Članki

Miley Cyrus v znak protesta pokazala svoji bradavički

28.12.2014

Ameriška pevka in igralka Miley Cyrus je že večkrat dokazala, da ni sramežljiva in da se ji golota (tudi v javnosti) ne zdi čisto nič spornega. Tokrat pa se je slekla v podporo kampanji Svobodo bradavicam.

Severina s sinom uživa v zimski idili

28.12.2014

Potem ko je sneg končno pobelil tudi naše kraje, lahko ljubitelji zime uživajo v pravljični idili. V njej uživa tudi priljubljena hrvaška pevka Severina Vučković, ki je skupaj s svojim sinom Aleksandrom izdelovala snežaka.

Karleuša v tej opravi dobro razgrela oboževalce

28.12.2014

Srbska pevka Jelena Karleuša, ki se trenutno mudi v Nemčiji, je oboževalce razveselila z novimi fotografijami, ki jih je objavila na družbenih omrežjih. Tokrat je za nastop nosila obleko, v kateri je bila največ pogledov deležna njena zadnjica.

V rdečih kopalkah pozdravila svoje oboževalce

28.12.2014

26-letna britanska pevka Jessie J je v teh prazničnih dneh razveselila svoje oboževalce, saj je na Instagramu objavila fotografije, na katerih na plaži pozira v kopalkah in na ogled postavlja svoje lepo oblikovano telo.

S to fotografijo vam slavna družinica želi vesele praznike

26.12.2014

39-letna pevka Fergie, ki je srečno poročena z igralcem Joshom Duhamelom, je objavila praznično družinsko čestitko, ki jo letos krasi kar njun eno leto stari prvorojenec Axl. Je malček res čista kopija mamice?

S praznično fotografijo pritegnila pozornost

26.12.2014

Božični in novoletni prazniki so odlična priložnost, ko smo lahko v krogu družine. Tudi zvezdniki se ob tem času radi vrnejo k svojim domačim. Med njimi je tudi pevka Rihanna, ki je za praznike odpotovala na vroči Barbados.

Pevka objavila seksi fotografijo

26.12.2014

Avstralska zvezdnica Kylie Minogue vedno znova dokazuje, da se pri 46 letih še kako lahko kosa s precej mlajšimi kolegicami. Tokrat s fotografijo na Instagramu, na kateri pozira v le seksi spodnjem perilu.

Bo vsak čas rodila?

25.12.2014

Noseča pevka Alicia Keys, ki ima datum poroda na zadnji dan v letu, je objavila ljubko fotografijo, s katero je namignila, da bi njen dojenček na svet lahko prijokal kakšen dan prej. In kdo je moški, ki poljublja njen zaobljeni trebušček?

Tako je Britney Spears razveselila svoja fanta

25.12.2014

Božič je potrkal tudi na vrata številnih slavnih in bogatih. Izpustil ni niti domovanja priljubljene pevke Britney Spears, kjer sta se njena dva fanta daril razveselil že kar na predbožični večer.

AVDIO: Helena Blagne za božič presenetila z novo skladbo

24.12.2014

Diva domače glasbene scene, Helena Blagne, bo najdaljšo noč v letu preživela tam, kjer že skoraj 30 let zapored: na odru, povsem drugače pa je za božič, saj je ta dan rezerviran za njene najbližje.

Forum

Lavra Drečnik24.01.2014