Članki

13 najpogostejših izgovorov žensk, da bi se izognile seksu

23.11.2014

Ženske se seksu pogosto izognejo z izgovorom, da jih boli glava. A to še zdaleč ni edini izgovor, ki ga uporabijo, da jim s svojim dragim ni treba zlesti v posteljo. Preverite, katere izgovore ženske najpogosteje uporabijo.

Spolni škandal: Kdo nosi največjo odgovornost?

22.11.2014

Spolni škandal v mariborski srednji šoli še vedno razburja. So krivi tisti, ki so snemali, tisti, ki so posnetek objavili, ali dva, ki sta se šla intimo v javni ustanovi? Kdo v najstniških letih razmišlja, kaj je prav in kaj ne, če pa ima prepovedan posnetek v rokah?

FOTO: Beda klofut, posilstev in ugrabitev za bliščem Hollywooda: 10 zvezdnikov, ki so zlorabljali ženske

22.11.2014

Zaskrbljujoče je, koliko odpustkov so deležni nasilni zvezdniki celo, ko gre za posilstva ali ugrabitve – tako s strani veljakov zabavne industrije kot tudi medijev in predvsem oboževalcev.

7 razlogov, zakaj je seks pod tušem napaka

22.11.2014

Nekateri sovažijo seks pod tušem, četudi si morda v spolnosti radi privoščijo kaj drugačnega kot le domačo posteljo. Čeprav zna, predvsem po zaslugi filmov, izgledati mikavno, je znano, da je voda sovražnik dobrega seksa, prežijo pa še številne druge neprijetnosti.

Moške med seksom večkrat boli glava kot ženske

21.11.2014

Glavobol v povezavi s seksom je največkrat predmet različnih šal, a hud glavobol, ki se pojavi med samim spolnim aktom, dejansko doleti okoli odstotek prebivalstva. Glavobol v povezavi s spolnostjo pa očitno ni toliko stvar žensk, saj trikrat pogosteje doleti moške.

Seks tudi tam, kjer ga starši najmanj pričakujejo

21.11.2014

V različici igre Grand Theft Auto V za konozolo Play Station 4 (PS4) lahko igralec med drugim tudi na cesti pobere prostitutko in z njo spolno občuje, tako ali drugače. Igra je sicer namenjena igralcem nad 18 let, dvignila pa je že nemalo prahu.

Ženske na tabletkah bolj privlačijo grdi moški

20.11.2014

Rezultati nove raziskave kažejo zanimivo povezavo med kontracepcijskimi tabletkami in privlačnostjo žensk do nasprotnega spola. Raziskava, objavljena v Proceedings of the National Academy of Sciences, je zajela 70 zakonskih parov v obdobju enega leta in 48 zakonskih parov v obdobju štirih let.

VIDEO: Tjulnja in pingvina ujeli med 'dejanjem'

19.11.2014

Znanstveniki so na Antarktiki posneli zelo neobičajen prizor, saj jim je uspelo posneti tjulnja, ki se je odločil, da se bo paril s pingvinom. Kot trdijo, naj ne bi šlo toliko za razmoževanje, temveč zgolj za "reševanje tjulnjevih seksualnih frustracij". Oglejte si posnetek!

Afera, ki je razdelila Slovenijo: seks ne sodi v šolo, posnetek seksa pa ne na splet

19.11.2014

Dogajanje za vrati srednje šole v Mariboru je glavni dogodek tega tedna. Vsaj tako je videti po odzivu na družbenih omrežjih. Glasni so tako tisti, ki menijo, da bi morali kaznovati dijaka, ki je to posnel in dal na splet, kot tudi tisti, ki so prepričani, da spolno občevanje ne sodi v šolske prostore.

10 prebliskov, ki marsikatero žensko prešinejo med seksom

18.11.2014

Vsaka ženska kdaj pa kdaj doživi kakšen "čuden" trenutek med rjuhami. Dostikrat pa je najbrž tisti trenutek težko najti pravo rešitev. Ste se med "vročo akcijo" že kdaj vprašale ali pomislile na kaj podobnega?

Forum