Članki

Il Divo

26.09.2014

26. septembra 2014 se v Ljubljano vrača vokalna superskupina Il Divo, ki je slovenskim poslušalcem zagotovo ni treba posebej predstavljati, saj je pri nas nastopila že trikrat, vsakič pred polno dvorano.

Nostalgija festival

04.09.2014

NOSTALGIJA festival je tradicionalna kulturna prireditev, letos že osma po vrsti. Gre za edinstveno nostalgično prireditev v Sloveniji , ki obiskovalce popelje v stare dobre čase z vonjem po naftalinu in v Evropi velja za eno najbolj cenjenih tovrstnih prireditev.

VIDEO: Birsa: Pomembno je začeti dobro!

02.09.2014

Slovenska nogometna reprezentanca odšteva dneve do začetka kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu leta 2016. Novi član Chieva iz Verone Valter Birsa se zaveda, da je pomembno dobro začeti ciklus, potem pa bo vse lažje.

'Erjavec je najbolj prepoznaven simbol preteklih vlad, pod katerimi je Slovenija tonila'

02.09.2014

Nekdanji veleposlanik v Avstraliji Milan Balažic je mandatarja Mira Cerarja pozval, naj Karla Erjavca ne imenuje na položaj zunanjega ministra v svoji vladi. Navedel je več primerov nepravilnosti v času Erjavčevega ministrovanja.

Lorbek: Slej kot prej bo prišla tekma, ko nam ne bo šlo

02.09.2014

Košarkarsko reprezentanco čaka na papirju najlažji tekmec v predtekmovanju svetovnega prvenstva v Španiji. Nasprotnik je Južna Koreja, ki je prvi dve tekmi v skupini D izgubila v povprečju z več kot dvajsetimi točkami razlike.

Meteorna voda zalivala kleti, zaradi poplavljenega cestišča zaprte nekatere ceste

02.09.2014

Padavine so povzročile nekaj nevšečnosti. Meteorna voda je zalila kletne prostore gospodarskega objekta v Žužemberku ter dvorišče na Kolodvorski ulici v Lendavi. Zaradi poplavljenega cestišča so zaprte nekatere regionalne ceste. Reka Mura poplavlja znotraj protipoplavnih nasipov.

Študij še nikoli tako dobra investicija kot v 2014

02.09.2014

Študij danes predstavlja veliko časovno in finančno investicijo, zato verjetno niste edini, ki se sprašujete ali se Vam študij še sploh splača in prinaša napredek na delovnem mestu oziroma (boljšo) zaposlitev.

Peterle: Komisarski kandidati s slovenskega seznama naj v dobro Slovenije odstopijo

02.09.2014

Poziv na pogovor še ne pomeni, da je vse odločeno, a za zdaj je Bratuškova edina slovenska kandidatka, s katero se bo pogovoril, so pojasnili viri blizu Jean-Clauda Junckerja. Z njenim morebitnim imenovanjem niso zadovoljni niti nekateri evropski poslanci.

Cene naftnih derivatov malenkost nižje

02.09.2014

Ob tokratni uskladitvi cen naftnih derivatov, so se le-te nekoliko znižale. Cena neosvinčenega 95-oktanskega bencina zdaj znaša 1,441 evra za liter, 100-oktanskega 1,474 evra in dizelskega 1,355 evra.

VIDEO: Angleži z novim vodjo Rooneyjem na pota stare slave?

02.09.2014

V kvalifikacijski skupini E za nastop na evropskem nogometnem prvenstvu leta 2016 je poleg Slovenije tudi angleška izbrana vrsta. Po slabem nastopu na SP v Braziliji se Angleži nadejajo novega uspešnega začetka, brez nekaj standardnih igralcev in Rooneyjem kot novim kapetanom.

Forum