Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Mariborskim vaterpolistom prva lovorika v zgodovini kluba

21.12.2013

Vaterpolisti mariborskega Branika so zmagovalci slovenskega pokalnega tekmovanja. Na finalu v domačem bazenu v Pristanu so premagali koprsko Žusterno z 10:8 in prvič v zgodovini kluba osvojili katero od slovenskih tekmovanj.

Igralke ragbijskega kluba Olimpija odvrgle oblačila

10.12.2013

Igralke ragbijskega kluba Olimpija so se med druženjem na treningih in tekmah odločile, da bodo za leto 2014 pripravile koledar, in v ta namen odvrgle oblačila. Denar, ki ga bodo zbrale s prodajo koledarjev, bodo namenile organizaciji Rdeči noski.

VIDEO: Smola v Moskvi: z vžigalnikom na pomoč olimpijskemu ognju

07.10.2013

Olimpijski ogenj je na slovesnosti v Moskvi za trenutek ugasnil. Nosilcu olimpijske bakle nekdanjemu plavalcu Šavaršu Karapetjanu so morali za trenutek na pomoč priskočiti kar z vžigalnikom, da je plamenica spet zagorela.

VIDEO: Ovečkin z olimpijsko plamenico v roki: To je najlepši trenutek v mojem življenju

30.09.2013

V antični Olimpiji so na posebni slovesnosti prižgali olimpijski ogenj in ga ponesli proti končnemu cilju – ruskemu črnomorskemu letovišču Sočiju, kjer se bodo športniki z vsega sveta februarja zbrali na zimskih olimpijskih igrah.

Veselje v Riu: Beđetijeva tretja na SP

28.08.2013

Slovenska judoistka Vlora Beđeti se bo s svetovnega prvenstva v Riu de Janeiru vrnila z bronastim odličjem okrog vratu. Celjanka je v borbi za bron ugnala Japonko Anzu Jamamoto.

Muršak se je zaustavil v Celju in izmenjal drese z bratoma Žvižej

30.06.2013

Slovenski hokejski zvezdnik Jan Muršak (nazadnje Grand Rapids Griffins) – v prihodnji sezoni bo igral za zasedbo lige KHL Amur Habarovsk – se je zaustavil v Celju, kjer je z rokometašema Luko in Miho Žvižejem izmenjal drese.

Klinarjevi in Žbogarju največ uspeha na DP

09.06.2013

Najboljša posameznika letošnjega absolutnega plavalnega prvenstva v Radovljici sta bila Robert Žbogar in Anja Klinar. Najboljše izide na tekmovanju je dosegla dvakratna olimpijska podprvakinja Aleksandra Herasimenja.

Urška Žolnir in Matjaž Ceraj judoista leta

19.12.2012

Žalčanka Urška Žolnir (Sankaku) in Celjan Matjaž Ceraj (Impol) sta letošnja judoista leta. Žolnirjeva si je priznanje prislužila in priborila predvsem z osvojeno zlato kolajno na olimpijskih igrah v Londonu, Ceraj pa z dobrimi nastopi v svetovnih pokalih in domačem prvenstvu.

Humanitarna dražba športnikov za NK Malečnik

06.12.2012

Dobrodelna dražba športnikov je namenjena v pomoč nogometnemu klubu Malečnik, ki so mu poplave naredile veliko škodo. Svoje drese, nogometne čevlje, rokavice in drugo so za dražbo že podarili številni slovenski in tuji športniki ter klubi.

AVDIO in FOTO: Debevec: V meni je dobesedno vrelo!

03.08.2012

Strelec Rajmond Debevec je na OI v Londonu z malokalibrsko puško leže osvojil odličje bronastega leska. Slovenija je osvojila tretjo kolajno na XXX. olimpijskih igrah: judoistka Urška Žolnir je bila zlata v kategoriji do 63 kg, veslača Iztok Čop in Luka Špik pa bronasta v dvojnem dvojcu.

Forum

jst99999918.03.2011