Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO in FOTO: Tako vroče božične čestitke zagotovo še niste videli!

22.12.2014

Plesalke Nadiya Bichkova, Andreja Vakselj in Ula Šemole so ustvarile božično čestitko, ki bo predvsem močnejšemu spolu hitreje pognala kri po žilah ...

Veste, kdo je ta prikupna deklica?

12.12.2014

Naša pevka je na družbenem omrežju Instagram objavila fotografijo iz otroštva. Danes je temnolaska, kmalu pa bo tudi sama postala mamica. Ste že uganili, za koga gre?

Gena Zeneli: Tu v Švici ni vprašanje, ali boš dobil plačo, če delaš

08.12.2014

Koreograf in raper Gena Zeneli, ki je lani novembra spakiral kovčke in se v želji po boljšem življenju preselil v Švico, julija pa so se mu pridružili še žena Nana in otroka, trenutno dela v čistilnem servisu, še vedno pa ustvarja tudi na glasbenem področju.

Jazzva – (prednovo)letni koncert

01.12.2014

V torek, 9. decembra, ob 19.30 v Antonovem domu na Viču vam bomo predstavili, kaj se je v Jazzvi skuhalo v zadnjem malo več kot letu dni.

Zlatko: Očitno je, da je založba, pri kateri je Vili Resnik izdal cd, prav tako banana kot Hilda Tovšak in ostala 'bagra'

24.11.2014

Pevec Vili Resnik je prejšnji teden izdal album z naslovom Svet je lep. Enako je leta 2007 svojega poimenoval tudi raper Zlatko, na kar je svoje prijatelje na Facebooku spomnil s fotografijo Vilijevega albuma.

VIDEO: Ula na odru trepetala od strahu

14.11.2014

Vse odkar Slovenija sodeluje na izboru Pesem Evrovizije, so ognjemeti in ostala pirotehnika za nas bolj ali manj nedosegljivi, letos pa bomo končno enakopravno konkurirali državam, ki se poslužujejo pirotehničnega šova na odru. 12-letna Ula Ložar bo tako prva Slovenka s svojim ognjemetom na odru.

FOTO: Življenje Petra Lovšina v besedi in sliki

13.11.2014

Peter Lovšin je izdal ilustrirano antologijo tekstov z naslovom Moj pogled na svet, s katero je dokazal, da mu ni težko s svetom deliti svojih najbolj divjih slik, svojih najbolj divjih obdobij, svojih najbolj intimnih slik in tudi tistih, ki pričajo o tem, da je pač človek, tako kot mi.

VIDEO: Ula tudi s polomljeno angleščino navdušuje Evropo!

10.11.2014

Prva slovenska predstavnica na Pesmi Evrovizije za otroke Ula Ložar na Malti s svojo simpatičnostjo osvaja novinarje. Med evrovizijskimi delegacijami se že govori, da je naša Ula ena od najbolj sproščenih, naravnih in pristnih otrok. Občudujejo njen preprosti nasmeh in dosegljivost.

FOTO in VIDEO: Bo 12-letni Slovenki uspelo tisto, kar ni še nikomur iz naše države?

09.11.2014

Pred 13 leti je na Danskem na izboru za Pesem Evrovizije Nuša Derenda kot ena od petih velikih favoritk na koncu pristala na 7. mestu. Od takrat je bila Slovenija med evrovizijskimi fani na stavnicah in v napovedih vedno bolj kot ne prezrta. Letos na otroški Evroviziji pa prvič kotiramo na najvišjo stopničko.

Umrl je Kajetan Kovič

07.11.2014

V 84. letu starosti se je poslovil slovenski pesnik, pisatelj in prevajalec, akademik Kajetan Kovič, ki se ga spominjamo po delih Moj prijatelj Piki Jakob, Maček Muri, Zmaj Direndaj, Pajacek in punčka, Pesmi štirih in številnih drugih.

Forum