Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Tudi Prešeren je rocker!

30.09.2014

V rockerskih ritmih je Prešeren prebudil Ljubljano skupaj z Maistrom, Vodnikom in Zmajem. Zažigali so tako močno, da je ob osmih zjutraj celo vrglo ven elektriko na oddajnikih.

FOTO: Fantje z angelskim glasom z odra s solznimi očmi

27.09.2014

Vokalna superskupina Il Divo se je v prestolnico vrnila skoraj natanko dve leti po zadnjem nastopu. Čeprav jim tokrat, za razliko od prejšnjih treh nastopov, ni uspelo povsem napolniti dvorane, pa to ni niti najmanj pokvarilo vzdušja. Stoječe ovacije ob koncu pa so pevske zvezde tudi vidno ganile.

AVDIO: 18-letna Demetra Malalan izdala album

26.09.2014

Dve leti sta minili, odkar je Demetra Malalan zmagala na priljubljenem pevskem televizijskem šovu X Factor. Zdaj se lahko pohvali z novim uspehom. Izdala je namreč svoj prvi album z naslovom Danes si tu.

VIDEO: Pri 16 letih ima za sabo že dva albuma, tretji pa je tik pred izidom

24.09.2014

Nina Vodušek je mlada in ambiciozna slovenska pevka, ki bo oktobra letos dopolnila 17 let. Trenutno z novo hrvaško ekipo pospešeno pripravlja novi album, ki bo izšel pri hrvaški založbi.

VIDEO: Iris na snemanju videospota grdo padla in si zvila roko

22.09.2014

Ansambel Zajc je posnel videospot za skladbo Všeč mi je, ko se smejiš, za katero so na največjem festivalu narodno-zabavne glasbe Števerjan 2014 dobili tudi nagrado. Glavno vlogo v videospotu ima manekenka Iris Mulej, ki pa se je na snemanju hudo poškodovala ...

SoulGreg Artist: Želim si le, da moja glasba seže do srca tistim, ki jo občutijo!

22.09.2014

SoulGreg Artist, glasbenik iz Šentjurja, ki svojo glasbo označuje kot soul'n'roll, predstavlja tretji videospot Lay Your Body Down, pri katerem mu pomaga BigLights Band. Ob tej priložnosti smo z njim opravili izčrpen intervju. Preberite si, kaj nam je povedal in si oglejte videospot!

FOTO in VIDEO: The Tide s 'pristanki' širom po Sloveniji

19.09.2014

Od radia, prepevanja 1500 metrov nad tlemi na ultra lahkem letalu, do igranja v terminalu brniškega letališča in vse do nastopa na strehi Kulturnega središča evropskih vesoljskih tehnologij v Vitanju. Zasedba The Tide je promocijo albuma Landings zastavila v skladu z naslovom – "leteče" z vmesnimi "pristanki".

VIDEO in FOTO: Neisha opozarja na prisilno prostitucijo

15.09.2014

Glasbenica Neisha je za skladbo Gloria z albuma Za vesoljke in kavboje posnela družben angažiran videospot, s katerim želi opozoriti na problem prisilne prostitucije. Neisha pa je glavno "junakinjo" upodobila tudi na fotografijah …

FOTO: Rudi Bučar po MMS-u osvojil še Slovensko popevko 2014!

13.09.2014

Slovenska popevka je po šestih letih ponovno potekala v ljubljanskih Križankah. Tako kot na letošnjem MMS-u, je tudi na popevki slavil Rudi Bučar, tokrat s pesmijo Ti. Prejel je tudi nagrado za najboljšo interpretacijo, občinstvo pa je izbralo Darjo Švajger.

Dublinske legende: 'Prepozno je, da bi zdaj nehali!'

12.09.2014

The Dubliners so leta 2012, ko obeležili 50-letnico delovanja in je potem umrl ustanovni član Barney McKenna, uradno prenehali obstajati. A želja po glasbi in igranju ni usahnila, zato so se preimenovali v The Dublin Legends, njihova zgodba pa se uspešno nadaljuje.

Forum