Članki

Priznal, da se ni zaljubil na prvi pogled

26.11.2014

Priljubljeni pevec John Legend, ki je od lanske jeseni poročen z lepotico Chrissy Teigen, je priznal, da se v svojo ženo ni zaljubil na prvi pogled. Še več. O tem, da bi se z njo poročil, dolgo sploh ni razmišljal.

VIDEO: Beyonce z golo zadnjico za 50 odtenkov sive

26.11.2014

Pevka Beyonce, katere pesem Haunted je pospremila izid napovednika za težko pričakovan film 50 odtenkov sive, je zdaj izdala še videospot zanjo. Zvezdnica je v njem pokazala dobro mero seksapila ter razgalila svojo bujno zadnjico.

FOTO: Alya pred odhodom v Katar predstavila svojega Carja

26.11.2014

Pevka Alya je izid svojega tretjega studijskega albuma z naslovom Car pospremila s koncertom, na katerem je predstavila vseh deset pesmi, ki se nahajajo na njem. Zvenu njenih novih skladb v živo so prisluhnili tudi številni znani obrazi ...

Videospot snemala v domu ostarelih

25.11.2014

Pevka Katarina mala, ki jo poznamo po zbadljivih besedilih in njeni drugačnosti, nas bo tudi tokrat presenetila. Za novo pesem je v preteklih dneh snemala videospot, ki je med drugim nastajal tudi v domu za ostarele.

VIDEO: Magrateja se vrti V vrtincu

25.11.2014

Hrepeneča nova pesem V vrtincu zasedbe Magrateja govori o ljubezni, podobno kot prejšnja Pot v neznano pa izžareva lahkotnejšo in bolj igrivo glasbeno podobo skupine. Oglejte si minimalistični videospot, ki tokrat dale poudarek pobrobnostim!

Zlatko: Očitno je, da je založba, pri kateri je Vili Resnik izdal cd, prav tako banana kot Hilda Tovšak in ostala 'bagra'

24.11.2014

Pevec Vili Resnik je prejšnji teden izdal album z naslovom Svet je lep. Enako je leta 2007 svojega poimenoval tudi raper Zlatko, na kar je svoje prijatelje na Facebooku spomnil s fotografijo Vilijevega albuma.

Jasmin šokiral s priznanjem

24.11.2014

Legendarni pevec Jasmin Stavros – Staki, ki je nedavno dopolnil 60 let, je razkril, da se je nameraval upokojiti že pred petimi leti, na veselje svojih številnih oboževalcev, pa se je kariero le odločil podaljšati.

Peter Gabriel: Gurmanska poslastica v treh hodih – s posladkom!

24.11.2014

Britanski glasbenik Peter Gabriel je s koncertom v avstrijskem Gradcu pokazal, kaj je to izvirni pristop h glasbenem ustvarjanju ter zvočna in vizualna perfekcija od začetka do konca. Na turneji Back To Front v celoti izvaja svoj najuspešnejši album So.

FOTO in VIDEO: Nika Kljun blestela na odru ameriških glasbenih nagrad

24.11.2014

V Los Angelesu so podelili ameriške glasbene nagrade (American Music Awards 2014), katerih gostitelj je bil Pitbull. Največ kipcev sta domov odnesli skupina One Direction in Katy Perry, na velikem odru pa je navdušila tudi naša Nika Kljun.

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Forum