Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

S talentov na londonski oder s Cheryl Cole

18.08.2014

24-letni plesalec in koreograf Marko Stamenković je sledil svojim plesnim sanjam in se lani preselil v London, kjer je dobro izkoristil dane priložnosti. V pogovoru nam je med drugim zaupal tudi, kaj ima vedno s seboj na nastopih.

Na vrhu Triglava naredila salto

16.08.2014

Plesalca, koreografa in plesna pedagoga Marko Hren in Anita Vihtelič sta si zadala drzen podvig. Pred novo plesno sezono sta se odpravila na naš najvišji vrh in ob Aljaževem stolpu izvedla nekaj akrobacij.

FOTO: Ne bi se fotografirala gola

16.08.2014

Maja Keuc, ki je zaslovela s šovom Slovenija ima talent, s fantom od letošnjega leta živi v švedski prestolnici, zdaj pa bo tam nadaljevala tudi študij. Do konca septembra jo sicer v Sloveniji čaka še nekaj nastopov, nato se pa bo popolnoma posvetila novemu glasbenemu izdelku …

VIDEO: Miss turizma Slovenije 2014 je postala 17-letna Koprčanka Maja Kocet

15.08.2014

Tartinijev trg v Piranu je bil tokrat v znamenju lepote. Tam se je namreč odvil izbor za Miss turizma Slovenije 2014 za Miss turizma sveta 2014. Titulo najlepše je žirija – tako kot lansko leto - podelila temnolaski, kar je zmagovalko še posebej presenetilo …

Se ga še spomnite?

15.08.2014

Ko se je pri 10 letih čisto po naključju znašel v plesnem svetu, je kmalu ugotovil, da je to tisto, kar želi početi celo življenje. Med drugim je nastopil na Evroviziji, njegova babica pa je nekdanja primabalerina Slovenije. Že veste, o kom govorimo?

Misica doživela prometno nesrečo

14.08.2014

Aktualna Miss Universe Slovenije Sara Savnik letos res nima sreče. Julija si je v ravsu s tatom zlomila roko, zdaj pa si je v prometni nesreči poškodovala še vratna vretenca ...

FOTO: Za njo je precej pestro poletje

11.08.2014

Miss športa Slovenije 2010 Lea Perovšek je letos med drugim že obiskala Marseille, Lizbono, Porto in Valencijo, v mesecu juliju pa je - kot vsako leto - en vikend preživela v Barbarigi s prijatelji ter en vikend v Umagu. Zaupala nam je, kakšni so še njeni načrti za letošnje poletje in kaj jo čaka jeseni.

FOTO: Tjaša Hrovat rada eksperimentira

09.08.2014

Pevka Tjaša Hrovat, ki jo je širša javnost spoznala v oddaji X Factor, potem bila članica dekliške zasedbe S.W.A.G., zdaj pa prepeva v Ansamblu Zajc, si je nedavno spremenila barvo las. Zdaj je plavolaska. Pa se kaj bolj zabava, kot se je s temnejšo barvo las?

Pri 48 letih se lahko pohvali z zavidanja vredno postavo

08.08.2014

Turistka Tjaša je iz Celja je na Belem križu nad Strunjanom po naključju srečala člana skupine Čuki Jožeta Potrebuješa in se kar ni mogla načuditi, kakšno lepo postavo Jože skriva na nastopih pod vedno urejeno srajco. Le zakaj so Čuki vedno tako zelo zapeti, je potožila ...

FOTO: Rad ima, da se ves čas nekaj dogaja

23.07.2014

Mladi glasbenik Žiga Lakner je širšo javnost prvič navdušil z opernim nastopom v oddaji Slovenija ima talent. Kot pravi, se mu je življenje po oddaji precej spremenilo. Slaven pa ni le v Sloveniji, ampak tudi na Hrvaškem, kjer so ga poimenovali kar Pavarotti.

Forum