Članki

Bryan Adams

14.12.2014

najava koncerta

Gwyneth Paltrow v odprtem razmerju s producentom Bradom Falchukom

24.10.2014

Po tem, ko je Chris Martin po "zavestnem razparjenju", z igralko Gwyneth Paltrow srečo v ljubezni našel v igralki Jennifer Lawrence, pa naj bi igralkino srce ogrel producent Brad Falchuk.

Nevarne zračne blazine: 33-letnica izkrvavela pred očmi otrok

24.10.2014

Gurjit Rathore je na božični večer izkrvavela pred očmi svojih otrok, potem ko je razneslo zračno blazino v njenem avtomobilu, ostri delci pa so jo porezali po vratu. Je ena od štirih žrtev, ki so jih povezali s težavami z zračnimi blazinami, zaradi katerih naj bi v ZDA vpoklicali 30 milijonov vozil.

Stevo že četrtič na najprestižnejšem svetovnem frizerskem šovu

24.10.2014

Frizerski mojster Stevo Pavlovič je v Londonu nastopil na najprestižnejšem svetovnem frizerskem šovu – Alternative Hair Showu. Na njem je predstavil pet ženskih kreacij, ki jih je oblikoval v stilu visoke frizerske mode.

Raziskava: le petina slovenskih osnovnošolcev še ni poskusila alkohola

24.10.2014

Skoraj 18 odstotkov osnovnošolcev še ni poskusilo alkohola, je pokazala raziskava. Pred petimi leti je bilo takšnih le 11 odstotkov, a njihova povprečna starost ob prvem pitju je še vedno manj kot 10 let, kar je izjemno zaskrbljujoč podatek. Polovica otrok je menila, da starši za njihovo pitje vedo.

Jennifer o seksizmu v Hollywoodu

24.10.2014

Mati treh otrok, 42-letna igralka Jennifer Garner, ki je poročena z igralcem Benom Affleckom, je v govoru na ženskem dogodku Elle na Beverly Hillsu spregovorila o tem, da je pravzaprav žalostno, da morajo ženske imeti svoje dogodke, saj so sicer vedno na prvem mestu moški.

Ricky Martin si želi še več otrok

24.10.2014

42-letni gejevski latino žrebec Ricky Martin je oče 6-letnima dvojčkoma Matteo in Valentino, ki ju je rodila nadomestna mater. Starševstvo pa mu je tako všeč, da pravi, da bi imel še več otrok. Kar pa bi razveselilo tudi dvojčka.

Slaba poplavna varnost: Janković poziva državo k ukrepanju, država čaka na soglasja naravovarstvenikov, ribičev in gozdarjev

23.10.2014

"Minilo je štiri leta in en mesec pa smo spet pod vodo. Bomo kdaj varni?" se sprašujejo Ljubljančani, ki jim je zalilo hiše. Na občini pravijo, da čistijo struge, a da ima vajeti v rokah država. Ministrstvo ima načrt, a pot do vseh soglasij je dolgotrajna.

Otroci, vnaprej obsojeni na invalidske vozičke

23.10.2014

Zakaj naša država nekatere otroke z razvojnimi motnjami, ki bi lahko shodili, vnaprej obsodi na invalidski voziček? Zakaj jim ne omogoči več fizioterapij, s katerimi lahko napredujejo? Zgovarja se na denar, a izračuni pokažejo drugo sliko ...

FOTO: Stanje po poplavah se počasi umirja, skupna škoda še ni znana

23.10.2014

Neurje je po prvih grobih podatkih na območju Poljanske doline povzročiol za več kot 30 milijonov evrov škode, predstavnica države pa pravi, da vse škode država ne bo mogla pokriti. Nove težave je na severovzhodu povzročal veter, grozijo pa že nove poplave, a verjetno ne tako hude.

Forum