Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

AVDIO: Tomaž Ahačič je pozabil na svoje ime

24.07.2014

Tomaž Ahačič se je Sloveniji dodobra predstavil v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki je pomenila novo prelomnico v njegovem življenju. V njej je očaral z nastopi tudi tiste, ki so ga že poznali kot pevca in člana skupine Yuhubanda. Ker pa Tržičana le redko kdo pokliče po imenu, je tega pozabil.

Challe Salle: Ona je kurva

24.07.2014

Raper Challe Salle je vedno direkten in brez dlake na jeziku. Tokrat je v malo drugačnem stilu izdal nov videospot z naslovom Ona je kurva, v katerem glavno vlogo odigra članica zasedbe Sestre, Marlenna.

VIDEO in FOTO: Edina aktivna raperka na slovenski glasbeni sceni posnela videospot v slogu Divjega zahoda

22.07.2014

Nushy predstavlja vizualno podobo njene pesmi z naslovom Wanna Be My Cowboy. V njem raperka igra Indijanko, ki pride v kavbojski lokal in se na osvajanja lokalnega šerifa precej burno odzove, nakar sledi presenetljiv razplet zgodbe ...

VIDEO in FOTO: Ula v prisotnosti svojega fanta osvajala drugega moškega

21.07.2014

Model, plesalka skupine SheDivaz in Playboyevo dekle Ula Šemole se je nedavno mudila v luksuzni vili v Zagrebu, katere vrednost je ocenjena na 2,5 milijona evrov. Kakšni so njeni vtisi in kaj je tam počela, pa si preberite v nadaljevanju.

Se ga še spomnite?

17.07.2014

Žiga Rustja je bil zvezda že kot otrok. Mega hit Bit z znamenitim besedilom ''Smisel življenja je ležanje na plaži'' skupine Zmelkoow ima v glavi vsak Slovenec, malo manj pa je znano, da je to pesem v videospotu odpel ravno on.

Murko v ljubezenskem trikotniku

17.07.2014

Damjan Murko, ki se je v zadnjem letu posvečal predvsem družinskemu življenju in prvorojencu Tiaru, je znova poskrbel, da se okoli njega dviguje prah. Tokrat se je štajerski slavček znašel v ljubezenskem trikotniku, za katerega sploh ni vedel, da obstaja.

VIDEO: Član skupine Kingston združil moči z zasedbo FaušDur

16.07.2014

Dare Kaurič, član skupine Kingston, in zasedba FaušDur Band so združili moči na letošnjem festivalu Melodije morja in sonca ter se predstavili s pesmijo Čisto na dnu, za katero so posneli tudi videospot.

VIDEO: Angelska Paris Hilton spet v akciji

16.07.2014

33-letna bogata dedinja Paris Hilton, ki je leta 2006 izdala svoj debitantski album Paris, predstavlja videospot za najnovejši singel Come Alive iz prihajajoče plošče. Zvezdnici je na snemanju delal družbo tudi samorog.

VIDEO: Proč z ličili – je najboljša naravna lepota?

16.07.2014

Kalifornijska pevka Colbie Caillat je z novim videospotom za pesem Try dokazala, da so ženske lahko lepe tudi brez ličil, saj v njem pokaže obratno pot, in sicer od "polikano-umetne" popolnosti do naravne lepote, ki (tudi zaradi medijev) vedno bolj izginja. Oglejte si ga!

VIDEO: Springsteen debitiral kot režiser

11.07.2014

Ameriški rockerski "šef" Bruce Springsteen je debitiral kot režiser, saj je za pesem Hunter of Invisible Game ustvaril kratki film o post-apokaliptičnem svetu, ki ga je navdihnila njegova pesem Hunter of Invisible Game. Oglejte si ga!

Forum