Članki

Severnokorejska modna policija: škornji so bili preveč 'eksotični'

24.04.2014

V Severni Koreji imajo pravo modno policijo. Člani t. i. lige socialistične mladine na ulicah nadzirajo, kako je kdo oblečen. 27-letnici so denimo pridigali, ker je obula črne škornje z visoko peto in zadrgo. Bili so preprosto preveč drugačni.

VIDEO: Le trenutek ga je ločil od smrti

23.04.2014

Iz Češke prihaja posnetek nespametnega prečkanja železniške proge, ki bi se kaj lahko končalo tudi tragično. 77-letnik, ki se je kljub spuščenim zapornicam podal čez tire, je imel srečo, vlak ga je za las zgrešil.

V hiši v Londonu odkrili trupla dvojčkov in njune sestrice

23.04.2014

Londonska policija je aretirala 43-letno žensko, potem ko so v hiši na jugozahodu britanske prestolnice našli trupla treh otrok. Umrli so deklica, stara štiri leta, in dva dečka, oba triletnika. Drugih osumljencev policija ne išče.

Policija v iskanju Maddie McCann zdaj preiskuje pet spolnih zlorab otrok

23.04.2014

Britanski policisti, ki preiskujejo izginotje Madeleine McCann, zdaj preiskujejo nove primere spolnih napadov na otroke v portugalski regiji Algarve. Eden izmed napadov se je leta 2005 zgodil tudi v Praii da Luz, ko je neznanec zlorabil 10-letnico.

Pod pretvezo, da ima raka, zbirala denar. Izkazalo se je, da sploh ni bolna

23.04.2014

Američanka je trdila, da ima raka in tako so zanjo zbirali dobrodelna sredstva. Zbrala jih je okoli 21.000 dolarjev, a izkazalo se je, da sploh ni bolna. Zdaj ji grozi obtožnica zaradi goljufije in kraje.

'Hčerka je objavila sproščene fotografije, zdaj me skrbi, da jo bo kdo napadel'

23.04.2014

Prvotna Facebook stran, na kateri so administratorji objavljali fotografije mladoletnih deklet, ki so jih označili za cipe, ne obstaja več. A na voljo je več njenih kopij. Starše skrbi, kako bo vse skupaj vplivalo na njihove hčerke.

VIDEO: Vratolomna vožnja skozi šentviški predor

23.04.2014

Policija je ustavila voznika, ki je za več kot dvakrat presegel dovoljeno hitrost v predoru Šentvid. Moški je vozil pod vplivom alkohola, najvišja izmerjena hitrost pa je bila kar 199 kilometrov na uro.

Na avstralsko obalo naplavilo 'predmet z zakovicami'

23.04.2014

Na zahodno avstralsko obalo je naplavilo predmet, ki bi lahko bil del izginulega malezijskega letala. Avstralske oblasti med tem tudi razmišljajo, da bi za iskanje malezijskega letala uporabili močnejše sonarje, saj se trenutna iskalna podmornica lahko spusti le do globine 4500 metrov.

FOTO: Smrt plesalca Brazilce pognala na ulice, kjer so se spopadli s policisti

23.04.2014

V Riu de Janeiru so našli mrtvega 26-letnika, za njegovo smrt pa so prebivalci obtožili policiste. Prebivalci so se odpravili na ulice, kjer so se spopadli s policisti. V nasilju je umrl 30-letni moški.

Nemka po hrvaški avtocesti divjala s kar 222 kilometri na uro

22.04.2014

Nemška državljanka je po hrvaški avtocesti norela z 222 kilometri na uro. Policija jo je ustavila na avtocesti med Zagrebom in Splitom, Nemka pa je dobila denarno kazen in enoletno prepoved vožnja na Hrvaškem.

Forum