Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

'To je bil moj najbolj porazen rojstni dan'

15.09.2014

Ana Klašnja, balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, je na začetku meseca praznovala svoj 34. rojstni dan, za katerega pravi, da je bil najbolj porazen v njenem življenju. Preverite, zakaj!

Nina Pušlar pri 16 letih že vozila avto

12.09.2014

Nina Pušlar je že v najstniških letih pokazala veliko zanimanja za avtomobile in je komaj čakala, da bo postala polnoletna, ko bo lahko opravila izpit za avto. Simpatična pevka nam je zaupala, da je prvič sedla za volan že pri 16 letih, ko se je učila voziti pred svojim domom.

Petdeset odtenkov čokolade

12.09.2014

Pretekli teden sta na slovenski obali dopustovala dva svetovno znana čokoladna dražeja, Rdeči in Rumeni. Zanimalo nas je marsikaj, tudi to, zakaj sta za dopust izbrala ravno Slovenijo. Njune odgovore si lahko preberete v tokratnem intervjuju tedna.

Metka Albreht rodila fantka Etijena

12.09.2014

Nekdanja miss Slovenije, uspešna stilistka ter maratonka Metka Albreht in njen partner Matjaž Zalar sta postala ponosna starša fantka Etijena. 39-letnica ima iz prejšnje zveze že hčerko Alino.

VIDEO in FOTO: Miss Slovenije 2014 je 20-letna Julija Bizjak

11.09.2014

Dobili smo novo, že 24. miss Slovenije, ki je nasledila Novogoričanko Majo Cotič. Na lepotnem izboru, na katerem se je za laskavi naziv najlepše potegovalo 14 kandidatk, je lento najlepše osvojila Julija Bizjak.

Na dopustu povsem obnorel Poljakinjo

11.09.2014

Finalist za mistra Slovenije Naser Bećiri se je nedavno vrnil s počitnic v Egiptu. Tja se je odpravil sam, saj je prepričan, da v tem primeru doživiš največ dogodivščin. In ni se motil ...

Do linije, na katero ste ponosni, brez odrekanja

10.09.2014

Če linijo ohranjamo z odrekanjem hrane, lahko to povzroči psihični in fizični stres. Lahko se odločimo za prijetnejši način - s pravim izborom hrane.

FOTO: Slovenka, ki v Hollywoodu živi svoje sanje

28.08.2014

Sanja Gregorčič že tri leta živi v Hollywoodu, kjer sledi svojim sanjam. 30-letna Slovenka je diplomirala z diplomsko predstavo The Music Lessonje, med drugim pa je prejela tudi nagrado Charles Jehlinger Award 2013 za najboljšo študentko letnika.

S talentov na londonski oder s Cheryl Cole

18.08.2014

24-letni plesalec in koreograf Marko Stamenković je sledil svojim plesnim sanjam in se lani preselil v London, kjer je dobro izkoristil dane priložnosti. V pogovoru nam je med drugim zaupal tudi, kaj ima vedno s seboj na nastopih.

Na vrhu Triglava naredila salto

16.08.2014

Plesalca, koreografa in plesna pedagoga Marko Hren in Anita Vihtelič sta si zadala drzen podvig. Pred novo plesno sezono sta se odpravila na naš najvišji vrh in ob Aljaževem stolpu izvedla nekaj akrobacij.

Forum