Članki

Veseli december v Črnomlju

19.12.2014

Lepa Brena, Siddharta, S.A.R.S., Dražen Zečić, Ivana Kovač, Marko Nastić ...

Dolenjski policisti mladoletnikom zasegli skoraj tisoč petard

18.12.2014

Krški policisti so med hišno preiskavo mladoletniku zasegli skoraj 500 prepovedanih petard različnih velikosti in moči, podobno število pa so šestim mladoletnikom zasegli tudi njihovi trebanjski kolegi. Zoper vse bodo na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Novo streljanje v Ljubljani, ena oseba poškodovana

18.12.2014

Na Sketovi ulici v Ljubljani ponoči več oseb fizično napadlo eno osebo, med pretepom pa so uporabili tudi hladno in strelno orožje. Policija je sporočila, da je poškodovani zdravniško pomoč poiskal sam. Incident se je zgodil samo dva dni po streljanju na Viču.

Je fatalka Tanja res ostala brez besed?

18.12.2014

Direktorica uspešnega družinskega podjetja Plastika Skaza in letošnja dobitnica laskavega naslova Femme fatale je vselej nasmejana, sproščena in zgovorna ženska.

Ste ga videli?

17.12.2014

Svojci pogrešajo 69-letnega Mata Čengijo iz Šentjerneja. Pogrešani je od doma odšel peš, če ste ga videli, pa to takoj sporočite policistom na številko 113.

Nič več uklonilnega zapora za neplačnike glob

17.12.2014

Ustavno sodišče je v postopku za oceno ustavnosti v celoti razveljavilo ureditev uklonilnega zapora. Odločilo je tudi, da se ustavijo vsi postopki odločanja o uklonilnem zaporu. Če niste poravnali vseh glob in vam je grozil uklonilni zapor, vam ta tako ne grozi več.

Agim Ibraimi drugič najboljši makedonski nogometaš leta

17.12.2014

Vezist NK Maribor Agim Ibraimi je prejel novo nagrado za odlične nastope v tej sezoni. Napadalno usmerjeni vezist je namreč prejel nagrado za najboljšega makedonskega nogometaša leta. To mu je uspelo že drugič v karieri.

Rakitić že po pol leta zapušča Barcelono in se seli v Manchester?

17.12.2014

Hrvaški reprezentant Ivan Rakitić v Barceloni doslej ni upravičil visokih pričakovanj. Španski mediji zato že namigujejo, da bi vsestranski vezist utegnil že kmalu zapustiti Camp Nou, za njegove usluge se najbolj zanimata oba kluba iz Manchestra.

Po nesreči, v kateri je izgubil obe nogi, si je na novo ustvaril življenje

17.12.2014

Simon Šerbinek je bil, kot pravijo, eden izmed najbolj talentiranih študentov igre v svoji generaciji. Še pred koncem študija pa je v nesreči z vlakom izgubil obe nogi. Trenutno ga lahko gledamo kot enega izmed glavnih igralcev v novem slovenskem filmu. Pripoveduje, kako si je po nesreči na novo ustvaril življenje.

Fakin: Čakalne vrste so nekaterim v interesu

17.12.2014

Iz javnega zdravstva bo šel v prihodnjem letu denar tudi za skrajšanje čakalnih dob, hkrati pa bodo dodatno financirani tudi posamezni programi bolnišnic. Prihodnje leto bo v zdravstveni blagajni skupno skoraj 2,4 milijarde evrov. Nekaj denarja bodo namenili tudi skrajšanju čakalnih vrst.

Forum