Članki

Polovica seksi sporočil je laž – ne pošiljamo jih goli, pač pa v pižami

23.04.2014

Partnerji si med sabo pogosto pošiljajo sporočila s seksi vsebino, a zanimivo je, da v precej primerih resnico o tem, kaj imajo oblečeno, malce prikrojijo. Takrat, ko pišejo, da so v postelji goli, so namreč večinoma v pižami.

8 stvari, zaradi katerih vas moški ne jemljejo resno

22.04.2014

Ženske imajo včasih občutek, da jih partnerji ne jemljejo resno. Nič slabega ni v tem, da si včasih zaželite ljubezensko razmerje za eno noč. Ampak včasih predstavnice ne iščejo le zabave, ampak resno zvezo. Poglejte si osem stvari, zaradi katerih vas moški ne jemljejo resno.

V zameno za seks ponujal snemanje za Vogue?

21.04.2014

Fotograf Terry Richardson se je spet znašel v težavah, saj so ga že v preteklosti številne manekenke obtožile, da jih je spolno nadlegoval, sedaj pa je (domnevno) njegovo "umazano" sporočilo razkrila Emma Appleton.

FOTO: Največji seks škandali v Hollywoodu

19.04.2014

Dokaz, da tudi slavni in bogati še zdaleč niso popolni, so številni škandali, s katerimi redno polnijo rumene strani medijev. Preverite, zaradi koga vse so v Hollywoodu tekle solze in razpadli zakoni.

Pridobila je kar nekaj kilogramov

18.04.2014

Nekdanji seks simbol, igralka Brooke Shields, se je v štirih mesecih precej zredila. Zaradi poškodovanega kolena namreč ne sme telovaditi, poleg tega pa so ji v življenju od teže veliko pomembnejše druge stvari.

Režiser filma Možje X obtožen spolnega nadlegovanja

18.04.2014

Danes 30-letni Michael Egan III trdi, da je bil v mladosti večkrat posiljen, med imeni, ki so ga spolno nadlegovali, pa je omenil tudi slavnega režiserja filma Možje X Bryana Singerja. Ta naj bi mu med drugim dajal droge in alkohol, v zameno za seks pa mu obljubljal vloge.

Štirje razlogi, zakaj se moški izogibajo seksu

18.04.2014

Ste opazile, da se vaš partner izogiba seksu? Preden mu pripišete vso krivdo, raje razmislite, če razlog ni morda v štirih najbolj pogostih stvareh, zaradi katerih so moški nezainteresirani za seks.

Nasveti za ohranitev zveze na daljavo

15.04.2014

Spoznali ste idealnega moškega, ki pa živi precej daleč stran od vas. Ne pustite, da razdalja vpliva na vašo srečo. Kako ohraniti zvezo na daljavo in kako jo začiniti, si preberite v nadaljevanju.

Seks pod prho, na plaži in v avtomobilu zveni bolje v teoriji kot praksi

10.04.2014

Seks pod prho, na plaži in v avtomobilu zagotovo bolje zveni v teoriji kot praksi. Če gre soditi po vse večji priljubljenosti erotičnih romanov, je navaden seks v postelji v zadnjem času precej dolgočasen.

Scolari: Normalen seks je dovoljen, 'akrobacije' pa so med SP prepovedane

09.04.2014

Čeprav ni bil povsem natančen okoli svojih zahtev in predvsem kako jih misli kontrolirati, pa je selektor brazilske reprezentance Luiz Felipe Scolari domačim novinarjem zaupal, da bo svojim igralcem med SP dovolil le "normalen seks".

Forum