Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: V Sloveniji junak iz Princa z Bel Aira

30.10.2014

Se spomnite priljubljene nanizanke Princ z Bel Aira, v kateri je poleg Willa Smitha blestel tudi njegov televizijski najboljši prijatelj Jazzy Jeff? Danes skoraj 50-letni zvezdnik je znan predvsem kot DJ, v okviru svetovne turneje pa se je ustavil tudi v Sloveniji.

Razpadi kot po tekočem traku: adijo, Beady Eye in Klaxons

26.10.2014

Nekdanji frontman zasedbe Oasis, pevec Liam Gallagher, je po petih letih odločil razpustiti zasedbo Beady Eye. Skupina Klaxons pa je po devetih letih tudi sporočila, da je pred njo zadnja turneja.

VIDEO: Slovenska pevka navdušila na nemškem šovu The Voice

25.10.2014

Slovenska pevka Maja Založnik je prižgala svojo zvezdo na odru nemškega pevskega šova The Voice of Germany, kjer se ji je s pesmijo You’re Nobody Till Somebody Loves you uspelo uvrstiti v naslednji krog.

Momento z novim albumom Karma reset

24.10.2014

Zasedba Momento je izdala svoj novi studijski album z naslovom Karma reset. Na njem je 13 novih skladb, ki so plod trdega dela zadnjih let.

VIDEO: Mirovnica, ki je hodila z Dylanom in Jobsom, je 45 let po Woodstocku zapela v slovenščini!

14.10.2014

73-letna Joan Baez je živa legenda, glas svoje generacije, mirovnica in ženska, ki ima za seboj pestro in bogato življenje. Ob ponovnem obisku Ljubljane je postregla s skladbami iz nekega drugega časa. Zapela pa je tudi v slovenščini.

VIDEO in FOTO: Noro, še bolj noro ... Enter Shikari!

12.10.2014

Koncert britanske zasedbe Enter Shikari je lahko za marsikoga pravo razodetje, saj zna pokazati, kaj je to adrenalinska koncertna izkušnja. In prava odrska norišnica je bila tudi na njihovem prvem gostovanju v Sloveniji. Oglejte si utrinke!

Slovenija tudi prihodnje leto na Eurosong

11.10.2014

Slovenija bo tudi prihodnje leto sodelovala na Eurosongu, izbor pa bo zaradi zmage bradate avstrijske predstavnice Conchite Wurst na Dunaju. Kot že vrsto let pa se ob tem v Sloveniji kot tudi v nekaterih drugih državah vedno znova pojavi vprašanje o smiselnosti sodelovanja.

VIDEO: Namesto mikrofona so Dadiju na stojalo obesili banane

03.10.2014

Glasbenik Dadi Daz je pred časom naredil priredbo zimzelene skladbe Dan ljubezni, ki jo je v originalni izvedbi pela zasedba Pepel in kri, zdaj pa je zanjo posnel še videospot.

Tudi Prešeren je rocker!

30.09.2014

V rockerskih ritmih je Prešeren prebudil Ljubljano skupaj z Maistrom, Vodnikom in Zmajem. Zažigali so tako močno, da je ob osmih zjutraj celo vrglo ven elektriko na oddajnikih.

FOTO: Fantje z angelskim glasom z odra s solznimi očmi

27.09.2014

Vokalna superskupina Il Divo se je v prestolnico vrnila skoraj natanko dve leti po zadnjem nastopu. Čeprav jim tokrat, za razliko od prejšnjih treh nastopov, ni uspelo povsem napolniti dvorane, pa to ni niti najmanj pokvarilo vzdušja. Stoječe ovacije ob koncu pa so pevske zvezde tudi vidno ganile.

Forum