Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Sodišče je razsodilo: Shakirin hit je plagiat

21.08.2014

Sodišče v New Yorku je razsodilo, da je uspešnica Loca, ki jo prepeva kolumbijska pevka Shakira, v resnici plagiat pesmi kantavtorja iz Dominikanske republike Ramona Ariasa Vazqueza. Koliko bo morala plačati za globo, še ni znano.

VIDEO: Twerkanje in erotični ples, ob katerem boste ostali odprtih ust

20.08.2014

Nicki Minaj predstavlja svoj najnovejši videospot za skladbo Anaconda, v katerem je pokazala, kaj pomeni miganje z zadnjico. Med drugim je Drakeu zaplesala tudi erotični ples ali vsem dobro znan lap dance.

FOTO in VIDEO: Muzikal Evita do zadnjega kotička napolnil Križanke

19.08.2014

Argentinska zgodba o najbolj kontroverzni prvi dami Evi Perón je z britansko zasedbo v ljubljansko poletno gledališče privabila vse ljubitelje muzikala. Muzikal Evita, sestavljen iz dveh dejanj, je v dve uri in pol postregel z izjemno uprizoritvijo.

U2 vztrajajo, da bo album še letos!

19.08.2014

Čeprav so bile zadnje vesti o novem albumu U2, da so izid prestavili v leto 2015, je skupina za revijo Rolling Stone sedaj izjavila, da bo, kot so obljubili, "še letos". Že pred časom so sicer dejali, da je to "edini razlog, da niso na turneji".

VIDEO: Najboljši glasbeni trenutki Robina Williamsa

17.08.2014

Robin Williams ni bil le genialni igralec in stand up komik temveč so si ga številni zapomnili tudi po njegovih nastopih v oddajah na televiziji, v videospotih in seveda v pevskih točkah, ki jih je izvedel na tisoč in en način. Oglejmo si izbor pesmi, ki s(m)o si jih tako ali drugače zapomnili!

VIDEO: 13-letna hčerka ji je pomagala, da se je soočila z abrahamom

16.08.2014

Pevka Tori Amos, ki bo kmalu dopolnila 51 let, je razkrila, da se ji je s srednjimi leti pomagala soočiti hčerka Natashya. Skupaj sta posneli tudi pesem in videospot Promise. Oglejte si ga!

VIDEO: Jacksonov videospot prvi s premiero na Twitterju

15.08.2014

Pokojni Michael Jackson še vedno piše zgodovino, saj je novi videospot za pesem A Place With No Name z albuma Xscape prvi, ki je premiero doživel na Twitterju. Oglejte si videospot, v katerem so tudi stari, neobjavljeni posnetki kralja popa!

Želi si umreti na odru

15.08.2014

Slavko Ivančić je s koncertom v portoroškem Avditoriju obeležil svojih prvih 100 let (40 na glasbenem in 60 na odru življenja). V pogovoru nam je zaupal številne zanimivosti iz kariere, spregovoril pa je tudi o svojem zasebnem življenju in nam med drugim razkril, kaj je naredil, da zdaj živi veliko bolje kot prej.

Se bo z novima albumoma spet vnelo staro rivalstvo med Duran Duran in Spandau Ballet?

14.08.2014

Zelo popularni zasedbi v osemdesetih, med katerima je vladalo celo nekakšno rivalstvo, Duran Duran in Spandau Ballet, pripravljata nova albuma. Prvi bodo spet sodelovali s producentom Nileom Rodgersom, drugi pa prvič s Trevorjem Hornom.

Jackson ostal brez prestola

14.08.2014

"Saj ni res, pa je!" bi lahko rekli, a dejstvo je, da Michael Jackson, pokojni kralj popa, ni več najuspešnejši izvajalec, ki je imel kar 50 pesmi na Billboardovi lestvici Hot 100. S prestola ga je vrgla nihče drug kot Nicki Minaj, ki je s pesmijo Anaconda vpisala svojo 51. pesem med prvih sto na lestvici.

Forum