Članki

VIDEO: Ženske se maščujejo varajočemu moškemu

19.04.2014

Nick Cassavetes, režiser romantične uspešnica Beležnica, predstavlja komedijo o ženskah in ženskih (ne)prijateljicah. V glavni vlogi bo tokrat navduševala Cameron Diaz, manjkali pa ne bosta niti bujna Kate Upton in pevka Nicki Minaj.

Množica Tomosovih starodobnikov romalo na srečanje

19.04.2014

Srečanje Tomosovih starodobnikov, ki ga organizira društvo Adria Classic, je z leti postalo pravi hit. Veliko prijav so morali zavrniti, ker preprosto nimajo dovolj spremljevalnih motoristov in varnostnikov, sicer bi se na skupinsko vožnjo od Kopra do Buj in nazaj podalo več kot 500 legendarnih dvokoles.

15 napovedi, ki so se izkazale za zelo napačne

19.04.2014

Na podlagi raziskav in dejstev številni strokovnjaki skušajo napovedati prihodnost. A še tako podkovani znanstveniki se lahko zmotijo. Preberite 15 napovedi, ki so se izkazale za še kako napačne.

Kmalu dogovor o iranskem jedrskem programu

19.04.2014

Iran je z ZDA, Rusijo, Francijo, Veliko Britanijo, Kitajsko in Nemčijo že praktično razrešil vprašanje svojega jedrskega programa. Podrobnosti še niso znane, verjetno pa bo Teheran zmanjšal število centrifug v spornem novem jedrskem reaktorju.

Teja Belak slavila v Tivoliju

19.04.2014

Slovenska telovadka Teja Belak je na svetovnem pokalu v Ljubljani poskrbela za prvo slovensko zmago pod Rožnikom. Belakova je v finalu z oceno 14,112 točke prepričljivo slavila zmago; po letih 2010 in 2012 svojo tretjo pred domačimi navijači.

'Vedeli smo, da je plaz, a nismo mogli nič'

19.04.2014

Reševalci so na Mount Everestu našli še 13 truplo nepalskega vodnika, za katerega je bil usoden snežni plaz. ''Privezani smo bili na vrvi, ko smo nenadoma zaslišali 'hrrrr','' je dejal 25-letni šerpa Kami.

VIDEO: Avtomobilskega tatu z udarci in gumijasto kačo obvladala sedemletnika

19.04.2014

Le nekaj kilometrov se je peljal moški z avtomobilom, ki ga je ukradel, že je moral ustaviti. Z zadnjih sedežev, na katerih sta sedela, sta ga namreč napadla sedemletna fantka – eden ga je boksal v obraz, drugi pa ga je mlatil z gumijasto kačo.

Tudi 'strela' Bolt navdušen nad 'turbo' Baleom

19.04.2014

Svetovni tekaški rekorder Usain Bolt je tudi velik nogometni navdušenec. Jamajčan je sicer privrženec Manchester Uniteda, kar je že večkrat povedal, a ga je z hitrostjo navdušil nogometaš Real Madrida Gareth Bale.

Ekipa Tine Maze za Blažiča, Gorišek računa na Slivnika

19.04.2014

Najboljša slovenska alpska smučarka Tina Maze bo v smučarski karavani vztrajala vsaj še eno sezono. Predstavniki Smučarske zveze Slovenije in ekipe Tine Maze so uskladili vse glavne podrobnosti, tudi tiste, ki se nanašajo na finančni okvir sodelovanja v novi sezoni 2014/15.

Janković: Da bi po odstopu Bratuškove zavladal Janša, je nesmiselno ustrahovanje

19.04.2014

Bratuškova je prepričana, da bo na kongresu stranke PS izvoljena za predsednico stranke. Kandidiral bo tudi Janković, ki pa pravi, da ne kandidira proti njej. Če bi ob njegovi morebitni zmagi Bratuškova odstopila, pa pravi, da za to ne bo prevzel odgovornosti.

Forum