Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

CELOVEČERNA ZABAVA MEGA ZVEZD

25.10.2014

MILE KITIĆ, SANDRA AFRIKA, JANA

Rebeka spregovorila o svojih golih fotografijah

22.10.2014

Naš multipraktik v svetu zabave Rebeka Dremelj, ki je presenetila s promocijskimi fotografijami in naslovnico plošče za svoj sedmi album z naslovom Best of me, saj na njih pozira v Evinem kostumu, pravi, da se ji to ne zdi čisto nič sporno ...

Na rdeči preprogi kazala modrček

22.10.2014

Ameriška pevka in igralka Jennifer Hudson se zaveda, da je videti odlično. Da se v svoji koži počuti izvrstno, je dokazala tudi z izbiro oblačila za dobrodelni dogodek Turn It Up For Change Ball.

'Takšna sem se zbudila'

22.10.2014

Ameriška igralka in pevka Idina Menzel je trenutno polno zaposlena s promocijo novega albuma z božično-novoletnimi napevi z naslovom Holiday Wishes. Na družbenih omrežjih je objavila fotografijo iz New Yorka, na kateri je videti kot iz škatlice, zato je zelo težko verjeti, da je komaj vstala iz postelje.

FOTO: Presenetila s pričesko

22.10.2014

Pevka Beyonce, ki z oboževalci redno deli fotografije iz svojega zasebnega življenja, se je tokrat pohvalila s svojo novo pričesko. Priljubljena zvezdnica si je tokrat omislila zelo kratek fru fru. Ji pristaja?

Selena in Orlando ujeta skupaj

21.10.2014

Ameriška pevka in igralka Selena Gomez se je pred kratkim znova razšla s kanadskim zvezdnikom Justin Bieberjem. Zdaj so jo paparaci na letališču ujeli skupaj z igralcem Orlandom Bloomom. Je na obzorju nova romanca?

Najbolj vplivna ženska je Amal Clooney

21.10.2014

Ne le, da je ujela enega najbolj zaželenih hollywoodskih zvezdnikov, Amal Clooney je tudi najbolj vplivna ženska v Londonu. 36-letnica je prehitela celo predstavnike britanske kraljeve družine.

Kljub zvezi manekenstvo pri njej ostaja na prvem mestu

21.10.2014

Katarina Jurkovič se z manekenstvom ukvarja že 13 let. Na začetku si sicer lepotica, ki se je na veselje pripadnikov močnejšega spola pred leti razgalila tudi v znani reviji za moške, ni niti slučajno mislila, da bo toliko let vse podrejala le karieri.

Severina pripravlja modni priročnik

21.10.2014

Priljubljena hrvaška pevka Severina se je pred kratkim mudila v Parizu, kjer je uživala v družbi sinčka Aleksandra. 42-letna zvezdnica pa je obisk francoske prestolnice izkoristila tudi za nov projekt.

Forum

Lavra Drečnik24.01.2014