Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Neverjetno! Nekaterim ni treba plačati odvetniških stroškov!

18.09.2014

Kako jim to uspe? Tako, da imajo sklenjeno zavarovanje ARAG. Tudi vi si lahko privoščite zavarovanje, ki vam že za 9,99 EUR krije odvetniške in sodne stroške.

Na AMZS žalujejo: Lara in Miha sta bila srce naše ekipe

15.09.2014

Na AMZS so tiskovno konferenco ob žalnih knjigah, namenjenih 17-letni Lari in njenemu 30-letnemu bratrancu Mihi — inštruktorju varne vožnje, pričeli z minuto tišine. "Bila sta srce naše ekipe," je dejal generalni sekretar AMZS Robert Štaba.

V strugi potoka Bolska našli še truplo 30-letnika

14.09.2014

Najdeno je bilo truplo moškega, ki je bil pogrešan od včerajšnje nesreče pri Vranskem, v kateri je potok Bolska odnesel vozilo z dvema sodelavcema AMZS. Njegovo truplo je bilo najdeno višje po rečni strugi, kot pa vozilo.

Zasegli elektronske naprave, računalnik in tri kilograme konoplje

08.09.2014

V okviru mednarodne akcije Global so slovenski policisti opravili hišni preiskavi in eno osebo pridržali. V BiH sicer poteka že nova akcija, tokrat zaradi združbe, ki krade in preprodaja vozila. Tudi ta akcija poteka v sodelovanju s Slovenijo.

Kako uveljaviti pravico v primeru, da vas bo delodajalec odpustil, znižal ali neizplačal plače?

08.09.2014

Tudi v Sloveniji si lahko privoščite zavarovanje, ki vam že za 9,99 EUR krije odvetniške in sodne stroške.

Na shodu v podporo Janši posredovali policisti

07.09.2014

Ljubljanski policisti so ugotovili, da je moški, ki je šel mimo Janševih podpornikov, v bližini le-teh v tla vrgel predmet, ki se je razletel. Košček je zadel enega izmed udeležencev shoda, vendar ga ni telesno poškodoval, dodajajo policisti.

V akciji Global proti drogam v Velenju dve preiskavi, v BiH 17 prijetih

07.09.2014

V Sloveniji in BiH je v teku velika policijska akcija Global, v kateri preiskujejo domnevna kazniva dejanja s področja prometa z nedovoljenimi drogami. V Sloveniji potekata dve hišni preiskavi, neuradno naj bi ju opravili v Velenju, v BiH pa so prijeli 17 ljudi.

Policija poziva priče: Če veste za pasje boje, pridite do nas z dokazi in konkretnimi podatki

05.09.2014

Kljub vedno glasnejšim govoricam o prirejanju pasjih bojev policija konkretnih dokazov še ni odkrila. Letos so do konca julija dobili tri prijave, a pri eni je šlo za trening psov kinološkega društva, pri drugi za naključen spopad dveh psov, v tretjem primeru pa domnevno pogrizenega trupla psa niso našli.

Ujeli so jih na Brniku: mesec dni potovali iz Sirije in Iraka, se pretihotapili v Turčijo ter za 25 tisočakov kupili ponarejene dokumente

03.09.2014

Brniški policisti so na letališču ujeli tri pripadnike kurdske manjšine, ki so v Slovenijo pripotovali s ponarejenimi češkimi dokumenti. Policisti so jih odpeljali v azilni dom, tujci so tudi zaprosili za mednarodno zaščito.

Pred petimi leti so ga v Peruju ujeli s kokainom. Zdaj si želi nazaj v Slovenijo

29.08.2014

Aleš Trunkelj, eden od treh Slovencev, ki so jih pred petimi leti v Peruju ujeli z osmimi kilogrami kokaina, si želi preostanek skoraj 12-letne zaporne kazni prestati v Sloveniji. Zadeva je trenutno v rokah ljubljanskega okrožnega sodišča.

Forum