Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

McCartney: Johnov morilec je bil 'kreten kretenov'

06.12.2014

Nekdanji Beatle Paul McCartney se je v novem intervjuju razgovoril o morilcu kolega Johna Lennona, Marku Chapmanu, ki je glasbenika leta 1980 ustrelil pred stavbo Dakota, kjer je Lennon živel, v New Yorku.

Vnukinja gre po njegovih stopinjah!

04.12.2014

Največji latino in dalmatinski izvajalec s področja nekdanje Jugoslavije Davor Radolfi letos obeležuje 30. obletnico glasbenega delovanja. Glasbenik pa ne igra samo na odrih, pač pa pogosto kitaro v roke prime tudi v zasebnem življenju. Očitno je z njo 'okužil' tudi vnukinjo …

Radetu Šerbedžiji ukradli identiteto

04.12.2014

Vsestranski umetnik Rade Šerbedžija, ki se te dni mudi v Skopju, kjer snema novi film, na področju Balkana pa promovira svoj novi album Vrijeme, je draga, vrijeme je, je zadnje dni precej slabe volje, saj mu je neznanec ukradel identiteto.

Oboževalce pustila tri ure čakati na dežju

04.12.2014

Ameriška pevska diva Mariah Carey je že tradicionalno nastopila na koncertu ob prižigu prazničnih lučk v New Yorku in zapela pesem All I Want for Christmas Is You, poskrbela pa je tudi za nekaj zapletov in negodovanja.

Uganete, kdo je ta prikupna deklica?

01.12.2014

Fotografijo do ušes nasmejane deklice, ki je danes ena od najbolj zaželenih manekenk na svetu, je ob njenem rojstnem dnevu na družbenem omrežju objavil njen mož, priljubljeni glasbenik. Veste, za koga gre?

Depp se požvižga na filmske neuspehe

29.11.2014

Tudi 51-letni kultni igralec Johnny Depp zadnja leta ni imel izrazite filmske uspešnice, a se očitno zdi, da mu za neuspehe ni kaj dosti mar, saj se drži nasveta, ki mu ga je nekoč dal legendarni Marlon Brando.

Priznal, da se ni zaljubil na prvi pogled

26.11.2014

Priljubljeni pevec John Legend, ki je od lanske jeseni poročen z lepotico Chrissy Teigen, je priznal, da se v svojo ženo ni zaljubil na prvi pogled. Še več. O tem, da bi se z njo poročil, dolgo sploh ni razmišljal.

Jasmin šokiral s priznanjem

24.11.2014

Legendarni pevec Jasmin Stavros – Staki, ki je nedavno dopolnil 60 let, je razkril, da se je nameraval upokojiti že pred petimi leti, na veselje svojih številnih oboževalcev, pa se je kariero le odločil podaljšati.

Elegantna Beyonce v rdeči barvi

23.11.2014

33-letna ameriška pevka Beyonce si je v New Yorku privoščila zmenek s svojim možem Jay-Zjem. Za to priložnost si je nadela elegantno rdečo obleko in znova dokazala, da zna biti prava dama.

Jagger priznal, da je imitiral Jamesa Browna

23.11.2014

Že mogoče, da Maroon 5 sanjajo o gibih Micka Jaggerja, a je prav on priznal, da je njegovi gibi pravzaprav niso njegovi in da prihajo od samega botra soula Jamesa Browna. Jagger je namreč koproducent novega filma o pokojnem pevcu.

Forum