Članki

ELECTRONIC FESTIVAL WINTER TEMPTATION 2014

27.12.2014

TECHNASIA b2b UNER MIKE VALE * MARX.P * ALEX RANERRO 27/12 @ TRG LEONA ŠTUKLJA, MB

Tony Cetinski

19.12.2014

najava

BOŽIČNI KONCERTI DALMATINSKIH KLAP

19.12.2014

Sporočilo za javnost

Vlado Kreslin: Koncert kot srečanje s starim znancem

18.12.2014

Vlado Kreslin je na dveh tradicionalnih večerih v Cankarjevem domu slovenski javnosti spet približal prekmurski melos, z gosti preoblekel nekaj uspešnic ter predvsem ogrel srca s svojo iskrenostjo in človeško toplino "svetovnega zvezdnika z vasi".

Dobra dva tisočaka za nasvet Bratuškovi, dober milijon za odvetnike za arbitražo

18.12.2014

Ministrstva in organi v sestavi so letos za svetovalne pogodbe porabili že 2,3 milijona evrov. Dober milijon smo plačali za tuje odvetnike, ki se ukvarjajo z arbitražo z mejo s Hrvaško, med stroški pa sta tudi dobra dva tisočaka za nasvet bivši premierki Alenki Bratušek o fiskalni politiki.

Mati petošolca: Govorila sem mu, da je nov v razredu, da bo minilo

18.12.2014

Medtem ko Amnesty International Slovenije poziva vodstvo šole v Desklah k disciplinskim ukrepom zoper nasilne učence, varuh človekovih pravic poudarja, da je treba primere skrbno preiskati. "Govorila sem mu, da je nov v razredu, da bo minilo, /.../ A ni se prenehalo," pripoveduje mati petošolca.

Savinjčanka Valentina v ZDA pri 22-ih 'legenda': Amerika ti da občutek, da je vse mogoče

18.12.2014

Slovenija z mladimi talenti ravna preveč mačehovsko. Namesto, da bi naredili vse, da bi jim omogočili razvoj in jih zadržali doma, jih počasi odganjamo v tujino. Svoj talent je v ZDA izpopolnila mlada odbojkarica Valentina Založnik, ki je z uspehi pri 22 letih postala prava legenda.

VIDEO: Cime: Jaz bom metal na koš, centri bodo pobirali žoge

18.12.2014

Znane so postave za slovensko košarkarsko tekmo zvezd All Stars. Najprej bo na vrsti dvoboj nogometnih in košarkarskih legend, nato pa še tradicionalna tekma najboljših igralcev lige Telemach. Ekipi sta izbrala Sebastijan Cimirotič in Alen Omič.

FOTO: Sneg odnesel trening smuka, Tina Maze trenirala slalom

18.12.2014

Pretoplo vreme je terjalo nov davek. Pomanjkanje snega sta prireditelje paralelnega slaloma v Münchnu prisilila k odpovedi dogodka. V francoskem Val d'Iseru pa so zaradi obilnega sneženja odpovedali trening pred ženskim smukom, Tina Maze pa je opravila slalomski trening.

Slovenski nogometaši leto končali na 47. mestu

18.12.2014

Mednarodna nogometna zveza (FIFA) je objavila zadnjo kakovostno lestvico v letu 2014. Na njenem vrhu ni sprememb, saj še naprej vodi Nemčija pred Argentino, Kolumbijo in Belgijo. Slovenija je od novembra izgubila dve mesti, leto bo končala kot 47. reprezentanca sveta.

Forum