Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

13-letni otrok skušal na tekmo prinesti topovski udar

27.03.2014

Bilanca derbija Maribor-Olimpija: Olimpijini navijači so se še pred derbijem stepli med sabo, Vrhničan se je vmešaval v delo policistov, Slovenjgradčan je uriniral na javnem kraju, 13-letnik je skušal pretihotapiti topovski udar, navijači so tudi prižigali bakle.

19 navijačev Green Dragonsov in en Bad Blue Boys prejeli plačilne naloge

26.06.2013

Pripravljalna tekma med zagrebškim Dinamom in ljubljansko Olimpijo, ki je potekala na Ptuju, se je končala z zmago Hrvatov in tudi nasiljem. 19 slovenskih navijačev je končalo v pridržanju, en hrvaški navijač je prejel plačilni nalog.

Navijač leto dni ne bo smel na nogometno tekmo

12.05.2013

Večjih incidentov na tekmi med Mariborom in Olimpijo ni bilo. Mladoletniku so policisti odvzeli pirotehniko, enemu navijaču so izdali plačilni nalog, enemu pa so izrekli enoletno prepoved obiskovanja nogometnih tekem.

Sindikat policistov o izgredih na tekmi: policistom bomo nudili vso podporo

23.10.2012

Prah zaradi nemirov, ki so zaznamovali tekmo med nogometaši Maribora in ljubljanske Olimpije, se še ni polegel. Odzval se je predsednik sindikata policistov, ki je dejal, da je njihova "prioriteta nuditi vso podporo policistom, ki so strokovno in zakonito opravljali naloge".

FOTO in VIDEO: NK Olimpija: V Stožicah ni bilo nikoli tako brutalnega policijskega posredovanja

21.10.2012

Med tekmo Maribor – Olimpija so morali policisti za izpraznitev sektorja Green Dragonsov uporabiti fizično silo, palice in solzivec. V NK Olimpija so zgroženi. "Na derbijih v Stožicah smo bili že priče incidentom gostujočih navijačev, a ti nikdar niso doživeli tako brutalnega posredovanja policije," so sporočili.

FOTO: Navijači znova pokvarili vzdušje na večnem derbiju

20.10.2012

Navijači Maribora in Olimpije so na večnem derbiju v Ljudskem vrtu tudi tokrat poskrbeli za incidente. Burne reakcije je sprožil navijač vijoličastih, ki je vrgel baklo med Ljubljančane, ti pa so odgovorili s trganjem stolov in metanjem pirotehnike. Policija je morala sektor izprazniti.

FOTO in VIDEO: Skoraj povsem zgorela streha nekdanje usnjarne v Domžalah

20.05.2012

V Domžalah je zagorela nekdanja usnjarna, ki je v bližini nogometnega stadiona. Ogenj je skoraj popolnoma uničil streho stavbe, v kateri so sedaj predvsem skladišča. Po prvih ugotovitvah je zagorelo v zgornjih nadstropjih.

FOTO in VIDEO: Zadnji letošnji derbi med Mariborom in Olimpijo pospremilo nasilje

13.05.2012

Policisti so morali kar nekajkrat posredovati na derbiju med Mariborom in Olimpijo v Ljudskem vrtu. Med tekmo sta se 22- in 23-letnik vedla nasilno, zato so jima policisti izdali plačilna naloga. A ker sta bila še naprej nasilna, so ju pridržali.

FOTO: Tudi tokrat ni šlo brez fizičnega obračunavanja

30.10.2011

Pred nogometnim obračunom med Mariborom in Olimpijo so mariborski policisti priprli 38 navijačev, ki so se pred tekmo stepli. En udeleženec je bil lažje poškodovan, policija pa priprte še preiskuje.

Znova navijaški izgredi v Ljubljani

28.07.2011

Pred nogometno tekmo med Olimpijo in Austrio je v Ljubljani znova izbruhnilo navijaško nasilje. Hujšega k sreči ni bilo, nastala je le materialna škoda v višini okoli 2000 evrov.

Video

Ni zadetkov!

Forum

jst99999918.03.2011