Članki

Jasnovidec: Brad ne ljubi Angeline, z njo je le zaradi otrok!

21.08.2014

Jasnovidec, ki pozna Brada Pitta, je v javnost spravil nekaj šokantnih "resnic" o slavnem hollywoodskem paru, saj trdi, da med Pittom in Angelino Jolie ni ljubezni in da sta skupaj samo zaradi otrok. Mu gre verjeti?

Tjaša Oder z državnim rekordom osma na 800 m na EP

21.08.2014

Korošica Tjaša Oder je na plavalnem evropskem prvenstvu v Berlinu v finalu na 800 m prosto zasedla osmo mesto. Plavalka ravenskega Fužinarja je s časom 8:31,09 za pet stotink izboljšala slovenski rekord, ki ga je postavila v sredo (8:31,14).

Bratuškova in Pahor sprta?

21.08.2014

Ker je Alenka Bratušek na izhodnih vratih vladne palače in ker je predsednik države vrhovni poveljnik oboroženih sil, se je Borutu Pahorju zdelo primerno, da on potuje na septembrski vrh Nata. A Bratuškova je ta predlog gladko zavrnila in si nakopala predsednikovo jezo.

’Vztrajamo, da odstopijo vodstvi in nadzorni svet, te zahteve ne bomo umaknili’

21.08.2014

V SDH opozarjajo, da je nesprejemljivo, da zaposleni v Nafti Petrochem ne prejmejo plačila za opravljeno delo. Kot kratkoročno rešitev predlagajo prodajo industrijske čistilne naprave v Petišovcih. Stavkovni odbor pa vztraja, da morajo odstopiti vodstvi Nafte in Nafte Petrochem ter nadzorni svet.

Ancelotti: Di Maria želi zapustiti Real

21.08.2014

Trener madridskega Reala Carlo Ancelotti ima sladke skrbi z zvezdniško zasedbo, ki jo ima na voljo. A vsi kot kaže niso zadovoljni in italijanski trener je potrdil, da je Angel Di Maria klubu sporočil, da želi zapustiti klub.

VIDEO: Peter Pen: Rad bi postavil ekipo, ki bo smučarsko prepoznavna

21.08.2014

Po ženskem delu smučarske reprezentance se v Južno Ameriko odpravlja še moška ekipa. V poletno bazo v čilski La Parvi bodo odpotovali smukači Andrej Šporn, Klemen Kosi, Martin Čater, Rok Perko in Boštjan Kline. Trener smukačev Peter Pen želi narediti homogeno ekipo, ki bo konkurenčna.

Ker se je otroku noga zataknila v kolo, je oče izgubil ravnotežje in s kolesom padel

21.08.2014

Na Bledu je oče prevažal otroka na prtljažniku kolesa. Med kolesarjenjem se mu je noga zataknila v kolo, oče pa je zato izgubil ravnotežje in s kolesom padel. Otrok se je poškodoval, oče pa bo moral plačati globo. Ali veste, kako pravilno prevažati otroka na kolesu?

Predsedstvo SD zadovoljno s pogajalskim izkupičkom in naklonjeno vstopu v koalicijo

21.08.2014

Predsedstvo SD je večinoma naklonjeno vstopu v koalicijo, dokončna odločitev pa bo znana 3.septembra. SD bodo pripadli trije resorji. Ob tem je Dejan Židan dejal, da so v stranki striktno zahtevali le enega, in sicer ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

VIDEO: Tom Hanks razvil aplikacijo, ki spominja na pisalni stroj

20.08.2014

Hollywoodski igralec Tom Hanks, ki je velik ljubitelj tabličnih računalnikov, si je zaželel aplikacijo, ki bi ga spominjala na stari dobri pisalni stroj. Ker je ni našel, jo je razvil kar sam in jo poimenoval Hanx Writer. V samo nekaj dneh je postala ena najbolj priljubljenih aplikacij na svetu.

Tudi Reinhold Messner v bran slovenski medvedki Danici

20.08.2014

Že več kot 10.000 ljudi je na Facebooku podpisalo peticijo v bran medvedki Danici, ki ji grozi odstrel, ker je ugriznila gobarja. Na njeno stran se je postavil tudi Reinhold Messner. Usoda medvedke, ki so jo pripeljali iz Slovenije, razdvaja tudi trentinsko pokrajinsko upravo.

Forum