Članki

Špansko sodišče odločilo, da je Zidane lahko trener

21.11.2014

Legendarni francoski nogometaš Zinedine Zidane lahko trenira rezervno zasedbo madridskega Reala. Tako je odločilo sodišče, ki je podrobno preučilo njegov suspenz, ki je posledica neustrezne trenerske licence.

Vratar Howard ameriški nogometaš leta

21.11.2014

Tim Howard je bil drugič v karieri izbran za ameriškega nogometaša leta. Vratar reprezentance in angleškega Evertona si je prislužil 64 odstotkov vseh glasov igralcev, trenerjev in medijev v ZDA ter na drugem mestu prehitel Jermaina Jonesa iz New England Revolution, ki je prejel 19 odstotkov glasov.

Ribery: Svojega mesta ne bom prepustil Reusu

20.11.2014

Marco Reus je naslednji izmed nogometašev Borussie iz Dortmunda, ki se je znašel na radarju münchenskega Bayerna. Bavarci odličnega nemškega reprezentanta vidijo kot zamenjavo za izkušenega Francka Riberyja, ki pa svojega mesta ne misli predati brez boja.

Messijeva prihodnost na Camp Nouu: Bartomeu in Jorge Messi naredila svoje

20.11.2014

Vodstvo španskega nogometnega velikana Barcelone je očitno naredilo konec težavam, ki so nastale po zadnjem intervjuju Lionela Messija. Posledica je bil pogovor med predsednikom kluba Josepom Mario Bartomeujem in Messijevim očetom Jorgejem.

50 kitajskih podjetij na obisku v Sloveniji: izdelovalci pohištva, graditelji železnic, nepremičninarji ...

20.11.2014

V Sloveniji so na obisku gospodarstveniki iz 50 kitajskih podjetij. Evropa je do kitajskih investitorjev sicer tradicionalno zadržana in to ne povsem neupravičeno. A trend rasti kitajskih investicij na stari celini naj bi se nadaljeval z veliko rastjo.

Perez: IPIC Bernabeu, ali pa Cepsa Bernabeu

20.11.2014

Španski nogometni gigant Real Madrid bo v prihodnje igral na stadionu IPIC oz Cepsa Bernabeu. To sta namreč imeni, ki ju je kot možni rešitvi svetovalki ministrstva za šport Lucii Figar predstavil predsednik kluba Florentino Perez.

Van Gaal: Ronaldo in Messi si ne zaslužita zlate žoge

20.11.2014

Strateg Manchester Uniteda Louis van Gaal je znan po tem, da zmeraj pove točno to kar misli. Prekaljeni nizozemski strokovnjak je podal tudi svoje mnenje o tem, kdo si zasluži zlato žogo. Meni, da ne bi smela pripasti Cristianu Ronaldu ali Lionelu Messiju.

Odgovor Real Madridu: Matiću bodo povišali tedensko plačo

18.11.2014

Nogometaš londonskega Chelsea Nemanja Matić je v pričakovanju nove, finančno izboljšane pogodbe, aktualnih delodajalcev. V prihodnje bo prejemal več kot 90 tisoč funtov tedenske plače.

Modrić bo z igrišč odsoten kar tri mesece

18.11.2014

Poškodba hrvaškega nogometaša Luke Modrića je težja od prvotnega mnenja. Natančen zdravniški pregled je razkril, da ima član evropskega prvaka Real Madrida poleg natrgane mišice na levi nogi poškodovano tudi narastišče bližnje tetive, zato bo moral počivati najmanj tri mesece.

VIDEO: Pekerman v Slovenijo s Jamesom in Cuadradom

17.11.2014

Selektor kolumbijske nogometne reprezentance Jose Pekerman je skušal sestaviti kar najmočnejšo zasedbo, ki se bo udarila s slovensko izbrano vrsto. Med njegovimi izbranci sta tudi Juan Cuadrado in James Rodriguez.

Forum

V temi: Naj klub
1996man16.10.2011