Članki

Napadalec zgrešil policistovo glavo in zaril sekiro v patruljni avtomobil

01.11.2014

V Washingtonu je moški s sekiro napadel policista. Slednji v napadu ni bil poškodovan in je stekel za napadalcem. Ta je pobegnil. Gre za že drugi tovrstni incident v zelo kratkem času. Zakaj je moški napadel, ni jasno.

Filip Flisar v novo sezono brez pomoči SZS

31.10.2014

Filip Flisar se je, kar se treninga tiče, odločil za samostojno pot. Ker denarja od Smučarske zveze Slovenije ni dočakal, se je odločil, da si s svojim sponzorskim denarjem financira trenerja in tudi priprave na novo sezono.

Policija: Motiv za tragedijo v Mariboru je bilo ljubosumje

31.10.2014

Motiv za dejanje 25-letnika, ki je v stanovanjski hiši v Mariboru večkrat zabodel svoje 29-letno dekle, s katerim sta skupaj živela, je bilo ljubosumje, je ugotovila policija. Kriminalisti so 25-letnika privedli pred preiskovalnega sodnika s kazensko ovadbo za kaznivo dejanje umora.

Zidane lahko (začasno) spet vodi Realovo B ekipo

31.10.2014

Potem ko je Zinedine Zidane po odločitvi španske nogometne zveze ostal brez možnosti opravljanja trenerskega dela, je zdaj Mednarodno športno razsodišče (Cas) v Lozani odločilo, da "Zizou" lahko trenira B ekipo madridskega Reala, dokler ne bo sprejeta dokončna odločitev o kazni.

Ostala sta brez očeta, zdaj tožita prevoznika in državo zaradi izginulega MH370

31.10.2014

Sinova poslovneža, ki je bil eden izmed 239 potnikov na letu MH370, sta se odločila, da bosta vložila tožbo proti letalski družbi Malaysia Airlines in malezijski vladi zaradi malomarnosti. Ker sta stara komaj 11 in 14 let, je tožbo v njunem imenu vložila mati.

'Mir je temeljna in neprecenljiva vrednota, za katero je bilo prelite veliko krvi'

31.10.2014

Predsednik DZ Brglez je položil venca frankolovskim žrtvam in na Teharju. Spomine na dogodke in ljudi moramo ohranjati žive, meni, ne le, ker so to naše izkušnje in naše lekcije za naprej, ampak tudi zato, da bomo znali vrednotiti sedanjost, ki jo živimo.

Rusi nad prvega moža Appla, ker je priznal, da je gej: kaj nam pa lahko prinese? Ebolo, aids, gonorejo …

31.10.2014

Prvi mož Appla Tim Cook je priznal, da je gej. Medtem ko je večina sveta podprla Cookovo odkritosrčnost, je v Rusiji, kjer so znani po jasnem nasprotovanju homoseksualcem, drugače.

Miha sinu naročil adidaske, ker se je izkazalo, da so ponarejene, je moral plačati še 60 evrov za uničenje

31.10.2014

Tudi vi nakupujete v spletnih trgovinah, kjer so cene skoraj predobre, da bi bile resnične? Trgovina s ponaredki cveti. Žal pa vas lahko takšen nakup močno udari po žepu, kot je na lastni koži ugotovil kupec Miha.

FOTO in VIDEO: Rebeka Dremelj na albumu z golo zadnjico

31.10.2014

Pevka Rebeka Dremelj, ki je sinonim za odlično zabavo in neustavljivo energijo, je visoko nad mestom predstavila svoj najnovejši album Best of me. Pred njenim nastopom je za dodatno mero smeha poskrbel Denis Avdić, s katerim se je zavrtela na skladbo Na Golici.

Najprej odplačajte dolgove, nato varčujte

31.10.2014

Zavedanje o pomenu varčevanja med Slovenci je zadovoljivo, ob svetovnem dnevu varčevanja pravijo v Združenju bank Slovenije, kjer opažajo tudi, da se zaupanje v banke v zadnjem času spet krepi.

Forum