Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

VIDEO: To pa je 'twerkanje'

30.08.2014

30-letna zvezdnica Amber Rose je že večkrat dokazala, da ni nič kaj sramežljiva. Med drugim je znana po tem, da rada pokaže svoje bujne obline. Tokrat je posnela kratek video, v katerem miga z bujno zadnjico.

VIDEO: Perpetuum Jazzile predstavlja nov videospot

28.08.2014

Slovenska vokalna skupina Perpetuum Jazzile je pred kratkim posnela videospot za pesem Gøta. Gre za pesem o tistih majhnih stvareh. Pesem, ki je brez besed, a jo vsak razume. Pesem, ki gre v srce in ga osvobaja.

FOTO: Se še spomnite vroče Rubi? Tako je videti po desetih letih

28.08.2014

V Los Angelesu je bila premiera filma Cantinflas, kjer so se po rdeči preprogi sprehodile številne zvezdnice in zvezdniki. Med njimi je bila tudi igralka Barbara Mori, ki nas je pred 10 leti očarala s svojo vlogo Rubi. Pri 36 letih in mama 16 let starega sina je pokazala zavidanja vredno postavo.

FOTO: Slovenka, ki v Hollywoodu živi svoje sanje

28.08.2014

Sanja Gregorčič že tri leta živi v Hollywoodu, kjer sledi svojim sanjam. 30-letna Slovenka je diplomirala z diplomsko predstavo The Music Lessonje, med drugim pa je prejela tudi nagrado Charles Jehlinger Award 2013 za najboljšo študentko letnika.

VIDEO: Nekdanji talent združil moči z Adamom Velićem

27.08.2014

20-letni Tomaža Marca, ki ustvarja pod umetniškim imenom Tomos, smo spoznali v eni od sezon šova Slovenija ima talent. Tokrat se predstavlja z videospotom za pesem Drugam, kjer je združil moči z Adamom Velićem in Gummyjem Flavom.

FOTO IN VIDEO: Kingstoni po stopinjah Pharrella Williamsa

26.08.2014

Po odmevnem letošnjem Mednarodnem dnevu sreče, ki ga je cel svet praznoval ob poslušanju Pharrellowe uspešnice Happy, se bo v letu 2015 še bolj odmevno praznovalo. Skupina Kingston predstavlja himno Mednarodnega dneva sreče z naslovom Danes je moj dan.

VIDEO: Slovenska pevka kot bojevniška princesa nastopila gola

25.08.2014

Pevka Kataya, ki trenutno sledi svojim sanjam čez lužo v Los Angelesu, je izdala svoj težko pričakovani videospot Back to life, v katerem je odvrgla oblačila. Pomembno vlogo pa imajo tokrat tudi neonske barve, ki so poskrbele za posebne efekte.

FOTO in VIDEO: Beyonce z družino na VMA poskrbela za najbolj ganljiv prizor večera

25.08.2014

V Inglewoodu je glasbena mreža MTV podelila vsakoletne glasbene nagrade VMA za najboljše videospote. Za najboljši videospot leta je srebrnega vesoljčka prejela Miley Cyrus, in sicer za pesem Wrecking Ball. Pevka Beyonce je domov odnesla tri kipce in še enega zlatega ter na odru poskrbela za najbolj ganljiv trenutek.

VIDEO: Padec z odra: 'Dobro, da ni šla noga!'

24.08.2014

Avstralska raperka Iggy Azalea je na dogodku pred podelitvijo glasbenih nagrad VMA padla z odra. Da pa ima dober smisel za humor, je posnetek sama objavila na Instagramu in se pošalila na svoj račun. Oglejte si video!

Forum