Članki

Pet znakov, da z vami nima pravih namenov

17.09.2014

Preverite znake, ki nakazujejo na to, da ste svojemu dragemu le še eno dekle v vrsti, s katero želi narediti svojo nekdanjo partnerico ljubosumno in s katero se želi le pohvaliti, da mu jo je uspelo zvabiti med rjuhe.

Nasveti za dober orgazem

15.09.2014

Si želite boljših in intenzivnejših orgazmov? Ne obupujte, rajši preberite naslednje nasvete, ki vam bodo pomagali pri posteljnih užitkih. Za odličen orgazem namreč ni pomemben samo partner.

Pasji položaj idealen za tiste z bolečinami v križu

14.09.2014

Če tudi vi seks povezujete z bolečinami v križu, je čas, da zamenjate seksualni položaj. Kanadski znanstveniki so ugotovili, s katerim najmanj obremenjujete svoj hrbet. In to je pasji položaj, ki med drugim ne gre nikoli iz mode.

VIDEO: Umetnost, ki (že) meji na eksplicitno erotiko?

09.09.2014

Novi videospot Lennyja Kravitza za pesem The Chamber vključuje tudi zelo seksi prizore z golo manekenko, z mišicami in nazornimi gestami pa ne skopari niti glavni protagonist. Se je vizualno podal v podobne vode kot njegove glasbene kolegice? Oglejte si videospot!

Znebite se neprijetnih vonjav vašega korenjaka

09.09.2014

Vaše premoženje je zaradi vročine, vlage in utesnjenosti med več plastmi blaga izvrsten inkubator za neprijetne vonjave. Telesni vonj povzročajo pot in vlaga, pomešana z naravnimi bakterijami na vaši koži. V mednožju pa se poleg tega nahaja še ogromno žlez, katerih izločki, pomešani s potom, lahko privedejo do zelo neprijetnih vonjev. Poglejte si, kako jih preprečiti oziroma vsaj omiliti.

Posvetite se tudi tem delom njenega telesa

07.09.2014

Med predigro se je najlažje posvetiti očitnim atributom vaše lepše polovice. A nikar vsega časa ne namenite samo najbolj znanim erogenim conam kot so njene prsi, ušesa, vrat, notranja stran zapestja in notranja stran kolena. Obstajajo namreč še drugi predeli, ki nudijo zelo veliko užitkov ...

Moški vložil zahtevek za ločitev zaradi prevelikega ženinega spolnega apetita

05.09.2014

Da se ljudje ločijo, ker med zakoncema ni več tiste iskrice in posteljnih akcij, smo že slišali, da bi se moški pritoževal zaradi prevelike količine seksa, pa še ne. A ravno takšen razlog je v zahtevku za ločitev navedel neki Indijec.

Ne samo moškim, tudi ženskam je pomemben dober seks

01.09.2014

Predvideva se, da je dober seks v zvezi pomemben predvsem močnejšemu spolu, a nova raziskava je pokazala, da je pestro spolno življenje enako pomembno tudi ženskam. Še več. Vsaka peta ženska je zaradi slabega seksa celo pripravljena odkorakati iz razmerja.

FOTO: Slovenka, ki v Hollywoodu živi svoje sanje

28.08.2014

Sanja Gregorčič že tri leta živi v Hollywoodu, kjer sledi svojim sanjam. 30-letna Slovenka je diplomirala z diplomsko predstavo The Music Lessonje, med drugim pa je prejela tudi nagrado Charles Jehlinger Award 2013 za najboljšo študentko letnika.

EKSKLUZIVNO: Blondie: Zadnja turneja? Ne verjemite vsemu, kar preberete!

26.08.2014

Trije člani zasedbe Blondie, pevka Debbie Harry, njen parter in kitarist Chris Stein ter bobnar Clem Burke, so nam v ekskluzivnem intervjuju pojasnili, koliko je resnice v govoricah, da končujejo kariero, preverili pa smo še nekaj njihovih slavnih izjav iz 40-letne zgodovine skupine.

Forum