Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Ana Marija Mitić predstavlja Pičkorekšn'

22.09.2014

Ana Marija Mitić predstavlja svojo prvo pesem in videospot, ki se imenuje Pičkorekšn'. Pri skladbi ji je pomagal Leemajik, "pič korekšn" pa je ime efekta, ki elektronsko poravna vokal pevcem, ki imajo zgolj veselje do posluha. Oglejte si prispevek in videospot!

VIDEO: Iris na snemanju videospota grdo padla in si zvila roko

22.09.2014

Ansambel Zajc je posnel videospot za skladbo Všeč mi je, ko se smejiš, za katero so na največjem festivalu narodno-zabavne glasbe Števerjan 2014 dobili tudi nagrado. Glavno vlogo v videospotu ima manekenka Iris Mulej, ki pa se je na snemanju hudo poškodovala ...

SoulGreg Artist: Želim si le, da moja glasba seže do srca tistim, ki jo občutijo!

22.09.2014

SoulGreg Artist, glasbenik iz Šentjurja, ki svojo glasbo označuje kot soul'n'roll, predstavlja tretji videospot Lay Your Body Down, pri katerem mu pomaga BigLights Band. Ob tej priložnosti smo z njim opravili izčrpen intervju. Preberite si, kaj nam je povedal in si oglejte videospot!

AVDIO: Kmalu novi album Queen s tremi neobjavljenimi pesmimi

21.09.2014

10. novembra bo izšel album Queen Forever, na katerem bodo tri pesmi s Freddiejem Mercuryjem, ki pred tem v taki obliki še niso bile objavljene. Med njimi je tudi duet z Michaelom Jacksonom v pesmi There Must Be More To Life Than This.

FOTO in VIDEO: The Tide s 'pristanki' širom po Sloveniji

19.09.2014

Od radia, prepevanja 1500 metrov nad tlemi na ultra lahkem letalu, do igranja v terminalu brniškega letališča in vse do nastopa na strehi Kulturnega središča evropskih vesoljskih tehnologij v Vitanju. Zasedba The Tide je promocijo albuma Landings zastavila v skladu z naslovom – "leteče" z vmesnimi "pristanki".

Novi album Whitney Houston s posnetki v živo

19.09.2014

Novembra bo izšel album s posnetki najboljših nastopov prezgodaj preminule ameriške pevke Whitney Houston. Po napovedih njenega producenta Clivea Davisa bo na albumu 16 skladb, 19 pa jih bo na DVD formatu.

VIDEO: J.Lo s stresanjem zadnjice še nikoli tako seksi

19.09.2014

Potem ko je slavna pevka Jennifer Lopez oboževalce dražila z napovedjo novega videospota za pesem Booty (Zadnjica), je ta končno ugledal luč sveta. J.Lo je v ospredje seveda postavila svoje vroče telo in seksi zadnjico, ob kateri ne boste ostali ravnodušni.

VIDEO: Nicki Minaj stavi na svoj bujni dekolte

16.09.2014

31-letna pevka Nicki Minaj je tokrat nastopila v videospotu pevca Augusta Alsine, s katerim sta združila moči v pesmi No Love. Zvezdnica je tudi tokrat poskrbela za zanimive oprave, v ospredje pa je tako, kot je že pri njej v navadi, postavila svoje obline.

VIDEO in FOTO: Neisha opozarja na prisilno prostitucijo

15.09.2014

Glasbenica Neisha je za skladbo Gloria z albuma Za vesoljke in kavboje posnela družben angažiran videospot, s katerim želi opozoriti na problem prisilne prostitucije. Neisha pa je glavno "junakinjo" upodobila tudi na fotografijah …

VIDEO: Marjetka šokirala s svojim glasom

15.09.2014

Glasbeni producent Raay in njegova Marjetka veljata za pravi glasbeni tornado. Potem, ko sta ustanovila skupino Turbo Angels, zamenjala nekaj glasbenih zvrsti, se vmes poročila in dobila dva sinova, do uspehov pomagala domačim glasbenikom, sta se odločila, da je čas, da trg osvojita še kot glasbeni duet.

Forum