Članki

Dečka iz bolnišice odpeljali, ker zdravniki niso hoteli slišati za druge načine zdravljenja

01.09.2014

Družina britanskega dečka, ki umira za rakom, pravi, da so se na pot v tujino opravili primerno opremljeni in zgolj zato, ker britanski zdravniki niso želeli o drugih metodah zdravljenja slišati niti besede.

Terorist iz Beslana: Jaz sem storil, kar sem moral, in to je vse

01.09.2014

Deset let po tragediji v Beslanu, kjer je umrlo 334 otrok, njihovih staršev, učiteljev, vojakov in policistov, edini preživeli napadalec pravi, da žrtev ne bi mogel rešiti. Če bi se uprl napadu na šolo, trdi, da bi bil prva žrtev prav on.

FOTO: Šolski zvonci spet zvonijo

01.09.2014

Še največ sprememb novo šolsko leto prinaša v osnovnih šolah, kjer bodo v 2. razred osnovne šole letos začeli uvajati prvi tuj jezik. V 4. razredih se bo začelo z uvajanjem neobveznih izbirnih predmetov, v 7. razredih pa z uvajanjem drugega tujega jezika kot neobveznega izbirnega predmeta.

Prijeli 16-letnico, ki naj bi bila na poti v 'džihad'

31.08.2014

Francoske oblasti so na letališču prijele dekle, ki naj bi bilo namenjeno v Sirijo, kjer naj bi se pridružilo islamskim skrajnežem. Kasneje so prijeli tudi moškega, ki naj bi jo novačil za "sveti boj" skrajnežev in ji tudi kupil vozovnico.

Eksplozija v predmestju Pariza: v zrušenju stavbe umrl otrok

31.08.2014

V eni od stavb v predmestju Pariza je odjeknila eksplozija. Del stavbe se je zrušil. Umrl je otrok, več ljudi je bilo poškodovanih. Zdi se, da je eksplozijo povzročilo uhajanje plina.

Mamo dečka, ki je v šolo prinesel pištolo, obsodili na 14 mesecev zapora

31.08.2014

V ZDA je deček v hiši maminega fanta našel pištolo in jo vzel v šolo. Imel jo je sicer v nahrbtniku, a pištola se je sprožila, pri tem pa je bila hudo poškodovana neka deklica. Mama dečka mora zdaj v zapor zaradi nezakonitega posedovanja orožja.

FOTO: Poškodovani Beckham ljubeče skrbel za hčerko

31.08.2014

Po nesreči z motorjem, v kateri se na srečo ni huje poškodoval, so paparaci Davida Beckhama v družbi otrok opazili na losangeleškem letališču. Največ pozornosti je pritegnila njegova najmlajša hčerka.

'Raje sem mama kot filmska zvezda'

30.08.2014

Avstralska filmska igralka Nicole Kidman se je razgovorila o trenutku, ko si je z možem Keithom Urbanom ustvarila družino. Zvezdnica ima sicer dva posvojena otroka tudi iz zakona s Tomom Cruisem.

V avtomobilu umrl dojenček, ki so ga starši pozabili odpeljati v vrtec

30.08.2014

V Švici je umrl 16-mesečni dojenček, ki ga je eden izmed staršev pozabil odpeljati v vrtec in ga več ur pustil v avtomobilu, medtem ko je on odšel na delo. Ni znano, ali je bila to mati ali oče.

VIDEO: Uroš Perić: Kot otrok sem igral harmoniko

30.08.2014

Slovenski pevec in pianist Uroš Perić je na glasbeni sceni že okroglih deset let. Glasbenik je jubilej proslavil z razprodanim koncertom v ljubljanskih Križankah. Ob tem je dejal, da bo še naprej ostal zvest svoji zvrsti.

Forum