Članki

Neca Falk

25.11.2014

najava koncerta

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Kaj na tleh počne Madonna?

31.10.2014

56-letna pop kraljica Madonna, ki je pred kratkim na družbenih omrežjih pokazala svojo gibčnost, je tokrat z oboževalci delila fotografijo, na kateri ji škornji predstavljajo pravo nadlogo, saj jih nikakor ne more sezuti.

FOTO in VIDEO: Rebeka Dremelj na albumu z golo zadnjico

31.10.2014

Pevka Rebeka Dremelj, ki je sinonim za odlično zabavo in neustavljivo energijo, je visoko nad mestom predstavila svoj najnovejši album Best of me. Pred njenim nastopom je za dodatno mero smeha poskrbel Denis Avdić, s katerim se je zavrtela na skladbo Na Golici.

Severina v kratkem krilu nagovorila Slovence: Prihaja mama

31.10.2014

Hrvaška pevka Severina ne neha presenečati z objavljanjem seksi fotografij na družbenih omrežjih. Tokrat je z oboževalci delila fotografijo, ki je nastala pred njenim koncertom v Slovenskih Konjicah.

Tako dokazujeta, da med njima ni težav

30.10.2014

Ameriška zvezdnika Beyonce in Jay-Z vedno znova dokazujeta, da v njunem zakonu ni težav. Med drugim tudi tako, da se večkrat odpravita na zmenek, kjer se posvetita le drug drugemu. No, paparcem se vseeno ne uspeta izogniti.

FOTO: Le kdo bi lahko odvrnil oči od tako razgaljenega oprsja?

30.10.2014

21-letna Miley Cyrus se je udeležila slavnostnega dogodka ameriške fundacije za raziskave aidsa amfAR, kjer je pritegnila veliko pozornosti zaradi svojega videza. Pevka si je za to priložnost omislila precej drzno obleko, v kateri je bila deležna kar nekaj pogledov.

FOTO: Bi se vam pogled ustavil na dekolteju ali seksi nogah?

29.10.2014

Pevka Taylor Swift, ki je pred dnevi izdala nov album z naslovom 1989, je bila gostja oddaje The Late Show with David Letterman. 24-letnica je za to priložnost nosila oprijeto obleko z globokim dekoltejem, v kateri je poudarila dolge in vitke noge.

Noseča Shakira predstavila linijo otroških igrač

29.10.2014

Kolumbijska pevka Shakira, ki se trenutno posveča družinskemu življenju, je na trgu predstavila novo linijo otroških igrač. Ker je tudi sama mamica, je idejo zanjo dobila pri sinu Milanu. Zvezdnica obljublja, da bo po rojstvu drugega sina, le prišel čas za turnejo.

FOTO: Zakaj bi skrivala takšen trebušček, če ga lahko razkazuje

29.10.2014

Pevka Jennifer Lopez je zelo zaposlena s snemanjem avdicij za prihajajočo sezono pevskega šova American Idol. Tokrat so jo v fotografski objektiv ujeli pred studiem, kjer je pozornost pritegnila v dvodelnem hlačnem kostimu, v katerem je razkazovala seksi trebušček.

Forum

Lavra Drečnik24.01.2014