Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Vlado Kreslin: Koncert kot srečanje s starim znancem

18.12.2014

Vlado Kreslin je na dveh tradicionalnih večerih v Cankarjevem domu slovenski javnosti spet približal prekmurski melos, z gosti preoblekel nekaj uspešnic ter predvsem ogrel srca s svojo iskrenostjo in človeško toplino "svetovnega zvezdnika z vasi".

Bryan Adams: 'V Sloveniji zaprosiš za eno dekle, pa dobiš kar štiri!'

15.12.2014

Po osmih letih nas je vnovič obiskal kanadski rocker Bryan Adams, tokrat v imenu 30. obletnice njegovega najbolj uspešnega albuma Reckless. V Stožicah je zaigral kup največjih uspešnic, se Tini Turner zahvalil za kariero, nekaj srečnih deklet pa je zanj tudi zaplesalo.

FOTO: Korenine folk metala z Eluveitie

11.12.2014

Folk metal zasedba Eluveitie je novi album Origins, na katerem se zrcalijo keltske in galske korenine, predstavila v družbi ruskih poganskih metalcev Arkona in islandskih vikingov Skalmöld, ki prihajajo iz Reykjavika. Utrinki v fotogaleriji!

Želi si zveze

10.12.2014

Tekmovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas in mister Slovenije 2012 za mistra Universe 2013 Matjaž Kumelj je trenutno samski, želi pa si, da temu ne bi bilo tako. Zato pa se lahko pohvali s prvim samostojnim singlom.

PREMIERA: Neisha leti Visoko nad oblaki

09.12.2014

Pika na i kampanje Zvoke v roke, ki ozavešča o pomembnosti znakovnega jezika, je Neishina nova skladba Visoko nad oblaki. Poglejte si videospot, v katerem nastopa tudi Miss Universe Slovenije 2013 Sara Savnik.

The Tide: Skupaj iščemo tisto, kar bi v nas premaknilo atome

07.12.2014

Domača rock zasedba The Tide je letos obeležila 10-letnico obstoja, septembra izdala tretji studijski album Landings, sedaj pa še zadnjič "pristala" v klubskem ozračju rodnega mesta, kjer jih ni bilo možno na tak način slišati že vse od leta 2007.

VIDEO: Napad zelenih vesoljcev in balkanskih nindž

03.12.2014

Mednarodna balkan-reggae atrakcija The Ufoslavians za prihodnje pomlad napoveduje prvenec First contact, mi pa vam premierno predstavljamo videospot za pesem Cigančica. Pripravite se na zelene vesoljce in balkanske nindže!

Laibach: 'Sproščanje Slovencev poteka fenomenalno, dogaja se nek čudež!'

30.11.2014

Sproščanje Slovencev s turnejo Laibacha po glavnih mestih Slovenije se nadaljuje. Kultna zasedba je tokrat postregla s posebnim nastopom, ko je Anja Rupel prvič v živo zapela pesem Across The Universe. Utrinki in kratek klepet v prispevku!

FOTO in VIDEO: Einstürzende Neubauten z glasbeno vizijo 1. svetovne vojne

28.11.2014

Kultna nemška zasedba Einstürzende Neubauten je z novim projektom Lament obeležila 100-letnico začetka prve svetovne vojne, po skoraj več kot 20 letih pa je njihov "naredi sam" glasbeni izraz končno spet v živo zadonel v Sloveniji.

Manouche dokazali, da niso muha enodnevnica

27.11.2014

Skupina Manouche je izdala drugi album z naslovom Stisn se k men. Na njej je 11 novih skladb. O plošči in o tem, kako jim je uspelo Francoze navdušiti s pesmimi v slovenščini, smo se pogovarjali s pevcem, kitaristom in idejnim vodjo kolektiva Robijem Piklom.

Forum