Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

CELOVEČERNA ZABAVA MEGA ZVEZD

25.10.2014

MILE KITIĆ, SANDRA AFRIKA, JANA

VIDEO: Nicki Minaj stavi na svoj bujni dekolte

16.09.2014

31-letna pevka Nicki Minaj je tokrat nastopila v videospotu pevca Augusta Alsine, s katerim sta združila moči v pesmi No Love. Zvezdnica je tudi tokrat poskrbela za zanimive oprave, v ospredje pa je tako, kot je že pri njej v navadi, postavila svoje obline.

VIDEO in FOTO: Neisha opozarja na prisilno prostitucijo

15.09.2014

Glasbenica Neisha je za skladbo Gloria z albuma Za vesoljke in kavboje posnela družben angažiran videospot, s katerim želi opozoriti na problem prisilne prostitucije. Neisha pa je glavno "junakinjo" upodobila tudi na fotografijah …

VIDEO: Marjetka šokirala s svojim glasom

15.09.2014

Glasbeni producent Raay in njegova Marjetka veljata za pravi glasbeni tornado. Potem, ko sta ustanovila skupino Turbo Angels, zamenjala nekaj glasbenih zvrsti, se vmes poročila in dobila dva sinova, do uspehov pomagala domačim glasbenikom, sta se odločila, da je čas, da trg osvojita še kot glasbeni duet.

FOTO: Rudi Bučar po MMS-u osvojil še Slovensko popevko 2014!

13.09.2014

Slovenska popevka je po šestih letih ponovno potekala v ljubljanskih Križankah. Tako kot na letošnjem MMS-u, je tudi na popevki slavil Rudi Bučar, tokrat s pesmijo Ti. Prejel je tudi nagrado za najboljšo interpretacijo, občinstvo pa je izbralo Darjo Švajger.

'Vsak dan se veliko smejim, največ sam sebi!'

13.09.2014

Rocker Lenny Kravitz je prepričan, da je smeh zdrav in da se je dobro vsak dan pošteno nasmejati. Nazadnje pa je jokal konec maja, ko je, obdan s sorodniki in prijatelji, praznoval svojega abrahama.

VIDEO in FOTO: Miss Slovenije 2014 je 20-letna Julija Bizjak

11.09.2014

Dobili smo novo, že 24. miss Slovenije, ki je nasledila Novogoričanko Majo Cotič. Na lepotnem izboru, na katerem se je za laskavi naziv najlepše potegovalo 14 kandidatk, je lento najlepše osvojila Julija Bizjak.

VIDEO: Prerojene 'hudičeve mačke'

11.09.2014

Skupina Hellcats, ki jo sestavljajo štiri dekleta, predstavlja nov videospot za skladbo Prerojena z njihove prve plošče Divja pot. Videospot, ki je bil posnet na različnih lokacijah po Ljubljani, je delo režiserja Jureta Plešca.

VIDEO: Dolgoletnega partnerja nadomestil maneken

11.09.2014

Pevka Sara Kobold je skoraj celo poletje snemala videospot za skladbo Samo morje ve, a ne zato, ker bi bil tako zahteven scenarij, pač pa zaradi številnih zapletov in neljubih dogodkov, ki so se kar vrstili ...

Forum