Članki

CELOVEČERNA ZABAVA MEGA ZVEZD

25.10.2014

MILE KITIĆ, SANDRA AFRIKA, JANA

VIDEO: Za svetovni lepotni izbor se je naučil tudi malo korejščine

17.09.2014

Mister Slovenije 2014 za mistra International Mitja Nadižar 30. septembra potuje na svetovni izbor v Seul. To bo sploh njegovo prvo potovanje z letalom. Na stavnicah mu sicer kaže zelo dobro - trenutno je namreč na 3. mestu česar je zelo vesel.

'Izkušnje iz leta 2005 so nam pomagale, da smo težave sorazmerno dobro rešili'

17.09.2014

Razmere zaradi poplav v Pomurju se počasi umirjajo. Iz nekaterih vasi še črpajo vodo, na lendavskem koncu se kopiči voda iz potokov in zalednih voda, vendar so razmere pod nadzorom.

Policisti med preiskavami v zdravstvu pridržali tri ljudi

17.09.2014

Med včerajšnjo preiskavo v zdravstvu so bile po besedah policije začasno pridržane tri osebe, ko so bile hišne preiskave končane, pa je bilo pridržanje odpravljeno. Preiskovalci zdaj nadaljujejo z analizo zaseženega materiala.

Cerar glede imenovanja Bratuškove poziva k državotvornem ravnanju

17.09.2014

Miro Cerar je na seji odbora DZ za evropske zadeve dejal, da vlada kandidature Alenke Bratušek za komisarko ne bo znova odpirala. Treba je zanemariti osebne ocene in interese ter ravnati državotvorno, je poudaril mandatar.

Prelaganje odgovornosti se nadaljuje, bo varnejši most sploh kdaj zgrajen?

17.09.2014

Medtem ko policija ugotavlja morebitno odgovornost za tragično nesrečo na Vranskem, vprašanje ureditve spornega odseka ostaja nerešeno. Župan Vranskega in predstavniki Arsa vztrajajo na nasprotnih bregovih.

Pomagajmo Suzani: vsa leta je pomagala drugim, zdaj pomoč potrebuje sama

17.09.2014

Slovenci smo že večkrat pokazali, da imamo čut za sočloveka, še posebej, ko ta potrebuje našo pomoč v boju z boleznijo. Tokrat pomoč potrebuje Suzana Sekuloska, pediatrinja iz Kopra, ki ima zelo redek rak žolčevoda. Njeno edino upanje je zdravljenje na Kitajskem, ki pa je zelo drago.

200 konjev v Ljubljani na enem mestu!

17.09.2014

V prihajajočih dneh se nam obeta prav poseben dogodek. Pridite na Festival konjeniškega športa in ujemite svojega princa na belem konju.

Začela so se obnovitvena dela, zastoje bo treba vzeti v zakup

17.09.2014

Delavci Darsa so začeli postavljati zaporo na delu odseka primorske avtoceste med Uncem in Postojno, ker bodo obnovili poškodovano smerno vozišče proti Ljubljani. Promet bo predvidoma najpozneje do konca oktobra potekal dvosmerno po eni polovici avtoceste.

Vrhovno tožilstvo ostro obsoja eksplozijo pred hišo upokojene kolegice

17.09.2014

Na eksplozijo pred hišo upokojene nekdanje vodje specializiranega državnega tožilstva se je ostro odzvalo vrhovno državno tožilstvo. Pravijo, da bodo storilce kaznivih dejanj še naprej preganjali dosledno in brez razlik.

Forum