Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Murko pred oltarjem zapel očenaš

21.04.2014

Mojster samopromotor Damjan Murko je znova poskrbel, da se o njem govori. Če ste mislili, da ste v teh letih videli že vse in da vas ne more z ničemer več presenetiti, ste se pošteno zmotili. Tokrat je Murko na veliko noč pred oltarjem zapel Gospodovo molitev.

VIDEO: Miss športa Slovenije 2014 je Uršula Tomažič

19.04.2014

Dobili smo 12. najlepšo športnico v deželi na sončni strani Alp. To je postala 22-letna Uršula Tomažič. Lento prve spremljevalke je osvojila Karolina Aškerc, lento druge pa Mojca Podjavoršek. Miss fotogeničnosti je postala Nika Šunta.

Daša: Ljudje pišejo marsikaj in stvari niso vedno takšne, kot so videti

18.04.2014

Daša Gradišek, ki je v prvi oddaji šova Znan obraz ima svoj glas navdušila z imitacijo italijanske pevke Lare Fabian, nam je zaupala marsikatero podrobnost iz zasebnega življenja in zakulisja šova, med drugim tudi, kateri izziv ji je do zdaj povzročal največ preglavic.

VIDEO in FOTO: 2.500 evrov za kreacijo slovenskih modnih oblikovalcev

17.04.2014

Za nami je 6. slovenski teden mode. Organizatorji so tokrat navdušili s prostorsko razporeditvijo, 'mimo pa brcnili' z osvetljavo, saj je bila ta z izjemo sredinske piste, obarvana z (večinoma) modrimi lučmi, tako da bile vse kreacije drugje videti enake barve, le odtenki so bili malce drugačni.

FOTO: Andrea Massi preprečil fotografiranje s Tino Maze

04.04.2014

Glasbenik Matjaž Živkovič - Maki, ki se ga številni spominjajo kot enega izmed udeležencev šova Big Brother slavnih, se trenutno mudi v Davosu. Tam je srečal tudi našo smučarsko šampionko Tino Maze. Želel se je fotografirati z njo, a mu to na njegovo žalost ni uspelo.

Murko že 12 let na sceni: Sem šele na pol poti

03.04.2014

Verjeli ali ne, ampak štajerski slavček Damjan Murko je v slovenskem medijskem prostoru prisoten že 12 let. Se še spomnite njegovega prvega hita in njegovih največjih škandalov? Z njim smo v intervjuju obudili vse to in še več.

Manca Špik: od glavne do spremljevalne pevke

09.03.2014

Pevko Manco Špik smo na odru Eme videli že večkrat, le da je takrat stala v ospredju. Na letošnjem izboru za pesem Evrovizije pa je pri Tinkari Kovač pela spremljevalne vokale. Kot pravi, je posel posel.

FOTO in VIDEO: Slovenec ob boku največjih zvezd

07.03.2014

Slovenski plesalec in koreograf Marko Stamenković, ki trenutno živi in ustvarja v Londonu, je nastopil v najnovejšem videospotu za pesem Calling All Hearts, kjer se je pridružil zvezdnikom, kot so DJ Cassidy, Robin Thicke in Jessie J.

VIDEO: Tina Maze znova zapela

26.02.2014

Naša najboljša alpska smučarka Tina Maze je znova prijela za mikrofon. Tokrat je zapela na sprejemu, ki so ji ga po vrnitvi z olimpijskih iger v Sočiju, kjer je prejela dve zlati medalji, pripravili v Črni na Koroškem.

VIDEO: Slovenska policija s pesmijo v podporo olimpijcem v Sočiju!

10.02.2014

Slovenski policisti so dokazali, da so na precej dobrem glasu, ki so ga uporabili za navijaško pesem. Policijski orkester je namreč poskrbel za posebno popotnico slovenskim udeležencem olimpijskih iger v Sočiju. Prisluhnite posnetku!

Forum