Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Če jih država ne bo poslušala, bodo zaprli cesto

22.09.2014

V Spodnjem Podravju zahtevajo, da gradnja avtocestnega odseka Draženci–Gruškovje postane prioriteta. Tamkajšnji župani so na pristojne naslovili svoje zahteve. Dokončanje avtocestnega odseka zahtevajo tudi civilne iniciative, ki grozijo z blokado glavne ceste.

NLB in NKBM upata, da ju bo rešila presoja ustavnosti

22.09.2014

Če imate pri NLB in NKBM kredit, ki ga ne plačujete, potem obstaja možnost, da boste kmalu javno razkriti. Banki to sicer skušata preprečiti, zato sta vložili pobudo za začetek postopka za oceno ustavnosti novele zakona o dostopu do informacij javnega značaja.

Nemščina 'zrihta kšeft'!

22.09.2014

Nemščina je zaradi gospodarske moči nemško govorečih dežel izjemno pomemben jezik, ki odpira mnoga vrata.

Kupci nepremičnin zadovoljni, prodajalci malo manj, saj se cene nižajo

22.09.2014

Cene novih stanovanj so padle na skoraj najnižjo izmerjeno raven, cene rabljenih hiš pa na najnižjo raven od začetka krize. Nižje cene so spodbudile živahnejše trgovanje. V drugem četrtletju je bilo namreč prodanih 370 rabljenih stanovanj.

FOTO in VIDEO: Novi desetak prihaja v obtok

22.09.2014

Po novem petaku bomo dobili še novega desetaka. S torkom bo namreč v obtoku nov bankovec iz serije Evropa. Bankovci za 10 evrov iz prve serije bodo še naprej prihajali v obtok, dokler se ne porabijo zaloge. Preverite, v čem se novi bankovec razlikuje od starega.

Spet vremenske težave: strele in zalite kleti

22.09.2014

Lep dan se je spremenil v deževnega, ponekod tudi nevihtnega. Iz dveh občin poročajo o udarih strel, iz kranjske občine pa o zalitih kleteh. Kmalu se bo sicer pokazalo, da velja izrek, da po dežju vedno posije sonce, saj bo v torek sončno.

Tudi Tina se greje z nami!

22.09.2014

V podjetju Trgovina in mešalnica barv Pleskar imamo za vas rešitev, ki zagotavlja učinkovito toploto! Si želite tople zime brez, da bi zapravili celo premoženje? Naj vam predstavimo naše pelete vrhunske kakovosti po ugodni ceni!

Družini, ki je ostala brez strehe nad glavo, na pomoč priskočila slovenska podjetja

21.09.2014

Družina Čuček Veljkovič iz Cirkulan, ki je usodnega decembrskega dne zaradi eksplozije jeklenke izgubila vse, je končno rešena. Podjetja so v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije hišo v celoti obnovila, na pomoč družini pa so priskočili tudi številni posamezniki.

Nove padavine, novi plazovi? Prebivalci ogroženih območij trepetajo

21.09.2014

Slovenijo čaka nova pošiljka padavin. To po poplavah in zemeljskih plazovih močno skrbi prebivalce ogroženih območij, saj so tla še vedno zelo razmočena v Prekmurju, Posavju in na Dolenjskem. Močno trepetajo Gričarjevi v bližini Otočca, ki jim je plaz skoraj odnesel hišo.

Odpravili napako na edinem daljnovodu za severno Primorsko

21.09.2014

Delavci Elesa so odpravili poškodbo na daljnovodu Ajdovščina-Divača, ki edini napaja območje severne Primorske in ga je pred časom poškodovala strela. Severna Primorska je v tem času elektriko dobivala le od Soških elektrarn.

Forum