Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

FOTO in VIDEO: 'Danes je konec nekega začetka, ni pa še konec poti'

12.12.2014

Janez Janša se je na shodu pred vrhovnim sodiščem zahvalil svojim podpornikom, hkrati pa jih opozoril, da z njegovo izpustitvijo še ni konec poti, ki so si jo zadali. Soditi bi morali tisti, ki niso kršili človekovih pravic, je dodal podpornikom, ki so sicer zahtevali odstop predsednika vrhovnega sodišča Branka Masleše.

FOTO in VIDEO: Polomija Bratuškove: Če že o energetski uniji ne veste prav veliko, povejte kaj o vaših težavah s KPK ...

06.10.2014

Slovenska kandidatka za evropsko poslanko Alenka Bratušek je bila v Evropskem parlamentu zaslišana pred odboroma ENVI in ITRE. Ali je zaslišanje tudi prestala, zaenkrat ni znano, prevladuje pa mnenje, da je bila vse prej kot prepričljiva, na kar so jo med zaslišanjem opozarjali tudi poslanci, ki so zahtevali tudi odgovore glede njenega imenovanja.

FOTO in VIDEO: Veselje v štabih novih starih županov

05.10.2014

Zoran Janković, Boris Popovič, Bojan Šrot, Andrej Čas in Bojan Kontič se lahko pohvalijo, da so v prvem krogu prepričali toliko volivcev, da so odnesli zanesljivo zmago. Vsi so z rezultatom seveda zadovoljni.

FOTO: 'Zakaj? Povejte mi, kaj sem hudega storil?'

04.07.2014

Brigadir Tone Krkovič je že prikorakal v zapor na Dobu. ''Odhajam s pokončno glavo, ker sem nedolžen, a hkrati tudi nemočen in prizadet zaradi nepopisne krivce, ki mi je bila prizadejanja s krivično sodbo,'' je sporočil in zraven priložil svojo avtorsko pesem Sam.

FOTO IN VIDEO: Janša po zadnjem poljubu z Urško vkorakal v zapor na Dobu

20.06.2014

Številni podporniki Janeza Janše so na Dobu dočakali njegov prihod. Po govorih in petju so ga podporniki pospremili v zapor. Po ocenah se je na Dobu zbralo okoli dva tisoč ljudi.

Politiki za glasove volivcev tudi pojejo

07.06.2014

Politiki bodo za prihajajoče volitve očitno uporabili vsa orožja, ki so jim na voljo, da bi prepričali volilce. Gregor Virant je skupaj s sodelavci za potrebe kampanje postal celo pevec. A ni ne prvi in ne edini. V predvolilni kampanji je prepeval, ne boste verjeli, tudi sicer zadržani Danilo Türk.

'Slovenci se moramo potruditi sami zase'

22.02.2014

Predsednik Pahor ne verjame, da se bo kdo drug potrudil za nas, zato se moramo potruditi sami zase. Meni, da je Evropa za Slovence rešitev. Ob obletnici smrti Karla Destovnika Kajuha je še dejal, da se slovenski uporniški duh ne bo nikoli pokoril.

FOTO in VIDEO: Ljubljana (za)dihala ples

18.09.2013

Vsi, ki so se sprehodili do stare Ljubljane, so imeli kaj videti. Najprej je Prešernov trg zasedlo 2000 otrok, ki so zaplesali ob zvokih pesmi Zemlja pleše. Popoldne se je prizor ponovil, le da z nekoliko starejšimi otroki in ob drugačnih ritmih.

FDV: Naloga Alenke Bratušek ni plagiat

01.07.2013

Senat FDV je ustavil postopek za odvzem znanstvenega naziva mag. Alenki Bratušek. V sklepu je zapisal, da obravnavani primer v nobenem pogledu ni plagiat ali akademsko prisvajanje rezultatov tujega dela.

Pahor z zlatim redom za zasluge odlikoval Tržaški partizanski pevski zbor

27.04.2013

27. aprila praznujemo dan upora proti okupatorju. Dan upora proti okupatorju praznujemo od leta 1992, pred tem pa smo praznovali dan Osvobodilne fronte. Predsednik republike je Tržaškemu partizanskemu pevskemu zboru Pinko Tomažič podelil zlati red za zasluge.

Forum