Članki

Phelps vozil pod vplivom alkohola

30.09.2014

Ameriški plavalni zvezdnik Michael Phelps se je znašel v težavah v domačem Marylandu. Policija ga je ustavila zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

VIDEO: Ob peti obletnici poroke je izginila

30.09.2014

Nick Dunne ravno na obletnico poroke prijavi policiji izginotje svoje žene Amy in pod pritiskom policije in medijev se začne rušiti njegov vzorni ugled. Zelo kmalu njegovo čudno, nerazložljivo vedenje privede vse okoli njega, da si postavljajo isto vprašanje - ali je Nick Dunne ubil svojo ženo?

Prva slovenska žrtev v Siriji: na bojišče odšel v skupini petih Slovencev, a se ni nikoli vrnil

30.09.2014

Padla naj bi prva slovenska žrtev samooklicane svete vojne v Siriji in Iraku. Ubit naj bi bil Jure Korelec, ki je na bojišče v Sirijo odšel s skupino Slovencev sredi julija lani, a se edini od peterice ni nikoli vrnil. Policija takšne podatke ima, a zaradi razmer v Siriji tega ne more uradno potrditi.

VIDEO: Z avtomobilom 'poletela' čez dvignjen most

30.09.2014

Hrvati se hihitajo ob posnetku 58-letne voznice, ki se ji je očitno tako mudilo na kavo, da ni opazila, da je most dvignjen. Pritisnila je na plin in 'poletela'. Avto je pristal na kolesih, zato je vožnjo lahko nadaljevala. Poškodovan pa na srečo ni bil nihče.

Policija končno ujela goljufivega serviserja Romea

30.09.2014

Stari znanec policije in večletni goljufivi serviser plinskih naprav, ki je na različnih koncih Slovenije ogoljufal 21 državljanov, je končno v priporu. Tja so ga spravili grosupeljski policisti, ki so ga odkrili s pomočjo temeljitega opisa občanov.

Zaradi nasilja nad partnerko obtožen še en igralec lige NFL

30.09.2014

Zvezdniškega tekača moštva Arizona Cardinals Jonathana Dwyerja čaka postopek pred sodiščem. Ameriško tožilstvo je namreč zoper dobro plačanega igralca ameriške poklicne lige NFL vložilo obtožnico zaradi nasilja nad dekletom.

FOTO: Se lahko v Hongkongu ponovi pokol s Trga nebeškega miru?

30.09.2014

Uradni Washington pravi, da podpira splošno volilno pravico in težnje prebivalcev Hongkonga. Kitajski mediji izpostavljajo, da Peking ne bo popustil in da bo počakal, da se protestom izprazni naboj, zunanje ministrstvo pa je sporočilo, da zaupa v mestne oblasti, da bodo "uredile zadevo".

Pešec trčenja ni preživel

30.09.2014

20-letnik je pri kraju Prapreče trčil v 37-letnega pešca, ki je zaradi hudih poškodb na kraju umrl. Nesreča se je zgodila v temi na neosvetljenem delu ceste, voznik pa je pešca najverjetneje spregledal, ker je bil oblečen v temna oblačila in ni uporabljal odsevnih teles.

FOTO: Rop so skrbno načrtovali, a s pomočjo občanov jih je policija hitro ujela

29.09.2014

Policija je s pomočjo obvestil občanov zelo hitro ujela roparje Deželne banke v Gornjem Gradu. Sporočili so, da je trojica rop skrbno načrtovala in ga tudi predrzno izvedla. Za dva je sodnik odredil pripor, vse tri pa bo doletela kazenska ovadba.

V Srbiji šef lokalne mafije dobil naboj v tilnik

29.09.2014

V Srbiji je bil ubit šef mafije v Kruševcu. Pred domom ga je počakal morilec in vanj izstrelil več nabojev, zadnjega pa še v tilnik. Policija morilca še išče, razlog za umor pa ni znan. V zadnjih mesecih je kupil več kot 60 nepremičnin.

Forum