Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Slovenski glasbenik, ki z glasbo prodira tudi na hrvaško glasbeno sceno

20.12.2014

Roko Bažika je nedavno predstavil videospot za svoj najnovejši avtorski single Meni si OK. Na snemanju, ki je potekalo konec oktobra v Splitu, so s helikopterjem vzbudili zelo veliko pozornosti …

Vlado Kreslin: Koncert kot srečanje s starim znancem

18.12.2014

Vlado Kreslin je na dveh tradicionalnih večerih v Cankarjevem domu slovenski javnosti spet približal prekmurski melos, z gosti preoblekel nekaj uspešnic ter predvsem ogrel srca s svojo iskrenostjo in človeško toplino "svetovnega zvezdnika z vasi".

FOTO in VIDEO: Alenka Godec: Mogoče sem ta prava Slovenka, ker sem zadovoljna z majhnimi stvarmi

16.12.2014

Alenka Godec, ki je lani obeležila 25 glasbenih let, je po dveh albumih priredb znova izdala avtorsko ploščo. Na njej je 12 skladb, štiri od njih pa je na veliko veselje povabljencev s skupino predstavila v živo in v akustični verziji.

VIDEO: 'Joške ne padajo z neba'

15.12.2014

"Rock 'n' roll ni samo žur, pivo in ženske - je tudi ogromno truda in vaje," se zaveda uspešni diplomirani slikar, kipar in pesnik, po novem tudi frontman glasbene skupine D COCKs, ki jo sestavljata dve generaciji.

VIDEO: Jelena Rozga v videospotu, v katerem ne manjka žgečkljivih prizorov

14.12.2014

Hrvaška pevka Jelena Rozga predstavlja novo skladbo z naslovom Tsunami, zanjo pa je posnela že tudi videospot, v katerem ne skriva svojih atributov.

Želi si zveze

10.12.2014

Tekmovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas in mister Slovenije 2012 za mistra Universe 2013 Matjaž Kumelj je trenutno samski, želi pa si, da temu ne bi bilo tako. Zato pa se lahko pohvali s prvim samostojnim singlom.

VIDEO: Na snemanju zelo zmrzoval

10.12.2014

Mladi pevec, ki ustvarja pod umetniškim imenom Clemens, se predstavlja z videospotom za skladbo Pozab na bonton. Ker so ga snemali na terasi, zunanje temperature pa niso bile nič kaj visoke, tega glasbenik še dolgo ne bo pozabil ...

VIDEO: Šarmantna zgodba o dveh mladih ljubimcih

08.12.2014

Prekmurski godec Vlado Kreslin je posnel videospot za svoj zadnji single z naslovom Če bi midva se kdaj srečala. V njem odpira tudi vprašanja o usodi - kako bi bilo, če se naša življenjska pot ne bi nikoli križala z življenjsko potjo nekoga drugega.

The Tide: Skupaj iščemo tisto, kar bi v nas premaknilo atome

07.12.2014

Domača rock zasedba The Tide je letos obeležila 10-letnico obstoja, septembra izdala tretji studijski album Landings, sedaj pa še zadnjič "pristala" v klubskem ozračju rodnega mesta, kjer jih ni bilo možno na tak način slišati že vse od leta 2007.

Patti Smith: Jezus ni umrl za njene grehe, ona pa čaka, da zapoje papežu

06.12.2014

Glasnica svobode in ljubezni, botra punka, skoraj 68-letna Patti Smith, je z razprodanim koncertom v zamejskem Vidmu ponesla med poslušalstvo pozitivni decembrski duh, saj je vsem zaželela vse najlepše, hkrati pa poudarila, da naj "uporabimo glas, da bomo slišani".

Forum