Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

FOTO: Merklova na berglah pela božične pesmi

07.01.2014

Potem ko se je nemška kanclerka Angela Merkel poškodovala med tekom na smučeh, so se oglasili pri proizvajalcu smuči. Pravijo, da je tekla na smučeh, starih okoli dve desetletji. Kanclerka se je že pojavila v javnosti, in sicer na srečanju z otroki.

VIDEO: Ujeti na ladji v novo leto vstopili z zabavo in posneli pesmico

01.01.2014

Že res, da so morali v novo leto vstopiti na ledeni Antarktiki, a potnikom ruske raziskovalne ladje to nikakor ni pokvarilo razpoloženja. Priredili so bučno zabavo, nazdravili z nekaj kozarčki in celo posneli pesmico, v kateri opisujejo vse, kar se jim dogaja.

'Carji': pobeg po desetletju grozljivega trpljenja, najlepša ljubezenska izpoved in predsednik, ki od plače obdrži le drobiž

31.12.2013

Za številne dobre novice, ob katerih smo se smejali, raznežili, jokali in se zamislili, so letos poskrbeli ljudje, ki so navdušili s svojo iskrenostjo, toplino, dobrimi idejami, pogumom in neizmerno ljubeznijo.

Uresničili sta se ji še zadnji želji, na božič izgubila boj z rakom

26.12.2013

Hudo bolna Laney si je za rojstni dan in božič zaželela, da bi spoznala pevko Taylor Swift in da bi ji pevci pod oknom peli božične pesmi. Še zadnji želji sta se ji uresničili. Na božič je boj z boleznijo izgubila.

FOTO in VIDEO: 'Ne bomo rekli zbogom. Za večno boš živel v naših srcih in glavah'

15.12.2013

V Qunu v Južni Afriki so pokopali Nelsona Mandelo. Na žalni slovesnosti so odmevali pesem in čustveni govori. ''Ne bomo rekli zbogom. Za večno boš živel v naših srcih in glavah,'' je dejal predsednik Jacob Zuma. Sam pogreb je potekal v ožjem krogu na družinskem pokopališču.

'Vedno izgleda nemogoče, dokler tega ne narediš'

05.12.2013

Zgodba Nelsona Mandele se bere kot scenarij za film, zato ni čudno, da je bila navdih številnim izdelkom sedme umetnosti, pa tudi pesmim, knjigam … Še bolj kot to pa je bila in je navdih milijonom ljudi po vsem svetu.

Bela vdova bin Ladnu napisala pesem: Moja ljubezen do tebe je nekaj posebnega

22.10.2013

"Končali bomo, kar si ti začel," je v pesmi, posvečeni Osami bin Ladnu, zapisala bela vdova, ki naj bi organizirala napad na kenijsko nakupovalno središče. Zahod in Obamo je posvarila, da je Al Kaida še močnejša in odločnejša.

Pet restavracij, kino, štirje bazeni in največji spa na ladji. Luksuz na dnu morja

16.09.2013

Leta 2006, ko je Costa Concordia zaplula na svoje prvo križarjenje po Sredozemlju, je bila največja potniška ladja v Italiji. Takrat največji ponos Italijanov je danes njihova največja sramota. Njena lastnica, družba Carnival, je v letu dni samo zaradi odpovedi križarjenj utrpela milijon evrov škode.

Moški, ki je pomagal Amandi Berry, pravi, da mu je slava uničila življenje

16.07.2013

Charles Ramsey, ki je zaslovel kot sosed, ki je pomagal Amandi Berry zbežati iz hiše ugrabitelja Ariela Castra, pravi, da mu slava ni prinesla nič dobrega. Zdaj je brez doma in brez denarja. A slavi se vseeno ne namerava odpovedati.

Zaradi neprimernega komentarja na Facebooku lahko pristanete za rešetkami

11.07.2013

Trenutek nepremišljenosti na Facebooku vas lahko drago stane. Neprimerne objave na tem priljubljenem družbenem omrežju so mnoge najstnike spravile za zapahe. Poznejši izgovori in opravičila, da je šlo le za šalo ali zapis pod vplivom alkohola, sodišča niso prepričali.

Video

Ni zadetkov!

Forum