Članki

Tovornjakar iz Kočevja izginil na poti v Italiji

29.07.2014

Ljubljanski policisti so bili pred tremi tedni obveščeni o vozniku tovornjaka iz Kočevja, ki je bil na poti v Italiji, od koder se ni več vrnil. Po neuradnih informacijah so njegov tovornjak našli zapuščen ob cesti, njegova kabina pa naj bi bila celo zažgana.

Pri Škofji Loki izginjajo mačke

29.07.2014

V Podlubniku pri Škofji Loki se ubadajo z nenavadnimi izginotji hišnih ljubljenčkov. Samo v zadnjem mesecu so izginile štiri čipirane mačke, krajani pa sumijo, da njihove mačke nekdo načrtno pobija. Informacije o izginotjih preverja tudi kranjska policija.

Francija bruseljskega strelca izročila Belgiji

29.07.2014

Francoska policija je belgijskim oblastem izočila 29-letnega moškega, ki naj bi v judovskem muzeju v Bruslju ustrelil in ubil štiri ljudi. Šest dni po napadu so ga aretirali na avtobusni postaji v Marseillu, pri sebi pa je imel dva kosa orožja.

Znova voznik na napačni strani, tokrat med Razdrtim in Postojno

29.07.2014

Med Razdrtim in Postojno je voznik vozil v napačni smeri, je poročal prometnoinformacijski center. Če so vozniki obveščeni, da jim po avtocesti iz nasprotne smeri prihaja vozilo, naj zmanjšajo hitrost, po potrebi vključijo vse štiri smerne utripalke in vozijo še posebej previdno.

Prijeli izsiljevalce in končali nočno moro dveh lastnikov lokalov

29.07.2014

Lastnika novogoriških lokalov sta se uprla srbskim izsiljevalcem. Kljub grožnjam sta jih prijavila policistom, ti pa so jim po prevzemu denarja odvzeli prostost. "Ne pustite se izsiljevati!" policija ob tem poziva tiste, ki zaradi groženj popuščajo izsiljevalcem.

Izginil na Madžarskem; upajo, da se bo sam vrnil v domovino

29.07.2014

30-letni Boris Stropnik je z nogometno reprezentanco brezdomcev odpotoval v Budimpešto. A psihično stanje se mu je poslabšalo in Boris je zapustil ostale člane ekipe. Ekipa se je nato v domovino vrnila brez njega.

Pod taktirko 21-letnika je mladoletnik oropal banko

29.07.2014

Policisti so glede lanskoletnega ropa v Škofji Loki ovadili 18-letnega Škofjeločana in 21-letnega Kranjčana. Škofjeločan je bil v času, ko je oropal banko, še mladoleten, ukaze pa mu je dajal Kranjčan.

VIDEO: Streljanje sredi Manhattna: policija v strelskem obračunu ubila domnevnega pedofila

29.07.2014

Policisti so na Manhattnu skušali aretirati pobeglega domnevnega pedofila. Ta se je aretaciji upiral in izbruhnil je strelski obračun, v katerem je domnevni zločinec umrl, trije policisti pa so bili ranjeni.

Chris Brown ob prihodu v Sarajevo povzročil evforijo

29.07.2014

25-letni ameriški raper Chris Brown, ki se je že večkrat znašel v težavah in imel opravka s policijo, je prispel v Bosno in Hercegovino, kjer so ga na letališču pričakale številne oboževalke, ki so mu zaželele toplo dobrodošlico.

Ujeli romunsko tatinsko združbo, ki je na Hrvaškem 'osušila' tudi rezervoar slovenskega tovornjaka

28.07.2014

Hrvaški policisti so prijeli skupino štirih romunskih državljanov, starih med 26 in 34 let, ki so iz dveh tovornjakov slovenskih in bolgarskih registracij na počivališču pri Sredancih nedaleč od Slavonskega Broda prejšnji teden odtujili 700 litrov goriva.

Forum