Članki

Nasveti za ohranitev zveze na daljavo

15.04.2014

Spoznali ste idealnega moškega, ki pa živi precej daleč stran od vas. Ne pustite, da razdalja vpliva na vašo srečo. Kako ohraniti zvezo na daljavo in kako jo začiniti, si preberite v nadaljevanju.

Seks pod prho, na plaži in v avtomobilu zveni bolje v teoriji kot praksi

10.04.2014

Seks pod prho, na plaži in v avtomobilu zagotovo bolje zveni v teoriji kot praksi. Če gre soditi po vse večji priljubljenosti erotičnih romanov, je navaden seks v postelji v zadnjem času precej dolgočasen.

Scolari: Normalen seks je dovoljen, 'akrobacije' pa so med SP prepovedane

09.04.2014

Čeprav ni bil povsem natančen okoli svojih zahtev in predvsem kako jih misli kontrolirati, pa je selektor brazilske reprezentance Luiz Felipe Scolari domačim novinarjem zaupal, da bo svojim igralcem med SP dovolil le "normalen seks".

S spolnim življenjem zadovoljnih več levičarjev kot desničarjev

09.04.2014

V eni od zadnjih raziskav o zadovoljstvu spolnega življenja je kar 86 odstotkov levičarjev priznalo, da so zelo zadovoljni s svojim spolnim življenjem, medtem ko je k temu prikimalo komaj 15 odstotkov desničarjev.

Zrće: odslej do 150 evrov kazni tudi za seks v morju

07.04.2014

100.000 letakov o novih pravilih je že v tisku, na kršitelje pa bo odslej prežalo 15 redarjev. Kazni za popivanje in razgrajanje v parkih ali na plaži, golo izpostavljanje na javnih krajih in celo za seks v morju bodo znašale od 100 do 150 evrov.

Igriva spletna trgovina Latoys.si

07.04.2014

Pred kratkim se je širši javnosti predstavila spletna trgovina z erotičnimi pripomočki Latoys.si. Ustvarjajo zgodbo o erotiki, premikajo meje v spolnosti in rušijo nepotrebne tabuje.

Priznala biseksualnost: ženske so bolj čustvene!

07.04.2014

68-letna pop ikona iz sedemdesetih, Debbie Harry, je prvič javno priznala, da je imela razmerja z osebami obeh spolov in dejala, da so ženske "pač bolj čustvene". Všeč pa so ji "prijetni ljudje, s smislom za humor, ki imajo radi seks".

10 bizarnih seksualnih ritualov iz preteklosti

04.04.2014

Če nekateri ljudje mislijo, da dandanes obstaja preveč bizarnih seksualnih rutialov in praks, potem se bodo morda začudili, da jih je bila polna tudi zgodovina. In marsikateri so najbrž "premagali" domišljijo in perverznost današnjih časov. Pa poglejmo ...

Kavalir pa tak: dekle med seksom padlo v vodnjak, on pa je pobegnil!

03.04.2014

Gasilci v španskem Ciudad Realu so imeli pred dnevi posebno nalogo, saj so reševali podhlajeno 21-letnico, ki je med seksom padla v vodnjak, njen "kavalir" pa je hrabro pobegnil ...

Z nogama želela rešiti telefon, a se je zagozdila v jašku

03.04.2014

Ello Birchenough iz britanskega Kenta so morali reševati gasilci, saj ji je v kanalizacijski jašek padel mobilni telefon, ki ga je skušala doseči kar z nogami, a se je pri "reševanju" le-tega zagozdila v jašku.

Forum