Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Slovenska pevka navdušila na nemškem šovu The Voice

25.10.2014

Slovenska pevka Maja Založnik je prižgala svojo zvezdo na odru nemškega pevskega šova The Voice of Germany, kjer se ji je s pesmijo You’re Nobody Till Somebody Loves you uspelo uvrstiti v naslednji krog.

VIDEO: Za koga je šla Severina na kolena?

24.10.2014

Priljubljena hrvaška pevka Severina je svoje oboževalce razveselila z novim videospotom. Tokrat je moči združila s Sašo Matićem in posnela čustveno balado, kadre za videospot pa posnela v čudoviti plesni dvorani.

Modrijani: kako jim je uspelo?

23.10.2014

Kaj je razlog za silovit uspeh ansambla Modrijani? Odgovore bodo v oddaji Epilog iskali v glasbeni teoriji in metronomu. O fenomenu govorita tudi Jan Plestenjak in Alja.

VIDEO: Blunt se je opravičil za 'tisto' pesem

23.10.2014

Britanski pevec James Blunt se je opravičil za svojo največjo uspešnico You're Beautiful, za katero je sedaj rekel, da jo je "na silo stlačil dol po grlu ljudi", saj se zaveda, da je veliko ljudem "postala nadležna in najedajoča".

VIDEO: 2CELLOS navdušila Iron Maiden

22.10.2014

Luka Šulić in Stjepan Hauser sta z novo pesmijo in videospotom njune najnovejše predelave The Trooper Overture, velike uspešnice The Trooper kultne skupine Iron Maiden, navdušila originalne izvajalce, ki so njuno mojstrovino delili tudi na družbenem omrežju.

VIDEO: Zgodba o samozavestnem posamezniku, ki živi na svojem ego planetu

20.10.2014

Glasbenik Jernej Zoran je nedavno s pevcem Matevžem Šaleharjem – Hamom posnel svoj osmi singel z naslovom Moj svet, zdaj pa je še vizualno upodobil.

VIDEO: Od zaobljene punce do profesionalne trenerke

18.10.2014

Sara Jagrič, ki je že pri komaj 9 letih doživela svoj prvi veliki javni nastop v oddaji ZOOM, kjer je v duetu s pevko in igralko Tanjo Ribič zapela Evrovizijsko pesem Zbudi se, je v treh mesecih s pomočjo diete in telovadbe izgubila 20 kilogramov ...

VIDEO: Aleksander Mežek uglasbil Prešernovo pesem

18.10.2014

Gorenjski kantavtor Aleksander Mežek je izdal novo skladbo z naslovom Kam, ki jo je napisal naš največji slovenski pesnik France Prešeren. Zanjo predstavlja tudi videospot, ki ga je režiral Marko Magister.

VIDEO: 20 zanimivosti o Eminemu, ki praznuje 42 let

17.10.2014

Eminem, edini raper, ki ima trinajst grammyjev in ga je kar tri leta zapored dobil za najboljši rap album, je dopolnil 42 let. Poglejmo si dvajset zanimivih dejstev o življenju in karieri glasbenika, ki velja za največjega in najupešnejšega raperja sedanjega časa.

Slovenski glasbeniki se zavedajo pomena zdravega duha

15.10.2014

Skupina Shamballa se je odločila združiti starodavni svet manter s pop rockom. K sodelovanju so povabili naše vrhunske vokaliste: Tomija Megliča, Tinkaro Kovač, Neisho, Urško Majdič, Nino Vodopivec, Anito Kay, Tanjo Anžur in Marka Hatlaka in naredili prav poseben album, s katerim želijo v teh turbulentnih časih pomagati vsem ljudem.

Forum