Članki

CELOVEČERNA ZABAVA MEGA ZVEZD

25.10.2014

MILE KITIĆ, SANDRA AFRIKA, JANA

FARAONI Z GOSTI

24.10.2014

Legendarna slovenska glasbena skupina Faraoni, bo v sklopu praznovanja 45. obletnice delovanja, skupaj z Oliverjem Dragojevićem in Terezo Kesovijo, po razprodanem koncertu v domači koprski areni Bonifika, nastopila še na velikem koncertu v ljubljanski Hali Tivoli v Petek, 24. Oktobra ob 20h.

O odstopu Petroviča in Bulčeve DZ predvidoma v sredo

23.10.2014

Premier Cerar je državni zbor obvestil o odstopu Jožefa Petroviča in Violete Bulc. Bulčeva ministrstvo zapušča, ker odhaja v Bruselj za evropsko komisarko, Petrovič pa je odstopil zaradi očitkov glede preteklega dela.

Oscar Pistorius v zaporu zaspal s solzami v očeh

23.10.2014

Oscar Pistorius je prvo noč v zaporu prejokal. Vsaj tako trdi eden od virov iz zapora v Pretorii, kamor so v torek odpeljali obsojenega paraolimpijca. Oscar za zdaj še ne zapušča celice, jutranje bujenje pa ima ob 5.30 uri.

FOTO: Voznik po trčenju ostal ukleščen v vozilu

23.10.2014

Na Pokopališki ulici v Ljubljani sta trčila voznik tovornjaka in osebnega vozila, pri čemer se je slednji poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center.

Meg Ryan znova zaljubljena

23.10.2014

Potem, ko sta se igralka Meg Ryan in rocker John Mellencamp konec avgusta razšla, sta sedaj spet skupaj, saj sta obrnila nov list v njuni triletni zvezi in sta "zelo srečna skupaj", trdijo njuni prijatelji.

Natovi lovci nad Baltskim morjem lovili rusko vohunsko letalo

23.10.2014

Iz Nata so sporočili, da so rusko vohunsko letalo najprej ''prestregli danski lovci, ker se je približalo Danski,'' nato je odletelo proti Švedski. Tam so ga lovila švedska letala, zato je iljušin vstopil v estonski zračni prostor za manj kot minuto.

Zakaj bo postarani Arnie tudi v petem Terminatorju?

23.10.2014

Režiser James Cameron je razložil, zakaj bo postarani Arnold Schwarzenegger lahko igral v petem filmu Terminator s podnaslovom Genisys. Igralec ima namreč že 67 let, režiser pa poudarja, da se je tudi človeško tkivo Terminatorja sposobno starati.

Ebola: smo pripravljeni?

23.10.2014

Možnost, da boste zboleli za ebolo, je še vedno zelo majhna, a ker gre za smrtonosno bolezen, je prav, da smo nanjo pripravljeni. V oddaji Epilog boste videli, kako je naša država dejansko pripravljena.

Mehiški župan policiji naročil, naj napadejo protestnike

23.10.2014

Mehiške oblasti so izdale nalog za aretacijo župana Iguale, njegove soproge in pomočnika zaradi organizacije napada na študente. Župan je policiji naročil, da se loti protestnikov, da ne bi motili javnega dogodka njegove soproge. Ta je sestra vplivnih lokalnih kriminalcev.

Forum