Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

CELOVEČERNA ZABAVA MEGA ZVEZD

25.10.2014

MILE KITIĆ, SANDRA AFRIKA, JANA

FARAONI Z GOSTI

24.10.2014

Legendarna slovenska glasbena skupina Faraoni, bo v sklopu praznovanja 45. obletnice delovanja, skupaj z Oliverjem Dragojevićem in Terezo Kesovijo, po razprodanem koncertu v domači koprski areni Bonifika, nastopila še na velikem koncertu v ljubljanski Hali Tivoli v Petek, 24. Oktobra ob 20h.

VIDEO: Od zaobljene punce do profesionalne trenerke

18.10.2014

Sara Jagrič, ki je že pri komaj 9 letih doživela svoj prvi veliki javni nastop v oddaji ZOOM, kjer je v duetu s pevko in igralko Tanjo Ribič zapela Evrovizijsko pesem Zbudi se, je v treh mesecih s pomočjo diete in telovadbe izgubila 20 kilogramov ...

VIDEO: Aleksander Mežek uglasbil Prešernovo pesem

18.10.2014

Gorenjski kantavtor Aleksander Mežek je izdal novo skladbo z naslovom Kam, ki jo je napisal naš največji slovenski pesnik France Prešeren. Zanjo predstavlja tudi videospot, ki ga je režiral Marko Magister.

VIDEO: 20 zanimivosti o Eminemu, ki praznuje 42 let

17.10.2014

Eminem, edini raper, ki ima trinajst grammyjev in ga je kar tri leta zapored dobil za najboljši rap album, je dopolnil 42 let. Poglejmo si dvajset zanimivih dejstev o življenju in karieri glasbenika, ki velja za največjega in najupešnejšega raperja sedanjega časa.

Severina novi videospot promovira z zapeljivim dekoltejem

17.10.2014

Hrvaška pevka Severina Vučković, ki se je že vrnila s potovanja po Franciji, je že zakopana v delo. Z oboževalci je delila fotografijo s snemanja novega videospota, s katero je razkrila svojo elegantno in zapeljivo podobo.

Slovenski glasbeniki se zavedajo pomena zdravega duha

15.10.2014

Skupina Shamballa se je odločila združiti starodavni svet manter s pop rockom. K sodelovanju so povabili naše vrhunske vokaliste: Tomija Megliča, Tinkaro Kovač, Neisho, Urško Majdič, Nino Vodopivec, Anito Kay, Tanjo Anžur in Marka Hatlaka in naredili prav poseben album, s katerim želijo v teh turbulentnih časih pomagati vsem ljudem.

Raznolika hrana in vsakodnevno gibanje proti raku dojk

15.10.2014

Proti raku dojk se je mogoče boriti z zdravim življenjskim slogom. Gibanje in raznovrstna, uravnotežena prehrana sta pravi odgovor. Nezdrav življenjski slog je namreč eden izmed dejavnikov, ki so povezani z večjim zbolevanjem za rakom dojk.

FOTO: Zdravku Čoliću na Santoriniju družbo delala ta lepotica

14.10.2014

Glasbenik Zdravko Čolić se je na začetku oktobra mudil na enem od najlepših grških otokov, kjer je snemal četrti videospot z aktualnega albuma Vatra i barut.

Forum