Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Slovenski ragbisti visoko porazili Srbe

18.10.2014

Slovenska reprezentanca v ragbiju je v uvodnem krogu evropskega pokala narodov, v skupini C 2, na stadionu Žaka v Ljubljani premagala Srbijo kar z 48:3 (22:0). Prihodnji teden Slovence čaka gostovanje na Danskem.

Zavec in Hafner povsem izenačena po tehtanju

16.10.2014

Slovenski boksar Dejan Zavec je na Ptuju uspešno opravil prvi preizkus pred petkovim obračunom proti Madžaru Ferencu Hafnerju. Tako Zavec kot tudi Hafner sta na "vago" spravila enako težo 69,8 kilograma.

Franju Bobincu nov mandat na čelu RZS

15.10.2014

Predsednik uprave velenjskega Gorenja Franjo Bobinac bo tudi v naslednjih štirih letih na čelu Rokometne zveze Slovenije (RZS). Edini predsedniški kandidat, ki se je vzdržal glasovanja, je na volilni skupščini prejel 36 glasov.

Novi predsednik OKS: Gabrovec, Bobinac, ali Vehovar?

14.10.2014

Za položaj predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije naj bi se potegovali dosedanji podpredsednik OKS Bogdan Gabrovec, nekdanji uspešni kajakaš Andraž Vehovar in predsednik Rokometne zveze Slovenije Franjo Bobinac.

Slovenska dirka ostaja na koledarju

14.10.2014

Na stadionu Matije Gubca v Krškem bo tudi prihodnje leto gostovala spidvejistična elita iz celega sveta. Preizkušnja za Veliko nagrado Slovenije bo na sporedu 12. septembra.

Umrl je Andrej Jeras

13.10.2014

Slovensko teniško javnost je presenetila vest, da je v 56. letu starosti umrl dolgoletni direktor Teniške zveze Slovenije in velik ljubitelj te igre, Andrej Jeras.

Tilia Masters: Vsi najboljši mladi igralci, prihodnost slovenskega tenisa na enem mestu

06.10.2014

V sklopu projekta Tilia Tenis je Zavarovalnica Tilia generalni pokrovitelj teniškega turnirja Tilia Masters, ki se bo vse do srede odvijal na Otočcu.

Luka Slabe ostaja selektor odbojkarjev

29.09.2014

Izvršni odbor Odbojkarske zveze Slovenije je na svoji seji sprejel poročila obeh selektorjev članskih reprezentanc in jima izrazil zaupanje tudi za nadaljnje delo.

VIDEO: Slovenski motokrosisti 20. na pokalu narodov, Gajser utrpel zlomljeni vretenci

28.09.2014

Francoska reprezentanca v motokrosu je osvojila prestižno dirko ob koncu sezone, preizkušnjo za pokal narodov. V latvijskem Kegumsu je bila druga Belgija, tretji pa so bili Američani. Slovenci brez poškodovanega Tima Gajserja so pristali na zadnjem, 20. mestu v finalu A.

Fak napoveduje odločen začetek nove sezone

24.09.2014

Slovenski biatlonci so bazične priprave zaključili konec tedna na Pokljuki s tekmama poletnega državnega prvenstva. Tam je v moški konkurenci blestel Jakov Fak, ki zase pravi, da si želi biti dobro pripravljen že v uvodu v novo sezono.

Forum