Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Sokijevo 4-urno popotovanje po slovenski glasbeni sceni

21.07.2014

Bobnar skupine Elvis Jackson Marko Soršak - Soki skrbi za glasbeno prihodnost otrok. Osnoval in izdal je glasbeno-dobrodelni projekt 20 za 20, ves izkupiček pa bo namenil nakupu glasbil za osnovne šole, ki se na projekt pridno prijavljajo s svojimi glasbenimi primanjkljaji.

George Clinton: Funk lahko poslušate goli ali polno oblečeni!

20.07.2014

"Funk je nekaj neopisljivega, nekaj, kar vam bo razneslo možgane, poslušate pa ga lahko kadar koli v kakršni koli obliki," nam je v intervjuju razložil boter funka, legendarni George Clinton. V Laškem je priredil izjemni koncert, več o njem v intervjuju, utrinki pa v fotogaleriji!

VIDEO: 'To je samo za popolne norce'

10.07.2014

Je dejal legendarni metalec Geoff Thorpe, ustanovitelj skupine Vicious Rumors, ki ji je v 80tih kot predskupina igrala celo Metallica. Geoff pa prav v tem trenutku svoje skrivnosti in recepte uspešne glasbene kariere prenaša na nove generacije. Več v videu.

VIDEO: Sestra Denisa Avdića v videospotu mariborske rap formacije

06.07.2014

Skupina Tekochee Kru predstavlja prvi singel s prihajajočega albuma z naslovom Se vozim. Gre za parodijo na slovensko internetno stran, kjer posamezniki ponujajo prevoze v različne kraje po Sloveniji, za skladbo pa so zdaj posneli tudi videospot.

VIDEO: Jole se je zabaval v družbi manekenke in nekdanje Kraljice Hrvaške Tine Katanić

02.07.2014

Po spletu so zaokrožile fotografije divje zabave, ki sta jo Joško Čagalj – Jole in postavna manekenka Tina Katanić priredila v času snemanja novega spota za njegovo najnovejšo pesem Kada žene tulumare.

VIDEO: 'Naj vam raznese glavo pod slovensko zastavo'

01.07.2014

Na željo številnih Butalcev se je župan Butal, Dr. Franc Butalc, odločil, da s svojo stranko Kar je dobr, nej slabu kandidira na prihajajočih volitvah v Sloveniji. Za začetek svoje volilne kampanje je z znanim butalskim umetnikom Alešem Klinarjem – Klinčijem posnel strankarsko himno z naslovom Butale stajl.

Steven Seagal: Kriza srednjih let? Nisem še ravno tam!

24.06.2014

62-letni Steven Seagal je večini poznan kot filmski akcijski junak, malo kdo pa ve, da pravzaprav kitaro igra dlje kot nastopa v filmih. V Sloveniji je prvič gostoval s svojo blues zasedbo. Več v intervjuju in utrinkih s koncerta!

VIDEO: V Slovenijo je prišel ameriški igralec Steven Seagal

23.06.2014

Ameriški igralec Steven Seagal, poznan po vlogah v akcijskih filmih, se v Sloveniji ne mudi zaradi filma, ampak glasbe, ki jo ima, kot pravi, raje kot film. Preden je v Ljubljani stopil na oder, se je z njim pogovarjala novinarka Polona Zoja Jambrek.

VIDEO: Jan Plestenjak predstavlja novo generacijo

19.06.2014

Na začetku pomladnih dni je Jan Plestenjak predstavil nov val glasbenega ustvarjanja, pesem v plesnih ritmih z naslovom Nova generacija, ki jih pri najuspešnejšemu slovenskemu glasbeniku zadnjih let nismo vajeni.

FOTO in VIDEO: Stonesi na Dunaju: samo rock'n'roll, a nam je všeč!

17.06.2014

Legendarna zasedba Rolling Stones, ki na glasbeni sceni kraljuje že preko pol stoletja, je v okviru turneje 14 On Fire na dunajskem koncertu dobri dve uri navduševala okoli 55 tisoč oboževalcev.

Forum