Članki

Nekdanji nemški reprezentančni vratar iz nogometa v wrestling

17.09.2014

Nekdanji nemški reprezentančni vratar Tim Wiese je razkril, da resno razmišlja, da bi se posvetil profesionalni karieri rokoborca v ameriški wrestling ligi WWE. Wiese se je sporazumno razšel s Hoffenheimom in se povsem posvetil novemu hobiju bodybuildingu.

'Izkušnje iz leta 2005 so nam pomagale, da smo težave sorazmerno dobro rešili'

17.09.2014

Razmere zaradi poplav v Pomurju se počasi umirjajo. Iz nekaterih vasi še črpajo vodo, na lendavskem koncu se kopiči voda iz potokov in zalednih voda, vendar so razmere pod nadzorom.

Tako zelo vitka ni bila še nikoli

16.09.2014

34-letna ameriška pevka in modna oblikovalka Jessica Simpson je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri pozira s svojim slavljencem. Na njej je precej bolj vitka, kot je bila kdaj koli pred porodom.

Maja Martina Merljak: Moj prvi je bil Crni

16.09.2014

Igralka Maja Martina Merljak nima težav z izražanjem čustev tako na odru kot v zasebnem življenju. O njeni vročekrvnosti so se lahko na lastna ušesa prepričali tudi njeni sopotniki pa tudi soudeleženci v prometu ...

Popise škode začele le nekatere občine

15.09.2014

Po doslej zbranih podatkih so v zadnji ujmi najbolj prizadete stavbe in transportna infrastruktura. A težava je, da občine svojih komisij še ne morejo poslati na teren, saj se razmere še niso umirile. Kdaj se bo torej začel popis?

FOTO: Eva Longoria v kopalkah pokazala zapeljivo postavo

15.09.2014

Ameriška zvezdnica Eva Longoria si je s svojim dragim Josejem Antoniom Bastonom privoščila malce razvajanja. Zaljubljeni parček so ujeli med poležavanjem ob bazenu v Miamiju, kjer je 39-letnica navdušila v kopalkah.

FOTO: Pod vodo več kot 850 stanovanjskih objektov

15.09.2014

Nadaljuje se odpravljanje posledic poplav. Voda je poplavila več kot 850 stanovanjskih objektov, 18 šol in vrtcev in 240 gospodarskih objektov. Sprožilo se je več kot 250 večjih in manjših zemeljskih plazov. Na Zavarovalnici Triglav pravijo, da s prijavami škode ni treba hiteti.

FOTO: Na rdeči preprogi je bila prava lepotica

14.09.2014

Vanessa Hudgens se je v Los Angelesu udeležila svečanega dogodka Point Foundation’s Voices On Point Gala, kjer se je sprehodila po slavnostni preprogi. 25-letna zvezdnica je v obleki z visokim razporkom poudarila lepo oblikovano postavo.

FOTO in VIDEO: Krka se počasi umika, v poplavljenih vaseh dostavljali hrano in pijačo

14.09.2014

Krkina gladina se v Kostanjevici na Krki spušča za približno do dva centimetra na uro. Na kostanjeviškem otoku je poplavljenih 45 hiš. Krka upada tudi na območju Šentjerneja. V poplavljenih vaseh so dostavljali hrano in ustekleničeno vodo.

FOTO: Poplavljale reke in potoki, veliko škodo utrpeli kmetje

13.09.2014

Na območju trboveljske in celjske izpostave uprave za zaščito in reševanje so meteorne vode zalile več stanovanjskih hiš, sprožili so se tudi plazovi. Veliko škode so utrpeli tudi kmetje.

Forum