Članki

VIDEO in FOTO: Tako vroče božične čestitke zagotovo še niste videli!

22.12.2014

Plesalke Nadiya Bichkova, Andreja Vakselj in Ula Šemole so ustvarile božično čestitko, ki bo predvsem močnejšemu spolu hitreje pognala kri po žilah ...

Odšel je legendarni Udo Jürgens

21.12.2014

V starosti 80 let je preminul avstrijski pevec in avtor Udo Jürgens, ki je imel 64 let dolgo kariero, v kateri je prodal preko 100 milijonov plošč, pred pol stoletja pa je Avstrijo prvič predstavljal na evrovizijski popevki.

VIDEO: Mansonova šestica z novega albuma The Pale Emperor

21.12.2014

Marilyn Manson je po pesmi Third Day Of Seven Day Binge, obelodanil prvi videospot za skladbo Deep Six, obe pesmi pa bosta na novem albumu The Pale Emperor, ki bo izšel 20. januarja. Oglejte si videospot!

VIDEO: Slovenski glasbenik, ki z glasbo prodira tudi na hrvaško glasbeno sceno

20.12.2014

Roko Bažika je nedavno predstavil videospot za svoj najnovejši avtorski single Meni si OK. Na snemanju, ki je potekalo konec oktobra v Splitu, so s helikopterjem vzbudili zelo veliko pozornosti …

Vlado Kreslin: Koncert kot srečanje s starim znancem

18.12.2014

Vlado Kreslin je na dveh tradicionalnih večerih v Cankarjevem domu slovenski javnosti spet približal prekmurski melos, z gosti preoblekel nekaj uspešnic ter predvsem ogrel srca s svojo iskrenostjo in človeško toplino "svetovnega zvezdnika z vasi".

FOTO in VIDEO: Alenka Godec: Mogoče sem ta prava Slovenka, ker sem zadovoljna z majhnimi stvarmi

16.12.2014

Alenka Godec, ki je lani obeležila 25 glasbenih let, je po dveh albumih priredb znova izdala avtorsko ploščo. Na njej je 12 skladb, štiri od njih pa je na veliko veselje povabljencev s skupino predstavila v živo in v akustični verziji.

Kaj smo Slovenci najbolj 'googlali' leta 2014: zanimalo nas je, kaj je ljubezen, kdo je nekrofil in vse o Luki Mescu

16.12.2014

Slovenci smo v letu 2014 na spletu brskali za podatki o zvezi z volitvami in ljubeznijo, med slovenskimi osebnostmi nas je najpogosteje zanimal Luka Mesec, od dogodkov pa še svetovno prvenstvo v nogometu in izbor za pesem Evrovizije.

VIDEO: 'Joške ne padajo z neba'

15.12.2014

"Rock 'n' roll ni samo žur, pivo in ženske - je tudi ogromno truda in vaje," se zaveda uspešni diplomirani slikar, kipar in pesnik, po novem tudi frontman glasbene skupine D COCKs, ki jo sestavljata dve generaciji.

VIDEO: Jelena Rozga v videospotu, v katerem ne manjka žgečkljivih prizorov

14.12.2014

Hrvaška pevka Jelena Rozga predstavlja novo skladbo z naslovom Tsunami, zanjo pa je posnela že tudi videospot, v katerem ne skriva svojih atributov.

Novo v Bogatihstanu: novi lastnik Novega Scotland Yarda

13.12.2014

Londončanom je na videz že tako malo mar, ko gre v tuje roke vedno znova kaj znamenito britanskega in ikonskega, da ponavadi samo skomignejo z rameni, češ, to je izven moje moči, denar je sveta vladar, kar se mimogrede v Londonu tako zelo vidi kot v malo kakšnem drugem mestu. Tu in tam vseeno še vedno, kot trenutno, debelo pogledajo, češ, pa to ne more biti res. Pa je …

Forum