Članki

FOTO: Pri 48 letih dokazala, da še ni za staro šaro

13.09.2014

48-letna Cindy Crawford, svetovno znana in uspešna manekenka ter mama dveh otrok, je v Miamiju snemala novo reklamo. Lepotica je znova dokazala, da so leta zanjo zgolj številka in da je še vedno prava lepotica.

Na označenem prehodu vlak trčil v otroka

12.09.2014

V Ljubljani je na označenem prehodu čez železniško progo vlak trčil v otroka. V času prečkanja proge so prihod naznanjali tudi svetlobni znaki.

Metka Albreht rodila fantka Etijena

12.09.2014

Nekdanja miss Slovenije, uspešna stilistka ter maratonka Metka Albreht in njen partner Matjaž Zalar sta postala ponosna starša fantka Etijena. 39-letnica ima iz prejšnje zveze že hčerko Alino.

Princ Charles: Upam, da bo tokrat deklica

11.09.2014

Britanski prestolonaslednik princ Charles je dejal, da ga je novica o Katini nosečnosti zelo razveselila, razkril pa je tudi, da si želi, da bi se tokrat rodila princeska.

Vsak sedmi državljan živi v revščini, brez pomoči pa bi bil revež vsak četrti

11.09.2014

V Sloveniji je lani pod pragom revščine živelo malo manj kot 300.000 ljudi. Če v ta izračun ne bi šteli socialnih transferjev, pa bi v revščini živelo okoli pol milijona slovenskih državljanov. Sindikati zato zahtevajo nov izračun višine minimalnih življenjskih stroškov.

Objavil redko fotografijo sina

11.09.2014

Ameriški igralec Robert Downey Jr, znan po filmih Iron Man in Maščevalci, je svojim oboževalcem na družbenem omrežju Twitter pokazal svojo do ušes nasmejano ženo Susan in dveletnega sinčka Extona.

12-letnik na skuterju v rdečo luč in v avtomobil

11.09.2014

Koprski policisti so na Markovcu obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 12-letnik. Ta je vozil skuter, s katerim je zapeljal v rdečo luč in trčil v avtomobil.

Če jo bo prevaral, bo izgubil primarno skrbništvo nad otroki

11.09.2014

Preden sta si konec avgusta po devetih letih skupnega življenja obljubila večno zvestobo, sta Angelina Jolie in Brad Pitt podpisala predporočno pogodbo. Poglejte si, kaj je v njej zapisano.

Mila Kunis tik pred porodom

11.09.2014

Ameriški igralec Ashton Kutcher, ki z zaročenko, igralko Milo Kunis zdaj zdaj pričakuje prvega otroka, ne želi ničesar prepustiti naključju. Večkrat se celo zapelje do porodnišnice, da vidi, koliko časa potrebuje za pot ...

VIDEO: Po pomoč k cvetličarju, frizerju ali celo k vulkanizerju; letos je varne točke obiskalo že 100 otrok v težavah

10.09.2014

Razlogi, da se otroci zglasijo na varni točki, so različni. Včasih gre zgolj za izgubljene ključe ali telefon, pogosto pa gre tudi za večje težave. Zaradi medvrstniškega nasilja, nadlegovanja in družinskih sporov je letos na teh točkah pomoč iskalo že 27 otrok.

Forum