Članki

SCHENGENFEST 2014

01.08.2014

najava festivala

Shujšala s pomočjo čipsa

29.07.2014

29-letna pevka Lily Allen, ki je med zadnjo nosečnostjo pridobila precej odvečnih kilogramov, je razkrila, kako se je teh uspešno znebila. Za razliko od drugih zvezdnic ji to ni uspelo samo z zdravo prehrano.

Jelinčič napovedal kandidaturo za ljubljanskega župana

29.07.2014

Predsednik SNS Zmago Jelinčič je potrdil, da se bo jeseni potegoval za ljubljanskega župana. Za kandidaturo se je odločil, ker ocenjuje, da so v Ljubljani potrebne spremembe. Kandidaturo so sicer že napovedali Janković, Jazbinšek, Damjanovič in Valenčičeva.

Šuler: Izraelci nas bodo gotovo podcenjevali

29.07.2014

Mariborski nogometaši se bodo v Ljudskem vrtu pomerili z Maccabijem iz Tel Aviva. Gre za prvo tekmo tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov, povratna bo čez teden dni v ciprski Larnaki, saj Tel Aviv domačih tekem zaradi vojnih razmer v državi ne igra na lastnem stadionu.

Cerar SDS vabi na pogovor. Janša: strici ga še niso naučili šteti

29.07.2014

Prvak DeSUS Karl Erjavec, ki je še pred dnevi zatrdil, da ga mesto predsednika DZ ne zanima, zdaj pravi, da bo predvidoma kandidat za to funkcijo. Medtem se je Združena levica odločila, da bo v opoziciji, Miro Cerar pa je na pogovore povabil tudi stranko SDS.

Carina in davkarija se bosta združili

29.07.2014

1. avgusta bo začela delovati Finančna uprava RS. Združevala bo carinsko in davčno upravo, med njenimi novimi nalogami pa bosta boj zoper delo na črno in nadzor nad časom vožnje, odmora in počitka voznikov.

Izginil na Madžarskem; upajo, da se bo sam vrnil v domovino

29.07.2014

30-letni Boris Stropnik je z nogometno reprezentanco brezdomcev odpotoval v Budimpešto. A psihično stanje se mu je poslabšalo in Boris je zapustil ostale člane ekipe. Ekipa se je nato v domovino vrnila brez njega.

Ažnoh pred odhodom v Argentino: Poudarjen bo trening veleslaloma

29.07.2014

Alpinke Ilka Štuhec, Ana Drev, Maruša Ferk, Katarina Lavtar in Ana Bucik so opravile prve snežne priprave na ledeniku Mölltal v Avstriji, Tina Robnik in Saša Brezovnik pa sta prišli iz italijanskega Stelvia.

Črni skrinjici nesrečnega letala prispeli v Francijo

28.07.2014

V Francijo sta na analizo prispeli črni skrinjici letala, ki je s 118 ljudmi na krovu strmoglavilo v Maliju. Vzrok nesreče še ni znan, najverjetneje pa ji je botrovalo slabo vreme.

Zoran Dragić objavil fotografijo s poroke

28.07.2014

Košarkar Zoran Dragić je slabo leto po tem, ko je večni da dahnil njegov starejši brat Goran, zdaj to storil še sam. Večno zvestobo je obljubil Svetlani, s katero sta sicer skupaj že deset let.

Forum