Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Kocijančič: Gabrovcu je dobra popotnica prepričljiva podpora volilnega telesa

17.12.2014

Bogdan Gabrovec je na skupščini z zmago v drugem krogu volitev postal novi predsednik OKS. Kljub porazu mu protikandidata Zoran Janković in Andraž Vehovar želita vse najboljše kot nasledniku Janeza Kocijančiča. Tudi on pa upa, da bo Gabrovec nadaljeval uspešno pot slovenskega športa.

Gabrovec ugnal Jankovića in postal novi predsednik OKS!

16.12.2014

Bogdan Gabrovec je novi predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije. Na mestu predsednika bo nasledil Janeza Kocijančiča. V drugem krogu glasovanja je premagal Zorana Jankovića. Že prej je iz boja izpadel tretji kandidat Andraž Vehovar.

VIDEO: Operacija Katar se začenja, Denić vrnil Kozlino

15.12.2014

Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Boris Denić je predstavil seznam kandidatov za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju. Deničev nabor 26 igralcev ni presenetil, na njem je edina novost Miladin Kozlina.

Špiku nagrada za 20-letno kariero

13.12.2014

Veslaška zveza Slovenije je na Bledu na slovesni prireditvi podelila priznanja najboljšim. Nedvomno je izstopalo jubilejno priznanje za dobitnika treh olimpijskih medalj Luko Špika, ki je prejel priznanje za 20-letno tekmovalno kariero.

Gabrovec po 20 letih odstopil z mesta predsednika JZS

11.12.2014

Dolgoletni predsednik Judo zveze Slovenije Bogdan Gabrovec je na seji izvršnega odbora JZS podal odstopno izjavo. Zvezo je vodil 20 let, šport pa je medtem nanizal vrsto vrhunskih uspehov, med drugim tudi zlato olimpijsko kolajno leta 2012 v Londonu.

VIDEO: Kandidati za predsednika OKS tečejo zadnji krog

10.12.2014

Na javnem soočenju treh kandidatov za novega predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije, Zorana Jankovića, Bogdana Gabrovca in Andraža Vehovarja, ki je bilo na Fakulteti za šport (FŠ) v Ljubljani, so govoril pretežno o posebnostih, s katerimi se srečujejo diplomanti te fakultete, dotaknili pa so se tudi drugih tem.

VIDEO in FOTO: Prevc: Te nagrade so obstranska zadeva, a to ne pomeni, da na njih nismo ponosni

09.12.2014

Najboljša športnika Slovenije v letu 2014 sta alpska smučarka Tina Maze in smučarski skakalec Peter Prevc, najboljša ekipa leta po izboru Društva športnih novinarjev Slovenije (DŠNS) pa je hokejska reprezentanca Slovenije.

Odpisana: Tadeja Majerič in Aljaž Bedene nista več na seznamu reprezentančnih kandidatov

08.12.2014

Teniška zveza Slovenije je uspešno zaključila tekmovalno leto 2014, zato z optimizmom zre v prihodnost. V letu 2015 bo poudarek na tekmah državnih reprezentanc, se pravi pokalu Fed in Davisovem pokalu, zdaj že tradicionalnem challenger turnirju Tilia Slovenija Open ter razvoju veteranskega tenisa.

Slovenke so si zagotovile dodatne kvalifikacije

06.12.2014

Slovenska ženska rokometna reprezentanca je v 3. krogu prvega dela kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu na Danskem leta 2015 v Zürichu premagala Belorusijo s 35:33 (17:18) in si izborila igranje v dodatni tekmi za nastop na SP.

Slovenske rokometašice prepričljivo ugnale še Grkinje

04.12.2014

Slovenska ženska rokometna reprezentanca je v današnji tekmi 2. kroga prvega dela kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu na Danskem leta 2015 v Zürichu premagala Grčijo z 39:23 (16:9).

Forum