Članki

Neca Falk

25.11.2014

najava koncerta

Njuna zveza postaja resna. Razmišljata o skupnih počitnicah

23.11.2014

Vse kaže, da ameriška pevka Miley Cyrus in Patrick Schwarzenegger, sin slavnega igralca Arnolda, mislita resno. V zadnjem času ves čas tičita skupaj, načrtujeta pa že tudi prvi romantični pobeg na lepše.

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Elegantna Beyonce v rdeči barvi

23.11.2014

33-letna ameriška pevka Beyonce si je v New Yorku privoščila zmenek s svojim možem Jay-Zjem. Za to priložnost si je nadela elegantno rdečo obleko in znova dokazala, da zna biti prava dama.

VIDEO: Lahko katera prekosi ritko razigrane Beyonce?

22.11.2014

Da se med največjimi zvezdnicami bije vojna ritk, je jasno že dlje časa. Beyonce Knowles se v novem "lo-fi" videospotu izvrstno zabava, hkrati pa pokaže, da z večino kolegic pomete za šalo, saj je njena ritka še vedno "bootylicious". Oglejte si videospot za pesem 7/11!

FOTO: Beda klofut, posilstev in ugrabitev za bliščem Hollywooda: 10 zvezdnikov, ki so zlorabljali ženske

22.11.2014

Zaskrbljujoče je, koliko odpustkov so deležni nasilni zvezdniki celo, ko gre za posilstva ali ugrabitve – tako s strani veljakov zabavne industrije kot tudi medijev in predvsem oboževalcev.

V ospredje postavila svoje oprsje

22.11.2014

Ameriška igralka in pevka Lea Michele je trenutno zelo zaposlena s snemanjem zadnje sezone priljubljene serije Glee. Tokrat je s snemanjem posnela nekaj ’selfiejev’, pri katerih je v ospredje postavila svoj globoki dekolte.

FOTO: Za nasmeh Pie Zemljič odštel 650 evrov

21.11.2014

Priznana fotografinja Urška Košir se je lotila novega projekta z dobrodelno noto. Tokrat je v svoj fotografski objektiv ujela deset naših zvezdnikov oziroma njihove smejoče se obraze, med katerimi so tudi Sebastian Cavazza, Ana Klašnja in Pia Zemljič.

Triggerfinger: 'Na koncert jih zvabimo z eno pesmijo, nato pa jih udarimo z ostalimi!'

19.11.2014

Skupino Triggerfinger pravzaprav ni treba posebej predstavljati, saj belgijsko zasedbo večina pozna po priredbi I Follow Rivers pevke Lykke Li, pri nas pa so zadnje čase redni gostje. A Ruben, Paul in Mario so predvsem brezkompromisni rockerji, ki uživajo v tem, kar počnejo.

VIDEO: Geldof: 'Adele? Sploh je nisem klical!'

19.11.2014

Glasbenik in dobrodelnež Sir Bob Geldof, ki tudi po treh desetletjih stoji za projektom Band Aid 30, pri katerem zbirajo denar za izkorenitev epidemije ebole, je navedbe, da je klical Adele, ki naj bi ga ignorirala, označil za popoln nesmisel.

Forum

Lavra Drečnik24.01.2014