Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

CELOVEČERNA ZABAVA MEGA ZVEZD

25.10.2014

MILE KITIĆ, SANDRA AFRIKA, JANA

FARAONI Z GOSTI

24.10.2014

Legendarna slovenska glasbena skupina Faraoni, bo v sklopu praznovanja 45. obletnice delovanja, skupaj z Oliverjem Dragojevićem in Terezo Kesovijo, po razprodanem koncertu v domači koprski areni Bonifika, nastopila še na velikem koncertu v ljubljanski Hali Tivoli v Petek, 24. Oktobra ob 20h.

VIDEO: Ana Marija Mitić predstavlja Pičkorekšn'

22.09.2014

Ana Marija Mitić predstavlja svojo prvo pesem in videospot, ki se imenuje Pičkorekšn'. Pri skladbi ji je pomagal Leemajik, "pič korekšn" pa je ime efekta, ki elektronsko poravna vokal pevcem, ki imajo zgolj veselje do posluha. Oglejte si prispevek in videospot!

VIDEO: Iris na snemanju videospota grdo padla in si zvila roko

22.09.2014

Ansambel Zajc je posnel videospot za skladbo Všeč mi je, ko se smejiš, za katero so na največjem festivalu narodno-zabavne glasbe Števerjan 2014 dobili tudi nagrado. Glavno vlogo v videospotu ima manekenka Iris Mulej, ki pa se je na snemanju hudo poškodovala ...

Matjaž Kumelj pokazal novo tetovažo

22.09.2014

Tekmovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas in mister Slovenije 2012 za mistra Universe 2013 Matjaž Kumelj si je dal na levo roko vtetovirati napis Be honest to yourself (Bodi zvest samemu sebi). To je že njegova druga trajna poslikava …

SoulGreg Artist: Želim si le, da moja glasba seže do srca tistim, ki jo občutijo!

22.09.2014

SoulGreg Artist, glasbenik iz Šentjurja, ki svojo glasbo označuje kot soul'n'roll, predstavlja tretji videospot Lay Your Body Down, pri katerem mu pomaga BigLights Band. Ob tej priložnosti smo z njim opravili izčrpen intervju. Preberite si, kaj nam je povedal in si oglejte videospot!

AVDIO: Kmalu novi album Queen s tremi neobjavljenimi pesmimi

21.09.2014

10. novembra bo izšel album Queen Forever, na katerem bodo tri pesmi s Freddiejem Mercuryjem, ki pred tem v taki obliki še niso bile objavljene. Med njimi je tudi duet z Michaelom Jacksonom v pesmi There Must Be More To Life Than This.

Sinead: svoj čas sem imela precej boljšo ritko kot Kylie!

20.09.2014

"Kylie je včasih vedno zmagala, jaz pa sem imela svoj čas precej boljšo ritko kot ona," je Sinead O' Connor povedala v nedavnem intervjuju. Irska pevka je avgusta izdala deseti album I'm Not Bossy, I'm the Boss.

FOTO in VIDEO: The Tide s 'pristanki' širom po Sloveniji

19.09.2014

Od radia, prepevanja 1500 metrov nad tlemi na ultra lahkem letalu, do igranja v terminalu brniškega letališča in vse do nastopa na strehi Kulturnega središča evropskih vesoljskih tehnologij v Vitanju. Zasedba The Tide je promocijo albuma Landings zastavila v skladu z naslovom – "leteče" z vmesnimi "pristanki".

Forum