Članki

Britney Spears, si to res ti?

17.12.2014

Pevka Britney Spears je dvignila veliko prahu z decembrsko naslovnico revije Women’s Health. 33-letna ameriška zvezdnica je bila na račun svojega videza deležna veliko kritik, saj naj bi bila na naslovnici precej računalniško obdelana. Kaj pa vi menite?

V tretje gre rado: zimska klasika na Trgu republike tokrat vendarle bo

17.12.2014

Potem ko so v Telemach Olimpiji dvakrat morali odpovedati načrtovani tekmi zimskega festivala na prostem, bodo v četrtek spektakel na Trgu republike vendarle izvedli. Za točke državnega prvenstva se bosta merili domača in jeseniška ekipa.

Za takšno postavo trdo gara

13.12.2014

Brazilska manekenka in ena od Viktorijinih angelčkov Izabel Goulart se lahko pohvali z zelo utrjenim telesom. A pot do njega je,- kot boste videli - precej trnova …

Pod to obleko ni nosila spodnjic

12.12.2014

Čeprav manekenka Alessandra Ambrosio kot Viktorijin angelček promovira spodnje perilo, pa je na dobrodelni dogodek organizacije Acria, ki si prizadeva, da bi vsi, okuženi z virusom HIV imeli možnost zdravljenja in podporo za zdravo in produktivno življenje ter za preprečevanje novih okužb, prišla brez njih.

Na Solnograškem vse v znaku razpoloženega Kevina Kampla, slovo Kekove Rijeke

11.12.2014

V tekmah zadnjega kroga predtekmovanja v nogometni evropski ligi je bil v eni glavnih vlog tudi slovenski reprezentant Kevin Kampl. Njegov Red Bull Salzburg je doma s 5:1 odpravil Astro, Kampl pa je dosegel dva gola in pri dveh še podal.

Konec je z izgovori, da je za dodatne kilograme kriva počasna presnova

11.12.2014

Ste eden tistih, ki krivdo za maščobne obloge vali na počasno presnovo? Nehajte. Strokovnjakinja opozarja, da suhi ljudje praviloma nimajo hitrejše presnove, kot tudi ni res, da imajo debelejši počasnejšo presnovo. Razkriva pa načine, kako presnovo pospešiti.

Ponosno pokazala svoje trebušne mišice

10.12.2014

Pevka Seka Aleksić, ki je svojo postavo do popolnosti preoblikovala z napornimi treningi in temu primerno prehrano, je svoje oboževalce za dobro jutro razveselila s fotografijo svojega izklesanega trebuščka.

Maribor v boj za drugo zaporedno evropsko pomlad

10.12.2014

Mariborski nogometaši bodo v Ljudskem vrtu na zadnji tekmi skupinskega dela lige prvakov odločali o svoji usodi. Pod Kalvarijo se bodo pomerili z nemškim Schalkejem iz Gelsenkirchna, varovanci Anteja Šimundže pa se bi ob zmagi prebili v drugi del lige Evropa.

VIDEO: Šimundža: Doma, z našimi fantastičnimi navijači, lahko premagamo vsakogar!

09.12.2014

Mariborski nogometaši bodo v Ljudskem vrtu v zadnji tekmi skupinskega dela lige prvakov odločali o svoji usodi. Pod Kalvarijo prihaja nemški Schalke iz Gelsenkirchna, varovanci Anteja Šimundže pa se bi ob zmagi drugo leto zapored prezimili v evropskih tekmovanjih.

Lady Gaga: nosečniški trebuh ali preveč testenin in pice?

07.12.2014

Potem, ko je pevka Lady Gaga v oddaji Howard Sterna razkrila, kako so jo v mladih letih posilili, se je sedaj kot blisk razširila novica o njeni nosečnosti. V New Yorku so jo ujeli v tesni rdeči obleki s konkretnim trebuščkom.

Forum