Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Beyonce je del najbolj pričakovane erotične zgodbe

20.07.2014

Vsi oboževalci ali bolje oboževalke knjižne uspešnice 50 odtenkov sive že nestrpno pričakujejo dan, ko bo v kinematografe prišel istoimenski film. Del ene najbolj pričakovanih erotičnih zgodb pa je tudi svetovno priljubljena pevka Beyonce.

Posnela 'selfie' in pokazala bradavičko

19.07.2014

Res je, da smo pri pevki Lady Gaga, ki je znana po ekstravagantnem slogu oblačenja, vajeni že vsega, a tokrat je vzbudila pozornost. Zvezdnica je tokrat posnela ’selfie’ in slučajno zraven pokazala še bradavičko.

Bikini 'trojček' ali Severina na plaži

16.07.2014

Podobno "bombastičen", kot je trojček bikini fotografij, ki jih je popularna pevka Severina objavila na Facebooku, je tudi odziv njenih oboževalcev, ki jih je seksi zvezdnica dobesedno spravila v trans. "Eksplodiral mi bo monitor," je zapisal nekdo. Se strinjate?

R. R. Martin: Kdaj bom umrl? Oprostite, odj**ite!

14.07.2014

Avtor fantazijske serije Pesem ledu in ognja George R. R. Martin se je ostro odzval na novinarsko vprašanje o strahovih oboževalcev, ali bo lahko serijo sploh dokončal, glede na na starost in previsoko telesno težo. Odreagiral je burno in ni izbiral besed, za povrhu pa pokazal še sredinec.

Shakirin sin v središču pozornosti na zaključku svetovnega prvenstva

14.07.2014

Kolumbijska pevka Shakira je s skladbo La La La nastopila na zaključni slovesnosti velikega finala svetovnega nogometnega prvenstva v Riu de Janeiru. Na odru se ji je pridružil tudi eno leto in pol stari sinček Milan, ki je ukradel vso pozornost.

FOTO: Hilary Duff navdušila v kopalkah

12.07.2014

Paparaci so v svoje objektive ujeli ameriško pevko Hilary Duff, ko je na plaži snemala videospot za svojo novo pesem. 26-letnica, ki ji je poleg številne ekipe družbo delal sinček Luca, je v kopalkah navdušila.

Počitniški 'selfie' slavnih zaljubljencev

09.07.2014

Kolumbijska pevka Shakira in njen partner Gerard Pique že nekaj dni uživata v Rivieri Mayi, natančneje v Cancunu. Zvezdnica je na družbenih omrežjih objavila njun dopustniški ’selfie’ in tako jasno pokazala, da sta še vedno zelo zaljubljena.

VIDEO: Liv Tyler po 20 letih še vedno 'nora'?

08.07.2014

37-letna Liv Tyler se je spomnila, kako je bilo pred 20 leti, ko je nastopila v videospotu Crazy svojega očeta oz. zasedbe Aerosmith, v katerem sta zaigrali z Alicio Silverstone. Se spominjate njenega velikega preboja pri rosnih sedemnajstih?

Geldof odkrito o izgubi hčerke Peaches

06.07.2014

Sir Bob Geldof je prvič po smrti hčerke Peaches aprila letos v intervjuju iskreno spregovoril o boleči izgubi in kako se kosa z dejstvom, da je ni več. "Čas ne celi ran, jih samo prilagaja, šele precej kasneje pa se stvari postavijo v pravi kontekst," je prepričan.

Tudi Lei Michele vdrli v Twitter račun!

05.07.2014

Po tem, ko so hackerji vdrli v Twitter račun igralca serije Glee Chrisa Colferja, se je izkazalo, da se je to zgodilo tudi njegovi soigralki Lei Michele. Zvezdnica tako ni noseča.

Forum