Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

V dresu zmajev tudi Gal Koren

22.07.2014

Po dveh mladih okrepitvah (Luka Kalan in Miha Logar) je enoletno pogodbo z moštvom Telemacha Olimpije podpisal reprezentančni napadalec Gal Koren, ki je v lanski sezoni že odigral nekaj tekem za zmaje.

Po trenerju prišli še prvi okrepitvi

21.07.2014

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije – kdo vse bo v prihodnje nosil zeleno – beli dres še ni znano – so po trenerju Fabianu Dahlemu dočakali tudi prvi okrepitvi. Gre za mlada Kranjčana Miho Logarja in Luko Kalana.

Hokejiste Olimpije bo v prihodnji sezoni vodil Nemec Dahlem

17.07.2014

Fabian Dahlem je novi trener hokejistov Telemach Olimpije. Nemec je s klubom podpisal enoletno pogodbo, so danes potrdili pri državnih prvakih. Prvo ekipo bo prevzel 28. julija, ko bodo zmaji začeli priprave na novo sezono.

Leber se seli v Rusijo

07.07.2014

Slovenski hokejski reprezentant Rok Leber je našel novega delodajalca. Napadalec, ki je nazadnje nosil dres Telemach Olimpije odhaja v Rusijo, kjer bo skušal prepričati vodstvo VHL ligaša Dizla Penza, razvojnega moštva KHL ligaša Dinama iz Rige.

Huhges se je po nekaj letih vrnil na Solnograško

01.07.2014

Kanadski hokejist John Hughes, ki je zadnji dve sezoni igral v Beljaku, pred tem pa nekaj let preživel tudi v Ljubljani pri Telemachu Olimpiji, bo v novi sezoni nosil dres podprvakov lige EBEL. Hughes se je dogovoril s klubom iz Salzburga, kjer je pred leti že igral.

Po Ograjenšku in Verliču se je poslovil še Grahut

19.06.2014

Celjski hokejist Žiga Grahut je tretji, ki se je v zadnjem času odločil za enostransko prekinitev pogodbe z hokejskim klubom Telemach Olimpija zaradi neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti. Zadnjo plačo je prejel novembra 2013.

Vrste Olimpije vse redkejše, odhaja še Ograjenšek

30.05.2014

Vodstvo hokejskega kluba Telemach Olimpija bo moralo v kratkem zavihati rokave. Naslednji, ki zaradi neizpolnjevanja obveznosti zapušča klub, je Ken Ograjenšek. Napadalec za katerim je izvrstna sezona v ligi EBEL.

Ditka Maučec odstopila z mesta predsednice HDD Olimpija

27.05.2014

Ditka Maučec, direktorica prodaje in marketinga pri Telemachu, je odstopila z mesta predsednice hokejskega kluba HDD Telemach Olimpija. Telemach ostaja generalni pokrovitelj ljubljanske ekipe, ime novega predsednika pa znano v naslednjih dneh.

Miha Verlič po novem član Graz 99ers

06.05.2014

Miha Verlič, ki je zaradi neizpolnjevanja pogodbe prekinil sodelovanje s Telemachom Olimpijo, bo kariero nadaljeval v Avstriji. Dvaindvajsetletnik, tudi član olimpijske reprezentance v Sočiju, je namreč podpisal dveletno pogodbo z moštvom Graz 99ers z možnostjo podaljšanja še za dve leti.

Verlič zapušča Telemach Olimpijo: Zadnje plačilo v sezoni sem prejel za mesec november 2013

02.05.2014

Slovenski hokejski reprezentant Miha Verlič je zaradi neizpolnjevanja pogodbe prekinil sodelovanje s Telemachom Olimpijo. Kot je hokejist pojasnil v sporočilu za javnost, je zadnje plačilo dobil decembra 2013.

Forum

jst99999918.03.2011