Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Na koncu je izbral Žano

23.04.2014

Pevka Žana se vrača v glasbene vode. Tokrat je združila moči z izjemnim glasbenikom in pianistom Urošom Perićem, s katerim je posnela skladbo Call me, za katero sta posnela tudi že v videospot.

Vili Resnik ne more brez nje

15.04.2014

Vili Resnik, ki je na glasbeni sceni prisoten že 25 let, se je odločil, da je prišel čas za nov glasbeni izdelek. Pevec se vrača z novim singlom Ne morem brez nje, ki seveda govori o ljubezni.

VIDEO in FOTO: Pri 53 letih ima energijo in postavo 20-letnice

13.04.2014

Po DJ MC Urku, Adiju Sinanoviću, Dadu Polumenti in plesnem nastopu Jay Dance Studia je ob 00:40 oder le zavzela zvezda večera. Lepa Brena je v dobrih dveh urah predstavila svoje največje uspešnice, pred nastopom pa nam je razkrila tudi svoje rituale pred in po koncertu.

Urok v 20 letih ni izgubil niti kančka svoje moči

12.04.2014

Skupina Jinx letos obeležuje 20 let glasbenega delovanja, ob tej priložnosti pa so se odločili za serijo koncertov po nekdanji Jugoslaviji. Začeli so jo v Sloveniji, kjer so prvič v zgodovini (nenačrtovano) nastopili z dvema bobnarjema.

Angelo Kelly: Časov The Kelly Family ne pogrešam

11.04.2014

Angelo Kelly, član nekdanje družinske zasedbe The Kelly Family, ki je pred 16 leti v Sloveniji napolnila ljubljanski stadion in med oboževalkami povzročila pravo evforijo, se znova mudi pri nas. Kaj je ob tokratnem obisku zaupal Mateji Ropoša, pa si poglejte v videoprispevku.

VIDEO: S tem videospotom se bomo maja predstavili na Danskem

10.04.2014

Tinkara Kovač, zmagovalka letošnje Eme, predstavlja nov videospot za pesem Spet / Round and Round, s katero nas bo maja zastopala na festivalu Evrovizije na Danskem. Vam je všeč?

Pesem ji je pisana na kožo

09.04.2014

Skupina Sopranos je romantično razpoložena. Člani se predstavljajo z novo pesmijo, in sicer že osmo zapovrstjo z naslovom Isto Ime. Čutno balado je tokrat odpela Alenka, ki ni imela težav z interpretacijo.

AVDIO in VIDEO: Najstnica Kim z glasom očarala zvezdniškega učitelja petja

08.04.2014

Najstnica Kim Begovič je s svojim pevskim talentom postala svetovna spletna senzacija, zmagala je v ameriški glasbeni oddaji in se izkazala tudi v britanski. Pod okrilje jo je vzel celo slavni učitelj petja, ki je sicer nepogrešljiv člen oddaje The voice in je zaradi Kim že drugič obiskal Slovenijo.

VIDEO in FOTO: Mladi bobnarski up na turnejo po ZDA

05.04.2014

Bobnar Zack Bevelaqua je že nekaj let v Sloveniji, prijateljuje z odlično bobnarko Mihaelo Kotnik iz zasedbe I vs I, v kateri poje Tim Kores, sicer pa je Bevelaqua bobnal tudi že na slovensko ponarodelo pesem Na Golici. Sedaj se odpravlja na turnejo po ZDA. Več v intervjuju!

FOTO: Poje kot slavček, Slovenci pa (v glavnem) nič

30.03.2014

Izredni avtor in pevec Rufus Wainwright je v ljubljanskem kulturnem hramu nastopil pred občinstvom, s katerim bi se dalo napolniti srednje velik klub. Pravzaprav škoda, da Slovenci tudi, ko imamo pred seboj zvezdo velikega formata, ne izkoristimo priložnosti za obisk koncerta.

Forum