Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Z morja vas pozdravlja mokra Severina

14.08.2014

Izjemno priljubljena hrvaška pevka Severina si je vzela nekaj dni oddiha. Zvezdnica se trenutno mudi v Zadru, kjer je na plaži posnela fotografijo, na kateri pozira v črnem bikiniju in z njo pozdravila oboževalce na družbenih omrežjih.

Zvezdnica pokazala svojo zavidanja vredno zadnjico

13.08.2014

Ameriška pevka in igralka Jennifer Lopez se zelo dobro zaveda svojega seksapila. Unovčila ga je tudi pri lansiranju svoje nove skladbe z naslovom Booty (zadnjica).

Si je res odstranila rebri, da bi bila vitkejša?

13.08.2014

Voditelja filipinske televizije sta se razgovorila o mehiški pevki in igralki Thalii, za katero sta dejala, da si je zaradi želje po ozkem pasu, odstranila dve rebri. Zvezdnica se je na svoj račun pošalila na družbenih omrežjih in jima dala novo kost za glodat. Poglejte si kako.

Takole prepeva še nerojeni hčerkici

13.08.2014

Pevka Christina Aguilera, ki se že pripravlja na rojstvo hčerkice, je na družbenih omrežjih delila fotografijo, ki jo je posnela med ustvarjanjem v glasbenem studiu. Na njej lahko vidimo visoko nosečo zvezdnico, kako prepeva svoji nerojeni hčerkici.

Po 12 letih znova skupaj

12.08.2014

Se še spomnite dečka, ki je v filmu Zgodilo se je na Manhattnu zaigral sina Jennifer Lopez, ki je upodobila sobarico Mariso? Igralec Tyler Posey, ki bo oktobra star 23 let, je zrasel v postavnega mladeniča in se je po 12 letih srečal s svojo ’filmsko mamo’ J.Lo.

Severina komaj zakrila zadnjico

09.08.2014

Hrvaška zvezdnica Severina je na ogled znova postavila svojo zapeljivo postavo oziroma bolje rečeno svoje dolge noge. Na družbenem omrežju je namreč delila fotografijo, na kateri pozira v kratki usnjeni obleki.

VIDEO: Jay Z jo je hotel za ljubico, a ga je zavrnila

07.08.2014

Raperka po imenu Liv v novi pesmi Sorry Mrs. Carter pove, da je bila "skoraj ljubica" Jay Z-ja, moža Beyonce, za slednjo pa je dejala, da je slab zgled mladini. Jay Z naj bi jo menda klical, kadar je obiskal Miami, sama pa trdi, da se mu ni pustila zapeljati.

V ospredje postavila bujno zadnjico

25.07.2014

Raperka Nicki Minaj je znana po tem, da rada razkazuje svoje obline, preverjeni recept pa je uporabila tudi za promocijo svojega novega singla z naslovom Ananconda.

Glasbeniki, ki so natančno napovedali svojo smrt

25.07.2014

Dejstvo je, da bomo vsi bomo nekoč umrli, velika večina pa nas (na srečo) ne ve, kdaj in na kakšen način. V članku omenjeni glasbeniki pa so to vedeli. Do najmanjše podrobnosti.

Z novim končno ujeta v javnosti

24.07.2014

Igralka Lea Michele se je že vrnila z romantičnih počitnic, ki jih je preživljala skupaj z novim partnerjem Matthew Paetz. Zaljubljenca se tokrat nista uspela izogniti paparacem v New Yorku, ki so ju ujeli v objektiv.

Forum