Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

FOTO: Vili Resnik in Tone Košmrlj zakopala bojno sekiro

20.11.2014

Vili Resnik je izdal album z naslovom Svet je lep. Na plošči je kar 15 skladb, tudi Pop Design miks, pri katerem je sodeloval tudi Tone Košmrlj, ki se je pred štirimi leti ob 25-letnici obletnici obstoja skupine Pop Design skupaj z Miranom Rudanom lotil udrihanja in blatenja neprisotnega Vilija ...

Triggerfinger: 'Na koncert jih zvabimo z eno pesmijo, nato pa jih udarimo z ostalimi!'

19.11.2014

Skupino Triggerfinger pravzaprav ni treba posebej predstavljati, saj belgijsko zasedbo večina pozna po priredbi I Follow Rivers pevke Lykke Li, pri nas pa so zadnje čase redni gostje. A Ruben, Paul in Mario so predvsem brezkompromisni rockerji, ki uživajo v tem, kar počnejo.

VIDEO: Pred odhodom na Kanarske otoke oboževalce razveselila z novim videospotom

16.11.2014

Najmlajša latino diva Maria Masle s ponosom predstavlja vizualno upodobitev svoje nove pesmi Dame dame, ki ga je režiral Dejan Babosek- Babo. Kot pravi, je bilo snemanje zelo zanimivo, veselo in naporno.

FOTO: Na otroški Evroviziji slavila Italija, Slovenija zasedla 12. mesto

15.11.2014

Italija je velika zmagovalka otroške Evrovizije, ki je potekala na Malti. Letos smo imeli svojo predstavnico tudi Slovenci. S pesmijo Nisi sam/Your Light nas je zastopala Ula Ložar, ki je na koncu osvojila 12. mesto.

Parni valjak: Je pri vas občinstvo vedno glasnejše kot skupina na odru?

15.11.2014

Hrvaška zasedba Parni valjak neusmiljeno drvi proti 40-letnici, ki jo bodo obeležili prihodnje leto. S tokratnim razprodanim klubskim nastopom pa potrjujejo, da ni pomembno, ali igrajo pred sto tisoč ali pred 500 ljudmi, saj dajo v vsakem primeru od sebe čisto vse.

VIDEO: Noctiferia je za dosego miru z glasbo!

14.11.2014

Metal zasedba Noctiferia napoveduje nov brezkompromisen napad množično zaplankankost, saj je že obelodanila pesem Gaga People, ki napada potrošniške "zombije", 5. decembra pa bo izšel njihov novi album Pax.

John McLaughlin: 'Legenda? Nisem še mrtev, to bom lahko po smrti!'

12.11.2014

Slovenijo je vnovič obiskal kitarski velikan John McLaughlin, ki se je učil od Milesa Davisa, improviziral s Hendrixom, dajal napotke Jimiju Pageu, snemal s Stonesi in Santano. Pri nas je prvič nastopil z zasedbo 4th Dimenson, za katero meni, da je najboljša, kar jih je kdaj imel.

Dvakratni grammyjevci: Res imamo radi Slovenijo. Super se počutimo tu!

12.11.2014

V Sloveniji se je te dni mudila skupina New York Voices, ki velja za eno najboljših vokalnih zasedb na svetu. Z njimi smo se pogovarjali med odmorom po vaji z našim big bendom, ki so ga zelo pohvalili.

Kurzschluss od 28. novembra

11.11.2014

Prestolnici se spet obeta kratki stik na klubski sceni. V letošnji ediciji bo Kurzschluss ponudil žanrsko pester program dvanajstih dogodkov z mednarodno nagrajenimi artisti iz Slovenije, Balkana, Evrope in Avstralije.

FOTO: Riblja čorba obudila bratstvo in enotnost

09.11.2014

Legendarna rock zasedba Riblja čorba na čelu z Boro Ðorđevićem je tokrat, kot je poudaril "naturalizirani Slovenec", Bora namreč že nekaj časa živi v Sloveniji, poskrbela za oživljanje nekanjega duha bratstva in enotnosti. Utrinki v fotogaleriji!

Forum