Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Ceca

27.09.2014

Najava koncerta pevke Cece

FOTO: Slavna družinica dan preživela na plaži

02.09.2014

44-letna pevka Gwen Stefani in njen mož Gavin Rossdale sta s sinovi preživela dan na plaži, kjer je največ pozornosti pritegnil njihov najmlajši član. Medtem ko je slavna mamica čuvala šestmesečnega Apolla, so ostali uživali v morskih norčijah.

S to fotografijo je sporočila, da je noseča

02.09.2014

Pevka Carrie Underwood, zmagovalka šova American Idol, je preko fotografije, ki jo je objavila na Instagramu, sporočila, da bo postala mamica. Za zvezdnico in njenega moža Mikea Fisherja bo to prvi otrok.

Vroči bikini 'trojček' ali zvezdnica na dopustu

02.09.2014

Medtem ko so nekateri že sedli v šolske klopi ali se vrnili v službe, si je pevka Nicole Scherzinger privoščila nekaj dni dopustu. Zvezdnica se trenutno mudi v Španiji, kjer je posnela kar nekaj zapeljivih fotografij. Med drugim tudi trojček bikini fotografij.

Mirna razkrila podrobnosti iz svojega zasebnega življenja

02.09.2014

Pevka in tekstopiska Mirna Reynolds, ki je konec maja lani postala mamica sinčka Luce, nam je med drugim zaupala tudi, kje je letos dopustovala in kam namerava v prihodnosti odpotovati za dlje časa.

Samska Britney znova v objem nekdanjega?

01.09.2014

Po tem ko je 32-letna ameriška pevka in mama dveh sinov Britney Spears zaradi prevare načevljala fanta Davida Lucada, s katerim sta bila skupaj več kot eno leto, naj bi se znova zagrela za paparaca Adnana Ghaliba, s katerim sta bila skupaj v njenih najbolj turbulentnih časih.

FOTO: Seksi mamica J.Lo ukradla vso pozornost

01.09.2014

Pevka Jennifer Lopez je prosti vikend preživela s svojima najdražjima. Zvezdnica se je s svojo hčerko Emme in sinom Maxom, ki je po mnenju njenih oboževalcev na las podoben svojemu očetu Marcu, udeležila neke prireditve, kjer je znova navdušila.

Panika v Hollywoodu: Heker vdrl v več kot 100 telefonov in objavil golo Jennifer Lawrence

01.09.2014

Z oskarjem nagrajena igralka Jennifer Lawrence je bila žrtev hekerja, ki je vdrl v njen telefon in objavil gole fotografije. 24-letnica pa ni edina, ampak je le ena od več kot sto zvezdnikov, ki jim grozi enak scenarij.

Ashlee Simpson po stopinjah starejše sestre

31.08.2014

Glasbenica Ashlee Simpson, mlajša sestra ameriške zvezdnice Jessice Simpson, se je sprehodila do oltarja in večno zvestobo obljubila Evanu Rossu. To je za 29-letnico drugi zakon. Evan je večni da izrekel prvič.

Forum

Lavra Drečnik24.01.2014