Članki

V zakulisju kongresa PS: se Janša in Janković dogovarjata o nekom tretjem?

23.04.2014

Vladajočo Pozitivno Slovenijo v pričakovanju petkovega kongresa, na katerem z Alenko Bratušek pade tudi 11. slovenska vlada, pretresajo zakulisne igre klanov. Janković in Janša naj bi bila namreč že dogovorjena o tehničnem mandatarju, ki bi ga poslanci PS in SDS potrdili s skupnimi glasovi.

Piratska stranka z enim kandidatom, Sanjska služba pa jih ima sedem

23.04.2014

Piratska stranka bo imela na evropskih volitvah le enega kandidata. To bo Rolando Benjamin Vaz Ferreira. Kandidatura bo vložena tudi za sedem izžrebancev v okviru Sanjska služba. Svojo listo je potrdila tudi stranka Zares.

Dobrodelna Enes in Saška bosta za lačne prehodila Slovenijo

23.04.2014

Ljubljanski gostinec Enes Musić je v dobrodelni namen podaril več kot 2.000 toplih obrokov. Ker mu zmanjkuje sredstev, se je odločil za novo akcijo. S sodelavko Saško sta se podala na pohod po državi, od Hodoša do Pirana. Po petih dneh hoje sta premražena in polna žuljev, a ostajata optimistična.

Večina Slovencev je v službi pod stresom. Se mu znate upreti?

23.04.2014

Slovenci smo na delovnem mestu izpostavljeni poniževanju in grožnjam, psihičnemu nasilju pa so bolj izpostavljene ženske. Ministrstvo napoveduje novo kampanjo za zdravo delovno okolje, mi pa ponujamo nasvete, kako se upreti stresu.

Kaj berejo znani Slovenci – so knjige na papirju spet 'in'?

23.04.2014

V 76 krajih po Sloveniji in zamejstvu bo ob svetovnem dnevu knjige in avtorskih pravic potekala prva Noč knjige. Ob tej priložnosti smo nekaj poznanih imen povprašali o njihovih bralnih navadah, najljubši knjigi in o tem, ali "klasično" branje na papirju izginja.

NOVO – Probiotiki WAYA LGG zdaj tudi za velike!

23.04.2014

Probiotičnim kapljicam WAYA LGG za dojenčke in otroke so se zdaj pridružile še probiotične kapsule WAYA LGG za odrasle in otroke, starejše od 6 let. Prav tako kot kapljice so tudi kapsule WAYA LGG namenjene dietetskemu uravnavanju prebavnih motenj in za vzdrževanje uravnotežene črevesne mikroflore.

Slovan izpadel v drugo ligo

22.04.2014

Kljub deveti zmagi v sezoni se košarkarji Slovana poslavljajo od lige Telemach. Kot zadnjeuvrščeno moštvo se selijo v 2. SKL, njihovo mesto pa bo v prihodnji sezoni zasedel Šenčur Gorenjska gradbena družba, vodilna ekipa druge lige.

'Vztrajam, prišel bo tudi močnejši potres'

22.04.2014

Direktorica srbskega seizmološkega urada Slavica Radovanović je prepričana, da se je pred petimi leti začelo novo obdobje potresnih aktivnosti pri nas. Meni, da se seizmična energija akumulira ter da se bo ta energija zagotovo manifestirala v še nekaj močnih potresih.

Nastavila se je fotografskemu objektivu

22.04.2014

28-letna Bar Refaeli, manekenka in nekdanje dekle Leonarda DiCapria, svojih čarov lepote ne skriva, temveč jih s ponosom razkazuje na družbenih omrežjih. Tokrat je znova pokazala svoje zavidanja vredno telo.

Agrokor najel 50 milijonov evrov posojila

22.04.2014

Agrokor je za "prestrukturiranje obstoječih dolgov in razvoj poslovnih dejavnosti koncerna" najel 50 milijonov evrov posojila pri francoski banki BNP Paribas. Pred tem je Agrokor pri ruski Sberbank in Sberbank Europe najel posojilo v višini 600 milijonov evrov.

Forum