Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Zlatko: Očitno je, da je založba, pri kateri je Vili Resnik izdal cd, prav tako banana kot Hilda Tovšak in ostala 'bagra'

24.11.2014

Pevec Vili Resnik je prejšnji teden izdal album z naslovom Svet je lep. Enako je leta 2007 svojega poimenoval tudi raper Zlatko, na kar je svoje prijatelje na Facebooku spomnil s fotografijo Vilijevega albuma.

FOTO in VIDEO: Kako se je Tjaša Kokalj znašla na 'štangi'?

23.11.2014

Ljubljano je obiskala svetovna zvezda plesa ob drogu Anastasija Sokolova. Svet je osvojila z vrhunskimi predstavami v šovu Ukrajina ima talent. V družbi Tjaše Kokalj pa smo preverili, kaj pomeni spoprijeti se s "štango". Več v prispevku in galeriji!

FOTO: Za nasmeh Pie Zemljič odštel 650 evrov

21.11.2014

Priznana fotografinja Urška Košir se je lotila novega projekta z dobrodelno noto. Tokrat je v svoj fotografski objektiv ujela deset naših zvezdnikov oziroma njihove smejoče se obraze, med katerimi so tudi Sebastian Cavazza, Ana Klašnja in Pia Zemljič.

FOTO: Eva z unikatnimi izdelki v ZDA navdušila tudi znano slikarko

17.11.2014

Evo Breznikar smo dolga leta poznali predvsem kot glasbenico, v zadnjem času pa je mikrofon očitno popolnoma postavila v kot, se v celoti posvetila usnju in se predstavila izključno kot oblikovalka unikatnih modnih dodatkov pod imenom EvilEve. Z njimi žanje uspeh tudi čez lužo.

Škotskega komika po nastopu v Ljubljani zaročila Slovenka

15.11.2014

Daniel Sloss, eden najobetavnejših mladih komikov na svetu, se je v okviru svetovne turneje ustavil tudi pri nas. Komaj 24-letni mladenič je poskrbel za izdatno razmigavanje mišic obiskovalcev, pri eni pa sprožil tudi metuljčke v trebuhu ...

VIDEO: Ula na odru trepetala od strahu

14.11.2014

Vse odkar Slovenija sodeluje na izboru Pesem Evrovizije, so ognjemeti in ostala pirotehnika za nas bolj ali manj nedosegljivi, letos pa bomo končno enakopravno konkurirali državam, ki se poslužujejo pirotehničnega šova na odru. 12-letna Ula Ložar bo tako prva Slovenka s svojim ognjemetom na odru.

Slovenija pleše že 60 let

12.11.2014

Plesna zveza Slovenije praznuje letos 60. obletnico svojega delovanja. To priložnost so v prestolnici obležili s prireditvijo, ki se jo je udeležil tudi predsednik države Borut Pahor.

VIDEO: Ula tudi s polomljeno angleščino navdušuje Evropo!

10.11.2014

Prva slovenska predstavnica na Pesmi Evrovizije za otroke Ula Ložar na Malti s svojo simpatičnostjo osvaja novinarje. Med evrovizijskimi delegacijami se že govori, da je naša Ula ena od najbolj sproščenih, naravnih in pristnih otrok. Občudujejo njen preprosti nasmeh in dosegljivost.

FOTO in VIDEO: Bo 12-letni Slovenki uspelo tisto, kar ni še nikomur iz naše države?

09.11.2014

Pred 13 leti je na Danskem na izboru za Pesem Evrovizije Nuša Derenda kot ena od petih velikih favoritk na koncu pristala na 7. mestu. Od takrat je bila Slovenija med evrovizijskimi fani na stavnicah in v napovedih vedno bolj kot ne prezrta. Letos na otroški Evroviziji pa prvič kotiramo na najvišjo stopničko.

FOTO: Marko Soršak Soki z glasbili opremil osnovno šolo

08.11.2014

Bobnar skupine Elvis Jackson Marko Soršak - Soki je v sklopu velike glasbeno dobrodelne akcije 20 za 20 obiskal prvo izmed slovenskih osnovnih šol, OŠ Žiri in tamkajšnje učence presenetil z novo bas kitaro, bas ojačevalcem in cajonom.

Forum