tako on kot predsednik srbske zveze Tomislav Karadžić.

Preložen derbi Olimpije in Maribora

22.07.2014

Kar se je šušljalo zadnjih nekaj dni, je dobilo tudi uradno potrditev s strani vodje tekmovalno-licenčne komisije na NZS Andreja Zalarja. Dvoboj 3. kroga slovenske lige med Olimpijo in Mariborom, ki bi moral biti 2. avgusta, je preložen. Nov datum še ni določen.

Pri Šahtarju grožnja nogometašem, ki se ne želijo vrniti: Če ne bodo prišli, bodo prvi trpeli

22.07.2014

Lastnik Šahtarja iz Donecka je zagrozil šesterici tujih nogometašev, ki se zaradi varnostnih razmer v državi ne želijo vrniti na delo v Ukrajino. "Če ne bodo prišli, bodo prvi trpeli," je dejal oligarh Rinat Ahmetov in na spletni strani zagrozil nogometašem z milijonskimi zahtevki po odškodninah.

Brazilec Taddei iz Rome v Peruggio

22.07.2014

Brazilski nogometaš Rodrigo Taddei po devetih sezonah zapušča vrste Rome. Štiriintridesetletni zvezni igralec je očitno spoznal, da na najvišji ravni ne more več igrati, zato se je preselil k drugoligašu Perugii.

Forum