Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

FOTO: Pod ohlapno obleko ni nosila modrčka

31.07.2014

Čeprav se pri 45 letih lahko pohvali z zapeljivo postavo, je pevka Jennifer Lopez tokrat izbrala precej ohlapno poletno obleko, pod katero ni nosila modrčka. Takšna se je s prijateljico odpravila po nakupih.

Severina pozirala nenaličena in z globokim dekoltejem

31.07.2014

Priljubljena hrvaška pevka Severina, ki je v odlični formi, je z oboževalci delila neretuširano fotografijo, na kateri pozira brez kančka ličil. Zvezdnica je brez oklevanja pokazala tudi svoje podočnjake in globoki dekolte.

S to fotografijo je na obletnico poroke potrdila, da je noseča

31.07.2014

33-letna pevka Alicia Keys, ki je že štiri leta srečno poročena s producentom in raperjem Swizzom Beatzom, s katerim ima sina Egypta Deana, je objavila fotografijo, s katero je potrdila, da pod srcem nosi otroka.

Miley provocira z goloto

31.07.2014

21-letna provokativna pevka Miley Cyrus, ki je zelo aktivna uporabnica družbenih omrežij, je objavila nove fotografije, ki jih je posnela kar v postelji. Zvezdnica je pred fotografski objektiv stopila napol gola.

Tako poskuša zatreti govorice o ločitvi

30.07.2014

Čeprav govorice, da se slavna zakonca Beyonce in Jay Z ločujeta, nikakor ne potihnejo, pa je pevka nanje odgovorila z objavo nove idilične fotografije. Ali želi pevka s tem samo zmesti medije ali jim želi sporočiti, da so še vedno srečna družina?

Lepa Brena: V teh dneh sem prejokala toliko, kot še nikoli v življenju

30.07.2014

Ena najbolj znanih pevk s področja nekdanje Jugoslavije Lepa Brena, ki si je pri nesrečnem padcu zlomila obe roki in uspešno prestala operacijo, je že v domači oskrbi. Pevka je razkrila, da so zdaj pred njo tri pomembne naloge.

VIDEO: Med koncertom nehote pokazala mednožje

30.07.2014

Svetovno priljubljena italijanska pevka Laura Pausini je na nedavnem koncertu v Peruju pokazala več, kot je hotela. Med nastopom je imela težave s haljo, v kateri je razkrila, da ne nosi spodnjega perila in vsem navzočim tako pokazala svoje mednožje.

VIDEO: V bikiniju predstavlja svoj novi videospot

30.07.2014

26-leta pevka in igralka Hilary Duff, ki se je v zadnjih letih posvečala predvsem družinskemu življenju, je spet zaplavala v pevske vode. Zvezdnica namreč predstavlja svoj novi videospot za pesem Chasing the Sun.

Shujšala s pomočjo čipsa

29.07.2014

29-letna pevka Lily Allen, ki je med zadnjo nosečnostjo pridobila precej odvečnih kilogramov, je razkrila, kako se je teh uspešno znebila. Za razliko od drugih zvezdnic ji to ni uspelo samo z zdravo prehrano.

Forum

Lavra Drečnik24.01.2014