Članki

Zmedlo ga je, ker na avtobusu sopotniki niso imeli vinjet

23.04.2014

Mladi hrvaški nogometaš je odšel z avtobusom na preizkus v Avstrijo. Ker se je spomnil, da so na televiziji poročali, kako drago jo lahko skupijo tisti, ki se po slovenskih in avstrijskih avtocestah vozijo brez vinjet, si je obe tudi priskrbel. A, to še zdaleč ni vse.

Moyes: Razumem frustracije navijačev!

23.04.2014

Odpuščeni menedžer angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda David Moyes se je z obvestilom za javnost poslovil od kluba, s katerim je imel podpisano 6-letno pogodbo. Na Old Trafford je prispel na začetku sezone.

Piratska stranka z enim kandidatom, Sanjska služba pa jih ima sedem

23.04.2014

Piratska stranka bo imela na evropskih volitvah le enega kandidata. To bo Rolando Benjamin Vaz Ferreira. Kandidatura bo vložena tudi za sedem izžrebancev v okviru Sanjska služba.

Dobrodelna Enes in Saška bosta za lačne prehodila Slovenijo

23.04.2014

Ljubljanski gostinec Enes Musić je v dobrodelni namen podaril več kot 2.000 toplih obrokov. Ker mu zmanjkuje sredstev, se je odločil za novo akcijo. S sodelavko Saško sta se podala na pohod po državi, od Hodoša do Pirana. Po petih dneh hoje sta premražena in polna žuljev, a ostajata optimistična.

Ganljivo sporočilo hčerke Paula Walkerja

23.04.2014

15-letna hčerka pokojnega igralca Paula Walkerja, Meadow Walker, je odprla svoj Facebook profil, ena prvih objavljenih sporočil pa je bilo ganljivo pismo očetu.

VIDEO: Na koncu je izbral Žano

23.04.2014

Pevka Žana se vrača v glasbene vode. Tokrat je združila moči z izjemnim glasbenikom in pianistom Urošom Perićem, s katerim je posnela skladbo Call me, za katero sta posnela tudi že v videospot.

Preobrat: Barca (začasno) lahko deluje na poletni nogometni tržnici!

23.04.2014

Potem ko je Mednarodna nogometna zveza nedavno kaznovala katalonski nogometni klub Barcelono s prepovedjo sodelovanja v dveh prestopnih rokih zaradi kršitev pri prestopih mladoletnih igralcev, bodo pri blaugrani začasno vendarle lahko iskali okrepitve.

Večina Slovencev je v službi pod stresom. Se mu znate upreti?

23.04.2014

Slovenci smo na delovnem mestu izpostavljeni poniževanju in grožnjam, psihičnemu nasilju pa so bolj izpostavljene ženske. Ministrstvo napoveduje novo kampanjo za zdravo delovno okolje, mi pa ponujamo nasvete, kako se upreti stresu.

Ste pripravljeni na potres? 'Ne uporabljajte dvigala in ne skačite skozi okna!'

23.04.2014

Potres, ki je včeraj Slovenijo stresel z močjo 4,4, za sabo ni pustil večjih posledic, so se pa številni zamislili, ali so na potres pripravljeni. Država ima načrt, v katerem je določeno, kaj morajo pristojne službe storiti, a veliko lahko naredi tudi vsak posameznik sam.

Kaj berejo znani Slovenci – so knjige na papirju spet 'in'?

23.04.2014

V 76 krajih po Sloveniji in zamejstvu bo ob svetovnem dnevu knjige in avtorskih pravic potekala prva Noč knjige. Ob tej priložnosti smo nekaj poznanih imen povprašali o njihovih bralnih navadah, najljubši knjigi in o tem, ali "klasično" branje na papirju izginja.

Forum