Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Iz muzeja olimpijskih iger odnesla eksponate neprecenljivih vrednosti

17.02.2012

Oborožena roparja sta iz enega od muzejev v antični Olimpiji, mestu, v katerem so leta 776 pred našim štetjem potekale prve olimpijske igre, odnesla 68 eksponatov. Minister za kulturo je že ponudil svoj odstop.

VIDEO: Protest na višini 45 metrov

08.04.2008

Olimpijska bakla je prispela v San Francisco, obetajo se protesti. Trije protestniki so celo splezali na most Golden Gate.

FOTO: Ognju se ne obeta nič dobrega

07.04.2008

Po Londonu in Parizu protestniki olimpijsko plamenico pričakujejo v San Franciscu. Bo tudi tam ugasnila?

'Kitajska se nima česa sramovati'

25.03.2008

Kitajska se je danes uradno odzvala na protest ob prižiganju olimpijskega ognja, ki ga je označila za sramotnega.

Umirajo cele družine

27.08.2007

V požarih v Grčiji je umrlo najmanj 63 ljudi. Oblasti ne izključujejo možnosti, da so za požigi teroristi.

Ljubljančani rušijo dunajski hokej

24.01.2000

Dan po porazu proti ljubljanski Olimpiji v prvi četrtfinalni tekmi Mednarodne hokejske lige so pri dunajskem WEV zelo zaskrbljeni. Če bodo tudi v petek, ko bo v Ljubljani povratna tekma, igrali podobno kot na domačem igrišču, se bodo lahko na ledene ploskve vrnili šele 18. februarja, ko se bo začelo avstrijsko prvenstvo.

Olimpija sodi v sam vrh evropske košarke

20.01.2000

Beograjski časniki izpostavljajo, da je nocojšnja tekma med Crveno zvezdo in Olimpijo v okviru evropske košarkarske lige prvi dvoboj teh dveh ekip po razpadu stare Jugoslavije.

Prezelj skočil 223 cm v višino

16.01.2000

Atletski klub Olimpija je v dvorani stadiona v Šiški včeraj pripravil drugi letošnji mednarodni dvoranski miting s solidno udeležbo okoli 400 atletov in atletinj iz Italije, Hrvaške in Slovenije. Žal niso nastopili vsi napovedani vrhunski atleti, saj so nekateri zboleli za gripo, drugi pa so, tako kot Brigita Bukovec, staknili manjše poškodbe.

Majerle uničil Volkove

12.01.2000

Visoki branilec Vročice Dan Majerle je najbolj zaslužen za zmago Miamija v Minneapolisu, saj je od desetih poskusov zadel kar devet trojk. Z izjemnim dosežkom je Majerle postavil osebni rekord v zadetih trojkah, medtem ko je za najboljšim klubskim dosežkom Briana Shawa zaostal za eno trojko, za rekordom NBA, ki ga je leta 1996 dosegel nekdanji ostrostrelec Orlanda Dennis Scott, pa za dve trojki. Pri Volkovih je blestel center Kevin Garnett s 35 točkami, kar je njegov najboljši dosežek v NBA, izkupiček slovenskega reprezentanta Radoslava Nesteroviča pa je bil v dvajsetih preživetih minutah na parketu Target Centra naslednji: 6 točk (met 2:6) ter po dva skoka in asistenci. Seattle, moštvo Vladimerja Stepanije, je na domačem igrišču premagal Phoenix, nekdanji igralec ljubljanske Olimpije pa je igral pičlo minuto, z izjemo enega poskusa meta za dve točki pa je njegova statistika ostala povsem prazna.

Slabe prvi slovenski odbojkar v ZDA

02.01.2000

Luka Slabe bo prvi slovenski odbojkar, ki bo zaigral v študentski odbojkarski ekipi v Združenih državah Amerike. Pred kratkim se je namreč v ameriški zvezni državi Utah pridružil univerzitetnemu moštvu Brigham Young, lanskemu prvaku ameriške odbojkarske lige NCAA, ki ga vodi trener odbojkarske reprezentance ZDA Carl McGowen.

Video

Ni zadetkov!

Forum

jst99999918.03.2011