Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Smele napovedi: Pri Unionu Olimpiji računajo, da bodo letos povsem sanirali dolgove

12.09.2014

Trener košarkarjev Uniona Olimpije Aleš Pipan se zaveda, da ga z močno prenovljeno in 30 odstotkov cenejšo ekipo čaka trdo delo za dosego ciljev, ki so v novi sezoni postavljeni enako visoko kot v lanski.

Union Olimpija zaključila ekipo za sezono 2014/15

11.09.2014

Košarkarsko svetovno prvenstvo se bliža koncu in pred vrati je nova klubska sezona. Union Olimpija je pričakovanja in zasedbo za sezono 2014/15 predstavila na zdaj že tradicionalni prireditvi v Volčjem Potoku.

Namesto Rebca pripeljali Marinovića

11.09.2014

Vodstvo košarkarskega kluba Union Olimpija bo v kratkem sestavilo igralsko križanko za novo tekmovalno leto. Zadnji novinec v zmajevem gnezdu je organizator igre Marko Marinović, ki je v lanski sezoni nastopal za Radnički iz Kragujevca.

Libanonci (neuspešno) ponujali pol milijona evrov za vstopnico v ligo ABA

05.09.2014

Helios je pred dnevi zavrnil ponudbo vodstva lige ABA za vstop v regionalno ligo. Vodilni možje so Domžalčanom ponujali brezplačno vstopnico, toda klub je ponudbo zavrnil. Za vstop v to mednarodno tekmovanje so se nato potegovali tudi libanonski predstavniki, ki so za vstopnico ponujali več kot pol milijona evrov.

FOTO in AVDIO: Angolci pošteno namučili Zdovčeve varovance

03.09.2014

Slovenska košarkarska reprezentanca je dosegla še četrto zmago na svetovnem prvenstvu. Varovanci Jureta Zdovca so precej težje od pričakovanega ugnali Angolo. 'Junaki' so odpor afriških prvakov strli šele v zadnji četrtini in slavili s 93:87.

Erazem Lorbek zapušča Barcelono

27.08.2014

Erazem Lorbek zapušča košarkarski klub Barcelona, so potrdili na spletnih straneh katalonskega športnega velikana. Lorbek je imel z Barcelono podpisano pogodbo za še eno sezono, a so se v klubu odločili, da lahko Lorbek po številnih poškodbah v zadnjih dveh letih zamenja sredino.

Nova okrepitev zmajev Bolgar Nikolov

17.08.2014

Vodstvo košarkarskega kluba Union Olimpija je sklenilo dogovor z bogarskim reprezentančnim kapetanom Hristom Nikolovom. Krilni igralec je nazadnje nosil dres francoskega Pau Ortheza.

Kanacević okrepil Union Olimpijo

13.08.2014

Košarkarski klub Union Olimpija je v svoje vrste pripeljal Halila Kanacevića, 203 centimetre visokega igralca, ki lahko igra na obeh centrskih položajih. Dvaindvajsetletnik, ki ima ameriško in črnogorsko državljanstvo, je z zmaji podpisal enoletno pogodbo.

Reprezentant Rebec ostaja v Domžalah

09.08.2014

Košarkarski reprezentant Matic Rebec ostaja pri domžalskem Heliosu. Ni skrivnost, da si je košarkarja v svojih vrstah želela tudi Union Olimpija, a so se v Domžalah odločili igralca zadržati, so sporočili iz ljubljanskega kolektiva.

Union Olimpija z nespremenjenim strokovnim štabom

06.08.2014

Košarkarji Uniona Olimpije v ponedeljek v dvorani Stožice začenjajo priprave na novo sezono 23014/15. V klubu so potrdili, da strokovni štab ostaja nespremenjen. Kot v lanski sezoni, bodo glavnemu trenerju Alešu Pipanu asistirali pomočniki Andrej Žakelj, Luka Bassin in Saša Ogrizović.

Forum

jst99999918.03.2011