Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

FOTO: Andrea Massi preprečil fotografiranje s Tino Maze

04.04.2014

Glasbenik Matjaž Živkovič - Maki, ki se ga številni spominjajo kot enega izmed udeležencev šova Big Brother slavnih, se trenutno mudi v Davosu. Tam je srečal tudi našo smučarsko šampionko Tino Maze. Želel se je fotografirati z njo, a mu to na njegovo žalost ni uspelo.

Murko že 12 let na sceni: Sem šele na pol poti

03.04.2014

Verjeli ali ne, ampak štajerski slavček Damjan Murko je v slovenskem medijskem prostoru prisoten že 12 let. Se še spomnite njegovega prvega hita in njegovih največjih škandalov? Z njim smo v intervjuju obudili vse to in še več.

Manca Špik: od glavne do spremljevalne pevke

09.03.2014

Pevko Manco Špik smo na odru Eme videli že večkrat, le da je takrat stala v ospredju. Na letošnjem izboru za pesem Evrovizije pa je pri Tinkari Kovač pela spremljevalne vokale. Kot pravi, je posel posel.

FOTO in VIDEO: Slovenec ob boku največjih zvezd

07.03.2014

Slovenski plesalec in koreograf Marko Stamenković, ki trenutno živi in ustvarja v Londonu, je nastopil v najnovejšem videospotu za pesem Calling All Hearts, kjer se je pridružil zvezdnikom, kot so DJ Cassidy, Robin Thicke in Jessie J.

VIDEO: Tina Maze znova zapela

26.02.2014

Naša najboljša alpska smučarka Tina Maze je znova prijela za mikrofon. Tokrat je zapela na sprejemu, ki so ji ga po vrnitvi z olimpijskih iger v Sočiju, kjer je prejela dve zlati medalji, pripravili v Črni na Koroškem.

VIDEO: Slovenska policija s pesmijo v podporo olimpijcem v Sočiju!

10.02.2014

Slovenski policisti so dokazali, da so na precej dobrem glasu, ki so ga uporabili za navijaško pesem. Policijski orkester je namreč poskrbel za posebno popotnico slovenskim udeležencem olimpijskih iger v Sočiju. Prisluhnite posnetku!

VIDEO: Na zimskem Panču oktet domačih stand-up komikov

09.02.2014

Letošnji zimski Panč je v enem večeru postregel z nastopi kar osmih stand-up komikov. Za salve smeha so skrbeli Vasja Simić, Boštjan Gorenc - Pižama, Lucija Ćirović, Tin Vodopivec, Marina Orsag, Pedja Bajović in Klemen Bučan, dogodek pa je povezoval Andrej Težak – Tešky.

FOTO: Maja s fantom uživa v Stockholmu: Ne bi nama moglo biti lepše

03.02.2014

Maja Keuc, ki je zaslovela s šovom Slovenija ima talent, nato pa Slovenijo zastopala še na izboru za pesem Evrovizije, se je preselila k fantu v švedsko prestolnico. Kot pravi, ji je, odkar je tam, hormon sreče narasel za neokusno številko. O vrnitvi v Slovenijo tako sploh ne razmišlja …

Tina Maze pesem o resnični ljubezni posvetila Andrei

20.01.2014

Včasih sovražim vsako tvojo besedo, včasih bi ti prisolila klofuto. Nihče ni kot ti, le ti me lahko tako razjeziš, a vem, da bi bilo življenje brez tebe grozno. Tako poje Pink v pesmi True Love (Resnična ljubezen) in prav to pesem je Tina Maze objavila na Twitterju in pripisala, da je za Andreo.

Eva Boto doživela prometno nesrečo

02.01.2014

Eva Boto, ki je leta 2012 našo državo predstavljala na tekmovanju za pesem Evrovizije, zadnjega dneva leta 2013 ne bo ohranila v lepem spominu. Zaradi prometne nesreče je namreč ostala brez avta. Kljub vsemu pa ostaja optimistka.

Forum