Članki

FOTO: Slovenka, ki v Hollywoodu živi svoje sanje

28.08.2014

Sanja Gregorčič že tri leta živi v Hollywoodu, kjer sledi svojim sanjam. 30-letna Slovenka je diplomirala z diplomsko predstavo The Music Lessonje, med drugim pa je prejela tudi nagrado Charles Jehlinger Award 2013 za najboljšo študentko letnika.

EKSKLUZIVNO: Blondie: Zadnja turneja? Ne verjemite vsemu, kar preberete!

26.08.2014

Trije člani zasedbe Blondie, pevka Debbie Harry, njen parter in kitarist Chris Stein ter bobnar Clem Burke, so nam v ekskluzivnem intervjuju pojasnili, koliko je resnice v govoricah, da končujejo kariero, preverili pa smo še nekaj njihovih slavnih izjav iz 40-letne zgodovine skupine.

Je ločitev le še vprašanje časa?

21.08.2014

Že pored meseci smo pisali o zakonskih težavah pevke Mariah Carey in njenega moža Nicka Cannona. Za težave pa naj bi bile delno kriva tudi njegova razkritja o preteklih spolnih partnericah. Mariah se je že izdatno posvetovala z ločitvenimi odvetniki.

Tijanin morilec prepričan, da mu pripada odškodnina zaradi kršenja človekovih pravic

21.08.2014

Psihiatri še vedno opravljajo oceno 34-letnega Đurića, ki je v srbskem Bajmoku umoril 15-letnico. Prepričan je, da mu pripada odškodnina. Z denarjem si želi urediti kožo na obrazu. Sicer pa je priznal, da je imel "spolne odnose z dečki in deklicami". Ali to pomeni, da ima Đurić na vesti še več posilstev in umorov?

Kaj je (ne)moralno? Varanje, seks pred zakonom, homoseksualnost, splav ali ločitev ...

21.08.2014

Kaj današnja svetovna družba (še) dojema kot moralno oziroma nemoralno? V pretežno muslimanskem svetu so se na seznamu znašle skoraj vse razvade, medtem ko so se Francozi izkazali kot narod z le malo inhibicijami.

Seks močnejši od analgetikov

21.08.2014

Ginekologinja in strokovnjakinja za spolnost Lauren Streicher, znana po knjigi, kot je Love Sex Again in strokovnjakinja v oddaji The Dr. Oz Show, trdi, da je seks bolj učinkovit kot kateri koli analgetik.

Znaki, da ste doživeli orgazem

17.08.2014

Zagotovo si ne želite, da bi vsak mimoidoči izvedel, da ste ravnokar imeli spolni odnos in pri tem doživeli orgazem. Verjeli ali ne, ampak nekateri znaki vas lahko izdajo. Poglejte si, kateri so to.

Miley Cyrus v hotelu povzročila pravi kraval

14.08.2014

21-letna Miley Cyrus, ki je že nekaj časa na zelo slabem glasu zaradi svojega prostaškega obnašanja, je s svojimi prijatelji povzročila pravi kaos v luksuznem hotelu v New Yorku. Med drugim v preddverju niso prizanesli dragemu pohištvu, ki so ga metali naokrog.

Kaj moške najbolj razočara v zvezi s seksom?

13.08.2014

Moški se dostikrat želijo počutiti kot zvezdniki svojega lastnega porno filma, a jim realnost tega ponavadi ne dopušča. Britanski portal Metro je sestavil seznam stvari, ki gre moškim najbolj na živce, ko je v vprašanju seks. Pa poglejmo ...

Julia Roberts: Lepša sem od Halle Berry

10.08.2014

Ameriška igralka Julia Roberts, ki jo je revija People kar štirikrat razglasila za najlepšo žensko na svetu, je spregovorila o svojem videzu in o pripravah na sprehod po rdeči preprogi.

Forum