Članki

Elvis Jackson (turneja po Sloveniji)

18.04.2014

najava turneje

FOTO: Brnik bogatejši za zelo zmogljivo gasilsko vozilo

18.04.2014

Na brniškem letališču imajo novo valjčno prtljažno progo ter novo zelo zmogljivo gasilsko vozilo Rosenbauer Panther. To lahko prepelje tudi do 12.000 litrov vode, s posebnim nastavkom - špico pa lahko prodre skozi trup letala in pogasi požar.

Se Terry po koncu sezone poslavlja od modrega dresa?

18.04.2014

Vodstvo nogometnega kluba Chelsea naj bi v naslednjih dneh ponudilo novo 1-letno pogodbo kapetanu Johnu Terryju. Vprašanje ali bo kratkoročni dogovor sprejel, saj je ob tem še znesek tedenske plače znatno nižji od tistega kar trenutno prejema.

Cingesar in Mišković novi okrepitvi Maribora

18.04.2014

Rokometaši mariborskega Branika bodo v novo tekmovalno leto krenili močnejši za Darka Cingesarja in Dominika Miškovića. Oba sta sklenila dveletni pogodbi. To bržkone nista zadnji mariborski okrepitvi, saj v štajerski prestolnici upajo na nastop v ligi SEHA.

FOTO: Prek spleta prodajali vse za gojenje konoplje

18.04.2014

50 kaznivih dejanj, 47 ovadenih oseb in 9 pridržanih je statistika obsežne kriminalistične preiskave s področja prepovedanih drog. Kriminalisti so razkrinkali združbo, ki je na spletu prodajala opremo, snovi ter pripomočke za nelegalno proizvodnjo prepovedane droge konoplje.

Bill Clinton bo postal dedek

18.04.2014

Nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton se pripravlja na novo izkušnjo v življenju. Njegova edinka Chelsea, ki jo ima z nekdanjo prvo damo Hillary, je namreč noseča in pričakuje prvega otroka.

Pri FIS zadovoljni s stanjem prizorišča SP

18.04.2014

Direktorja moškega in ženskega dela svetovnega pokala v alpskem smučanju, Markus Waldner in Atle Skaardal, sta zadovoljna zapustila Vail oz. Beaver Creek, kjer sta si ogledala prizorišče svetovnega prvenstva v alpskem smučanju.

Ko lahko vsak trenutek veste, kateri prijatelji so v vaši bližini

18.04.2014

Če številni menijo, da so ljudje zaradi družbenih omrežij vse bolj oddaljeni, pa zdaj Facebook pravi, da bo ljudi združeval. Ponuja namreč novo storitev, ki omogoča, da vidite, kateri prijatelji so trenutni v vaši bližini.

Obeta se gneča

18.04.2014

Zaradi praznikov se pričakuje povečan promet od Italije proti Madžarski in od Avstrije proti Hrvaški, poleg tega pa bo tudi več voznikov, ki bodo po dolgi poti utrujeni. Zato je pričakovati več okvar vozil, prometnih nesreč in drugih izrednih dogodkov.

Aguilera pokazala zaobljeni trebušček

18.04.2014

Ameriška pevka Christina Aguilera, ki se bo čez nekaj mesecev z zaročencem Mattom Rutlerjem razveselila deklice, je na družbenih omrežjih s ponosom pokazala lepo zaobljeni nosečniški trebušček.

Forum