Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Od zaobljene punce do profesionalne trenerke

18.10.2014

Sara Jagrič, ki je že pri komaj 9 letih doživela svoj prvi veliki javni nastop v oddaji ZOOM, kjer je v duetu s pevko in igralko Tanjo Ribič zapela Evrovizijsko pesem Zbudi se, je v treh mesecih s pomočjo diete in telovadbe izgubila 20 kilogramov ...

VIDEO: Aleksander Mežek uglasbil Prešernovo pesem

18.10.2014

Gorenjski kantavtor Aleksander Mežek je izdal novo skladbo z naslovom Kam, ki jo je napisal naš največji slovenski pesnik France Prešeren. Zanjo predstavlja tudi videospot, ki ga je režiral Marko Magister.

VIDEO: 20 zanimivosti o Eminemu, ki praznuje 42 let

17.10.2014

Eminem, edini raper, ki ima trinajst grammyjev in ga je kar tri leta zapored dobil za najboljši rap album, je dopolnil 42 let. Poglejmo si dvajset zanimivih dejstev o življenju in karieri glasbenika, ki velja za največjega in najupešnejšega raperja sedanjega časa.

Slovenski glasbeniki se zavedajo pomena zdravega duha

15.10.2014

Skupina Shamballa se je odločila združiti starodavni svet manter s pop rockom. K sodelovanju so povabili naše vrhunske vokaliste: Tomija Megliča, Tinkaro Kovač, Neisho, Urško Majdič, Nino Vodopivec, Anito Kay, Tanjo Anžur in Marka Hatlaka in naredili prav poseben album, s katerim želijo v teh turbulentnih časih pomagati vsem ljudem.

VIDEO: Mirovnica, ki je hodila z Dylanom in Jobsom, je 45 let po Woodstocku zapela v slovenščini!

14.10.2014

73-letna Joan Baez je živa legenda, glas svoje generacije, mirovnica in ženska, ki ima za seboj pestro in bogato življenje. Ob ponovnem obisku Ljubljane je postregla s skladbami iz nekega drugega časa. Zapela pa je tudi v slovenščini.

VIDEO: Tanja med morskimi valovi najbolj uživa brez kopalk

06.10.2014

Pevka Tanja Žagar, ki je na začetku junija na radijske postaje poslala svoj aktualni poletni hit, pesem Arriva, je morala snemanje videospota zaradi muhastega poletnega vremena prestaviti na jesen. Na srečo oboževalcev ji je bilo vreme naklonjeno, tako je v njem lahko pokazala veliko gole kože ...

VIDEO: Namesto mikrofona so Dadiju na stojalo obesili banane

03.10.2014

Glasbenik Dadi Daz je pred časom naredil priredbo zimzelene skladbe Dan ljubezni, ki jo je v originalni izvedbi pela zasedba Pepel in kri, zdaj pa je zanjo posnel še videospot.

AVDIO: Kako zveni, če Aretha zapoje pesem Adele?

02.10.2014

Soul diva Aretha Franklin na novem albumu poje priredbe pesmi mlajših kolegic. Najbolj izstopa pesem Rolling In The Deep britanske pevke Adele, na albumu pa bodo tudi priredbe pesmi Barbre Streisand, Whitney Houston, Alicie Keys in Sinéad O’Connor.

VIDEO in FOTO: Med snemanjem albuma se je moral ščipati

30.09.2014

Kantavtor Andrej Šifrer je predstavil svoj novi album z naslovom Srce in razum, ki ga je posnel v slovitem Abbey Road Studios, kjer so snemali tudi The Beatles, zaradi katerih je Šifrer sploh zajadral v glasbene vode - sicer bi bil verjetno pravnik …

AVDIO: Nova pesem ob 50-letnici zasedbe The Who

29.09.2014

Legendarna britanska skupina The Who, poznana po uspešnicah, kot je My Generation, bo ob 50. obletnici delovanja izdala album The Who Hits 50. Ob njihovih največjih uspešnicah bo na albumu moč najti tudi novo skladbo z naslovom Be Lucky. Prisluhnite ji!

Forum