Članki

Izzivi zakonskega življenja

22.07.2014

Režiser hudomušne komedije Huda učiteljica predstavlja pikantno zgodbo o zapeljivi Annie in zabavnem Jayu, ki sta po desetih letih zakona in dveh otrocih izgubila nekdaj neustavljivo strast do seksa.

Razlogi, zakaj je moškim pomemben ženski orgazem

20.07.2014

Moški radi tekmujejo in občutek, da so dobro opravili delo v službi, odigrali tekmo s prijatelji, skratka povsod, še posebej v postelji, težko nadomesti kaj drugega. Tako je tudi glede ženskega orgazma.

Več seksa – boljši spomin?

19.07.2014

Dober seks krepi delo živčevja v predelu možganov, ki so odgovorni za spomin in učenje, hkrati pa lahko vpliva na zmanjšanje stresa in izostri inteligenco razkrivajo najnovejše raziskave.

Brez sramu? Para seksala na parkirišču!

19.07.2014

Očitno želja po biti viden in opažen, hkrati pa biti brez kakršnega koli sramu, delajo iz sodobne mladine akterje (ne)zaželenih vsebin, ki so za marsikoga sporne. A so očitno velik hit na družbenih omrežjih. Tokrat na ulicah Belfasta.

Kaj zatre željo po seksu?

17.07.2014

Večina žensk se počuti nesamozavestno v svoji koži, a se ne zavedajo, da pomanjkanje samozavesti slabo vpliva na moške. Preverite, katero napako ženske najpogosteje delajo v spalnici in kako to vpliva na spolnost.

Sheryl Crow: V glasbi se ne zanašam na seks!

17.07.2014

Pevka Sheryl Crow je priznala, da zavestno ne uporablja svoje seksualnosti, da bi glasbene navdušence prepričala, naj prisluhnejo njeni glasbi. Očitno je mnenja, da ni nujno, da seks vedno prodaja glasbo.

15 razkritih zablod o seksu

12.07.2014

Najbrž se vam zdi, da o seksu veste vse, a najbrž se motite. Poglejmo si namreč nekaj najbolj pogostih mitov o seksu in skušajmo razbliniti zablode, za katere je veliko ljudi prepričanih, da so resnične oz. da veljajo.

Zakaj smo med seksom glasni?

10.07.2014

Zakaj med seksom nismo tiho oziroma zakaj smo glasni? Odgovor je precej preprost, saj z glasovi lahko partnerju pokažemo, kaj nam je všeč, kaj nam ugaja, kaj nas vzburja in kako blizu vrhunca smo.

Pamela se že drugič ločuje – od istega moškega!

09.07.2014

47-letna "seks bomba" Pamela Anderson gre očitno po stopinjah Elizabeth Taylor. Potem ko se je pred pol leta še drugič poročila z Rickom Salomonom, se sedaj od njega že ločuje. Razlog? Nepremostljive razlike, seveda!

Ali najboljše pride v majhnih kovčkih?

06.07.2014

Le 1,65 metra visoka Sophie Monk se je "zapakirala" v kovček in tako dokazala, da lahko potuje tudi z malo pritljage. Seksi blondinka se po ne ravno najbolje uspelih poskusih v Hollywoodu raje posveča delu na radiu.

Forum