Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

FOTO: Ne bi se fotografirala gola

16.08.2014

Maja Keuc, ki je zaslovela s šovom Slovenija ima talent, s fantom od letošnjega leta živi v švedski prestolnici, zdaj pa bo tam nadaljevala tudi študij. Do konca septembra jo sicer v Sloveniji čaka še nekaj nastopov, nato se pa bo popolnoma posvetila novemu glasbenemu izdelku …

Se ga še spomnite?

15.08.2014

Ko se je pri 10 letih čisto po naključju znašel v plesnem svetu, je kmalu ugotovil, da je to tisto, kar želi početi celo življenje. Med drugim je nastopil na Evroviziji, njegova babica pa je nekdanja primabalerina Slovenije. Že veste, o kom govorimo?

Severina razkrila, kaj (poleg kopalk) s sabo še vzame na plažo

27.07.2014

O priljubljenosti hrvaške zvezdnice Severine priča tudi dejstvo, da ji je uspelo, kljub ne najbolj obetavnemu vremenu, dodobra napolniti portoroško plažo. Mi smo z njo govorili tik pred odhodom na oder.

Alja Krušič: Stvari, ki jih počnem, delam z veseljem in pri tem uživam!

19.07.2014

Alja Krušič, zmagovalka šova Slovenija ima talent, je Slovenijo osupnila z angelskim glasom, saj je Slovence prepričala, da s(m)o jo postavili na prestol lanskega šova. Pred novo sezono smo jo povprašali o njeni izkušnji in načrtih.

Rebeka se je poškodovala

08.07.2014

Pevka Rebeka Dremelj, za katero je precej festivalsko obarvan teden, je nastopila na 34. festivalu Melodije morja in sonca. Priljubljena pevka pa si glasbenega tekmovanja ne bo zapomnila samo po nastopu, ampak tudi zato, ker si je zvila nogo.

Katarina mala moške raje vidi s kopalkami kot brez

28.06.2014

Pevko Katarino malo smo v znanem ljubljanskem lokalu opazili, kako si je z zanimanjem ogledovala postavnega plesalca skupine The Artifex. Zato smo jo povprašali, če se morda obeta kakšna nova pesem s provokativnim in navihanim besedilom.

VIDEO: Na prvo mesto postavila šolo

24.06.2014

Minevata točno dve leti, odkar je na šovu X Factor slavila Demetra Malalan. Pevka ob tem jubileju predstavlja svoj novi singel Danes si tu, sicer pa je bilo zanjo to leto precej težko …

Ana Marija bi Toma Jonesa

21.06.2014

Da znajo biti prireditve na prostem zaradi muhastega vremena velika loterija, se je pokazalo tudi tokrat. So pa zato tisti, ki se niso ustrašili občasnih dežnih kapelj, nadvse uživali v koncertih hrvaških, slovenskih in bosanskih izvajalcev ter duhovitem povezovanju Jurija Zrneca.

Boštjan Gombač: Stare gospe sedaj celo vedo, kako mi je ime!

15.06.2014

Boštjan Gombač je več kot petnajst let stalnica na slovenski glasbeni sceni, saj ga poleg matične Katalene vabijo in gostijo številne skupine, ki si zaželijo njegovih talentov. Kot žiranta šova Znan obraz ima svoj glas pa ga je dodobra spoznala tudi širša javnost. Več v pogovoru!

Slovenec nastopil s Cheryl Cole

09.06.2014

Slovenski plesalec in koreograf Marko Stamenković je v zadnji oddaji 7. sezone šova Britain's Got Talent nastopil z britansko pevko Cheryl Cole, ki se je po dolgem času s pesmijo Crazy Stupid Love vrnila na glasbeno sceno.

Forum