Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Katarina Srebotnik ekspresno v osmino finala

29.08.2014

Slovenija bo na odprtem teniškem prvenstvu ZDA v New Yorku imela predstavnico v osmini finala turnirja. Katarina Srebotnik se je v paru s Čehinjo Kveto Peschke v konkurenci ženskih dvojic prebila med najboljših 16 parov.

Ana Velenšek na SP v judu bronasta

29.08.2014

Judoistka Ana Velenšek je na SP v Čeljabinsku osvojila tretje mesto v kategoriji do 78 kilogramov. Velenškova je za uvrstitev dvakrat zmagala, nato izgubila proti olimpijski prvakinji Američanki Kayli Harrison, nato spet zmagala v repasažu ter v borbi za bron proti branilki naslova Kyong Sol iz Severne Koreje.

Tina Šutej sedma na diamantni ligi v Zürichu

28.08.2014

Slovenska rekorderka Tina Šutej je bila na atletski diamantni ligi v Zürichu v skoku s palico sedma. Edina slovenska tekmovalka na mitingu je preskočila 4,47 metra.

Na SP v Amsterdamu grenka ura resnice za slovensko veslanje

27.08.2014

Po dvojcu brez krmarja so iz boja za odličja na veslaškem SP izpadli še slovenski dvojni četverec, lahki skifist Rajko Hrvat ter skifist Matej Rojec. Vse štiri posadke se bodo zdaj potegovale za finale C, cilj četverca in Hrvata pa je bil boj za najboljšo šesterico na svetu.

Po ekipnem še posamično zlato za Slovenijo: Urankar zmagal v Nandžingu

27.08.2014

Kajakaš Anže Urankar je zadnji tekmovalni dan olimpijskih iger mladih Sloveniji priveslal še osmo kolajno, drugo zlato v Nanjingu. V finalu slalomske tekme z ovirami je premagal Slovaka Jakuba Grigarja, prvega favorita. Kanuist Leon Breznik je ostal brez odličja na četrtem mestu.

Bo Slabe ostal na slovenski klopi?

26.08.2014

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije Metod Ropret napoveduje, da bo v kratkem znano ime selektorja izbrane vrste. Luka Slabe si želi tudi v prihodnje vodili slovensko zasedbo.

FOTO: Rokometaši podpisani pod edino slovensko zlato zaenkrat!

25.08.2014

Slovenska rokometna reprezentanca je osvojila prvo zlato odličje na olimpijskih igrah mladih v kitajskem Nandžingu. V finalu so z 31:25 ugnali Egipt. Najboljša strelca Slovenije sta bila tokrat Celjana Blaž Janc in Gal Marguč (8 golov).

Potočnik: Tudi brez medalje Dugonjića je bila odprava uspešna

25.08.2014

Selektor slovenskih plavalnih reprezentanc Miha Potočnik je ocenil nastope Slovencev na Evropskem prvenstvu v Berlinu in poudaril, da je bila odprava precej nad prvotnimi cilji ter da so bili uspehi reprezentance tudi brez medalje Damirja Dugonjića zelo uspešni.

AVDIO: Dugonjiću bronasto odličje na 50 metrov prsno

23.08.2014

Slovenski plavalec Damir Dugonjić je na evropskem prvenstvu v Berlinu osvojil tretje mesto na 50 m prsno. Branilec naslova je razdaljo preplaval v času 27,48 sekunde. Zmagal je Britanec Adam Peaty (27,00) pred Litovcem Giedriusom Titenisom (27,34).

Marko Baloh drugi na Dirki okoli Švice

18.08.2014

Pretekli vikend je slovenski ultra-maratonski kolesar Marko Baloh nastopil ultra-kolesarski dirki Tortour 2014. Dirka je s svojimi 1.010km in več kot 14.000m višinske razlike ena izmed najtežjih tovrstnih preizkušenj na svetu.

Forum