Članki

Vrnila se je v možev objem

28.07.2014

47-letna 'seks bomba' Pamela Anderson in njen mož, Rick Salomon, sta očitno premostila razlike, zaradi katerih je Pamela na začetku julija že v drugo vložila ločitvene papirje. Trenutno se namreč mudita na dopustu na Sardiniji …

Da je domači posnetek seksa prišel v javnost, je izvedela šele čez dober teden dni

28.07.2014

Zvezdnica britanskega resničnostnega šova TOWIE Lauren Goodger je bila nad novico o tem, da preko spleta kroži njen posnetek intimnega odnosa z njenim nekdanjim fantom, Jakeom Mcleanom, naravnost zgrožena in ponižana, še posebno, ker sploh ni vedela, da jo je fant pri tem snemal.

7 načinov, kako ljubljeno osebo spraviti v dobro voljo

26.07.2014

Vsi imamo slabe dneve, kar pa še ne pomeni, da ga nič ne more popraviti. Ponujamo vam nekaj preprostih nasvetov, s katerimi lahko polepšate dan vašemu dragemu.

Kako in koliko časa se ženske pripravljajo na prvi seks?

25.07.2014

Raziskava, v kateri so vprašali tisoč žensk, je pokazala, da ženske želijo izgledajo najbolj pred svojim partnerjem in se na prvi seks pripravljajo kar nekaj ur. Poglejte si, koliko časa se pripravljajo na seks in kako?

Izzivi zakonskega življenja

22.07.2014

Režiser hudomušne komedije Huda učiteljica predstavlja pikantno zgodbo o zapeljivi Annie in zabavnem Jayu, ki sta po desetih letih zakona in dveh otrocih izgubila nekdaj neustavljivo strast do seksa.

Razlogi, zakaj je moškim pomemben ženski orgazem

20.07.2014

Moški radi tekmujejo in občutek, da so dobro opravili delo v službi, odigrali tekmo s prijatelji, skratka povsod, še posebej v postelji, težko nadomesti kaj drugega. Tako je tudi glede ženskega orgazma.

Več seksa – boljši spomin?

19.07.2014

Dober seks krepi delo živčevja v predelu možganov, ki so odgovorni za spomin in učenje, hkrati pa lahko vpliva na zmanjšanje stresa in izostri inteligenco razkrivajo najnovejše raziskave.

Brez sramu? Para seksala na parkirišču!

19.07.2014

Očitno želja po biti viden in opažen, hkrati pa biti brez kakršnega koli sramu, delajo iz sodobne mladine akterje (ne)zaželenih vsebin, ki so za marsikoga sporne. A so očitno velik hit na družbenih omrežjih. Tokrat na ulicah Belfasta.

Kaj zatre željo po seksu?

17.07.2014

Večina žensk se počuti nesamozavestno v svoji koži, a se ne zavedajo, da pomanjkanje samozavesti slabo vpliva na moške. Preverite, katero napako ženske najpogosteje delajo v spalnici in kako to vpliva na spolnost.

Sheryl Crow: V glasbi se ne zanašam na seks!

17.07.2014

Pevka Sheryl Crow je priznala, da zavestno ne uporablja svoje seksualnosti, da bi glasbene navdušence prepričala, naj prisluhnejo njeni glasbi. Očitno je mnenja, da ni nujno, da seks vedno prodaja glasbo.

Forum