Članki

Susan Sarandon: David Bowie je neverjeten

28.07.2014

Ameriška igralka Susan Sarandon je razkrila, da je imela razmerje z britanskim glasbenikom Davidom Bowiejem. Zbližala sta se med snemanjem filma The Hunger 1983, zvezo pa prekinila, ker ni želela imeti otrok.

Drama na črnogorski obali: reševali tudi Slovence

28.07.2014

13 najstnikov je uživalo na divji plaži v črnogorski Budvi, ko je območje zajela nevihta. Morje je grozeče naraslo, valovi so udarjali ob obalo, s plaže, do katere je moč priti le z morja, pa več ni bilo izhoda. Med mladimi so bili tudi slovenski državljani.

'Da, noseča je'

28.07.2014

Kolumbijska pevka Shakira je noseča. Tako vsaj zatrjuje njen prijatelj in kolumbijski pevec Carlos Vives. To bo za 37-letnico drugi otrok. S partnerjem Gerardom Piquejem že imata sinčka Milana.

Številni, okuženi s hepatitisom, za to sploh ne vedo

28.07.2014

V Sloveniji je s hepatitisom C okuženih do 20.000 ljudi, kar predstavlja približno odstotek prebivalcev. Le slaba sedmina ve za okužbo, zato pristojni ljudi pozivajo, naj se testirajo.

VIDEO: Malčico izrezali iz mrtve 23-letnice

28.07.2014

VS ZN je pozval k prekinitvi spopadov na območju Gaze. Globoko je zaskrbljen zaradi poslabšanja razmer na območju ter žrtev med civilisti. Izraelske sile so sprejele neuradno in delno prekinitev ognja. Palestinski zdravniki so iz mrtve nosečnice rešili dojenčico.

7 mitov o sorodnih dušah

28.07.2014

Eden od najpogostejših mitov o sorodnih dušah je ta, da imamo v življenju le eno. Preverite, kateri miti o sorodnih dušah še obstajajo.

Čustveni papež Frančišek: Z vsem srcem vas rotim – prosim, nehajte!

27.07.2014

Papež Frančišek je na Trgu sv. Petra v Vatikanu pozval k miru. Opozoril je predvsem na trpljenje otrok, ki jih vojna oropa družine, življenja in prihodnosti ter sprte strani po svetu pozval, naj vendar nehajo prelivanje krvi.

Za sabo ima pet splavov

27.07.2014

Ameriška igralka Jaime King je pred devetimi meseci postala mamica sinčka Jamesa. A pot do tega je bila zelo trnova. Zanj se je trudila osem let, imela pa je tudi nekaj zelo bolečih posegov in travmatičnih izkušenj.

Severina razkrila, kaj (poleg kopalk) s sabo še vzame na plažo

27.07.2014

O priljubljenosti hrvaške zvezdnice Severine priča tudi dejstvo, da ji je uspelo, kljub ne najbolj obetavnemu vremenu, dodobra napolniti portoroško plažo. Mi smo z njo govorili tik pred odhodom na oder.

Obeta se biografski film o Kurtu Cobainu

27.07.2014

Biografski film o frontmanu skupine Nirvana Kurtu Cobainu naj bi začeli ustvarjati prihodnje leto. Novico je razkrila ameriška pevka in Cobainova soproga Courtney Love, ki bo pri nastajanju filma tudi sodelovala.

Forum