Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Nekdanji talent združil moči z Adamom Velićem

27.08.2014

20-letni Tomaža Marca, ki ustvarja pod umetniškim imenom Tomos, smo spoznali v eni od sezon šova Slovenija ima talent. Tokrat se predstavlja z videospotom za pesem Drugam, kjer je združil moči z Adamom Velićem in Gummyjem Flavom.

Happy Ol' McWeasel navdušujejo tudi Japonce

23.08.2014

Domača folk punk rock skupina Happy Ol' McWeasel je posebej za japonski trg izdala prvenec No Offence. Razmišljajo celo o turneji v deželi vzhajajočega sonca, a se trenutno osredotočajo na izdajo drugega albuma, ki naj bi izšel letos pozimi.

Želi si umreti na odru

15.08.2014

Slavko Ivančić je s koncertom v portoroškem Avditoriju obeležil svojih prvih 100 let (40 na glasbenem in 60 na odru življenja). V pogovoru nam je zaupal številne zanimivosti iz kariere, spregovoril pa je tudi o svojem zasebnem življenju in nam med drugim razkril, kaj je naredil, da zdaj živi veliko bolje kot prej.

Odšel je Nino Robić

11.08.2014

Pevec in dolgoletni radijski glasbeni urednik Nino Robić je najbolj poznan po zlatih letih slovenske popevke, ko je kraljeval s pesmimi, kot sta Zemlja pleše in Ura brez kazalcev. Zadnje čase je bil na vozičku, bolezni pa je podlegel v 84. letu starosti.

AVDIO: Nova poletna uspešnica slovenskega Joeja Cockerja

05.08.2014

Tekmovalec 1. sezone oddaje Slovenija ima talent Daniel Rampre je po lanskoletni uspešnici Dost' 'mam tega ponovno zavihal rokave in se podal v studio.

VIDEO: V videospotu mu družbo delajo atraktivna dekleta

02.08.2014

Tihomir Kožina, mlad in izredno talentiran hrvaški pevec, je na glasbeni sceni že pet let, vse, odkar je zmagal v hrvaškem resničnostnem šovu, v katerem je s svojim prezentnim vokalom takoj osvojil občinstvo. Zdaj predstavlja videospot za skladbo Ludilo.

'Mi smo samo mali bedni glasbeniki'

28.07.2014

Pred njihovim prihodom v Slovenijo se je Tanja Divac pogovarjala s pevcem skupine Him, Villom Valom, ki so ga izglasovali tudi za najbolj seksi rockerja. Pravi, da zna šarm, na katerega so padale najstnice, še vedno izkoristiti ...

Slovenska rapsodija v Banja Luki

24.07.2014

Na sedmem festivalu Jelen Demofest, ki se je v prestolnici Republike srbske odvijal med 17. In 19. julijem sta se med najboljše tri uvrstili kar dve slovenski skupini, in sicer kamniška zasedba Hulahoop ter primorski Low Peak Charlie.

AVDIO: Tomaž Ahačič je pozabil na svoje ime

24.07.2014

Tomaž Ahačič se je Sloveniji dodobra predstavil v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki je pomenila novo prelomnico v njegovem življenju. V njej je očaral z nastopi tudi tiste, ki so ga že poznali kot pevca in člana skupine Yuhubanda. Ker pa Tržičana le redko kdo pokliče po imenu, je tega pozabil.

Sokijevo 4-urno popotovanje po slovenski glasbeni sceni

21.07.2014

Bobnar skupine Elvis Jackson Marko Soršak - Soki skrbi za glasbeno prihodnost otrok. Osnoval in izdal je glasbeno-dobrodelni projekt 20 za 20, ves izkupiček pa bo namenil nakupu glasbil za osnovne šole, ki se na projekt pridno prijavljajo s svojimi glasbenimi primanjkljaji.

Forum