Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Na obisku v Mehiki: Kako se na božič pripravljata mehiški zvezdnik in naša lepotička?

19.12.2014

V Mehiki smo obiskali Kim Rebecco Lekše in njenega izbranca Juana Diega Covarrubiasa, ki sta skupaj dobro leto. Parček smo zmotili med pisanjem voščilnic za najdražje. Zaljubljenca sta si vzela čas za pogovor, v katerem sta nam zaupala, kako bosta preživela prihajajoče praznike.

FOTO: V Pragi poleg najbližjih najbolj pogreša mamino kuhinjo, dobro kavo in burek iz Ljubljane

17.12.2014

Playboyeva zajčica in manekenka Amanda Šabić se je oktobra letos zaradi fanta, s katerim sta nedavno obeležila že peto obletnico razmerja, preselila v Prago. Ta je namreč v češki prestolnici pred dobrim letom dni dobil službo, njej pa nekako ni dišala zveza na daljavo ...

Bi bilo treba Damjana Murka prijaviti društvu za zaščito živali?

16.12.2014

Najboljši samopromotor na naših tleh, Damjan Murko, se je letos, kot smo že poročali, odločil, da svoj vroči koledar posname z živalmi. Nekateri so mu zato očitali, da živali izrablja za samopromocijo in mu celo zagrozili s prijavo društvu za zaščito živali.

FOTO: Na gongih popularnosti slavila oddaja Znan obraz ima svoj glas

10.12.2014

V Ljubljani so slavnostno podelili Vikendove gonge popularnosti. Posebno priznanje je romalo v roke ustvarjalcev televizijske oddaje Znan obraz ima svoj glas, ki bo spomladi na POP TV doživela svoje nadaljevanje.

FOTO: Miss Slovenije 2013 Maja Cotič: Zaposlitve v Dubaju ni težko najti

10.12.2014

Miss Slovenije 2013 Maja Cotič je letos januarja uresničila svojo dolgoletno željo in obiskala Dubaj. Mesto jo je tako zelo navdušilo, da se je odločila, da poskusi z življenjem v njem.

Stand up na japonski način

09.12.2014

Katsura Sunshine oziroma Gregor Robič, v Kanadi rojeni potomec Slovencev, je predstavil umetnost tradicionalnega japonskega pripovedovanja zgodb – rakugo. S svojim monologom je dodobra razmigal trebušne mišice občinstva, na odru pa je med drugim v roke prijel tudi harmoniko.

Gena Zeneli: Tu v Švici ni vprašanje, ali boš dobil plačo, če delaš

08.12.2014

Koreograf in raper Gena Zeneli, ki je lani novembra spakiral kovčke in se v želji po boljšem življenju preselil v Švico, julija pa so se mu pridružili še žena Nana in otroka, trenutno dela v čistilnem servisu, še vedno pa ustvarja tudi na glasbenem področju.

FOTO: Čuki zbirajo avtograme svojih estradnih prijateljev

05.12.2014

Jan Plestenjak, Natalija Verboten, Modrijani in drugi estradniki se morajo posebej potruditi, da dobijo novo zgoščenko skupine Čuki. Jože, Jernej, Matjaž in Vinko je namreč ne dajo kar tako iz rok. Najprej se morajo najprej podpisati na njihovo Bam Bam Bam steno.

FOTO: Na Baliju nabirala energijo za prihajajoče delovne podvige

04.12.2014

Medtem, ko pri nas večina ljudi preklinja nenehen dež in hladno vreme, pa je miss Universe Slovenije 2008 Anamarija Avbelj 12 dni uživala na vročem Baliju ...

Slovenija ima talent: V finalu jih ne bo, a svoj pečat so že pustili

02.12.2014

Oddaja slovenija ima talent se bliža velikemu finalu, mi pa smo obiskali nekaj tekmovalcev, ki jih v finalu ne bo, so pa vseeno navdušili s svojim talentom ali življenjsko zgodbo.

Forum