Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Svetovna prvaka Taljat in Božič v en glas: Prišel je najin čas

22.09.2014

Kanuista Luka Božič in Sašo Taljat sta na SP v Deep Creeku osvojila naslov prvakov v konkurenci dvojcev. Sezono sta začela z bronom na EP na Dunaju, tokrat pa sta pokorila vso svetovno konkurenco. Po številnih uspehih v zadnjih letih je prišel tudi čas za zlato kolajno na SP.

Taljat in Božič svetovna prvaka v Deep Creeku

21.09.2014

Kanuista Luka Božič in Sašo Taljat sta na SP v Deep Creeku osvojila naslov prvakov v konkurenci dvojcev. Druga sta bila Francoza Hugo Biso in Pierre Picco, tretja pa Slovaka Ladislav in Peter Škantar. Kajakašici Eva Terčelj in Urša Kragelj sta z 18. in 28. mestom ostali brez finalnega nastopa.

Savšek svetovni podprvak v Deep Creeku, ekipi bronasto odličje

20.09.2014

Kanuist Benjamin Savšek je na SP v ameriškem Deep Creeku brez kazenskih sekund osvojil naslov svetovnega podprvaka. Po pritožbi je zmagal Francoz z ameriškim potnim listom Fabien Lefevre. Luka Božič je bil z dvema dotikoma na koncu osmi. Savšek, Božič in Anže Berčič so osvojili še bronasto kolajno v konkurenci ekip.

VIDEO: Mrakova in Macarolova peti na svetu

20.09.2014

Tina Mrak in Veronika Macarol sta na SP v olimpijskem jadranju v razredu 470 končali na petem mestu. Na morju pred Santanderjem v razredu finn se danes ni jadralo, Vasilij Žbogar pa je Sloveniji prijadral drugo jadralno olimpijsko vozovnico za Rio de Janeiro leta 2016.

Mrakova in Macarolova priborili prvo jadralsko olimpijsko vozovnico

19.09.2014

Tina Mrak in Veronika Macarol sta na svetovnem prvenstvu v jadranju v olimpijskih razredih, ki se končuje v španskem Santanderju, Sloveniji priborili prvo olimpijsko vozovnico. Pred sobotno regato za medalje sta v razredu 470 na sedmem mestu (65 točk).

VIDEO: Zavec: Ameriški prostor me zanima kljub dvema porazoma

18.09.2014

Najboljši slovenski boksar Dejan Zavec se dobro leto od zadnjega dvoboja vrača v ring. Ptujčan se bo 17. oktobra v Mariboru za naslov evropskega prvaka po verziji WBO pomeril z Madžarom Ferencem Hafnerjem.

Čakajo samo še na EHF: Hrvati gostitelji EP 2018

18.09.2014

Vodstvo Hrvaške rokometne zveze bo naredilo vse, da bi naši južni sosedi leta 2018 gostili evropsko prvenstvo. Znana so že prizorišča dvobojev, in sicer Zagreb, Varaždin, Poreč in Split.

VIDEO: Gajser za konec sezone drugi v Mehiki, svetovni prvak Tixier

15.09.2014

Motokrosist Tim Gajser se je na zadnji dirki sezone svetovnega prvenstva razreda MX2 spet povzpel na zmagovalne stopničke. V mehiškem Leonu je bil drugi, potem ko je šestemu mestu iz prve vožnje dodal še zmago v drugi. Skupno je bil prvi Francoz Jordi Tixier, ki je tudi osvojil naslov prvaka v tem razredu.

Miloš Janša: Na stanje v veslanju gledam kot na trenutni zastoj

12.09.2014

Miloš Janša, ki je bil za selektorja veslaške reprezentance nazadnje imenovan lansko pomlad, je to funkcijo opravljal vse od osamosvojitve. Predsednik zveze Jošt Dolničar bo v naslednjih dneh pričel z izbiro novega kandidata za selektorja.

Oplast Kobarid bo oktobra gostil turnir lige prvakov

08.09.2014

Malonogometni klub Oplast iz Kobarida je pridobil organizacijo enega izmed turnirjev skupinskega dela evropske lige prvakov v futsalu.

Forum