Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

FOTO in VIDEO: Rebeka Dremelj na albumu z golo zadnjico

31.10.2014

Pevka Rebeka Dremelj, ki je sinonim za odlično zabavo in neustavljivo energijo, je visoko nad mestom predstavila svoj najnovejši album Best of me. Pred njenim nastopom je za dodatno mero smeha poskrbel Denis Avdić, s katerim se je zavrtela na skladbo Na Golici.

VIDEO: V Sloveniji junak iz Princa z Bel Aira

30.10.2014

Se spomnite priljubljene nanizanke Princ z Bel Aira, v kateri je poleg Willa Smitha blestel tudi njegov televizijski najboljši prijatelj Jazzy Jeff? Danes skoraj 50-letni zvezdnik je znan predvsem kot DJ, v okviru svetovne turneje pa se je ustavil tudi v Sloveniji.

VIDEO: Manouche videospot posneli na francoskih ulicah

28.10.2014

Glasbeni kolektiv Manouche, ki se je pravkar vrnil z zelo uspešno devetdnevne turneje po francoski Bretaniji, se predstavlja z novim videospotom za pesem Me ljubiš kej, ki so ga posneli v francoskem kraju Rennes.

VIDEO: Darja Švajger prvič po letu 1999 z novim videospotom

28.10.2014

Darja Švajger je posnela videospot za skladbo Sončen dan, s katero je na letošnji Slovenski popevki osvojila veliko nagrado občinstva. Videospot je prvi po letu 1999, ko je Darja nazadnje predstavila videospot za skladbo Še tisoč let, s katero je nastopila na Evroviziji v Jeruzalemu.

VIDEO: Energični Čuki mladostno razposajeni

27.10.2014

Skupina Čuki je izdala pesem Bam bam bam, za katero predstavlja tudi energičen videospot. Nova pesem pa napoveduje prihajajoči album skupine, ki bo luč sveta ugledala že naslednji mesec.

VIDEO: 'Klobuk dol vsem, ki v teh časih živijo od glasbe!'

27.10.2014

Ida Prester, pevka zasedbe Lollobrigida, ki ji je med našim intervjujem veter ves čas odnašal klobuk, nam je razodela, da je v skupini sveža mlada kri, ki je precej bolj rockerska, hkrati pa je poudarila, da daje klobuk dol vsem, ki se v teh časih odločijo živeti od glasbe.

Razpadi kot po tekočem traku: adijo, Beady Eye in Klaxons

26.10.2014

Nekdanji frontman zasedbe Oasis, pevec Liam Gallagher, je po petih letih odločil razpustiti zasedbo Beady Eye. Skupina Klaxons pa je po devetih letih tudi sporočila, da je pred njo zadnja turneja.

VIDEO: Bohemian Rhapsody za boljšo voljo in proti depresiji?

26.10.2014

Pesem Bohemian Rhapsody britanske rock zasedbe Queen pomaga odpraviti slabo voljo in se priporoča v poslušanje vsem, ki so žalostni ali trpijo zaradi depresije, je pokazala anketa, ki jo je za britanski radio BBC opravila agencija ComRes.

VIDEO: S.A.R.S.: brezplačno delijo glasbo in polnijo dvorane

26.10.2014

Srbska zasedba S.A.R.S. je v petih letih postala svojevrstni fenomen, saj je štiri posnete albume objavila samo v digitalni obliki, njihov uspeh pa je, kot pravijo, v celoti zasluga svetovnega spleta. Oglejte si novi videospot in kaj nam je zaupal pevec Žare!

VIDEO: Slovenska pevka navdušila na nemškem šovu The Voice

25.10.2014

Slovenska pevka Maja Založnik je prižgala svojo zvezdo na odru nemškega pevskega šova The Voice of Germany, kjer se ji je s pesmijo You’re Nobody Till Somebody Loves you uspelo uvrstiti v naslednji krog.

Forum