Članki

Zakonca Beckham, kot ju še niste videli

18.04.2014

Čeprav tega še zdaleč ne kaže, je modna oblikovalka Victoria Beckham zakorakala v peto desetletje. Praznovala je namreč že 40. rojstni dan, ki ga je preživela v družbi svojega dragega moža Davida.

Bill Clinton bo postal dedek

18.04.2014

Nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton se pripravlja na novo izkušnjo v življenju. Njegova edinka Chelsea, ki jo ima z nekdanjo prvo damo Hillary, je namreč noseča in pričakuje prvega otroka.

FOTO in VIDEO: Kapitana trajekta aretirali

18.04.2014

Kapitana južnokorejskega trajekta so aretirali. Preiskovalci so ugotovili, da v času nesreče ni bil za krmilom, ampak je trajekt upravljal tretji častnik. Medtem je podravnatelj šole, ki je učence poslala na trajekt, storil samomor. Pustil je sporočilo, v katerem je zapisal: "Prosim, krivite mene."

Aguilera pokazala zaobljeni trebušček

18.04.2014

Ameriška pevka Christina Aguilera, ki se bo čez nekaj mesecev z zaročencem Mattom Rutlerjem razveselila deklice, je na družbenih omrežjih s ponosom pokazala lepo zaobljeni nosečniški trebušček.

15-letnico po več kot desetletju rešili iz garaže. Družbo sta ji delala pes in opica.

17.04.2014

Argentiska policija je rešila 15-letnico, ki naj bi jo od njenega tretjega leta v garaži zadrževala njena skrbnika. Z njo sta ravnala kot s psom in opico, ki sta prav tako živela v garaži. Ko so najstnico našli, je tehtala komaj 14 kilogramov.

VIDEO: Ker se Slovenci debelimo, smo dobili aplikacijo v pomoč pri nakupu zdravih izdelkov

17.04.2014

Se kdaj v trgovini pred polnimi policami hrane vprašate, kaj je res zdravo in kaj ni? V pomoč potrošnikom je odslej na voljo posebna aplikacija. Ministrstvo ob tem pravi, da so spremembe nujne, saj je že tretjina slovenskih otrok predebelih.

FOTO in VIDEO: Obupan oče: Dobite mojega otroka ven iz te ladje, živega ali mrtvega!

17.04.2014

Reševalci se še vedno poskušajo prebiti do potnikov, ki so ujeti v notranjosti potopljenega južnokorejskega trajekta, a upanja za preživele je vse manj. Ob 14 potrjenih smrtnih žrtvah pogrešajo še okoli 280 ljudi. Svojci oblastem očitajo, da so prepočasne, kapitanu pa najverjetneje grozi kazenska ovadba.

Priznala, da je umorila svojih šest otrok. Policija išče motiv

17.04.2014

39-letna Megan Huntsman je priznala, da je šest svojih otrok umorila sama, eden pa se je mrtev že rodil. Kot je povedala, jih je zadavila ali zadušila, njihova trupelca pospravila v plastične vrečke, jih zapakirala v škatle in skrila v garaži. Zakaj je to storila, ni razkrila.

Velik odziv: pomagali so lahko vsem, ki so prišli po pakete

16.04.2014

Poročanje o stiski Zveze prijateljev mladine, kjer jim je zmanjkalo hrane za družine, ki potrebujejo pomoč, je naletelo na izjemen odziv. Dobili so toliko hrane, da so lahko s polnimi vrečkami založili vse, ki so prišli po pomoč. A poziv k donacijam še velja!

Znan spol otroka enega najlepših parov

16.04.2014

Igralca Mila Kunis in Ashton Kutcher, ki po mnenju mnogih veljata za enega najlepših hollywoodskih parčkov, bosta čez nekaj mesecev prvič postala starša. V medije pa je že pricurljala novica, katerega spola je otrok.

Forum