Članki

Lubadar na pohodu: v ljubljanskem Mostecu brnijo motorke, posekati je treba kar 158 smrek

28.08.2014

Napovedi o prekomerni širitvi lubadarja se uresničujejo. Iz Zavoda za gozdove Slovenije sporočajo, da morajo le na območju Mosteca v Ljubljani posekati kar 158 smrek. Večino so že podrli, zdaj bo potrebno poškodovani les pospraviti. Hudo je tudi drugod.

FOTO: Se še spomnite vroče Rubi? Tako je videti po desetih letih

28.08.2014

V Los Angelesu je bila premiera filma Cantinflas, kjer so se po rdeči preprogi sprehodile številne zvezdnice in zvezdniki. Med njimi je bila tudi igralka Barbara Mori, ki nas je pred 10 leti očarala s svojo vlogo Rubi. Pri 36 letih in mama 16 let starega sina je pokazala zavidanja vredno postavo.

Pred objektiv nastavila svoje obline

28.08.2014

Pevka Rihanna si je po napornih mesecih dela, ko je ustvarjala svoj osmi studijski album in se odpravila na manjšo koncertno turnejo z Eminemom The Monster Tour, privoščila kratek oddih, kjer je svoje zapeljivo telo znova postavila pred objektiv.

Boj zadnjic: Med njima je 21 let razlike

27.08.2014

Jennifer Lopez tokrat stavi na svoj najbolj slavni atribut, ki ga premore – zadnjico. 45-letna pevka je združila moči s 24-letno pevko Iggy Azalea, s katero sta posneli remiks za njen singel Booty (Zadnjica).

FOTO IN VIDEO: Kingstoni po stopinjah Pharrella Williamsa

26.08.2014

Po odmevnem letošnjem Mednarodnem dnevu sreče, ki ga je cel svet praznoval ob poslušanju Pharrellowe uspešnice Happy, se bo v letu 2015 še bolj odmevno praznovalo. Skupina Kingston predstavlja himno Mednarodnega dneva sreče z naslovom Danes je moj dan.

VIDEO: Šimundža: Pričakujemo hud pritisk Celtica na začetku tekme

25.08.2014

Mariborčani odštevajo ure do povratne tekme v Glasgowu, ko si lahko drugič v zgodovini kluba zagotovijo nastopanje v ligi prvakov. Po prvem dejanju iz Ljudskega vrta so zaradi gola v gosteh (1:1) v rahli prednosti Škoti. V taboru Maribora pričakujejo hud uvodni nalet zeleno-belih.

V lokalu v Radovljici zamaskiran moški z orožjem grozil natakarici, po ropu je pobegnil

24.08.2014

V gostinski lokal na Kranjski cesti v Radovljici je vstopil zamaskiran moški in od natakarice z grožnjo zahteval denar. Odnesel je manjši znesek gotovine, po ropu pa je stekel proti gradbišču nove radovljiške knjižnice. Policija ga še vedno išče.

Kljub suhljati postavi blestela na rdeči preprogi

22.08.2014

Ameriška zvezdnica Tara Reid je pred kratkim pokazala svojo suhljato postavo v kopalkah in sprožila številna zgražanja. Zdaj pa je 38-letnica stopila na rdečo preprogo in kljub vitkemu telesu požela precej odobravanja.

Po porodu prvič stopila pred kamero

22.08.2014

Pevka Kelly Clarkson se je pridružila številnim zvezdnikom, ki sodelujejo pri ozaveščenosti javnosti o amiotrofični lateralni sklerozi (ALS). Zvezdnica je sprejela izziv in tako prvič, odkar je pred dvema mesecema rodila, stopila pred kamero.

Hop na kolo v službo za ožji pas!

21.08.2014

Ljudje, ki se v službo vozijo s kolesom, so vitkejši od tistih, ki se raje peljejo s svojim avtomobilom. To je zdaj potrdila tudi raziskava britanskih znanstvenikov. Če niste pristaš kolesarjenja, je za lepšo postavo tudi javni prevoz boljši od avtomobila.

Forum