Članki

Policisti med preiskavami v zdravstvu pridržali tri ljudi

17.09.2014

Med včerajšnjo preiskavo v zdravstvu so bile po besedah policije začasno pridržane tri osebe, ko so bile hišne preiskave končane, pa je bilo pridržanje odpravljeno. Preiskovalci zdaj nadaljujejo z analizo zaseženega materiala.

Prelaganje odgovornosti se nadaljuje, bo varnejši most sploh kdaj zgrajen?

17.09.2014

Medtem ko policija ugotavlja morebitno odgovornost za tragično nesrečo na Vranskem, vprašanje ureditve spornega odseka ostaja nerešeno. Župan Vranskega in predstavniki Arsa vztrajajo na nasprotnih bregovih.

FOTO in VIDEO: Požar v Celju pogašen, škoda bo velika

17.09.2014

V Celju je zagorel industrijski objekt podjetja Alpeks, ki prodaja gostinsko opremo. Policija je sporočila, da gre za skladiščne prostore, objekt pa naj bi pravočasno zapustili vsi zaposleni. Zaradi gostega dima so pozvali bližnje stanovalce, da zaprejo okna.

Vrhovno tožilstvo ostro obsoja eksplozijo pred hišo upokojene kolegice

17.09.2014

Na eksplozijo pred hišo upokojene nekdanje vodje specializiranega državnega tožilstva se je ostro odzvalo vrhovno državno tožilstvo. Pravijo, da bodo storilce kaznivih dejanj še naprej preganjali dosledno in brez razlik.

Turek obrnil pred predorom, vozil v napačno smer, nato pa spet obrnil nazaj k predoru

17.09.2014

Turški voznik je pred predorom Karavanke obrnil in kar kilometer in pol vozil v napačno smer po avtocesti, nato pa spet obrnil in se odpeljal v smeri proti predoru. Zmedenega voznika, ki bi lahko povzročil tragično nesrečo, so policisti ujeli in ga bodo ustrezno kaznovali.

46-letniku zaplenili mamila, jaguarja, motor in čoln, zdaj bo moral državi plačati še 247.000 evrov

17.09.2014

Ne le, da so 46-letniku iz Portoroža poleg mamil zaplenili jaguarja, motor in čoln, vrniti bo moral še dobrih 247.000 nezakonito pridobljenih evrov. Šlo naj bi za prvo sodbo, ki je rezultat zakona o odvzemu premoženja nezakonitega izvora.

FOTO: Policisti na ceste pripeljali 321 novih jeklenih konjičkov

16.09.2014

Po dolgih petih letih je slovenska policija vendarle uspela posodobiti vozni park. Skupno 321 renaultov, audijev in volkswagnov so kupili s pomočjo evropskih sredstev, novembra pa dobijo še dodatnih sedem vozil. Poglejte si nove jeklene konjičke!

Kriminalisti ovadili 15 oseb, med njimi več znanih zdravnikov, ki naj bi od dobaviteljev prejemali nagrade

16.09.2014

Kriminalisti NPU so kazensko ovadili 15 oseb, ki so osumljene sprejemanja in dajanja nagrad. Ovadeni, med katerimi naj bi bilo več znanih zdravnikov, naj bi v zameno za denarno nagrado dobaviteljem medicinske opreme omogočili posel in zdravstveni sistem oškodovali za 1.180.000 evrov.

Upokojena tožilka: Bili smo doma, ko smo slišali močan pok

16.09.2014

Neznanec je pred hišo upokojene tožilke odvrgel eksplozivno sredstvo. Pri tem ni bil nihče poškodovan, nastala je materialna škoda. Upokojena tožilka pravi, da ne ve, kdo bi lahko odvrgel bombo.

Vransko: Nekaj ur pred tragično nesrečo upravljalec ceste ocenil, da ni nevarnosti

16.09.2014

Nekaj ur pred tragično nesrečo na Vranskem, v kateri sta umrla 17-letna Lara in 30-letni Miha, oba sodelavca AMZS, si je most čez potok Bolska ogledal preglednik. Ocenil je, da nevarnosti ni, sporoča upravljalec ceste.

Forum