Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

VIDEO: V Sloveniji junak iz Princa z Bel Aira

30.10.2014

Se spomnite priljubljene nanizanke Princ z Bel Aira, v kateri je poleg Willa Smitha blestel tudi njegov televizijski najboljši prijatelj Jazzy Jeff? Danes skoraj 50-letni zvezdnik je znan predvsem kot DJ, v okviru svetovne turneje pa se je ustavil tudi v Sloveniji.

Dobrodošli v Združenem kraljestvu (najboljši, najbistrejši in predvsem bogati)

29.10.2014

Ker nekako moram začeti … Najprej priznanje: nisem ravno neki izkušeni bloger. Vsekakor imam precej manj (blogerskih) izkušenj kot jih ima moja nekdanja najbolj priljubljena blogerica - že nekaj let upokojeno dekle na poziv Belle de Jour.

VIDEO: Manouche videospot posneli na francoskih ulicah

28.10.2014

Glasbeni kolektiv Manouche, ki se je pravkar vrnil z zelo uspešno devetdnevne turneje po francoski Bretaniji, se predstavlja z novim videospotom za pesem Me ljubiš kej, ki so ga posneli v francoskem kraju Rennes.

VIDEO: Darja Švajger prvič po letu 1999 z novim videospotom

28.10.2014

Darja Švajger je posnela videospot za skladbo Sončen dan, s katero je na letošnji Slovenski popevki osvojila veliko nagrado občinstva. Videospot je prvi po letu 1999, ko je Darja nazadnje predstavila videospot za skladbo Še tisoč let, s katero je nastopila na Evroviziji v Jeruzalemu.

Tako seksi je videti v bikiniju

28.10.2014

Ob pogledu na zadnjo fotografijo, ki jo je objavila Jennifer Lopez, se bo marsikdo vprašal, kako je sploh lahko videti tako odlično pri 45 letih. Medtem ko številni njeni oboževalci občudujejo njeno zavidanja vredno postavo, se pevka pritožuje, da jo zebe.

VIDEO: Energični Čuki mladostno razposajeni

27.10.2014

Skupina Čuki je izdala pesem Bam bam bam, za katero predstavlja tudi energičen videospot. Nova pesem pa napoveduje prihajajoči album skupine, ki bo luč sveta ugledala že naslednji mesec.

VIDEO: 'Klobuk dol vsem, ki v teh časih živijo od glasbe!'

27.10.2014

Ida Prester, pevka zasedbe Lollobrigida, ki ji je med našim intervjujem veter ves čas odnašal klobuk, nam je razodela, da je v skupini sveža mlada kri, ki je precej bolj rockerska, hkrati pa je poudarila, da daje klobuk dol vsem, ki se v teh časih odločijo živeti od glasbe.

Razpadi kot po tekočem traku: adijo, Beady Eye in Klaxons

26.10.2014

Nekdanji frontman zasedbe Oasis, pevec Liam Gallagher, je po petih letih odločil razpustiti zasedbo Beady Eye. Skupina Klaxons pa je po devetih letih tudi sporočila, da je pred njo zadnja turneja.

VIDEO: Bohemian Rhapsody za boljšo voljo in proti depresiji?

26.10.2014

Pesem Bohemian Rhapsody britanske rock zasedbe Queen pomaga odpraviti slabo voljo in se priporoča v poslušanje vsem, ki so žalostni ali trpijo zaradi depresije, je pokazala anketa, ki jo je za britanski radio BBC opravila agencija ComRes.

Forum