Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Slakonja priredil največji slovenski božični plagiat

16.04.2014

Klemen Slakonja se je poklonil ikoni slovenske duhovne glasbe SoulGreg Artistu. Na čast največjega krščanskega praznika je priredil največji slovenski božični plagiat, pesem Na božično noč in jo naslovil Na veliko noč, v njej pa razkril skrivnost, ki ga najbolj teži.

HBO s ponosom najavlja novo sezono serije Igra prestolov IV

07.04.2014

Vsi, ki bodo od 7. aprila do 6. maja obiskali spletno stran www.hbogo.si, si bodo lahko brezplačno ogledali prvi del serije in se spoznali s storitvijo HBO GO.

VIDEO: Slakonja si je privoščil Gašparja Gašparja

02.04.2014

Voditelj Klemen Slakonja je v oddaji Je bella cesta imitiral predsednika uprave Luke Gašparja Gašparja Mišiča. V priredbi pesmi Kar ni res, ni res skupine Faraoni, je spregovoril o odmevni vožnji pod vplivom alkohola.

FOTO in VIDEO: Vse oči so bile uprte vanjo

01.04.2014

V Londonu je potekala premiera filma Noe, katere se je udeležila 23-letna igralka Emma Watson, ki v filmu tudi nastopa. V dolgi beli obleki je na slavnostni preprogi preprosto blestela in pritegnila marsikateri pogled.

FOTO IN VIDEO: Tako vročih prizorov niste vajeni

26.03.2014

Ne glede na žanr je vedno pomembno, da sta glavna igralca v svojih vlogah prepričljiva. To seveda poleg odlične zgodbe še dodatno pripomore k uspehu. To je znova uspelo doseči Angelique Boyer in Sebastiánu Rulliju, ki sta poskrbela za enega najbolj strastnih prizorov, kar smo jih kdaj koli videli.

VIDEO: Bo veličastna Noetova barka kljubovala nevihti?

25.03.2014

Darren Aronofsky, režiser osupljivih čustvenih in vizualnih mojstrovin Črni labod in Rekvijem za sanje, predstavlja filmsko adaptacijo biblične zgodbe o apokaliptičnem vesoljnem potopu. Poglejte si, kako so ustvarili Noetovo barko in kaj so o filmu povedali igralci.

FOTO in VIDEO: Oskarji: V ospredju 12 let suženj in Gravitacija, za povrhu pa rekordni 'selfie' in pice

03.03.2014

Na 86. podelitvi oskarjev je ameriška filmska Akademija za najboljši film nagradila suženjsko dramo 12 let suženj, sedem oskarjev, tudi za režijo, je šlo Gravitaciji. Kipcev za naj igralca pa sta se razveselila Cate Blanchett in Matthew McConaughey.

Scarlett Johansson dobitnica častnega cezarja

12.02.2014

29-letni igralki Scarlett Johansson bodo nagrado, ki velja za francoskega oskarja, podelili za dosedanjo kariero, v kateri je posnela 35 filmov. Častnega cezarja ji bodo izročili na gala podelitvi 28. februarja v Parizu.

Jay Leno se je po 22 letih (še) drugič poslovil z malih ekranov

08.02.2014

Televizijski gostitelj Jay Leno, ki je vodil zabavno večerno oddajo The Tonight Show na mreži NBC, se je že drugič v 22 let dolgi karieri poslovil in upokojil. Tokrat naj bi držalo in oddajo bo odslej vodil Jimmy Fallon, namesto Burbanka v Kaliforniji, pa jo bodo snemali v New Yorku.

Prihaja ameriška serija, ki so jo snemali na Hrvaškem

22.01.2014

Priljubljeno serijo Igra prestolov, v kateri navdušujeta igralca Peter Dinklage in Emilia Clarke, snemanje pa je potekalo tudi na sosednjem Hrvaškem, si bo po novem mogoče ogledati tudi na Kanalu A.

Forum