Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Zaradi slavne violinistke si je morala spremeniti ime

17.04.2014

Pevko Anette glasba spremlja že od malih nog. Z devetimi leti je začela z učenjem klavirja in nadaljevala z urami solo petja. Zdaj je luč sveta ugledal njen prvi singel, ki pa ga je bilo lažje posneti, kot pa izbrati ime za projekt.

Jan Plestenjak predstavlja nov singel

16.04.2014

V dobrem letu od izida uspešnega albuma Večja od neba, s katerim je priljubljeni glasbenik in avtor Jan Plestenjak osvojil zlato naklado ter po razprodanem koncertnem letu, se zdaj predstavlja z novim singlom Nova generacija.

VIDEO: Prevarana Neda Ukraden

16.04.2014

Ena izmed največjih glasbenih div na Balkanu Neda Ukraden se predstavlja z novo skladbo, ki opisuje močna čustva prevarane ženske. Besedilo zanjo je napisala sama.

VIDEO: Brigita Šuler si je za Slovenko ’sposodila’ politike

16.04.2014

Brigita Šuler se po dolgem času predstavlja z novo pesmijo Slovenka, v kateri prepeva o vroči Španiji. Ob izdaji novega singla je posnela tudi hudomušen video, kjer imajo glavno besedo naši politiki.

Vili Resnik ne more brez nje

15.04.2014

Vili Resnik, ki je na glasbeni sceni prisoten že 25 let, se je odločil, da je prišel čas za nov glasbeni izdelek. Pevec se vrača z novim singlom Ne morem brez nje, ki seveda govori o ljubezni.

AVDIO: Alya ne razmišlja o poroki

15.04.2014

Simpatična in odbita pevka Alya je že nekaj časa srečno zaljubljena v bobnarja njene spremljevalne skupine, Luko. Zanj pravi, da je car, tako pa je tudi naslov njene nove skladbe. Jo je posvetila njemu?

AVDIO: Lana Del Rey in pesem z zahodne obale

14.04.2014

Lana Del Rey ponuja novi singel West Coast, ki bo uradno izšel šele maja, bo pa na novem albumu Ultraviolence, nad katerim producentsko bdi Dan Auerbach iz dua The Black Keys. Plošča naj bi izšla še letos. Prisluhnite pesmi!

VIDEO: Tudi tokrat je izbral lepotico

12.04.2014

Španski pevec Enrique Iglesias, ki je marca izdal že deseti studijski album z naslovom Sex and Love, predstavlja nov videospot za singel Bailando, v katerem ne manjka niti zapeljive temnolase lepotice.

VIDEO: Slash o Duffovem igranju z Guns N’ Roses

10.04.2014

Kitarist Slash je izjavil, da če kdo misli, da je kaj možnosti, da bi tudi njega poklicali nazaj v Guns N' Roses, da se ta klic "preprosto ne bo zgodil". Očitno je odnos med njim in Axlom Roseom do te mere skrhan, da ga nič ne more pokrpati.

VIDEO: S tem videospotom se bomo maja predstavili na Danskem

10.04.2014

Tinkara Kovač, zmagovalka letošnje Eme, predstavlja nov videospot za pesem Spet / Round and Round, s katero nas bo maja zastopala na festivalu Evrovizije na Danskem. Vam je všeč?

Forum