Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Zlatko: Očitno je, da je založba, pri kateri je Vili Resnik izdal cd, prav tako banana kot Hilda Tovšak in ostala 'bagra'

24.11.2014

Pevec Vili Resnik je prejšnji teden izdal album z naslovom Svet je lep. Enako je leta 2007 svojega poimenoval tudi raper Zlatko, na kar je svoje prijatelje na Facebooku spomnil s fotografijo Vilijevega albuma.

VIDEO: Ula na odru trepetala od strahu

14.11.2014

Vse odkar Slovenija sodeluje na izboru Pesem Evrovizije, so ognjemeti in ostala pirotehnika za nas bolj ali manj nedosegljivi, letos pa bomo končno enakopravno konkurirali državam, ki se poslužujejo pirotehničnega šova na odru. 12-letna Ula Ložar bo tako prva Slovenka s svojim ognjemetom na odru.

FOTO: Življenje Petra Lovšina v besedi in sliki

13.11.2014

Peter Lovšin je izdal ilustrirano antologijo tekstov z naslovom Moj pogled na svet, s katero je dokazal, da mu ni težko s svetom deliti svojih najbolj divjih slik, svojih najbolj divjih obdobij, svojih najbolj intimnih slik in tudi tistih, ki pričajo o tem, da je pač človek, tako kot mi.

VIDEO: Ula tudi s polomljeno angleščino navdušuje Evropo!

10.11.2014

Prva slovenska predstavnica na Pesmi Evrovizije za otroke Ula Ložar na Malti s svojo simpatičnostjo osvaja novinarje. Med evrovizijskimi delegacijami se že govori, da je naša Ula ena od najbolj sproščenih, naravnih in pristnih otrok. Občudujejo njen preprosti nasmeh in dosegljivost.

FOTO in VIDEO: Bo 12-letni Slovenki uspelo tisto, kar ni še nikomur iz naše države?

09.11.2014

Pred 13 leti je na Danskem na izboru za Pesem Evrovizije Nuša Derenda kot ena od petih velikih favoritk na koncu pristala na 7. mestu. Od takrat je bila Slovenija med evrovizijskimi fani na stavnicah in v napovedih vedno bolj kot ne prezrta. Letos na otroški Evroviziji pa prvič kotiramo na najvišjo stopničko.

Umrl je Kajetan Kovič

07.11.2014

V 84. letu starosti se je poslovil slovenski pesnik, pisatelj in prevajalec, akademik Kajetan Kovič, ki se ga spominjamo po delih Moj prijatelj Piki Jakob, Maček Muri, Zmaj Direndaj, Pajacek in punčka, Pesmi štirih in številnih drugih.

Matjaž Kumelj pokazal novo tetovažo

22.09.2014

Tekmovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas in mister Slovenije 2012 za mistra Universe 2013 Matjaž Kumelj si je dal na levo roko vtetovirati napis Be honest to yourself (Bodi zvest samemu sebi). To je že njegova druga trajna poslikava …

VIDEO in FOTO: Miss Slovenije 2014 je 20-letna Julija Bizjak

11.09.2014

Dobili smo novo, že 24. miss Slovenije, ki je nasledila Novogoričanko Majo Cotič. Na lepotnem izboru, na katerem se je za laskavi naziv najlepše potegovalo 14 kandidatk, je lento najlepše osvojila Julija Bizjak.

VIDEO in FOTO: 'Pretepi so zelo neseksi'

07.09.2014

To meni glavna zvezda že 8. Ritma mladosti DJ Antoine, na katerem je ob začetku novega šolskega leta rajalo 20.000 mladih. Na kakšen način se je on zabaval v času srednje šole in kaj so počeli naši znani obrazi, pa si oglejte v videoprispevku.

FOTO: Slovenka, ki v Hollywoodu živi svoje sanje

28.08.2014

Sanja Gregorčič že tri leta živi v Hollywoodu, kjer sledi svojim sanjam. 30-letna Slovenka je diplomirala z diplomsko predstavo The Music Lessonje, med drugim pa je prejela tudi nagrado Charles Jehlinger Award 2013 za najboljšo študentko letnika.

Forum