Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO in FOTO: Nova misica je 22-letna Ljubljančanka Lara Koren

26.10.2014

Dobili smo še eno novo misico. Na lepotnem izboru Miss Gaming Slovenije 2014, na katerem se je za laskavi naziv najlepše potegovalo 16 tekmovalk, je lento najlepše osvojila 22-letna Lara Koren.

Stevo že četrtič na najprestižnejšem svetovnem frizerskem šovu

24.10.2014

Frizerski mojster Stevo Pavlovič je v Londonu nastopil na najprestižnejšem svetovnem frizerskem šovu – Alternative Hair Showu. Na njem je predstavil pet ženskih kreacij, ki jih je oblikoval v stilu visoke frizerske mode.

Slovenska modna oblikovalka v Londonu: Tu je milijon možnosti, delodajalcu je samoumevno, da s časom dobiš povišico

23.10.2014

Modna oblikovalka Jessica Jagec je pred slabima dvema letoma spakirala kovčke in se preselila v britansko prestolnico. Pravi, da si v Sloveniji ni upala niti sanjati, da bo imela službo s sedemurnim delovnikom v oblikovanju, ali da jo bo nekdo plačeval za to, da riše, slika in fotografira.

Maja Ferme s svojo kreacijo navdušila znano francosko igralko

22.10.2014

Naša modna oblikovalka Maja Ferme je bila izbrana za uradno predstavnico Slovenije na razstavi Haute Couture v Parizu, na kateri so se predstavili mladi perspektivni oblikovalci s področja visoke mode z vsega sveta.

VIDEO in FOTO: Znani obrazi so navijali za drugo dekle

20.10.2014

Miss Universe Slovenije 2014 je postala 20-letna Mariborčanka Urška Bračko. Z odločitvijo žirije pa niso bili preveč zadovoljni naši znani obrazi, saj bi na lepotnem prestolu raje videli kakšno drugo dekle ...

FOTO: Maja Prašnikar s fantom uživa na Filipinih!

20.10.2014

Pevka in udeleženka resničnostnega šova Kmetija slavnih Maja Prašnikar se je s fantom Klemenom Drobežem na začetku oktobra preselila na Filipine. Maji je najbolj všeč toplo vreme, najbolj pa jo je presenetila njihova hrana …

FOTO: Slovenska Miss Universe je Urška Bračko

19.10.2014

Na letošnjem izboru za Miss Universe Slovenije, ki je potekal Ljubljani, so za najlepšo okronali 20-letno Urško Bračko. Lepotica se bo s svetovno konkurenco pomerila januarja prihodnje leto v Miamiju.

VIDEO: Tjaša Kokalj: V Sloveniji ne moreš živeti od tega, da hodiš na dogodke

17.10.2014

S Tjašo Kokalj, ki je z osvojenim 11. mestom najvišje uvrščena Slovenka na svetovnih lepotnih izborih, smo obujali spomine na ta dogodek, med drugim pa nam je razkrila tudi slabe strani slave oziroma prepoznavnosti, kot temu sama raje reče ...

FOTO in VIDEO: Slovenski teden mode prvič brez klasične modne revije

16.10.2014

Na tokratnem ljubljanskem tednu mode se s svojimi kolekcijami za pomlad in poletje 2015 predstavlja enajst modnih oblikovalcev oziroma znamk, zaradi pomanjkanja finančnih sredstev pa njihovih kreacij nismo videli na manekenkah v živo, ampak zgolj na zelo kratki videoprojekciji ...

Slovenka, ki je uspela tudi v New Yorku

15.10.2014

Umetnico Evo Petrič so že drugič povabili, da razstavlja na prestižni newyorški lokaciji. Pri nas pa lahko njeno delo – močno povezavo zvoka, videa in fotografije - izkusite na Ljubljanskem gradu.

Forum