Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Mladi upi 2014: 12 nadarjenih mladostnikov bo prejelo finančno pomoč

24.06.2014

S slavnostno podelitvijo priznanj se je zaključil letošnji razpis Mladi so varnost naše prihodnosti. Strokovna komisija je med 18 finalisti izbrala 11 mladih upov, ki bodo za uresničitev svojih sanj prejeli finančno podporo, enega pa je izglasovala spletna javnost.

Skladišče s hrano spet polno

25.04.2014

Po tem, ko smo poročali, da na Zvezi prijateljev mladine hrane primanjkuje, se odziva vse več ljudi, ki živila prinašajo. Eno največjih donacij so prispevali nogometaši Olimpije. Preko glavnega sponzorja, podjetja Rastoder, so donirali živila v vrednosti 5000 evrov.

Rastoder razkril denarni tok med svojim podjetjem in NK Olimpijo

10.03.2014

Predsednik in največji upnik Nogometnega kluba Olimpija Izet Rastoder pravi, da bo odstopil, če do jeseni kluba ne bo mogel odkupiti v 100-odstotno last. Prvič pa je tudi razkril celoten denarni tok med njegovim podjetjem in Olimpijo.

Ekipni športi v Sloveniji propadajo. Zakaj?

07.03.2014

Na ministrstvu za šport zavračajo trditve Izeta Rastoderja, da v Sloveniji ni možna privatizacija športnega kluba. Rastoder je leta 2008 prevzel 2,8 milijona evrov dolga NK Olimpija, do danes pa je klub zamenjal samo upnika, dolžan ni nič manj.

Vilfan o incidentih na večnem derbiju: Policija bi morala ukrepati

07.03.2014

Policija bi morala zaradi incidentov na nogometni tekmi med Olimpijo in Mariborom ukrepati in sprazniti tribuno, je prepričan poslanec PS Peter Vilfan. Tako so zamudili lepo priložnost, da bi s svojo akcijo poželi vsesplošno odobravanje, saj tako dogajanje obsojajo vsi, dodaja.

Športno zlato se zadnja leta kuje v blatu

06.03.2014

Šport v prestolnici: kaj je narobe, da ima ena Olimpija blokirane račune, druga je davčni neplačnik, tretja pa povsem odvisna od posojila enega človeka? Rezultati še nikoli niso bili tako slabi, klubi pa so brez gledalcev.

FOTO: Večni derbi zaznamovale prekinitve, pirotehnika in rasistični vzkliki. Policisti prijeli pet oseb

02.03.2014

Dvoboj nogometašev ljubljanske Olimpije in NK Maribora v Stožicah tudi tokrat ni minil brez incidentov. Zaznamovale so ga tri prekinitve zaradi pirotehnike, rasističnih vzklikov in navijačev na igrišču. Policija je prijela pet oseb.

Psihiatrična klinika naj bi uvedla nadzor nad zdravljenjem Zidarja

29.01.2014

Ivan Zidar zaradi svojega slabega zdravja ne prihaja na sodišče, njegov psihiater pa je zatrdil, da ni zmožen smiselnega pogovora. Zdaj so na ljubljanski psihiatrični kliniki uvedli strokovni nadzor nad zdravljenjem pacienta, šlo pa naj bi ravno za Zidarja.

Izet Rastoder - šesti največji prodajalec banan na svetu

18.01.2014

Izet Rastoder, uspešen poslovnež, je bil do pred kratkim znan le v nogometnih krogih. A ko je zagrozil Luki Koper, da želi za nogometni klub Olimpija 250.000 evrov ali pa bo svojih 26 ladij z bananami pretovarjal v drugih pristaniščih, je postal znan praktično vsej Sloveniji.

'Zidar ni zmožen smiselnega pogovora. Pogovor večkrat nanese na zvezo Nato, Gadafija in Tita ...'

03.12.2013

Nekdanjega prvega moža SCT Ivana Zidarja spet ni bilo na predobravnavni narok. Po oceni zdravnikov ni sposoben sodelovati v sodnih postopkih. Zidar ni zmožen smiselnega pogovora in se ni sposoben zbrano pogovarjati o eni temi. Poleg tega ima kronično bolezen.

Forum

jst99999918.03.2011