Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Omić: Na centrski poziciji smo dovolj močni

22.07.2014

V uvodnem tednu priprav na SP v Španiji so slovenski košarkarji opravili testiranja fizične pripravljenosti, ki je z redkimi izjemami na zelo visokem nivoju, se udeležili nekaj treningov in se pričeli pripravljati na prijateljske dvoboje.

Union Olimpija v novi sezoni tudi v evropskem pokalu

09.07.2014

Slovenski košarkarski klub Union Olimpija bo podobno kot v minuli, tudi v prihajajoči sezoni 2014/15 nastopal v evropskem pokalu. Vodstvo tekmovanja je na zboru klubov v Barceloni potrdilo predlagani seznam udeležencev za prihajajočo sezono.

Joksimović iz Olimpije v Krko

09.07.2014

Pri slovenskih prvakih, košarkarskem klubu Krka iz Novega mesta, so v svoje vrste pripeljali izkušenega slovenskega igralca Nebojšo Joksimovića, ki je v lanski sezoni igral za ljubljansko Union Olimpijo.

Blaž Mahkovic je nova okrepitev košarkarjev Olimpije

04.07.2014

Union Olimpija je močnejša za slovenskega košarkarja Blaža Mahkovica. Kranjčan, ki je zadnji dve sezoni preživel pri domžalskem Heliosu, se v Ljubljano seli za dve sezoni.

Pred leti pri Olimpiji, odslej v ligi NBA

03.07.2014

Hrvaški košarkarski branilec Damjan Rudež je novi član NBA košarkarskega moštva Indiana Pacers. Sklenil je 3-letno pogodbo, nazadnje pa je nosil dres španske Zaragoze, pred leti pa Uniona Olimpije.

Alen Omić za Netse v Orlandu

27.06.2014

Center Uniona Olimpije bo julija sodeloval na poletni ligi NBA v Orlandu, kjer bo nosil dres ekipe Brooklyn Nets. Na poletni ligi bodo še ekipe Boston Celtics, Detroit Pistons, Houston Rockets, Indiana Pacers, Memphis Grizzlies, Miami Heat, Oklahoma City Thunder in Philadelphia 76ers.

Sagadin bo odslej vodil MZT

25.06.2014

Slovenski košarkarski strokovnjak Zmago Sagadin, ki je v minuli sezoni vodil domžalski Helios, se vrača v regionalno ligo Aba. Po poročanju uradne spletne strani tekmovanja je Sagadin podpisal dvoletno pogodbo s skopskim MZT.

Pipan ostaja na klopi Uniona Olimpije

19.06.2014

Trener Aleš Pipan in vodstvo Uniona Olimpije sta se strinjala o smotrnosti nadaljevanja lansko poletje začetega dela in se dogovorila o podaljšanju sodelovanja za naslednji dve (1+1) košarkarski sezoni.

Union Olimpija in Gailius prekinila sodelovanje

12.06.2014

Košarkarski klub Union Olimpija in Deividas Gailius sta prekinila pogodbo, ki je sicer litovskega košarkarja vezala še eno sezono. Gailius si je med sezono poškodoval sezono in ni mogel pomagati ljubljanskim košarkarjem v končnici sezone.

Usoda košarkarjev Heliosa v rokah Domžalčanov

10.06.2014

Za košarkarskih klubom Helios Domžale je ena najbolj stresnih sezon v zgodovini. Dolgoletni pokrovitelj je namreč prešel v roke tujega lastnika, ki za nadaljnje vlaganje v klub postavlja jasne kriterije. V prvi vrsti si želi dobrega odziva lokalnega prebivalstva.

Forum

jst99999918.03.2011