Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO in FOTO: Neisha opozarja na prisilno prostitucijo

15.09.2014

Glasbenica Neisha je za skladbo Gloria z albuma Za vesoljke in kavboje posnela družben angažiran videospot, s katerim želi opozoriti na problem prisilne prostitucije. Neisha pa je glavno "junakinjo" upodobila tudi na fotografijah …

FOTO: Rudi Bučar po MMS-u osvojil še Slovensko popevko 2014!

13.09.2014

Slovenska popevka je po šestih letih ponovno potekala v ljubljanskih Križankah. Tako kot na letošnjem MMS-u, je tudi na popevki slavil Rudi Bučar, tokrat s pesmijo Ti. Prejel je tudi nagrado za najboljšo interpretacijo, občinstvo pa je izbralo Darjo Švajger.

Dublinske legende: 'Prepozno je, da bi zdaj nehali!'

12.09.2014

The Dubliners so leta 2012, ko obeležili 50-letnico delovanja in je potem umrl ustanovni član Barney McKenna, uradno prenehali obstajati. A želja po glasbi in igranju ni usahnila, zato so se preimenovali v The Dublin Legends, njihova zgodba pa se uspešno nadaljuje.

'Ko ti uspe realizirati, kar si si zadal, se veseli. Če ti spodleti, se poberi.'

05.09.2014

Udeleženka šovov X Factor in Slovenija ima talent Rina K je posnela svoj prvi videospot za singel Sexy Boy, še ta mesec pa bo z znanim raperjem pripravila novo pesem. Glasbenica se sicer še vedno zelo dobro spomni sodelovanja v šovih ...

VIDEO: Rok Golob videospot posnel v klubu, kamor zahaja tudi Stevie Wonder

04.09.2014

Glasbenik Rok Golob in njegova soul-funk-gospel ameriška zasedba Soul Activation predstavljajo novo skladbo z naslovom Forever Young. Zanjo so posneli tudi videospot, in to v znanem losangeleškem koncertnem klubu.

VIDEO: Skupina Mambo Kings ob dvajsetletnici združila moči z Djomlo

04.09.2014

Skupina Mambo Kings. ki letos praznuje dvajsetletnico glasbenega ustvarjanja ob rojstnem dnevu predstavlja novo pesem Preko Beograda do Ljubljane, ki so jo ustvarili z balkanskim pevcem Djomlo, ki je lani poskrbel za poletni hit Gajba Puna Piva.

FOTO in VIDEO: Na 13. Žuru z razlogom znani spregovorili o prvih službah

31.08.2014

V ljubljanskem Tivoliju je potekal že 13. Žur z razlogom, ki ga je že tradicionalno začinil didžej Umek. Dobrodelna sredstva, zbrana na tokratni zabavi, so namenjena zaposlitvenim klubom, ki mladim pomagajo pri iskanju dela.

Drastično spremenil svoj videz. Bi ga sploh prepoznali?

29.08.2014

Klemen Orter, ki je nastopil v tretji sezoni priljubljenega šova Slovenija ima talent, se na glasbeno pot podaja pod umetniškim imenom Grimm McClee. Ob tem je tudi drastično spremenil svoj videz.

VIDEO: Nekdanji talent združil moči z Adamom Velićem

27.08.2014

20-letni Tomaža Marca, ki ustvarja pod umetniškim imenom Tomos, smo spoznali v eni od sezon šova Slovenija ima talent. Tokrat se predstavlja z videospotom za pesem Drugam, kjer je združil moči z Adamom Velićem in Gummyjem Flavom.

Happy Ol' McWeasel navdušujejo tudi Japonce

23.08.2014

Domača folk punk rock skupina Happy Ol' McWeasel je posebej za japonski trg izdala prvenec No Offence. Razmišljajo celo o turneji v deželi vzhajajočega sonca, a se trenutno osredotočajo na izdajo drugega albuma, ki naj bi izšel letos pozimi.

Forum