Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Med begom odvrgli strelno orožje, ki so ga uporabili v pretepu na Sketovi?

19.12.2014

Policisti so očitno že izsledili napadalce, ki so hudo poškodovali osebo na Sketovi ulici v Ljubljani. Policisti so skušali ustaviti vozilo, a voznik je začel bežati. Med begom so iz avtomobila odvrgli strelno orožje, ki je bilo, kot kaže, uporabljeno v drugem kaznivem dejanju.

Vidmar naj bi krivdo za heroin prevalil na svojega delodajalca

16.12.2014

Na srbski meji ujeti slovenski voznik tovornjaka Jože Vidmar, ki je zaradi tihotapljenja 80 kg heroina še vedno v priporu v Srbiji, naj bi preiskovalnemu sodniku dejal, da je delal po navodilih nadrejenih v podjetju Melos grup. Zanimivo pa je, da je bil pred leti eden od članov njegove družine že obsojen zaradi trgovine z drogami.

’Podjetneža’ v mariborskem priporu: ustanovila 19 podjetij, da bi ’zaposlovala’ tujce

16.12.2014

Mariborski policisti so pred preiskovalnega sodnika poslali slovenskega in ruskega državljana, ki sta več let organizirala nezakonito preseljevanje tako, da sta ustanovila 19 podjetij, ki sta jih nato uporabila kot krinko za vstop tujcev v Slovenijo in EU.

Z goljufijo pridobili za dobrih pet milijonov evropskih sredstev

15.12.2014

Kriminalisti so ovadili 13 ljudi, ki so bili vpleteni v goljufijo, s katero so evropski in slovenski proračun oškodovali za dobrih pet milijonov evrov. S pridobljenimi sredstvi bi morali kupiti novo opremo, a so le obnovili staro. Neuradno gre za nekdanje vodilne v podjetju Cimos.

Policija ujela tri zelo nasilne ulične roparje

15.12.2014

Policisti so prijeli tri osumljence uličnih ropov za Bežigradom, v Šiški in središču Ljubljane. Roparji so bili zelo nasilni, saj so žrtvam povzročili poškodbe, kot so zlom nosu in zoba, počena arkada in vidne poškodbe po obrazu. Eden od roparjev je bil mladoleten, ostala dva pa stara znanca policije.

Srbski cariniki v slovenskem tovornjaku našli 80 kilogramov heroina

13.12.2014

Na mejnem prehodu Gradina med Srbijo in Bolgarijo so cariniki v tovornjaku, ki je registriran v Sloveniji odkrili 80 kilogramov heroina. Skrit je bil v izolacijo pod streho tovornjaka.

Belih kombijev je veliko. Otroke je treba naučiti, da ne vstopajo v tuja vozila

12.12.2014

Na Policijski upravi Ljubljana so zatrdili, da niso dobili nobene prijave, da bi neznane osebe z belim kombijem vabile deklice v vozilo. Je pa res občan policiste v Ribnici obvestil o belem kombiju, ki je imel v registrski oznaki črko D.

Neverjetno! Nekateri ne rabijo plačati odvetniških stroškov!

11.12.2014

Kako jim to uspe? Tako, da imajo sklenjeno zavarovanje ARAG. Tudi vi si lahko privoščite zavarovanje, ki vam že za 9,99 EUR krije odvetniške in sodne stroške.

Osumljenec za umor 64-letnika v priporu v Avstriji

08.12.2014

Policija je razkrila, da je osumljenec, ki so ga v soboto iskali zaradi suma umora 64-letnika, v priporu v Avstriji. Gre za Roberta Supančiča, umorjeni 64-letnik pa naj bi bil njegov oče.

S seboj sta imela 2000 ponarejenih evrov, 150 sta jih porabila za plačilo kazni zaradi vinjete

04.12.2014

Na pomurski avtocesti so ustavili madžarska državljana, ki nista imela veljavne vinjete. Kazen sta plačala s tremi ponarejenimi bankovci za 50 evrov, policisti pa so nato ugotovili, da imata s seboj še veliko več ponaredkov. Skupaj kar za 2000 evrov.

Forum