Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

FOTO: Slovenska Miss Universe je Urška Bračko

19.10.2014

Na letošnjem izboru za Miss Universe Slovenije, ki je potekal Ljubljani, so za najlepšo okronali 20-letno Urško Bračko. Lepotica se bo s svetovno konkurenco pomerila januarja prihodnje leto v Miamiju.

VIDEO: Tjaša Kokalj: V Sloveniji ne moreš živeti od tega, da hodiš na dogodke

17.10.2014

S Tjašo Kokalj, ki je z osvojenim 11. mestom najvišje uvrščena Slovenka na svetovnih lepotnih izborih, smo obujali spomine na ta dogodek, med drugim pa nam je razkrila tudi slabe strani slave oziroma prepoznavnosti, kot temu sama raje reče ...

FOTO in VIDEO: Slovenski teden mode prvič brez klasične modne revije

16.10.2014

Na tokratnem ljubljanskem tednu mode se s svojimi kolekcijami za pomlad in poletje 2015 predstavlja enajst modnih oblikovalcev oziroma znamk, zaradi pomanjkanja finančnih sredstev pa njihovih kreacij nismo videli na manekenkah v živo, ampak zgolj na zelo kratki videoprojekciji ...

Slovenka, ki je uspela tudi v New Yorku

15.10.2014

Umetnico Evo Petrič so že drugič povabili, da razstavlja na prestižni newyorški lokaciji. Pri nas pa lahko njeno delo – močno povezavo zvoka, videa in fotografije - izkusite na Ljubljanskem gradu.

Gola Rebeka Dremelj v postelji z drugim moškim

15.10.2014

Pevka Rebeka Dremelj, ki smo jo bili vajeni v bolj resni vlogi, je presenetila s svojimi novimi fotografijami, na katerih je odvrgla vsa oblačila, poleg tega pa se v postelji gola objema z drugim moškim.

Savina Atai dobila prstan z devetimi diamanti

13.10.2014

Savina Atai, mojstrica obrazne joge in obrazne diagnostike ter nekdanja komentatorka v šovu Gostilna išče šefa, ni več 'samo' 'rezervirana' za partnerja Giorgosa Parasirisa, ampak je zdaj tudi uradno zaročena z njim in zaobljubljena tudi pred 'ožjo' družino ...

Ne bodimo osli na spletu

09.10.2014

Oktobra po o vsej Evropi obeležujemo mesec kibervarnosti. Slovenija v akciji sodeluje s programom Varni na internetu, glavni namen je pretvoriti kurativo v preventivo, žrtve prevar pa v lovce na spletne prevare.

FOTO: Iz enega kroja je nastalo 20 povsem različnih modnih kreacij

08.10.2014

Kako zelo je pri ustvarjanju pomembna identiteta modnega oblikovalca, smo se lahko na lastne oči prepričali na modni reviji, na kateri je 18 modnih oblikovalcev domala s celega sveta na podlagi danega kroja, predstavilo svoje kreacije.

Naši znani obrazi so se preizkusili v kuharskem izzivu

06.10.2014

Jana Koteska, Azra Širovnik, Matjaž Kumelj in Tomaž Ahačič – Fogl so se pomerili v izdelovanju slivovih cmokov. Najbolj okusne je naredil Matjaž, ki je to jed pripravil prvič. Ali radi vihtijo kuhalnico in ali so kdaj svojo boljšo polovico poskušali osvojiti s hrano, pa si preberite v nadaljevanju.

FOTO: To so finalistke za Miss Universe Slovenije!

06.10.2014

Miss Universe Slovenije 2013 Sara Savnik bo morala svojo lepotno krono kmalu predati naprej. Dobila jo bo ena od 14 spodaj predstavljenih deklet, ki se bo nato januarja prihodnje leto s svetovno konkurenco pomerila v Miamiju.

Forum