Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

VIDEO: Hit poletja oziroma pesem, ki žanje uspehe

31.07.2014

Španskemu pevcu Enriqueju Iglesiasu je sekira padla v med. Potem ko je nedavno v Miamiju pometel s konkurenco na podelitvi nagrad Premios Juventud, njegova pesem Bailando kraljuje na glasbenih lestvicah po svetu in je tako postala pravi poletni hit.

VIDEO: V bikiniju predstavlja svoj novi videospot

30.07.2014

26-leta pevka in igralka Hilary Duff, ki se je v zadnjih letih posvečala predvsem družinskemu življenju, je spet zaplavala v pevske vode. Zvezdnica namreč predstavlja svoj novi videospot za pesem Chasing the Sun.

Borussija odgovorila žaljivemu Schweiniju: Nauči se peti!

28.07.2014

Nogometaši Borussije Dortmund se ne obremenjujejo z žaljivo pesmijo, ki jo je prepeval pijani Bastian Schweinsteiger, sicer eden najresnejših kandidatov za naslednika Philippa Lahma na mestu kapetana nemške izbrane vrste.

Severina razkrila, kaj (poleg kopalk) s sabo še vzame na plažo

27.07.2014

O priljubljenosti hrvaške zvezdnice Severine priča tudi dejstvo, da ji je uspelo, kljub ne najbolj obetavnemu vremenu, dodobra napolniti portoroško plažo. Mi smo z njo govorili tik pred odhodom na oder.

7 načinov, kako ljubljeno osebo spraviti v dobro voljo

26.07.2014

Vsi imamo slabe dneve, kar pa še ne pomeni, da ga nič ne more popraviti. Ponujamo vam nekaj preprostih nasvetov, s katerimi lahko polepšate dan vašemu dragemu.

V ospredje postavila bujno zadnjico

25.07.2014

Raperka Nicki Minaj je znana po tem, da rada razkazuje svoje obline, preverjeni recept pa je uporabila tudi za promocijo svojega novega singla z naslovom Ananconda.

Glasbeniki, ki so natančno napovedali svojo smrt

25.07.2014

Dejstvo je, da bomo vsi bomo nekoč umrli, velika večina pa nas (na srečo) ne ve, kdaj in na kakšen način. V članku omenjeni glasbeniki pa so to vedeli. Do najmanjše podrobnosti.

AVDIO: Tomaž Ahačič je pozabil na svoje ime

24.07.2014

Tomaž Ahačič se je Sloveniji dodobra predstavil v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki je pomenila novo prelomnico v njegovem življenju. V njej je očaral z nastopi tudi tiste, ki so ga že poznali kot pevca in člana skupine Yuhubanda. Ker pa Tržičana le redko kdo pokliče po imenu, je tega pozabil.

Z novim končno ujeta v javnosti

24.07.2014

Igralka Lea Michele se je že vrnila z romantičnih počitnic, ki jih je preživljala skupaj z novim partnerjem Matthew Paetz. Zaljubljenca se tokrat nista uspela izogniti paparacem v New Yorku, ki so ju ujeli v objektiv.

Forum