Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Zagrebški župan ostaja v priporu

31.10.2014

Trije osumljenci v aferi Agram se bodo lahko branili s prostosti. Plačali so za približno milijon evrov varščin. A 58-letni zagrebški župan še naprej ostaja v priporu. Od tam sporoča, da varščine ne misli plačevati in da ne bo odstopil s položaja.

Države, kjer ni pomembno, ali ste moški ali ženska

28.10.2014

Na svetu ni države, kjer ne bi bilo razlik med spoloma, so pa države, kjer je "jez" med moškimi in ženskami zelo majhen. Ni presenetljivo, da je najmanj razlik med spoloma v severnoevropskih državah.

Evropske politične igrice in slovenska privoščljivost

21.10.2014

Slovenija je končno dobila evropsko komisarko. Kako pa so v Bruslju potekala zaslišanja drugih kandidatov? Kdo je bil sporen in zakaj, kako so odgovarjali na vprašanja in kako jim tečeji tuji jeziki? Kakšna so politična kupčkanja v ozadju in kaj usoda Bratuškove pove o slovenskem značaju?

VIDEO: 'Med zaslišanjem je bil Bandić dostojanstven. Zanikal je vse trditve preiskovalcev'

20.10.2014

Zagrebški župan Milan Bandić je noč prestal v priporu, hrvaški preiskovalci pa so pod drobnogled vzeli še 18 drugih osumljencev. Odvetniki pridržanih pravijo, da gre za preusmerjanje pozornosti.

Zagrebški župan Bandić v rokah policistov, očitajo mu korupcijo

19.10.2014

Hrvaški kriminalisti so aretirali več oseb, med katerimi naj bi bil tudi zagrebški župan Milan Bandić. Njegov odvetnik je potrdil, da je Bandić v stavbi kriminalistov. Aretacije naj bi se odvijale tudi na hrvaško-slovenski meji.

Biološka čistilna naprava H2E v oktobru v super akciji že od 1.499 evrov + DDV

15.10.2014

Narejeno v Sloveniji. Samooskrbna, neodvisna od zunanjih virov energije. Izjemno nizki stroški vzdrževanja. Edina biološka čistilna naprava, ki v celoti razgradi organsko blato.

Za Palestince tudi slovenska sredstva, z Izraelom morajo doseči sporazum

13.10.2014

Slovenija je za obnovo območja Gaze po zadnji izraelski ofenzivi obljubila 150.000 evrov, skupaj je bilo zbranih 4,3 milijarde evrov, generalni sekretar Ban Ki Mun pa Izraelce in Palestince poziva, naj sklenejo mir.

Postranski zaslužki evropskih poslancev: Peterle ob plači zasluži še dodatnih 3500 evrov

13.10.2014

Plača evropskega poslanca znaša od 8000 do 19.000 evrov, a to številnim ni dovolj. Vsako leto skupaj postrani zaslužijo do 18 milijonov evrov, pričajo zbrani podatki. Dodatne zaslužke so prijavili tudi Peterle, Šoltes in Šulinova.

Skrajneži zavzeli že polovico Kobaneja, lahko mu grozi pokol

13.10.2014

Skrajneži so v mestu Kobane napredovali in ga zavzeli že polovico. V časopisu samooklicane Islamske države priznavajo, da zasužnjene ženske in otroke ponujajo svojim borcem. Medtem muftiji na Balkanu razglašajo, da skrajneži škodujejo islamu, zato jih je treba ustaviti.

BiH: volišča so se zaprla, nekaj nepravilnosti in poskusov prevar

12.10.2014

V Bosni in Hercegovini so se zaprla volišča, na katerih so volivci odločali o tem, kdo bo v prihodnjih štirih letih vodil državo. Do 15. ure je svoj glas oddalo 36,6 odstotka volilnih upravičencev, kar je za približno odstotek več kot leta 2010. V Sanskem Mostu sta se stepla dva opazovalca.

Forum