Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Kakšna Olimpija, Grahut se seli na Švedsko

29.07.2014

Čeprav so se v hokejskih krogih hitro po uvodni novinarski konferenci HDD Telemach Olimpije razširile govorice, da naj bi se v zmajevo gnezdo vrnil tudi celjski branilec Žiga Grahut, do tega ne bo prišlo. 24-letnik je namreč sklenil pogodbo s švedskim tretjeligašem Vastervikom.

VIDEO: Sekelj: Vemo kaj iščemo!

28.07.2014

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije so krenili v pripravljalno obdobje pred eno najzahtevnejših sezon v zadnjih letih. Denarja ni, kakovostnih igralcev peščico, vodstvo kluba pa išče okrepitve, ki ravno med zmaji iščejo odskočno desko za nadaljevanje športne poti.

Mušič: Prvi vtisi letos so odlični

28.07.2014

Hokejisti Olimpije so začeli priprave na novo sezono lige Ebel, kjer jih prva tekma čaka 12. septembra v Celovcu. Ljubljančani so se sezone lotili z novim predsednikom, novim trenerjem in tudi novim elanom, vsi pa obljubljajo boljši izkupiček od lanskega in končnico lige.

Ob Mušiču v Tivoliju ostajata tudi Hočevar in Cvetek

24.07.2014

Hokejski klub Telemach Olimpija počasi sestavlja zasedbo za novo sezono. Edina slovenska hokejska ekipa v ligi Ebel je podpisala nove enoletne pogodbe s tremi domačimi hokejisti - kapetanom Alešem Mušičem, Matejem Hočevarjem in Igorjem Cvetkom.

V dresu zmajev tudi Gal Koren

22.07.2014

Po dveh mladih okrepitvah (Luka Kalan in Miha Logar) je enoletno pogodbo z moštvom Telemacha Olimpije podpisal reprezentančni napadalec Gal Koren, ki je v lanski sezoni že odigral nekaj tekem za zmaje.

Po trenerju prišli še prvi okrepitvi

21.07.2014

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije – kdo vse bo v prihodnje nosil zeleno – beli dres še ni znano – so po trenerju Fabianu Dahlemu dočakali tudi prvi okrepitvi. Gre za mlada Kranjčana Miho Logarja in Luko Kalana.

Hokejiste Olimpije bo v prihodnji sezoni vodil Nemec Dahlem

17.07.2014

Fabian Dahlem je novi trener hokejistov Telemach Olimpije. Nemec je s klubom podpisal enoletno pogodbo, so danes potrdili pri državnih prvakih. Prvo ekipo bo prevzel 28. julija, ko bodo zmaji začeli priprave na novo sezono.

Leber se seli v Rusijo

07.07.2014

Slovenski hokejski reprezentant Rok Leber je našel novega delodajalca. Napadalec, ki je nazadnje nosil dres Telemach Olimpije odhaja v Rusijo, kjer bo skušal prepričati vodstvo VHL ligaša Dizla Penza, razvojnega moštva KHL ligaša Dinama iz Rige.

Huhges se je po nekaj letih vrnil na Solnograško

01.07.2014

Kanadski hokejist John Hughes, ki je zadnji dve sezoni igral v Beljaku, pred tem pa nekaj let preživel tudi v Ljubljani pri Telemachu Olimpiji, bo v novi sezoni nosil dres podprvakov lige EBEL. Hughes se je dogovoril s klubom iz Salzburga, kjer je pred leti že igral.

Po Ograjenšku in Verliču se je poslovil še Grahut

19.06.2014

Celjski hokejist Žiga Grahut je tretji, ki se je v zadnjem času odločil za enostransko prekinitev pogodbe z hokejskim klubom Telemach Olimpija zaradi neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti. Zadnjo plačo je prejel novembra 2013.

Forum

jst99999918.03.2011