Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Pojoči nuni so se uresničile sanje

11.12.2014

Vse kaže, da je letošnje leto namenjeno pojoči nuni Cristini Scuccia. Potem ko je v finalu italijanske različice pevskega šova The Voice pometla s konkurenco, so se ji zdaj uresničile še ene sanje. Spoznala je namreč papeža Frančiška.

VIDEO: To je pesem, ki gre najbolj v uho

02.11.2014

Študija, ki so jo izvedli raziskovalci na Otoku, je pokazala, da je najbolj poslušljiva pesem Wannabe nekdanje dekliške skupine Spice Girls. Na drugem mestu je pristala pesem Mambo No 5, na tretjem pa Eye of the Tiger.

VIDEO: Nuna zapela Madonnin hit Like A Virgin

21.10.2014

Nuna Cristina Scuccia, ki je pred nekaj meseci v finalu italijanske različice pevskega šova The Voice pometla s konkurenco, bo kmalu izdala svoj prvi album. Zanimivo je, da na njej ne bo manjkala priredba Madonine pesmi Like A Virgin, za katero je že posnela videospot. Preverite!

VIDEO: Tudi tako je mogoče navdušiti otroka

07.08.2014

Ponosni starši so na spletu objavili zabaven posnetek malčice, ki jo med vožnjo v avtomobilu navduši pesem pevke Katy Perry. Preverite, kako deklica ob prvih tonih popolnoma spremeni razpoloženje.

VIDEO: Nebeška glasba pod vodno gladino

13.07.2014

Ste se kdaj vprašali, kako zveni glasba pod vodo? No, zdaj lahko to vidite, saj se je v floridski marini zbralo okrog 500 potapljačev in pripravilo podvodni ’koncert’, ki ga je organizirala lokalna radijska postaja.

VIDEO: Nuna pometla s konkurenco!

06.06.2014

Nuna Cristina Scuccia, pripadnica reda uršulink, je v finalu italijanske različice pevskega šova The Voice prepričala gledalce in osvojila zmago. S tem si je prislužila tudi podpis pogodbe z znano glasbeno založbo.

Črna preproga, helikopter in Metallica. Verjamete, da je tudi to slovenska poroka?

16.05.2014

Maj je mesec mladosti, veselja, ljubezni. In je mesec porok. Kakšna je tipična slovenska poroka in kako drzni so pari pri načrtovanju tega lepega dne, smo preverili pri poročnih organizatorkah, Urški Slapar in Petri Starbek.

VIDEO: 'Plastične spake', podobne zvezdnikom, posnele videospot

14.05.2014

V tako imenovanem "plastičnem triu" The Plastics so se zbrali trije navdušenci nad lepotnimi operacijami, ki bi bili radi podobni Justinu Bieberju, Jennifer Lawrence in Madonni. Sedaj so posneli prvo pesem in videospot z naslovom The Plastics.

VIDEO: Pojoča nuna navdušila še s pesmijo Mariah Carey

26.04.2014

25-letna nuna Cristina Scuccia, pripadnica reda uršulink na Siciliji, je pred mesecem s pesmijo Alicie Keys že navdušila žirijo in občinstvo italijanske različice pevskega šova The Voice. Sedaj je prepričala še s pesmijo Hero slovite Mariah Carey. Več v posnetku!

Ob 102. obletnici potopa: 40 dejstev o mogočni ladji Titanik

15.04.2014

V sredo, 10. aprila 1912, se je Titanik prvič podal na potovanje čez Atlantik, kjer je v noči iz 14. na 15. april trčil v ledeno goro in potonil. Poglejte si 40 zanimivih dejstev o Titaniku, med drugim tudi kakšnega ugodja so bili deležni potniki v prvem razredu in kdo je bil najbogatejši na krovu.

Forum