Članki

FOTO: Golota ji ne predstavlja težav

28.11.2014

Anja Jenko najraje od vsega stoji pred objektivom. Ker zelo rada pokaže svoje telesne čare, dobiva veliko nespodobnih povabil, od takšnih, ki bi jo radi fotografirali golo, do želj, da jih spremlja na dogodkih, ne manjka pa niti takšnih, ki ji ponujajo denar za seks ...

Pravi razlog, da imajo moški boljšo orientacijo, je seks

27.11.2014

Znanstveniki so odkrili, da se je pri moških boljši čut za orientacijo razvil, ker so prepotovali daljše razdalje, da so imeli spolne odnose z ženskami. Ta se še danes kaže v razliki med moškimi in ženskimi možgani.

Kendra o seksu s 60 let starejšim Hefom

26.11.2014

Kendra Wilkinson je v britanskem resničnostnem šovu spregovorila o seksu s 60 let starejšim Hughom Hefnerjem, ko se je pred dobrim desetletjem kot ena od treh "srečnic" preselila v njegovo graščino in ji je bilo samo 18 let.

13 najpogostejših izgovorov žensk, da bi se izognile seksu

23.11.2014

Ženske se seksu pogosto izognejo z izgovorom, da jih boli glava. A to še zdaleč ni edini izgovor, ki ga uporabijo, da jim s svojim dragim ni treba zlesti v posteljo. Preverite, katere izgovore ženske najpogosteje uporabijo.

Spolni škandal: Kdo nosi največjo odgovornost?

22.11.2014

Spolni škandal v mariborski srednji šoli še vedno razburja. So krivi tisti, ki so snemali, tisti, ki so posnetek objavili, ali dva, ki sta se šla intimo v javni ustanovi? Kdo v najstniških letih razmišlja, kaj je prav in kaj ne, če pa ima prepovedan posnetek v rokah?

FOTO: Beda klofut, posilstev in ugrabitev za bliščem Hollywooda: 10 zvezdnikov, ki so zlorabljali ženske

22.11.2014

Zaskrbljujoče je, koliko odpustkov so deležni nasilni zvezdniki celo, ko gre za posilstva ali ugrabitve – tako s strani veljakov zabavne industrije kot tudi medijev in predvsem oboževalcev.

7 razlogov, zakaj je seks pod tušem napaka

22.11.2014

Nekateri sovažijo seks pod tušem, četudi si morda v spolnosti radi privoščijo kaj drugačnega kot le domačo posteljo. Čeprav zna, predvsem po zaslugi filmov, izgledati mikavno, je znano, da je voda sovražnik dobrega seksa, prežijo pa še številne druge neprijetnosti.

Moške med seksom večkrat boli glava kot ženske

21.11.2014

Glavobol v povezavi s seksom je največkrat predmet različnih šal, a hud glavobol, ki se pojavi med samim spolnim aktom, dejansko doleti okoli odstotek prebivalstva. Glavobol v povezavi s spolnostjo pa očitno ni toliko stvar žensk, saj trikrat pogosteje doleti moške.

Seks tudi tam, kjer ga starši najmanj pričakujejo

21.11.2014

V različici igre Grand Theft Auto V za konzolo Play Station 4 (PS4) lahko igralec med drugim tudi na cesti pobere prostitutko in z njo spolno občuje, tako ali drugače. Igra je sicer namenjena igralcem nad 18 let, dvignila pa je že nemalo prahu.

Ženske na tabletkah bolj privlačijo grdi moški

20.11.2014

Rezultati nove raziskave kažejo zanimivo povezavo med kontracepcijskimi tabletkami in privlačnostjo žensk do nasprotnega spola. Raziskava, objavljena v Proceedings of the National Academy of Sciences, je zajela 70 zakonskih parov v obdobju enega leta in 48 zakonskih parov v obdobju štirih let.

Forum