Članki

Einstürzende Neubauten

27.11.2014

najava koncerta

Riblja čorba

08.11.2014

najava koncerta

Sij Acroni Jesenice želijo v naslednjih letih nazaj v ligo EBEL

24.10.2014

Na hokejskih Jesenicah so v klubu, ki ima odslej novo ime, Sij Acroni Jesenice, predstavili dosedanje delo in načrte za prihodnost. Velika dolgoročna želja je vrnitev v najmočnejše tekmovanje v regionalnem okolju, ligo EBEL.

Z novo tetovažo se je poklonila Joan Rivers

24.10.2014

Ameriška televizijska voditeljica Kelly Osbourne je velika ljubiteljica tetovaž (ima jih več kot deset), zato ni čudno, da se je odločila, da s poslikavo počasti tudi spomin na tragično preminulo komičarko in tesno prijateljico Joan Rivers.

FOTO: Prenova Slovenske ceste je v polnem teku. Vam je všeč predvidena nova podoba?

24.10.2014

Večji del Slovenske ceste v Ljubljani je v zadnjih dneh postal gradbišče. Občina namreč nadaljuje z njeno prenovo, pripravili pa so še en prikaz predvidene nove podobe. Poglejte, kako bo izgledala v jesenskih barvah!

Ujeli zapornika, ki je bil od junija na begu

24.10.2014

Novomeški policisti so ujeli zapornika, ki se v zapor na Povšetovi ni vrnil po prostem izhodu. Na Policijski upravi Novo mesto so potrdili, da so moškega v četrtek že pospremili v ljubljanski zapor.

Minister obljublja: Cesta do Gruškovja bo!

23.10.2014

Odsek bo končan v skladu z načrti, je prebivalcem ob 13 kilometrov dolgem nedokončanem delu podravske avtoceste med Draženci in Gruškovjem zagotovil minister za infrastrukturo Peter Gašperšič. Upe polaga tudi na novo slovensko komisarko za promet.

Beyonce in Jay-Z obnovila poročne zaobljube

23.10.2014

Beyonce in Jay-Z, ki sta v poletnih mesecih polnila časopisne stolpce z govoricami o ločitvi, sta poskrbela za pravo presenečenje. Eden najbolj vplivnih parov v glasbeni industriji je namreč obnovil poročne zaobljube.

Je Kim 'odstranil' šest bližnjih sodelavcev?

23.10.2014

Potem, ko več kot en mesec ni bilo v javnosti severnokorejskega voditelja Kim Džong Una, zdaj analitiki pogrešajo šest visokih predstavnikov njegovega režima. Širijo se ugibanja, da so bili likvidirani, tako kot njegov stric.

Noseča Shakira blestela ob Piqueju

23.10.2014

Čeprav so bili fotografi v zadnjih tednih na lovu za Shakirinim nosečniškim trebuščkom, se je zvezdnica odločila, da je čas, da ga tudi sama pokaže oboževalcem na družbenih omrežjih. Ponosna mamica je tokrat še posebej navdušila z elegantnim videzom.

Forum