Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Tina Maze, Peter Prevc in NK Maribor blagovne znamke leta

20.11.2014

Alpska smučarka Tina Maze, smučarski skakalec Peter Prevc in Nogometni klub Maribor so po izboru širše javnosti športne blagovne znamke leta 2014 v Sloveniji. Nagrajence so razglasili na slovesni večerji konference Sporto o marketingu in sponzorstvih v športu, ki poteka v Portorožu.

Janković, Gabrovec in Vehovar predstavili svoja stališča

19.11.2014

Na prvi predstavitvi kandidatov za predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije so kandidati Zoran Janković, Bogdan Gabrovec in Andraž Vehovar spregovorili, zakaj so se odločili podati v boj za predsedniški stolček, kakšno je stanje v slovenskem športu in kakšni so njihovi konkretni predlogi.

Dirkaška elita septembra v Krškem

17.11.2014

Vodstvo svetovnega prvenstva spidvejistov je uskladilo še zadnje podrobnosti povezane s koledarjem dirk za sezono 2015. Sezona se začenja na Poljskem (18. april), spidvejska elita pa bo gostovala tudi v Sloveniji (12. september).

Kozmus in Ratejeva slovenska atleta leta 2014

16.11.2014

Primož Kozmus in Martina Ratej sta najboljša slovenska atleta leta 2014 v tradicionalni anketi AZS. Priznanje za najboljšega trenerja so dali Jožetu Satlerju, najboljši klub je bil ljubljanski Mass, zlate plakete pa so prejeli Brigita Bukovec in Gregor Cankar ter Marjan Štimec in Lojze Pungerčič.

Žagar športnik leta po izboru AMZS

14.11.2014

Na slavnostni podelitvi nagrad najboljšim športnikom pod okriljem Avto moto zveza Slovenije (AMZS) je najpomembnejše priznanje za športnika leta dobil speedwayist Matej Žagar. Prislužil si ga je s skupno petim mestom v svetovnem prvenstvu in prvo slovensko zmago v tem tekmovanju.

Janković se bo potegoval za Kocijančičev stolček

14.11.2014

Nekdanji predsednik Rokometne zveze Slovenije in ljubljanski župan Zoran Janković bo kandidiral za predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije. Prav RZS je podprla njegovo kandidaturo.

Na današnji dan pred 116 leti se je rodil Leon Štukelj

12.11.2014

Na današnji dan se je pred 116 leti v Novem mestu rodil legendarni slovenski telovadec Leon Štukelj. Slovenski olimpionik, ki je umrl nekaj dni pred 101. rojstnim dnevom pred 15 leti, je še danes edini slovenski športnik, ki je osvojil tri zlate olimpijske kolajne v individualnem športu.

Luka Mezgec in Tanja Žakelj kolesarja leta 2014

10.11.2014

Luka Mezgec in Tanja Žakelj sta kolesarja leta 2014 po izboru Kolesarske zveze Slovenije. Cestni kolesar Luka Mezgec je nagrado na prireditvi Večer zvezd na Ljubljanskem gradu prejel zaradi šestih sprinterskih zmag. Gorska kolesarka Žakljeva je letos osvojila naslov evropske prvakinje, svetovni pokal pa je končala na skupnem tretjem mestu.

David Pleše po novem za Bahrajn?

07.11.2014

Dubaj je priredil prvo tekmo v polovičnem ironmanu, ciljno črto pa je prvi prečkal slovenski triatlonec David Pleše, a ne v dresu Slovenije, temveč v barvah Bahrajna.

Đoković in Becker bosta sodelovala tudi prihodnjo sezono

07.11.2014

Nekdanji sloviti nemški teniški igralec Boris Becker bo tudi v prihodnji sezoni v strokovnem štabu Srba Novaka Đokovića, trenutno prvouvrščenega igralca na jakostni lestvici ATP.

Forum