Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Z novim končno ujeta v javnosti

24.07.2014

Igralka Lea Michele se je že vrnila z romantičnih počitnic, ki jih je preživljala skupaj z novim partnerjem Matthew Paetz. Zaljubljenca se tokrat nista uspela izogniti paparacem v New Yorku, ki so ju ujeli v objektiv.

Challe Salle: Ona je kurva

24.07.2014

Raper Challe Salle je vedno direkten in brez dlake na jeziku. Tokrat je v malo drugačnem stilu izdal nov videospot z naslovom Ona je kurva, v katerem glavno vlogo odigra članica zasedbe Sestre, Marlenna.

VIDEO in FOTO: Edina aktivna raperka na slovenski glasbeni sceni posnela videospot v slogu Divjega zahoda

22.07.2014

Nushy predstavlja vizualno podobo njene pesmi z naslovom Wanna Be My Cowboy. V njem raperka igra Indijanko, ki pride v kavbojski lokal in se na osvajanja lokalnega šerifa precej burno odzove, nakar sledi presenetljiv razplet zgodbe ...

VIDEO in FOTO: Ula v prisotnosti svojega fanta osvajala drugega moškega

21.07.2014

Model, plesalka skupine SheDivaz in Playboyevo dekle Ula Šemole se je nedavno mudila v luksuzni vili v Zagrebu, katere vrednost je ocenjena na 2,5 milijona evrov. Kakšni so njeni vtisi in kaj je tam počela, pa si preberite v nadaljevanju.

Beyonce je del najbolj pričakovane erotične zgodbe

20.07.2014

Vsi oboževalci ali bolje oboževalke knjižne uspešnice 50 odtenkov sive že nestrpno pričakujejo dan, ko bo v kinematografe prišel istoimenski film. Del ene najbolj pričakovanih erotičnih zgodb pa je tudi svetovno priljubljena pevka Beyonce.

Posnela 'selfie' in pokazala bradavičko

19.07.2014

Res je, da smo pri pevki Lady Gaga, ki je znana po ekstravagantnem slogu oblačenja, vajeni že vsega, a tokrat je vzbudila pozornost. Zvezdnica je tokrat posnela ’selfie’ in slučajno zraven pokazala še bradavičko.

Alja Krušič: Stvari, ki jih počnem, delam z veseljem in pri tem uživam!

19.07.2014

Alja Krušič, zmagovalka šova Slovenija ima talent, je Slovenijo osupnila z angelskim glasom, saj je Slovence prepričala, da s(m)o jo postavili na prestol lanskega šova. Pred novo sezono smo jo povprašali o njeni izkušnji in načrtih.

VIDEO: Novinar Merklovi voščil z rojstnodnevno pesmico

17.07.2014

Angela Merkel praznuje 60. rojstni dan. Prve čestitke je prejela od kolegov na vrhu EU, ki so ji podarili šopek rož in nogometni dres s svojimi podpisi. Na novinarski konferenci pa ji je eden od novinarjev tudi zapel.

Se ga še spomnite?

17.07.2014

Žiga Rustja je bil zvezda že kot otrok. Mega hit Bit z znamenitim besedilom ''Smisel življenja je ležanje na plaži'' skupine Zmelkoow ima v glavi vsak Slovenec, malo manj pa je znano, da je to pesem v videospotu odpel ravno on.

Forum