Članki

Želite v svoji mansardi dihati boljši zrak?

25.04.2014

Mansarda ali podstrešje s svojo razgibanostjo vse bolj velja za prijeten in želen bivalni prostor tudi v Sloveniji. Prijeten pa je samo v primeru, če streho oziroma strešno konstrukcijo pravilno, zadostno in kvalitetno izolirate.

Podmornica preiskala skoraj vse, letala ni. In če ga nikoli ne najdejo?

25.04.2014

Podmornica Bluefin-21 je pregledala 95 odstotkov območja, kjer naj bi strmoglavilo malezijsko letalo leta MH370. A o letalu ni sledu. Vse bolj glasno je vprašanje, kaj se zgodi, če letala nikoli ne najdejo?

FOTO: Mali George resnega obraza zapustil Avstralijo

25.04.2014

Britanska kraljeva družina, Kate Middleton, princ William in princ George, se je v Avstraliji poslovila od svojih gostiteljev in se odpravila domov. Mali princ se je od zbranih na letališču poslovil z resnim obrazom in v rdeči jopici.

VIDEO: Kralji ostajajo v igri

25.04.2014

Hokejisti Los Angelesa ostajajo v končnici lige NHL. Na četrti tekmi končnice so v zahodni konferenci premagali San Jose s 6:3 in zaostanek v zmagah znižali na 1:3. Ekipi igrata na štiri zmage. Anže Kopitar je tokrat zbral točko za podajo Marianu Gaboriku za vodstvo s 5:2.

Bratuškova ali Janković? Vi pravite, nekdo tretji.

25.04.2014

Alenka Bratušek ali Zoran Janković? O tem bodo odločali člani stranke Pozitivna Slovenija, hkrati pa je v njihovih rokah lahko tudi usoda države. Oba kandidata verjameta v svojo zmago, naši bralci pa so dejali, da si želijo nekoga tretjega.

Rossi: V Argentini še bolj odločno po dober rezultat

25.04.2014

Devetkratni motociklistični svetovni prvak Valentino Rossi je novo sezono začel odlično in na prvi dirki osvojil drugo mesto. Na VN Amerik je po težavah z gumami končal na osmem mestu, v Argentini pa znova cilja na najvišja mesta.

Marta Bon se vrača na Krim

24.04.2014

Slektorica slovenske rokometne reprezentance Marta Bon se, kot je bilo pričakovati, vrača na Krim. Bonova v klubu, ki se je v drugem delu sezone znašel v precejšnjih finančnih težavah, napoveduje korenite spremembe.

FOTO: Slovenec, na katerega prisega (tudi) Armani

24.04.2014

Marka Degeneka je med delom v tujini povsem okupiral Armani. Z manekenstvom se je sicer Marko začel ukvarjati dokaj pozno, šele pri 23 letih, saj si sebe ni nikoli predstavljal v tej vlogi, še več, pred tem je bil striktno proti temu, češ, da to pa že ni delo za prave moške.

FOTO: Nordijski smučarji pozdravili leto velikih dosežkov

24.04.2014

Minula zima je bila za slovenske nordijske smučarje polna presežkov. Peter Prevc je na OI osvojil dve srebrni kolajni, bronasto odličje na svetovnem prvenstvu v poletih in drugo mesto v skupnem seštevku svetovnega pokala. Po krajšem premoru so slovenski nordijci znova našli čas za druženje.

Kako so urgentne službe urejene v Celovcu?

24.04.2014

Temeljni kamen za novo urgenco je bil položen že davnega leta 2007. Gradnjo je nekdanji minister Gantar predlani ustavil in do danes niso prestavili niti opeke. Ko avstrijski zdravniki razkažajo prostore, kjer rešujejo življenja, je nemogoče spregledati razkorak med sodobno urgenco in tem, kar vidmo v Ljubljani.

Forum