Članki

Zlatko: Očitno je, da je založba, pri kateri je Vili Resnik izdal cd, prav tako banana kot Hilda Tovšak in ostala 'bagra'

24.11.2014

Pevec Vili Resnik je prejšnji teden izdal album z naslovom Svet je lep. Enako je leta 2007 svojega poimenoval tudi raper Zlatko, na kar je svoje prijatelje na Facebooku spomnil s fotografijo Vilijevega albuma.

Jasmin šokiral s priznanjem

24.11.2014

Legendarni pevec Jasmin Stavros – Staki, ki je nedavno dopolnil 60 let, je razkril, da se je nameraval upokojiti že pred petimi leti, na veselje svojih številnih oboževalcev, pa se je kariero le odločil podaljšati.

Peter Gabriel: Gurmanska poslastica v treh hodih – s posladkom!

24.11.2014

Britanski glasbenik Peter Gabriel je s koncertom v avstrijskem Gradcu pokazal, kaj je to izvirni pristop h glasbenem ustvarjanju ter zvočna in vizualna perfekcija od začetka do konca. Na turneji Back To Front v celoti izvaja svoj najuspešnejši album So.

FOTO in VIDEO: Nika Kljun blestela na odru ameriških glasbenih nagrad

24.11.2014

V Los Angelesu so podelili ameriške glasbene nagrade (American Music Awards 2014), katerih gostitelj je bil Pitbull. Največ kipcev sta domov odnesli skupina One Direction in Katy Perry, na velikem odru pa je navdušila tudi naša Nika Kljun.

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Elegantna Beyonce v rdeči barvi

23.11.2014

33-letna ameriška pevka Beyonce si je v New Yorku privoščila zmenek s svojim možem Jay-Zjem. Za to priložnost si je nadela elegantno rdečo obleko in znova dokazala, da zna biti prava dama.

Jagger priznal, da je imitiral Jamesa Browna

23.11.2014

Že mogoče, da Maroon 5 sanjajo o gibih Micka Jaggerja, a je prav on priznal, da je njegovi gibi pravzaprav niso njegovi in da prihajo od samega botra soula Jamesa Browna. Jagger je namreč koproducent novega filma o pokojnem pevcu.

VIDEO: Lahko katera prekosi ritko razigrane Beyonce?

22.11.2014

Da se med največjimi zvezdnicami bije vojna ritk, je jasno že dlje časa. Beyonce Knowles se v novem "lo-fi" videospotu izvrstno zabava, hkrati pa pokaže, da z večino kolegic pomete za šalo, saj je njena ritka še vedno "bootylicious". Oglejte si videospot za pesem 7/11!

DADI DAZ

21.11.2014

Dadi Daz bo tokrat preimierno predstavil svoj najnovejši videospot Vse bo kul, ki ga je ustvaril v duetu z mladim pevcem Patrikom Jagodicem.

FOTO: Od drznih oblek, novopečenih zakoncev do najbolj vročega para

21.11.2014

V Las Vegasu je potekala že 15. podelitev glasbenih nagrad latin grammy, kjer so se po slavnostni preprogi sprehodile številne zvezdnice. Nekatere izmed njih so izbrale precej drzne oprave, zmagovalec večera pa je bil Enrique Iglesias, ki pa se prireditve ni udeležil.

Forum