Članki

Amon Amarth

04.05.2014

najava koncerta

VIDEO: Handanović 'obdaril' Velenjčane in razžalostil Viole

23.04.2014

Nogometaši NK Maribora so se v 29. krogu osramotili pred domačimi navijači. Z 2:0 so jih po dveh katastrofalnih napakah vratarja Jasmina Handanovića premagali igralci velenjskega Rudarja.

Kako pomagati, ko odločajo sekunde?

23.04.2014

Če vašega partnerja stisne v prsih in se zgrudi, kako mu boste pomagali? V Sloveniji je infarktov, ki se zgodijo na terenu, okrog 4.000 letno. Da bomo znali pomagati in rešiti življenje, je Društvo študentov medicine v Ljubljani pokazalo, kaj storiti, ko odločajo sekunde.

Zdaj gre zares. Kdo vse si ob prodaji Telekoma mane roke?

23.04.2014

Iztekel se je rok za oddajo izjave o interesu za nakup dobrih 75 odstotkov Telekoma Slovenije, ki je na borzi vreden skoraj milijardo evrov. Po neuradnih informacijah je interes velik. Kdo vse naj bi se zanimal za nakup in katera znana imena bodo ob prodaji zaslužila?

Politični incest v ozadju kongresa PS: se Janša in Janković dogovarjata o nekom tretjem?

23.04.2014

Vladajočo Pozitivno Slovenijo v pričakovanju petkovega kongresa, na katerem z Alenko Bratušek pade tudi 11. slovenska vlada, pretresajo zakulisne igre klanov. Janković in Janša naj bi bila namreč že dogovorjena o tehničnem mandatarju, ki bi ga poslanci PS in SDS potrdili s skupnimi glasovi.

Zmedlo ga je, ker na avtobusu sopotniki niso imeli vinjet

23.04.2014

Mladi hrvaški nogometaš je odšel z avtobusom na preizkus v Avstrijo. Ker se je spomnil, da so na televiziji poročali, kako drago jo lahko skupijo tisti, ki se po slovenskih in avstrijskih avtocestah vozijo brez vinjet, si je obe tudi priskrbel. A, to še zdaleč ni vse.

Obeta se Supervizor 2.0

23.04.2014

Uprava RS za javna plačila pripravlja spletno storitev, ki bo v skladu z novim zakonom o dostopu do informacij javnega značaja vsebovala podatke o transakcijah javnih gospodarskih zavodov, javnih podjetij ter podjetij v stoodstotni javni lasti Republike Slovenije, občin in drugih oseb javnega prava.

Piratska stranka z enim kandidatom, Sanjska služba pa jih ima sedem

23.04.2014

Piratska stranka bo imela na evropskih volitvah le enega kandidata. To bo Rolando Benjamin Vaz Ferreira. Kandidatura bo vložena tudi za sedem izžrebancev v okviru Sanjska služba.

Dobrodelna Enes in Saška bosta za lačne prehodila Slovenijo

23.04.2014

Ljubljanski gostinec Enes Musić je v dobrodelni namen podaril več kot 2.000 toplih obrokov. Ker mu zmanjkuje sredstev, se je odločil za novo akcijo. S sodelavko Saško sta se podala na pohod po državi, od Hodoša do Pirana. Po petih dneh hoje sta premražena in polna žuljev, a ostajata optimistična.

VIDEO: Na koncu je izbral Žano

23.04.2014

Pevka Žana se vrača v glasbene vode. Tokrat je združila moči z izjemnim glasbenikom in pianistom Urošom Perićem, s katerim je posnela skladbo Call me, za katero sta posnela tudi že v videospot.

Forum