Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Ceca

27.09.2014

Najava koncerta pevke Cece

FOTO: Rihanna svojo nečakinjo učila pozirati za 'selfie'

22.08.2014

Pevka Rihanna je, odkar je njena sestrična Noella Alstrom povila deklico Majesty, navdušena nad vlogo tete. Barbadoška zvezdnica je malčico tokrat učila, kako pozirati pred kamero in posneti 'selfie'.

Po porodu prvič stopila pred kamero

22.08.2014

Pevka Kelly Clarkson se je pridružila številnim zvezdnikom, ki sodelujejo pri ozaveščenosti javnosti o amiotrofični lateralni sklerozi (ALS). Zvezdnica je sprejela izziv in tako prvič, odkar je pred dvema mesecema rodila, stopila pred kamero.

Amy bodo v četrti Camden postavili spomenik

21.08.2014

Pokojni pevki Amy Winehouse bodo v londonskem Camdenu postavili medeninasti spomenik v naravni velikosti. Gre za delo avtorja Scotta Eatona, stal pa bo nedaleč od mesta, kjer je umrla julija leta 2011.

Je ločitev le še vprašanje časa?

21.08.2014

Že pored meseci smo pisali o zakonskih težavah pevke Mariah Carey in njenega moža Nicka Cannona. Za težave pa naj bi bile delno kriva tudi njegova razkritja o preteklih spolnih partnericah. Mariah se je že izdatno posvetovala z ločitvenimi odvetniki.

Sodišče je razsodilo: Shakirin hit je plagiat

21.08.2014

Sodišče v New Yorku je razsodilo, da je uspešnica Loca, ki jo prepeva kolumbijska pevka Shakira, v resnici plagiat pesmi kantavtorja iz Dominikanske republike Ramona Ariasa Vazqueza. Koliko bo morala plačati za globo, še ni znano.

Brez ličil je prava lepotica

21.08.2014

27-letna ameriška pop pevka Kesha je z oboževalci na Instagramu delila fotografijo, na kateri pozira brez ličil. Zvezdnica je tako dokazala, da ne potrebuje ličil, da bi stopila pred fotografski objektiv in tako dokazala, da je prava lepotica.

Beyonce po nasvet za ločitev k Gwyneth Paltrow

20.08.2014

Prijatelji si stojijo ob strani v dobrem in slabem. Medtem ko zakon med Beyonce in Jay-Zjem visi na nitki, se je pevka odločila, da se po nasvet za ločitev zateče k svoji prijateljici, igralki Gwyneth Paltrow.

VIDEO: Twerkanje in erotični ples, ob katerem boste ostali odprtih ust

20.08.2014

Nicki Minaj predstavlja svoj najnovejši videospot za skladbo Anaconda, v katerem je pokazala, kaj pomeni miganje z zadnjico. Med drugim je Drakeu zaplesala tudi erotični ples ali vsem dobro znan lap dance.

Forum

Lavra Drečnik24.01.2014