Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Blunt se je opravičil za 'tisto' pesem

23.10.2014

Britanski pevec James Blunt se je opravičil za svojo največjo uspešnico You're Beautiful, za katero je sedaj rekel, da jo je "na silo stlačil dol po grlu ljudi", saj se zaveda, da je veliko ljudem "postala nadležna in najedajoča".

VIDEO: 2CELLOS navdušila Iron Maiden

22.10.2014

Luka Šulić in Stjepan Hauser sta z novo pesmijo in videospotom njune najnovejše predelave The Trooper Overture, velike uspešnice The Trooper kultne skupine Iron Maiden, navdušila originalne izvajalce, ki so njuno mojstrovino delili tudi na družbenem omrežju.

VIDEO: Zgodba o samozavestnem posamezniku, ki živi na svojem ego planetu

20.10.2014

Glasbenik Jernej Zoran je nedavno s pevcem Matevžem Šaleharjem – Hamom posnel svoj osmi singel z naslovom Moj svet, zdaj pa je še vizualno upodobil.

VIDEO: Od zaobljene punce do profesionalne trenerke

18.10.2014

Sara Jagrič, ki je že pri komaj 9 letih doživela svoj prvi veliki javni nastop v oddaji ZOOM, kjer je v duetu s pevko in igralko Tanjo Ribič zapela Evrovizijsko pesem Zbudi se, je v treh mesecih s pomočjo diete in telovadbe izgubila 20 kilogramov ...

VIDEO: Aleksander Mežek uglasbil Prešernovo pesem

18.10.2014

Gorenjski kantavtor Aleksander Mežek je izdal novo skladbo z naslovom Kam, ki jo je napisal naš največji slovenski pesnik France Prešeren. Zanjo predstavlja tudi videospot, ki ga je režiral Marko Magister.

VIDEO: 20 zanimivosti o Eminemu, ki praznuje 42 let

17.10.2014

Eminem, edini raper, ki ima trinajst grammyjev in ga je kar tri leta zapored dobil za najboljši rap album, je dopolnil 42 let. Poglejmo si dvajset zanimivih dejstev o življenju in karieri glasbenika, ki velja za največjega in najupešnejšega raperja sedanjega časa.

Slovenski glasbeniki se zavedajo pomena zdravega duha

15.10.2014

Skupina Shamballa se je odločila združiti starodavni svet manter s pop rockom. K sodelovanju so povabili naše vrhunske vokaliste: Tomija Megliča, Tinkaro Kovač, Neisho, Urško Majdič, Nino Vodopivec, Anito Kay, Tanjo Anžur in Marka Hatlaka in naredili prav poseben album, s katerim želijo v teh turbulentnih časih pomagati vsem ljudem.

VIDEO: Mirovnica, ki je hodila z Dylanom in Jobsom, je 45 let po Woodstocku zapela v slovenščini!

14.10.2014

73-letna Joan Baez je živa legenda, glas svoje generacije, mirovnica in ženska, ki ima za seboj pestro in bogato življenje. Ob ponovnem obisku Ljubljane je postregla s skladbami iz nekega drugega časa. Zapela pa je tudi v slovenščini.

VIDEO: Tanja med morskimi valovi najbolj uživa brez kopalk

06.10.2014

Pevka Tanja Žagar, ki je na začetku junija na radijske postaje poslala svoj aktualni poletni hit, pesem Arriva, je morala snemanje videospota zaradi muhastega poletnega vremena prestaviti na jesen. Na srečo oboževalcev ji je bilo vreme naklonjeno, tako je v njem lahko pokazala veliko gole kože ...

VIDEO: Namesto mikrofona so Dadiju na stojalo obesili banane

03.10.2014

Glasbenik Dadi Daz je pred časom naredil priredbo zimzelene skladbe Dan ljubezni, ki jo je v originalni izvedbi pela zasedba Pepel in kri, zdaj pa je zanjo posnel še videospot.

Forum