Članki

Amon Amarth

04.05.2014

najava koncerta

Nepopustljivi Japonci risom zadali boleč poraz

20.04.2014

Slovenska hokejska reprezentanca je na prvi tekmi svetovnega prvenstva divizije I doživela nepričakovan in boleč poraz proti Japonski (1:2). Četa Matjaža Kopitarja je sicer povedla po golu Žige Panceta, a hokejisti iz dežele vzhajajočega sonca so v zadnji tretjini poskrbeli za preobrat.

FOTO: Kristjani praznujejo največji praznik - vstajenje Jezusa

20.04.2014

Kristjani se spominjajo Jezusovega vstajenja. Po cerkvah potekajo vstajenjske procesije in maše. To je praznik veselja in upanja, saj katoličani verjamejo, da je Jezus z vstajenjem premagal telesno in duhovno smrt ter vsem prinesel novo upanje.

VIDEO: Miss športa Slovenije 2014 je Uršula Tomažič

19.04.2014

Dobili smo 12. najlepšo športnico v deželi na sončni strani Alp. To je postala 22-letna Uršula Tomažič. Lento prve spremljevalke je osvojila Karolina Aškerc, lento druge pa Mojca Podjavoršek. Miss fotogeničnosti je postala Nika Šunta.

VIDEO: Prepričljivi zmagi Maribora in Kopra v gosteh, Rudar poglobil krizo Olimpije

19.04.2014

Vodilni moštvi slovenske lige Maribor in Koper sta v 28. krogu vknjižili prepričljivi zmagi v gosteh. Štajerci so s 4:0 odpravili Zavrč, Primorci pa s 3:0 Krko. Razlika med omenjenima moštvoma tako ostaja pet točk. Velenjski Rudar je s 4:0 odpravil Olimpijo.

Prvi napad risov Muršak, Urbas, Mušič

19.04.2014

Slovenska hokejska reprezentanca je opravila prvi trening v dvorani v Gojangu, kjer bo na sporedu svetovno prvenstvo. Risi so pripravljeni na prvega tekmeca, Japonsko, kapetan Tomaž Razingar pa opozarja, da si ne smejo privoščiti spodrsljaja.

Murska Sobota bogatejša za gugalnico za gibalno ovirane otroke

19.04.2014

V Murski Soboti so odprli prvo gugalnico za gibalno ovirane otroke. S tem želijo obogatiti javne površine otroških igrišč po Sloveniji ter spodbuditi otroke in starše k vzpostavljanju novih vrednot.

Ekipa Tine Maze za Blažiča, Gorišek računa na Slivnika

19.04.2014

Najboljša slovenska alpska smučarka Tina Maze bo v smučarski karavani vztrajala vsaj še eno sezono. Predstavniki Smučarske zveze Slovenije in ekipe Tine Maze so uskladili vse glavne podrobnosti, tudi tiste, ki se nanašajo na finančni okvir sodelovanja v novi sezoni 2014/15.

Janković: Da bi po odstopu Bratuškove zavladal Janša, je nesmiselno ustrahovanje

19.04.2014

Bratuškova je prepričana, da bo na kongresu stranke PS izvoljena za predsednico stranke. Kandidiral bo tudi Janković, ki pa pravi, da ne kandidira proti njej. Če bi ob njegovi morebitni zmagi Bratuškova odstopila, pa pravi, da za to ne bo prevzel odgovornosti.

Erjavec: Hrvaška me je izigrala

19.04.2014

Slovenska stran ne bi nikoli podpisala memoranduma v Mokricah, če bi vedela, da bodo hrvaška sodišča ustavila postopke proti slovenskim bankam zgolj začasno, pravi Erjavec, ki je za hrvaške medije priznal, da je osebno prizadet, ker Pusićeva trdi, da je bilo to ves čas jasno. "Prijatelji se ne pogovarjajo na tak način," je dejal.

Forum