Članki

VIDEO: Pirla je pa res težko navdušiti ...

23.08.2014

Trikratni zaporedni italijanski nogometni prvak Juventus se je med pripravami na novo sezono med drugim "ustavil" tudi v avstralskem Sydneyju. V deželi tam spodaj je nastal tudi zabaven videoposnetek. Glavna zvezda je ideolog igre stare dame Andrea Pirlo, na katerega je očitno zelo težko narediti vtis.

Postala je mamica

23.08.2014

34-letna zvezdnica Stacy Keibler, ki je v preteklosti grela posteljo hollywoodskemu igralcu Georgeu Clooneyju, je prvič v življenju postala mamica. Na svet je pozdravila malo deklico Avo Grace.

Slavna igralka spakirala kovčke

22.08.2014

Ameriška igralka Katie Holmes se je odločila, da po dveh letih življenja v New Yorku spakira kovčke in se s hčerko Suri preseli v novo domovanje, za katerega je odštela slabe tri milijone dolarjev. Preverite, kam se odpravlja.

VIDEO: Peter Pen: Rad bi postavil ekipo, ki bo smučarsko prepoznavna

21.08.2014

Po ženskem delu smučarske reprezentance se v Južno Ameriko odpravlja še moška ekipa. V poletno bazo v čilski La Parvi bodo odpotovali smukači Andrej Šporn, Klemen Kosi, Martin Čater, Rok Perko in Boštjan Kline. Trener smukačev Peter Pen želi narediti homogeno ekipo, ki bo konkurenčna.

Šoltes odstopil, stranka Verjamem na kongres

21.08.2014

Zaradi slabega rezultata stranke Verjamem na parlamentarnih volitvah je odstopil njen predsednik Igor Šoltes. Stranka bo novo vodstvo izbrala sredi septembra. Na lokalnih volitvah pa ne bodo kandidirali.

Italijanka okradla cestninske nadzornike

21.08.2014

Novomeški policisti so obravnavali tatico, ki je priložnost za krajo izkoristila kar med postopkom cestninskih nadzornikov. Medtem ko so ti pisali kazen, je ona ukradla fotoaparat.

Predsedstvo SD zadovoljno s pogajalskim izkupičkom in naklonjeno vstopu v koalicijo

21.08.2014

Predsedstvo SD je večinoma naklonjeno vstopu v koalicijo, dokončna odločitev pa bo znana 3.septembra. SD bodo pripadli trije resorji. Ob tem je Dejan Židan dejal, da so v stranki striktno zahtevali le enega, in sicer ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Domžalčani po vzoru NBA: Helios Suns Domžale

20.08.2014

Košarkarski klub iz Domžal bo v novo tekmovalno sezono vstopil s posodobljeno vizualno podobo, imenom, novim igralskim ter trenerskim kadrom. Klub, ki bo po novem nosil ime Helios Suns Domžale, bo vodil nekdanji košarkar Gregor Hafnar.

Modrić pogodbo z Realom podaljšal do leta 2018

20.08.2014

Hrvaški nogometni reprezentant Luka Modrić ostaja zvest madridskemu Realu. Aktualni zmagovalci lige prvakov so namreč na svoji spletni strani zapisali, da so z odličnim vezistom pogodbo podaljšali do leta 2018.

Robo kupovali s ponarejenimi plačilnimi karticami

20.08.2014

Novomeški policisti so zaključili primer trojice, ki je s ponarejenimi plačilnimi karticami obiskovala trgovine, bencinske servise in druge prodajalne, kjer so nakupovali robo. Pridobili so si za najmanj 6000 evrov protipravne premoženjske koristi.

Forum