Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Leber in Medvec okrepila Telemach Olimpijo

26.08.2014

Vodstvo hokejskega kluba Telemach Olimpija še naprej sestavlja igralsko križanko za novo tekmovalno leto, v svoje vrste pa so zvabili Celjana Roka Lebra in ameriškega branilca Kyla Medveca.

Hrvat Šijan za eno leto postal zmaj

22.08.2014

Hrvaški hokejist Ivan Šijan je tudi uradno novi član HDD Telemach Olimpije. Štiriindvajsetletni Zagrebčan je po uspešno opravljeni preizkušnji v Tivoliju z zmaji podpisal enoletno pogodbo.

VIDEO: Anže Kopitar razveselil mlade Olimpijine hokejiste

20.08.2014

Najboljši slovenski hokejist in dvakratni zmagovalec Stanleyjevega pokala Anže Kopitar je svoje hokejsko znanje v dvorani Tivoli, na njihovo veliko veselje, prenašal na hokejiste hokejske šole ljubljanske Olimpije.

VIDEO: Hokejisti Olimpije na začetku priprav z dvema zmagama

19.08.2014

Prvi dve pripravljalni tekmi v novi sezoni so odigrali tudi hokejisti Telemacha Olimpije. V domačem Tivoliju so gostili angleško ekipo Nottingham Panthers in dosegli dve zmagi. Na prvi tekmi so bili boljši s 3:1, na drugi pa je bil izid 4:3.

Branilec Degon nova okrepitev hokejistvov Olimpije

18.08.2014

Hokejisti HDD Telemach Olimpije so dobili novega soigralca. Prva okrepitev v obrambi iz tujine je postal 31-letni Američan Marvin Degon, ki bo v Ljubljani ostal eno sezono, poroča spletna stran ljubljanskega moštva.

Hokejisti Olimpije v svoje vrste zvabili Kanadčana Chioda

14.08.2014

Hokejisti Telemach Olimpije so se okrepili še z tretjim tujim igralcem pred začetkom nove sezone v mednarodni ligi EBEL. Novinec med zmaji je kanadski vratar Andy Chiodo, ki ima že obilo evropskih izkušenj.

EBEL: Bishop v Ljubljano, Pance v Bolzano

09.08.2014

Hokejski klub Telemach Olimpija se je okrepil še z enim tujim napadalcem. Enoletno pogodbo je podpisal Američan Hunter Bishop, ki je lani igral v AHL. Slovenski reprezentant Žiga Pance se za eno leto vrača v Bolzano.

Američan White prva okrepitev zmajev

04.08.2014

S slovenskimi državnimi prvaki Telemach Olimpijo je enoletno pogodbo podpisal ameriški hokejist Matt White. Napadalec bo v Ljubljano prispel v naslednjih dneh in zanj bo to prva sezona na evropskih hokejskih igriščih.

Kakšna Olimpija, Grahut se seli na Švedsko

29.07.2014

Čeprav so se v hokejskih krogih hitro po uvodni novinarski konferenci HDD Telemach Olimpije razširile govorice, da naj bi se v zmajevo gnezdo vrnil tudi celjski branilec Žiga Grahut, do tega ne bo prišlo. 24-letnik je namreč sklenil pogodbo s švedskim tretjeligašem Vastervikom.

VIDEO: Sekelj: Vemo kaj iščemo!

28.07.2014

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije so krenili v pripravljalno obdobje pred eno najzahtevnejših sezon v zadnjih letih. Denarja ni, kakovostnih igralcev peščico, vodstvo kluba pa išče okrepitve, ki ravno med zmaji iščejo odskočno desko za nadaljevanje športne poti.

Forum

jst99999918.03.2011