Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Matjaž Kumelj pokazal novo tetovažo

22.09.2014

Tekmovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas in mister Slovenije 2012 za mistra Universe 2013 Matjaž Kumelj si je dal na levo roko vtetovirati napis Be honest to yourself (Bodi zvest samemu sebi). To je že njegova druga trajna poslikava …

VIDEO in FOTO: Miss Slovenije 2014 je 20-letna Julija Bizjak

11.09.2014

Dobili smo novo, že 24. miss Slovenije, ki je nasledila Novogoričanko Majo Cotič. Na lepotnem izboru, na katerem se je za laskavi naziv najlepše potegovalo 14 kandidatk, je lento najlepše osvojila Julija Bizjak.

VIDEO in FOTO: 'Pretepi so zelo neseksi'

07.09.2014

To meni glavna zvezda že 8. Ritma mladosti DJ Antoine, na katerem je ob začetku novega šolskega leta rajalo 20.000 mladih. Na kakšen način se je on zabaval v času srednje šole in kaj so počeli naši znani obrazi, pa si oglejte v videoprispevku.

FOTO: Slovenka, ki v Hollywoodu živi svoje sanje

28.08.2014

Sanja Gregorčič že tri leta živi v Hollywoodu, kjer sledi svojim sanjam. 30-letna Slovenka je diplomirala z diplomsko predstavo The Music Lessonje, med drugim pa je prejela tudi nagrado Charles Jehlinger Award 2013 za najboljšo študentko letnika.

FOTO: Ne bi se fotografirala gola

16.08.2014

Maja Keuc, ki je zaslovela s šovom Slovenija ima talent, s fantom od letošnjega leta živi v švedski prestolnici, zdaj pa bo tam nadaljevala tudi študij. Do konca septembra jo sicer v Sloveniji čaka še nekaj nastopov, nato se pa bo popolnoma posvetila novemu glasbenemu izdelku …

Se ga še spomnite?

15.08.2014

Ko se je pri 10 letih čisto po naključju znašel v plesnem svetu, je kmalu ugotovil, da je to tisto, kar želi početi celo življenje. Med drugim je nastopil na Evroviziji, njegova babica pa je nekdanja primabalerina Slovenije. Že veste, o kom govorimo?

Severina razkrila, kaj (poleg kopalk) s sabo še vzame na plažo

27.07.2014

O priljubljenosti hrvaške zvezdnice Severine priča tudi dejstvo, da ji je uspelo, kljub ne najbolj obetavnemu vremenu, dodobra napolniti portoroško plažo. Mi smo z njo govorili tik pred odhodom na oder.

Alja Krušič: Stvari, ki jih počnem, delam z veseljem in pri tem uživam!

19.07.2014

Alja Krušič, zmagovalka šova Slovenija ima talent, je Slovenijo osupnila z angelskim glasom, saj je Slovence prepričala, da s(m)o jo postavili na prestol lanskega šova. Pred novo sezono smo jo povprašali o njeni izkušnji in načrtih.

Rebeka se je poškodovala

08.07.2014

Pevka Rebeka Dremelj, za katero je precej festivalsko obarvan teden, je nastopila na 34. festivalu Melodije morja in sonca. Priljubljena pevka pa si glasbenega tekmovanja ne bo zapomnila samo po nastopu, ampak tudi zato, ker si je zvila nogo.

Katarina mala moške raje vidi s kopalkami kot brez

28.06.2014

Pevko Katarino malo smo v znanem ljubljanskem lokalu opazili, kako si je z zanimanjem ogledovala postavnega plesalca skupine The Artifex. Zato smo jo povprašali, če se morda obeta kakšna nova pesem s provokativnim in navihanim besedilom.

Forum