Članki

Nosečniški trebušček skrivala pod plaščem

18.12.2014

Igralko Jessico Biel, ki z možem Justinom Timberlakeom pričakuje prvega otroka, so ujeli v objektiv na newyorških ulicah. 32-letna zvezdnica, ki je v zadnjih dneh ves čas na očeh javnosti, je nosečniški trebušček skrivala pod širokim plaščem.

VIDEO: Pazite se Francozinj!

18.12.2014

Zgodbe enajstih nevrotičnih, duhovitih in strastnih žensk bodo zagotovo še dodatno začinile veselo decembrsko vzdušje. Z 28-dnevnim ciklom se tako med drugim spopadejo tudi Vanessa Paradis, Laetitia Casta in Isabelle Adjani. Oglejte si napovednik!

Prijatelj potrdil, da zares pričakujeta

17.12.2014

Nekanji član zasedbe NSync Joey Fatone je razkril, da mu je Justin Timberlake povedal, da z Jessico Biel pričakujeta prvega otroka. Ugibanj o njeni nosečnosti naj bi tako bilo konec.

7 najbolj nenavadnih raziskav o spolnosti v letu 2014

14.12.2014

Ste se kdaj spraševali, koliko ljudi fantazira o seksu z živalmi? Ali, kolikšna je možnost, da se moški, ki na avtocesti vozi vzporedno z vami, igra s svojim korenjakom? To in še veliko več vam razkrivamo v nadaljevanju.

Nimfomanko izbrali za najslabši film letošnjega leta

08.12.2014

Revija Entertainment Weekly je objavila seznam najboljših in najslabših filmov za iztekajoče se leto. Za najboljšega so izbrali Ritem norosti, ki smo ga lahko videli tudi na letošnjem Liffu, za najslabšega pa Von Trierjevo Nimfomanko.

Zaradi preglasnega seksa pristala v zaporu

07.12.2014

Čeprav so njeni sosedje že 30-krat poklicali policijo zaradi "preglasnih zvokov seksa", se 53-letna Caroline Cartwright noče ukloniti in pravi, da "pač počne, kar mora početi". O njej in njenem "problemu", ki jo je spravil tudi za zapahe, so posneli celo dokumentarec.

So raperja posneli pri seksu s Playboyevo zajčico?

06.12.2014

Zdi se, da je raper Wiz Khalifa s svetlobno hitrostjo prebolel razhod z nekdanjo soprogo Amber Rose. Na družbenih omrežjih je objavil fotografije z napol golo Playboyevo zajčico, ki pa jih je nato izbrisal. Nato jih je objavila ona s pripisom, da "snemata film" ...

Veste, kdo je ta prikupna deklica?

05.12.2014

Ameriška igralka in nekdanji seks simbol, ki bo maja prihodnje leto dopolnila 50 let, je na Instagramu objavila fotografijo iz otroštva. Uganete, za koga gre?

V savnah zaposlili gole varnostnike

05.12.2014

Da bi naredili konec seksu v že tako vročih savnah, se je osebje v enem od fitnes centrov v avstrijskem Linzu odločilo, da stvari vzame v svoje roke. V savnah so zaposlili varnostnike, ki pa morajo biti seveda goli.

Zadnji stavki zvezdnikov, ki so jih izrekli pred smrtjo

02.12.2014

Mnogi igralci ali glasbeniki že v svojih delih izrečejo marsikaj kultnega ali zgodovinskega, med zvezdniki pa je bilo kar precej takih, ki so izrekli t. i. "slavne zadnje besede". Preberite si, kaj so pred smrtjo izrekli Elvis, Chaplin, Lennon, Mozart, Marilyn Monroe in drugi.

Forum