Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Od težkega rockerja do imitacije Lady Gaga v visokih petkah

02.06.2014

Nekdanji vodja in pevec zasedbe Skid Row, Sebastian Bach, se je v oddaji Sing Your Face Off, nekakšni različici oddaje Znan obraz ima svoj glas, prelevil v pevko Lady Gaga in zapel pesem Bad Romance. Oglejte si posnetek!

Ledeno kraljestvo že peti največji zaslužkar vseh časov

28.05.2014

Disneyjev animirani film Ledeno kraljestvo je postal peti najdonosnejši film v zgodovini. Doslej je zaslužil že 1,2 milijarde dolarjev (približno 883,4 milijona evrov). Je za Avatarjem, Titanikom, Maščevalci in Harryjem Potterjem. Lahko poseže še višje?

VIDEO: Zlohotnica – kaj se je v resnici zgodilo?

26.05.2014

Zgodba o dobro poznani zlobni čarovnici, ki je uročila Trnuljčico, nas popelje v mlada leta mogočne čarodejke, katere srce se je zaradi nesramne prevare spremenilo v kamen. Izkaže pa se, da dobrosrčna princesa Aurora ključ do sožitja med čarobnim gozdom in človeško kraljevino.

VIDEO: Na bello cesto bosta stopila Jurij Zrnec in Lado Bizovičar

06.05.2014

Jutri ob 20. uri bodo v oddaji Je bella cesta ob zaključku sezone poskrbeli za pravo zabavo. Klemnu Slakonja se bodo pridružili Avseniki z Jurijem Zrnecem na čelu, prišel pa bo tudi Lado Bizovičar.

VIDEO: Slakonja priredil največji slovenski božični plagiat

16.04.2014

Klemen Slakonja se je poklonil ikoni slovenske duhovne glasbe SoulGreg Artistu. Na čast največjega krščanskega praznika je priredil največji slovenski božični plagiat, pesem Na božično noč in jo naslovil Na veliko noč, v njej pa razkril skrivnost, ki ga najbolj teži.

HBO s ponosom najavlja novo sezono serije Igra prestolov IV

07.04.2014

Vsi, ki bodo od 7. aprila do 6. maja obiskali spletno stran www.hbogo.si, si bodo lahko brezplačno ogledali prvi del serije in se spoznali s storitvijo HBO GO.

VIDEO: Slakonja si je privoščil Gašparja Gašparja

02.04.2014

Voditelj Klemen Slakonja je v oddaji Je bella cesta imitiral predsednika uprave Luke Gašparja Gašparja Mišiča. V priredbi pesmi Kar ni res, ni res skupine Faraoni, je spregovoril o odmevni vožnji pod vplivom alkohola.

FOTO in VIDEO: Vse oči so bile uprte vanjo

01.04.2014

V Londonu je potekala premiera filma Noe, katere se je udeležila 23-letna igralka Emma Watson, ki v filmu tudi nastopa. V dolgi beli obleki je na slavnostni preprogi preprosto blestela in pritegnila marsikateri pogled.

FOTO IN VIDEO: Tako vročih prizorov niste vajeni

26.03.2014

Ne glede na žanr je vedno pomembno, da sta glavna igralca v svojih vlogah prepričljiva. To seveda poleg odlične zgodbe še dodatno pripomore k uspehu. To je znova uspelo doseči Angelique Boyer in Sebastiánu Rulliju, ki sta poskrbela za enega najbolj strastnih prizorov, kar smo jih kdaj koli videli.

VIDEO: Bo veličastna Noetova barka kljubovala nevihti?

25.03.2014

Darren Aronofsky, režiser osupljivih čustvenih in vizualnih mojstrovin Črni labod in Rekvijem za sanje, predstavlja filmsko adaptacijo biblične zgodbe o apokaliptičnem vesoljnem potopu. Poglejte si, kako so ustvarili Noetovo barko in kaj so o filmu povedali igralci.

Forum