Članki

Prijeli zdravnika, ki je na kliniki za neplodnost posiljeval ženske

20.08.2014

Roger Abdelmassih je bil že leta 2010 obsojen zaradi spolnega napada na 39 pacientk, ki so se zdravile na njegovi kliniki za neplodnost. Iz Brazilije je zbežal v Paragvaj, kjer je živel z ženo in otrokoma.

Ljubljanski policisti imeli polne roke dela

20.08.2014

Najprej je mlajši moški v trgovini v središču mesta iz blagajne pograbil šop bankovec in zbežal. Varnostnik ga je sicer dohitel in prijel, a se mu je ropar izmuznil. Nato pa so bili možje v modrem obveščeni tudi o vlomu v trgovino na Viču.

Policija v Missouriju ubila še enega temnopoltega moškega

20.08.2014

Policisti so v Missouriju so ustrelili temnopoltega moškega, ki jim je grozil z nožem. To bi lahko še povečalo napetosti v tej ameriški zvezni državi, ki jo pretresajo protesti zaradi smrti 18-letnega Michaela Browna.

Hekerji iz ameriških bolnišnic ukradli podatke o 4,5 milijona pacientov

19.08.2014

Kitajski hekerji so s strežnikov družbe Community Health Systems, ki ima v lasti eno največjih verig zasebnih bolnišnic v ZDA, ukradli osebne podatke o več kot 4,5 milijona pacientov.

FOTO: Policisti presenetili otroke in jim polepšali dan

19.08.2014

Skupina otrok je bila namenjena na planšarijo Dolga njiva pod Košuto, ko so jih na poti presenetili policisti: dva konjenika in vodnik s tremi službenimi psi. Navdušenje otrok je bilo neprecenljivo, policisti pa so bili zadovoljni, da so malčkom lahko polepšali dan.

Veja ga je stisnila do smrti

19.08.2014

Iz dela v gozdu se ni vrnil 66-letnik, zato so o tem obvestili policijo. Kmalu so našli njegov avtomobil, kasneje pa, žal, tudi truplo 66-letnika. Pri podiranju debelejšega drevesa je pokojnega k tlom stisnila debelejša veja, zatem pa se je nanj zvalila še večja skala.

Kradla po koprskih trgovinah

19.08.2014

Koprski policisti so zoper 26-letnico iz Škofljice in 28-letnika iz Ljubljane podali kazenske ovadbe, saj so ugotovili, da sta kradla po koprskih trgovinah. 28-letnika je doletel še obdolžilni predlog zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

FOTO in VIDEO: Policisti so na protestih v Fergusonu aretirali 31 ljudi

19.08.2014

V Fergusonu se nadaljujejo protesti zaradi uboja neoboroženega temnopoltega mladeniča. Policija je demonstrante tudi tokrat razgnala s solzivcem, zasegla pa jim je molotovke in dve pištoli. V izgredih je bilo aretiranih 31 ljudi, dva človeka pa sta bila ranjena.

V Rovinju ujeli turista, ki je v grmovje skril kamere in snemal gole otroke

18.08.2014

Nemškemu turistu, ki so ga na Hrvaškem zalotili med snemanjem golih otrok, grozi do osem let zapora. Moški je kamere skril v grmovje. Ali so bili posnetki namenjeni za domači arhiv ali distribucijo po spletu pa ni znano.

Nova tragična nesreča na Mont Blancu: dva plezalca in vodič padli 800 metrov v globino

18.08.2014

Slab teden dni po usodni nesreči na Mont Blancu, v kateri je umrlo šest plezalcev, je v tamkajšnjih gorah prišlo do nove tragedije. Dva plezalca in vodič so med vzpenjenjem padli 800 metrov v globino. Vsi so umrli.

Forum