Članki

V stanovanju pri Krškem našli mrtvega 67-letnika, ki je umrl nasilne smrti

12.07.2014

V Dolenji vasi pri Krškem so v stanovanju našli mrtvega 67-letnega moškega, ki je umrl nasilne smrti. Policija okoliščine še vedno preiskuje.

Igralca iz Harryja Potterja našli mrtvega

12.07.2014

Britanskega igralca Davida Legena, ki je v nizu filmov o čarovniku Harryju Potterju igral volkodlaka Fenrirja Siwodlacka, so v Dolini smrti v ZDA našli mrtvega. Po navedbah tamkajšnje policije naj bi umrl za posledicami vročine.

FOTO: Pod ruševinami morebitne preživele iskali tudi s psi

12.07.2014

Po tem, ko so se v Casablanci zrušili trije bloki, so reševalci pod ruševinami neutrudno iskali morebitne preživele. Število smrtnih žrtev je medtem naraslo na osem. Zrušenju naj bi botrovala nelegalna gradnja šestega nadstropja na enem od blokov.

Na kranjskogorski kolesarski poti naj bi posilil domačinko, v njenega moža, ki ga je ujel, pa uperil pištolo

12.07.2014

Policija javnosti o posilstvu na priljubljeni turistični točki ni obveščala, ker so storilca takoj po dejanju ujeli, žrtvi pa so želeli omogočiti čim več zasebnosti, ker gre za dogodek, ki pri žrtvi povzroči hudo travmo.

Slovenci policistom v slabem letu poslali 2.215 predlogov, kje naj izvajajo kontrolo prometa

12.07.2014

Mineva skoraj leto dni, odkar so na policiji prestavili internetno aplikacijo Predlagaj prometno kontrolo. Doslej je policija dobila 2215 predlogov, kot dobre so jih policijske enote ocenile približno četrtino.

Je 26-letna morilka Googlovega direktorja ubila tudi svojega partnerja?

12.07.2014

26-letna prostitutka Alix Tichelman naj bi bila povezana še z eno smrtjo zaradi predoziranja s heroinom. Le dva meseca preden je zaradi prevelikega odmerka heroina umrl Googlov direktor, je na isti način umrl tudi njen takratni partner.

Poskus preiskovalcev: kako je rasla temperatura v avtu, ko je mali Cooper umiral

11.07.2014

Preiskovalci v Georgii, ki se ukvarjajo s smrtjo 22-mesečnega Cooperja Harrisa, so s poskusom preverili, kako močno se segreje na soncu parkiran avtomobil. Za dečkovo smrt je obtožen njegov oče, ki ga je domnevno pozabil odpeljati v vrtec.

FOTO: Pri Litiji imel urejen nasad konoplje

11.07.2014

Litijski policisti so odkrili nasad konoplje, ki naj bi ga urejal 64-letni Ljubljančan. Med hišno preiskavo so pri njem zasegli tudi 200 gramov posušenih vršičkov konoplje, tehtnico in drugo opremo. Čaka ga kazenska ovadba.

Divji lov za ukradenim mercedesom

11.07.2014

36-letni Koprčan, ki je v Vanganelu ukradel devet let starega mercedesa, ni dolgo užival v vožnji. Policijo so obvestili že nekaj minut po kraji in kmalu so ga izsledili. Sicer je poskušal zbežati, a je zapeljal na ježevke. Na Kozini je bilo njegovega bega že konec.

Stranke v 5 korakih o tem, kako bodo Slovenijo rešile iz krize

11.07.2014

Slovenija je že več let v globoki krizi, katere posledica so prazna državna blagajna in prazne denarnice ljudi. Stranke smo pred volitvami vprašali, kako bodo državo končno izpeljale iz krize. A se ne strinjajo niti o njenih vzrokih.

Forum