Članki

CELOVEČERNA ZABAVA MEGA ZVEZD

25.10.2014

MILE KITIĆ, SANDRA AFRIKA, JANA

FARAONI Z GOSTI

24.10.2014

Legendarna slovenska glasbena skupina Faraoni, bo v sklopu praznovanja 45. obletnice delovanja, skupaj z Oliverjem Dragojevićem in Terezo Kesovijo, po razprodanem koncertu v domači koprski areni Bonifika, nastopila še na velikem koncertu v ljubljanski Hali Tivoli v Petek, 24. Oktobra ob 20h.

Konec sezone, morda tudi kariere, za Steva Nasha?

24.10.2014

Odlični organizator igre pri moštvu Los Angeles Lakers Steve Nash bo zaradi hudih težav z bolečinami v križu prisiljen izpustiti začetek nove sezone v košarkarski ligi NBA. Vnovična vrnitev na parket je vprašljiva. Zaradi težav s hrbtom pod velikim vprašajem celotna sezona.

Mali Ashya, ki so mu napovedali le še nekaj mesecev življenja, po protonski terapiji vidno bolje

24.10.2014

Petletni deček Ashya King, ki so mu britanski zdravniki po operaciji možganskega tumorja namenili le malo možnosti za preživetje, zaključuje šest tednov trajajočo protonsko terapijo v Pragi. Ashya je vidno napredoval, ob zaključku pa so mu v bolnišnici priredili zabavo.

Inšpektorji spet na delu: za sveče morate dobiti račun

24.10.2014

Prodajalce sveč, cvetličarje in vrtnarje bodo v dneh pred 1. novembrom inšpektorji obiskovali tudi pod krinko. Če ugotovijo nepravilnosti, lahko prepovedo opravljanje dejavnosti. Preverjali bodo tudi vulkanizerje.

Prvi informativni dan Visoke šole za gradbeno inženirstvo Kranj

24.10.2014

V oktobru 2014 je Visoka šola za gradbeno inženirstvo Kranj po dolgoletnih pripravah pridobila akreditacijo oziroma javnoveljavnost za izvedbo visokošolskega strokovnega programa Gradbeništvo ( 180 ECTS).

Simmons deli nasvete ženskam

24.10.2014

65-letni Gene Simmons v novi knjigi navaja, da ženske ne bi smele poročati mladih moških, ki še niso finančno preskrbljeni. Moškim svetuje, da nima smisla, da bi se poročali v 30. ali 40. letih, o zasvojenostih pa pravi, da so ena sama izguba denarja.

Policisti, gasilci in vojaki na nogah zaradi ukrepov, ki jih želi vlada

23.10.2014

Ko gre za nohte, so policisti, gasilci in vojaki gotovo nepogrešljivi, na kar smo se lahko prepričali tudi zadnje dni, ko so državo spet prizadele hude poplave, a vlada se je odločila, da kljub temu želi varčevati tudi pri njih, kar pa je za njih nesprejemljivo.

V Sloveniji bodo vpoklicali 681 audijev, lastniki bodo obveščeni v naslednjih dneh

23.10.2014

Nemški proizvajalec avtomobilov Audi je napovedal vpoklic 850.000 vozil Audi A4, izdelanih zgodaj leta 2012. Za to se je odločil, ker se zaradi napake pri trku v redkih primerih čelni zračni blazini ne sprožita, kot bi se morali. V Sloveniji bo vpoklicanih 681 vozil.

O odstopu Petroviča in Bulčeve DZ predvidoma v sredo

23.10.2014

Premier Cerar je državni zbor obvestil o odstopu Jožefa Petroviča in Violete Bulc. Bulčeva ministrstvo zapušča, ker odhaja v Bruselj za evropsko komisarko, Petrovič pa je odstopil zaradi očitkov glede preteklega dela.

Forum