Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

'Molčal sem, dokler nisem videl, da Severina tepta vse pred seboj!'

10.04.2014

Srbski poslovnež Milan Popović, nekdanji partner pevke Severine, je dolgo časa molčal o njuni zvezi. Sedaj pa je spoznal, da ona ne izbira sredstev, zato je za srbsko revijo Blic razkril številne podrobnosti iz njunega zasebnega življenja.

Ganljivo. Zvezdnik uslišal poslednjo željo oboževalke na smrtni postelji

04.04.2014

Britanski glasbenik Ed Sheeran je uslišal poslednjo željo oboževalki Trioni Priestley, ki si je na smrtni postelji zaželela, da bi še zadnjič slišala svojega najljubšega pevca. Deklica je nekaj minut po slišani pesmi za vedno zaprla oči.

Tokrat v ospredje postavila zadnjico

04.04.2014

Pevka Seka Aleksić je svojim oboževalcem preko Facebooka poslala poljub, mnoge pa je bolj kot to razveselila fotografijo v dolgi obleki z odprtim hrbtom, saj je bila zvezdnica v njej videti naravnost fantastično.

Sasha Lopez je z zvezdniško ekipo ustvaril novo uspešnico

03.04.2014

Sasha Lopez predstavlja svoj prvi singel letošnjega leta. Sasha je v začetku leta zamenjal tudi založbo in sedaj deluje pod okriljem Global Records, ki je v lasti romunske dance dive Inne.

FOTO: Kids Choice Awards tudi letos z zeleno sluzjo

30.03.2014

V Los Angelesu so podelili nagrade Kids Choice Awards, katerih gostitelj večera je bil Mark Wahlberg. Letos so med nagrajenci slavili skupina One Direction in igralci Jennifer Lawrence, Selena Gomez in Adam Sandler.

FOTO: Gaga presenetila z elegantnim videzom

25.03.2014

Pevka Lady Gaga, ki je pred dnevi predstavila videospot za pesem G.U.Y., s katerim je želela jasno povedati, kaj si misli o sodobni glasbeni industriji, ki se ji gre le za dobiček, je bila v elegantnih oblačilih pravi magnet za fotografe.

FOTO: Kako popoln par

21.03.2014

Kolumbijska pevka Shakira je v Barceloni predstavila svoj najnovejši album. Zvezdnica je na dogodek prišla s partnerjem Gerardom Piquéjem, s katerim sta bila videti preprosto čudovita.

FOTO: V usnju in mrežastih nogavicah buri domišljijo

15.03.2014

Oboževalci pevke Nicki Minaj že dobro vedo, da lahko od zvezdnice pričakujejo marsikaj. Tokrat je 31-letnica objavila fotografije s snemanja novega videospota za pesem Senile, pri kateri je sodelovala z Lil Waynom in Tygom.

Je šla pobruhana Lady Gaga tokrat predaleč?

14.03.2014

Kontroverzna pevka Lady Gaga, ki je že večkrat dokazala, da so njeni nastopi vse prej kot običajni, je spet dvignila veliko prahu. Med izvajanjem pesmi Swine (Svinja), je njena prijateljica bruhala nanjo.

Shakira v poročni obleki

10.03.2014

Kolumbijska pevka Shakira, ki bo kmalu predstavila nov album s preprostim naslovom Shakira, je sledilce na družbenih omrežjih presenetila s fotografijo, na kateri nosi dolgo poročno obleko.

Forum