Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Erazem Lorbek zapušča Barcelono

27.08.2014

Erazem Lorbek zapušča košarkarski klub Barcelona, so potrdili na spletnih straneh katalonskega športnega velikana. Lorbek je imel z Barcelono podpisano pogodbo za še eno sezono, a so se v klubu odločili, da lahko Lorbek po številnih poškodbah v zadnjih dveh letih zamenja sredino.

Nova okrepitev zmajev Bolgar Nikolov

17.08.2014

Vodstvo košarkarskega kluba Union Olimpija je sklenilo dogovor z bogarskim reprezentančnim kapetanom Hristom Nikolovom. Krilni igralec je nazadnje nosil dres francoskega Pau Ortheza.

Kanacević okrepil Union Olimpijo

13.08.2014

Košarkarski klub Union Olimpija je v svoje vrste pripeljal Halila Kanacevića, 203 centimetre visokega igralca, ki lahko igra na obeh centrskih položajih. Dvaindvajsetletnik, ki ima ameriško in črnogorsko državljanstvo, je z zmaji podpisal enoletno pogodbo.

Reprezentant Rebec ostaja v Domžalah

09.08.2014

Košarkarski reprezentant Matic Rebec ostaja pri domžalskem Heliosu. Ni skrivnost, da si je košarkarja v svojih vrstah želela tudi Union Olimpija, a so se v Domžalah odločili igralca zadržati, so sporočili iz ljubljanskega kolektiva.

Union Olimpija z nespremenjenim strokovnim štabom

06.08.2014

Košarkarji Uniona Olimpije v ponedeljek v dvorani Stožice začenjajo priprave na novo sezono 23014/15. V klubu so potrdili, da strokovni štab ostaja nespremenjen. Kot v lanski sezoni, bodo glavnemu trenerju Alešu Pipanu asistirali pomočniki Andrej Žakelj, Luka Bassin in Saša Ogrizović.

Legendarni Šarunas končal kariero

30.07.2014

Dolgoletni litovski košarkarski reprezentant in nekdanji član uglednih evropskih klubov, ki je okusil tudi igranje v ligi NBA, Šarunas Jasikevičius, je sklenil, da konča pot aktivnega košarkarja.

Zmaji bodo naslov branili v Šenčurju

30.07.2014

Medtem, ko se slovenska košarkarska reprezentanca pripravlja na bližnje svetovno prvenstvo v Španiji, ljudje zadolženi za klubsko tekmovanje v Slovenji pripravljajo koledar tekmovanja. Zdaj je že jasno, da bo košarkarski superpokal v Šenčurju.

VIDEO: Omić: Na centrski poziciji smo dovolj močni

22.07.2014

V uvodnem tednu priprav na SP v Španiji so slovenski košarkarji opravili testiranja fizične pripravljenosti, ki je z redkimi izjemami na zelo visokem nivoju, se udeležili nekaj treningov in se pričeli pripravljati na prijateljske dvoboje.

Union Olimpija v novi sezoni tudi v evropskem pokalu

09.07.2014

Slovenski košarkarski klub Union Olimpija bo podobno kot v minuli, tudi v prihajajoči sezoni 2014/15 nastopal v evropskem pokalu. Vodstvo tekmovanja je na zboru klubov v Barceloni potrdilo predlagani seznam udeležencev za prihajajočo sezono.

Joksimović iz Olimpije v Krko

09.07.2014

Pri slovenskih prvakih, košarkarskem klubu Krka iz Novega mesta, so v svoje vrste pripeljali izkušenega slovenskega igralca Nebojšo Joksimovića, ki je v lanski sezoni igral za ljubljansko Union Olimpijo.

Forum

jst99999918.03.2011