Članki

Bryan Adams

14.12.2014

najava koncerta

FOTO: Na letališču okupirali 48-letno lepotico

01.11.2014

48-letna Cindy Crawford, svetovno znana in uspešna nekdanja manekenka ter mama dveh otrok, pritegne pozornost, kjer koli se pojavi. Tokrat je prispela na letališče v Los Angeles, kjer so jo pričakali številni paparaci in oboževalci, ki so jo prosili za avtogram.

'Upam, da bom kmalu spet noseča'

31.10.2014

Bogata dedinja Tamara Ecclestone, hčerka šefa formule 1 Bernia Ecclestona, tako zelo uživa v materinstvu, da si po hčerki Sophii, ki se jo je pred sedmimi meseci razveselila z možem Jayjem Rutlandom, želi še več otrok.

Ostala sta brez očeta, zdaj tožita prevoznika in državo zaradi izginulega MH370

31.10.2014

Sinova poslovneža, ki je bil eden izmed 239 potnikov na letu MH370, sta se odločila, da bosta vložila tožbo proti letalski družbi Malaysia Airlines in malezijski vladi zaradi malomarnosti. Ker sta stara komaj 11 in 14 let, je tožbo v njunem imenu vložila mati.

Mike Tyson: V otroštvu sem bil spolno zlorabljen

31.10.2014

Nekdanji ameriški boksar Mike Tyson je v nedavnem radijskem intervjuju razkril, da ga je pri komaj sedmih letih spolno zlorabil neznanec. Tysonu je nato uspelo pobegniti, a dogodka policiji ni prijavil.

Kenda: Zahtevali bomo več denarja za otroke z razvojnimi motnjami

30.10.2014

Denar bi krvavo potrebovali za zdravljenje otrok z razvojnimi motnjami. Otroci, ki jim starši lahko zagotovijo dodatne terapije, bistveno bolje napredujejo, država pa bi z več oskrbe za te otroke lahko celo privarčevala. Prvi mož Pediatrične klinike je obljubil, da bo od ministrstva za zdravje zahteval več denarja in razširitev programa za zdravljenje teh otrok.

Ivica Kostelić postal očka

30.10.2014

Hrvaški smučar Ivica Kostelić je dosegel novo zmago v življenju. Prvič je namreč postal očka. Z ženo Elin Arnarsdottir z Islandije sta se razveselila sina, Ivica pa je veslo novico objavil kar na Facebooku.

Med njima je vsega konec

30.10.2014

Igralka in ameriška voditeljica pogovornih oddaj Ricki Lake in njen mož Christian Evans se po dveh letih in pol zakona ločujeta. 46-letna zvezdnica je kot razlog za ločitev navedla nepremostljive razlike.

Jessica Biel v tretjem mesecu nosečnosti?

29.10.2014

Po poročanju spletne strani Radar Online je ameriška igralka Jessica Biel noseča. Zvezdnica je za govorice poskrbela že pred tedni, ko je med počitnicami na havajskem otoku Maui v kopalkah razkazovala trebušček.

Noseča Shakira predstavila linijo otroških igrač

29.10.2014

Kolumbijska pevka Shakira, ki se trenutno posveča družinskemu življenju, je na trgu predstavila novo linijo otroških igrač. Ker je tudi sama mamica, je idejo zanjo dobila pri sinu Milanu. Zvezdnica obljublja, da bo po rojstvu drugega sina, le prišel čas za turnejo.

Forum