Članki

Cristiano se je priključil treningom Reala

28.07.2014

Nogometaši Real Madrida nadaljujejo z ameriško turnejo, do zaključka le te jih čakata še obračuna z Romo in Manchester Unitedom, vadbi pa se je že priključil prvi zvezdnik moštva Cristiano Ronaldo.

Benitez s treninga nagnal Callejona

28.07.2014

Španski nogometaš italijanskega Napolija je na nedeljskem treningu na lastni koži občutil kazen za nedsiciplino pri vadbi. Trener Rafael Benitez ga je predčasno poslal pod prho.

Begrad gre v stečaj

28.07.2014

Sodišče je potrdilo predlog stečaja Begrada gradenj. Za stečajnega upravitelja je imenovalo Igorja Goršeta, upniki pa lahko svoje terjatve ter ločitvene in izločitvene pravice prijavijo do 28. oktobra.

Mušič: Prvi vtisi letos so odlični

28.07.2014

Hokejisti Olimpije so začeli priprave na novo sezono lige Ebel, kjer jih prva tekma čaka 12. septembra v Celovcu. Ljubljančani so se sezone lotili z novim predsednikom, novim trenerjem in tudi novim elanom, vsi pa obljubljajo boljši izkupiček od lanskega in končnico lige.

22-letni košarkar po operaciji srca nazaj na igrišče

28.07.2014

Dobra novica prihaja iz slovenske košarkarske zveze. Mladi košarkar Urban Gorjanc, za katerega so denar za operacijo srca zbirali številni Slovenci, se vrača na parket. Da je pripravljen na nove košarkarske izzive, je potrdil tudi njegov južnokorejski kirurg.

Številni, okuženi s hepatitisom, za to sploh ne vedo

28.07.2014

V Sloveniji je s hepatitisom C okuženih do 20.000 ljudi, kar predstavlja približno odstotek prebivalcev. Le slaba sedmina ve za okužbo, zato pristojni ljudi pozivajo, naj se testirajo.

VIDEO: City deklasiral Milan: Inzaghi prejel novo zaušnico

28.07.2014

Nogometaši AC Milana so na ameriški pripravljalni turneji doživeli še en visok poraz. Po 3:0 proti Olympiakosu jih je tokrat Manchester City nadigral s 5:1. Novi trener Pippo Inzaghi je tako zelo slabo začel avanturo na klopi rdeče-črnih.

FOTO: Vojna, ki je zahtevala na milijone žrtev in stala na milijarde dolarjev

28.07.2014

Prva svetovna vojna je bila zelo kruta in krvava, zahtevala pa je skoraj 20 milijonov življenj. Na koncu je zmagala antanta, ki je centralne sile prisilila v podpis premirja. Ponekod so bile v vojni uničene celotene pokrajine, mesta in vasi.

Medtem ko se pri nas prepiramo o kandidatu: tako bodoče komisarje izbirajo v drugih državah

27.07.2014

Ne le v Sloveniji, tudi v drugih članicah EU mrzlično izbirajo kandidate in kandidatke za evropske komisarje. Številne države bodo še naprej stavile na svoje aktualne komisarje, druge bodo izbirale med nekdanjimi in aktualnimi vidnimi domačimi politiki.

Justin ljubosumen na Selenino novo prijateljico

27.07.2014

Najstniški pop idol Justin Bieber je popolnoma iz sebe. Odkar se njegovo nekdanje dekle Selena Gomez druži z manekenko Caro Delevingne, ki je biseksualna, je očitno zaskrbljen, da se morda med njima ne plete še kaj več.

Forum