Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

V Bosni je umrl slovenski potapljač

18.07.2014

33-letni potapljač iz Kopra je umrl v jezeru Salakovac pri Mostarju, je potrdila mostarska policija. Potapljaču je ob dvigovanju na gladino postalo slabo. Ob jezeru je potekalo mednarodno srečanje potapljačev iz Bosne, Srbije in Slovenije.

Kako preprečiti plačilo visokih sodnih stroškov?

17.07.2014

Pomislite na naslednje situacije. Je možno, da boste kdaj zahtevali odškodnino, imeli spor s prodajalcem/obrtnikom/zavarovalnico, potrebovali nasvet odvetnika, itd? S sklenitvijo zavarovanja ARAG imate možnost, da vaše pravice v prihodnosti tudi uveljavite.

Štajerski policisti ujeli tatove, ki so vlamljali v lokale in avtomobile

14.07.2014

Mariborski kriminalisti bodo ovadili osem osumljencev, ki naj bi v Mariboru in na Ptuju razbijali stekla na avtomobilih in vratih oz. oknih gostinskih lokalov, od koder so ukradli alkohol, cigarete, avtoradie in ostale stvari. Povzročili so premoženjsko škodo v višini okoli 14.000 evrov.

Na kranjskogorski kolesarski poti naj bi posilil domačinko, v njenega moža, ki ga je ujel, pa uperil pištolo

12.07.2014

Policija javnosti o posilstvu na priljubljeni turistični točki ni obveščala, ker so storilca takoj po dejanju ujeli, žrtvi pa so želeli omogočiti čim več zasebnosti, ker gre za dogodek, ki pri žrtvi povzroči hudo travmo.

Slovenija v srcu kriminalne Evrope

10.07.2014

Policijska preiskava, v kateri so samo pri nas zasegli 70 kilogramov drog, v drugih državah pa še skoraj 100 kilogramov, je pokazala, da je Slovenija še vedno pomemben člen na Balkanski poti. Pri nas se križajo pomembne poti, po katerih ne tihotapijo le drog, ampak tudi orožje in ljudi.

FOTO: Zasegli več kot 70 kg mamil, vrednih skoraj milijon evrov

10.07.2014

Slovenski kriminalisti so v sodelovanju s tujimi kolegi zasegli več kot 70 kilogramov prepovedanih drog, ki bi jih lahko preprodajalci prodali za skoraj milijon evrov. 31 osumljencem se očita skupno 19 kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Preslepili uradnike in v Slovenijo pripeljali najmanj 70 tujcev

08.07.2014

Kriminalisti so ugotovili, da je skupina osumljencev preslepila zavod za zaposlovanje in upravne enote. Tujce so v Slovenijo spravili pod pretvezo, da so večinski lastniki neke družbe in da bodo v njej delali. Šlo je za ilegalno priseljevanje tujcev.

Goljufivi zdravstveni delavci naj bi s ponarejenimi recepti zaslužili pol milijona evrov

08.07.2014

Zdravstveni delavci so služili z recepti za draga zdravila za zdravljenje raka, je pokazala preiskava v ptujski bolnišnici. Izdajali so jih ljudem, ki jih niso potrebovali, nekateri za to sploh niso vedeli. Ena oseba je v priporu, devet pa so jih po končani preiskavi izpustili iiz pridržanja.

Kako uveljaviti pravico v primeru, da vas bo delodajalec odpustil, znižal ali neizplačal plače?

07.07.2014

Tudi v Sloveniji si lahko privoščite zavarovanje, ki vam že za 9,99 EUR krije odvetniške in sodne stroške.

20-letnik padel po strmem melišču in umrl

01.07.2014

Pristojne službe so prejele prijavo o pogrešanem 20-letniku, ki naj bi bil nekje med naseljema Breginj in Logje. Ko so ga našli, je bil že mrtev, saj je padel po strmem melišču ob lokalni cesti.

Forum