Članki

Einstürzende Neubauten

27.11.2014

najava koncerta

Razkrila svojo najbolj tvegano odločitev

20.10.2014

Ameriška igralka Jessica Alba se lahko pohvali z zavidljivo družinico. Z možem Cashem Warrenom imata namreč dve čudoviti hčerkici. A 33-letnica ob tem priznava, da je z nosečnostjo v življenju precej tvegala.

VIDEO: Pri SZS računajo na uspešno sezono in vrhunske izide

20.10.2014

Vodstvo Smučarske zveze Slovenije po napornem poletnem obdobju, ko so se pretežno ukvarjali z nabiranjem sponzorskih sredstev, sedaj optimistični pričakujejo začetek svetovnega pokala.

Bulčeva se je učila tudi 16 ur na dan

20.10.2014

Violeta Bulc je v Evropskem parlamentu uspešno popravila vtis Alenke Bratušek. S samozavestnimi odgovori in priznavanjem pomanjkljivosti, si je nabrala precej simpatij članov odbora in podporo slovenskih evropskih poslancev.

Premier League: Mourinho zadovoljen, Wenger na trnih

20.10.2014

Po nepopolnem 8. krogu v angleški Premier League, se položaj na tabeli skorajda ni spremenil. Tri od štirih angleških ekip, ki se ta teden merijo tudi v Ligi prvakov so zmagale, toda vsaka precej drugače. Zapletlo se je edino Arsenalu, ki doma ni uspel ugnati Hull City.

FOTO: Srbski državljan tihotapil več kot 23.000 škatlic cigaret

20.10.2014

Policisti na mejnem prehodu Obrežje so pri 38-letnem državljanu Srbije odkrili 23.200 škatlic cigaret, ki so bile skrite v posebej prirejenem delu tovornega vozila. Voznika so pridržali.

Študija razkriva, kaj smo storili z alpskimi rekami: le še desetina je neokrnjenih, ogrožena tudi Soča

20.10.2014

Študija svetovne nevladne organizacije WWF opozarja, da je v naravnem stanju le še desetina rek v Alpah. Porečje Soče je sicer med najbolj ohranjenimi, a na pritoku Učja in na reki Idrijci se načrtujejo nove hidroelektrarne, opozarjajo člani organizacije.

Tuš združuje lokalne pridelovalce pod blagovno znamko Slovenske dobrote

20.10.2014

V Tušu, največjem slovenskem trgovcu, že 25 let verjamejo v moč lokalno pridelanih izdelkov in sodelovanje s slovenskimi pridelovalci.

Mourinho pravi, da proti Mariboru Costa ne bo igral

19.10.2014

Chelsea je še vedno neporažen v angleškem nogometnem prvenstvu, nazadnje so premagali Crystal Palace. Trener Jose Mourinho kot kaže na tekmi proti Mariboru ne bo mogel računati na golgeterja Diega Costo.

V šestih mestnih občinah kar štirje novi župani. Župana ostajata Arčon in Fištravec

19.10.2014

V Mariboru je prepričljivo slavil dosedanji župan Andrej Fištravec. Župan Nove Gorice bo še naprej Matej Arčon, v Novem mestu pa je zmagal Gregor Macedoni. Murski Soboti bo županoval bivši kriminalist Aleksander Jevšek, občino Ptuj bo vodil Miran Senčar, v Kranju pa je slavil Boštjan Trilar.

Forum