Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO in FOTO: Edina aktivna raperka na slovenski glasbeni sceni posnela videospot v slogu Divjega zahoda

22.07.2014

Nushy predstavlja vizualno podobo njene pesmi z naslovom Wanna Be My Cowboy. V njem raperka igra Indijanko, ki pride v kavbojski lokal in se na osvajanja lokalnega šerifa precej burno odzove, nakar sledi presenetljiv razplet zgodbe ...

VIDEO in FOTO: Ula v prisotnosti svojega fanta osvajala drugega moškega

21.07.2014

Model, plesalka skupine SheDivaz in Playboyevo dekle Ula Šemole se je nedavno mudila v luksuzni vili v Zagrebu, katere vrednost je ocenjena na 2,5 milijona evrov. Kakšni so njeni vtisi in kaj je tam počela, pa si preberite v nadaljevanju.

Se ga še spomnite?

17.07.2014

Žiga Rustja je bil zvezda že kot otrok. Mega hit Bit z znamenitim besedilom ''Smisel življenja je ležanje na plaži'' skupine Zmelkoow ima v glavi vsak Slovenec, malo manj pa je znano, da je to pesem v videospotu odpel ravno on.

Murko v ljubezenskem trikotniku

17.07.2014

Damjan Murko, ki se je v zadnjem letu posvečal predvsem družinskemu življenju in prvorojencu Tiaru, je znova poskrbel, da se okoli njega dviguje prah. Tokrat se je štajerski slavček znašel v ljubezenskem trikotniku, za katerega sploh ni vedel, da obstaja.

VIDEO: Član skupine Kingston združil moči z zasedbo FaušDur

16.07.2014

Dare Kaurič, član skupine Kingston, in zasedba FaušDur Band so združili moči na letošnjem festivalu Melodije morja in sonca ter se predstavili s pesmijo Čisto na dnu, za katero so posneli tudi videospot.

VIDEO: Angelska Paris Hilton spet v akciji

16.07.2014

33-letna bogata dedinja Paris Hilton, ki je leta 2006 izdala svoj debitantski album Paris, predstavlja videospot za najnovejši singel Come Alive iz prihajajoče plošče. Zvezdnici je na snemanju delal družbo tudi samorog.

VIDEO: Proč z ličili – je najboljša naravna lepota?

16.07.2014

Kalifornijska pevka Colbie Caillat je z novim videospotom za pesem Try dokazala, da so ženske lahko lepe tudi brez ličil, saj v njem pokaže obratno pot, in sicer od "polikano-umetne" popolnosti do naravne lepote, ki (tudi zaradi medijev) vedno bolj izginja. Oglejte si ga!

VIDEO: Springsteen debitiral kot režiser

11.07.2014

Ameriški rockerski "šef" Bruce Springsteen je debitiral kot režiser, saj je za pesem Hunter of Invisible Game ustvaril kratki film o post-apokaliptičnem svetu, ki ga je navdihnila njegova pesem Hunter of Invisible Game. Oglejte si ga!

VIDEO: 2CELLOS posnela video v čudovitih Plitvicah

10.07.2014

Glasbena virtuoza Luka Šulić in Stjepan Hauser, ki delujeta pod imenom 2CELLOS, predstavljata videospot za skladbo I Will Wait, ki prikazuje naravne lepote čudovitih Plitvičkih jezer.

FOTO in VIDEO: Dež pokazal zobe legendarnemu Johnu Fogertyju

10.07.2014

69-letni John Fogerty je bil prvi glas legendarne zasedbe Creedence Clearwater Revival, ki jo poznamo po uspešnicah, kot sta Have you ever seen the rain? in Proud Mary, sam pa igra tudi skladbo Who'll stop the rain. A dežju je moral tokrat ubežati, saj je zaradi "višje sile" lahko izvedel samo polovico koncerta.

Forum