Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

FOTO in VIDEO: Einstürzende Neubauten z glasbeno vizijo 1. svetovne vojne

28.11.2014

Kultna nemška zasedba Einstürzende Neubauten je z novim projektom Lament obeležila 100-letnico začetka prve svetovne vojne, po skoraj več kot 20 letih pa je njihov "naredi sam" glasbeni izraz končno spet v živo zadonel v Sloveniji.

Manouche dokazali, da niso muha enodnevnica

27.11.2014

Skupina Manouche je izdala drugi album z naslovom Stisn se k men. Na njej je 11 novih skladb. O plošči in o tem, kako jim je uspelo Francoze navdušiti s pesmimi v slovenščini, smo se pogovarjali s pevcem, kitaristom in idejnim vodjo kolektiva Robijem Piklom.

VIDEO in FOTO: Verjamete, da je še nekaj let nazaj tehtal 135 kilogramov?

27.11.2014

Skladba Posle mene Armanija, Lidije Matić in DjMc Urkeja je dobila svojo vizualno podobo. Glavno vlogo v videospotu sta odigrala manekenka Tina Mastnak in nekdanji mister in model, v zadnjem času pa tudi uspešen poslovnež Vedran Stepančič, ki je v enem letu shujšal za 50 kilogramov ...

Kurzschluss odpira vrata decembrske zabave

27.11.2014

Na otvoritveni večer Kurzschlussa prihajata Faul & Wad Ad, avtorja poletnega hita Changes. Priljubljena puščica bo v letošnji sezoni zasijala v neon odtenkih. A tudi tokrat le za kratek čas.

Laibachi o Severni Koreji: Upamo, da bomo igrali partiji. Tudi pri nas smo najprej partiji igrali

27.11.2014

Severnokorejska komunistična partija je najbolj potrebna koncerta Laibachov, so prepričani v tej slovenski glasbeni skupini, ki bo zelo verjetno tam tudi nastopila. V oddaji Epilog so govorili tudi o tem, zakaj Evropa razpada in o nadaljevanju filma Iron Sky.

FOTO: Vili Resnik in Tone Košmrlj zakopala bojno sekiro

20.11.2014

Vili Resnik je izdal album z naslovom Svet je lep. Na plošči je kar 15 skladb, tudi Pop Design miks, pri katerem je sodeloval tudi Tone Košmrlj, ki se je pred štirimi leti ob 25-letnici obletnici obstoja skupine Pop Design skupaj z Miranom Rudanom lotil udrihanja in blatenja neprisotnega Vilija ...

Triggerfinger: 'Na koncert jih zvabimo z eno pesmijo, nato pa jih udarimo z ostalimi!'

19.11.2014

Skupino Triggerfinger pravzaprav ni treba posebej predstavljati, saj belgijsko zasedbo večina pozna po priredbi I Follow Rivers pevke Lykke Li, pri nas pa so zadnje čase redni gostje. A Ruben, Paul in Mario so predvsem brezkompromisni rockerji, ki uživajo v tem, kar počnejo.

VIDEO: Pred odhodom na Kanarske otoke oboževalce razveselila z novim videospotom

16.11.2014

Najmlajša latino diva Maria Masle s ponosom predstavlja vizualno upodobitev svoje nove pesmi Dame dame, ki ga je režiral Dejan Babosek- Babo. Kot pravi, je bilo snemanje zelo zanimivo, veselo in naporno.

FOTO: Na otroški Evroviziji slavila Italija, Slovenija zasedla 12. mesto

15.11.2014

Italija je velika zmagovalka otroške Evrovizije, ki je potekala na Malti. Letos smo imeli svojo predstavnico tudi Slovenci. S pesmijo Nisi sam/Your Light nas je zastopala Ula Ložar, ki je na koncu osvojila 12. mesto.

Parni valjak: Je pri vas občinstvo vedno glasnejše kot skupina na odru?

15.11.2014

Hrvaška zasedba Parni valjak neusmiljeno drvi proti 40-letnici, ki jo bodo obeležili prihodnje leto. S tokratnim razprodanim klubskim nastopom pa potrjujejo, da ni pomembno, ali igrajo pred sto tisoč ali pred 500 ljudmi, saj dajo v vsakem primeru od sebe čisto vse.

Forum