Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Pot iz Slovenije v svet: odpreš podjetje, nato pa ...

27.08.2014

Koprski kriminalisti so odkrili vrsto prevar z delovnimi dovoljenji. Določena oseba je odprla eno ali več podjetij in jih takoj prodala tujcem, ki so si tako lahko uredili delovna dovoljenja. Več podjetij je imelo sedež prijavljen na istem naslovu, podobne so bile tudi pogodbe o zaposlitvi.

FOTO in VIDEO: Strelec sovraži policiste, v pripor na psihiatrijo

27.08.2014

26-letnemu Dušanu Petrovčiču, ki je v petek streljal na policista Damjana Kukoviča, je preiskovalna sodnica odredila enomesečni pripor. Prestajal ga bo na enoti za forenzično psihiatrijo Oddelka za psihiatrijo v UKC Maribor.

Vojaka so večkrat preverjali in premeščali, odpustiti ga niso mogli

26.08.2014

Moškega, ki je ubil policista, so že izpustili iz bolnišnice. Vojska sicer pravi, da je leta 2012 dobil oceno, da ni več zmožen nositi orožja. Leta 2014 so ga ocenili kot invalida 3. stopnje. Krivde za njegovo dejanje ne sprejemajo, saj da je šlo za posameznika.

Kolegi ustreljenega policista za njegovo družino zbirajo sredstva: Kljub minimalni možnosti smo upali do zadnjega ...

25.08.2014

Policist, ki ga je med nadzorom prometa v glavo ustrelil pripadnik Slovenske vojske, je izgubil boj za življenje. Svoje delo je posvetil varovanju življenj drugih, žal pa ni mogel obvarovati svojega, je v sožalnem pismu zapisal predsednik države Borut Pahor.

Življenje policista na nitki, strelec ni več na intenzivni negi

24.08.2014

Policist, ki ga je med nadzorom prometa v Litiji ustrelil pripadnik Slovenske vojske, se še vedno bori za življenje. Medtem pa strelec, ki je utrpel tri strelne rane, ni več na intenzivni negi.

FOTO in VIDEO: Policista ustrelil v glavo, storilec pripadnik Slovenske vojske

22.08.2014

V streljanju med kontrolo prometa v Litiji je bil hudo ranjen policist. Ko je ustavljal rdeči avtomobil, ga je voznik ustrelil v glavo. Za življenje se policist še bori. Storilca so prijeli, prav tako je bil ranjen. Osumljeni je pripadnik Slovenske vojske.

Pri Buzetu na Hrvaškem umrl slovenski traktorist

20.08.2014

V hrvaškem Buzetu se je zgodila nesreča, ki je zahtevala življenje 64-letnega Slovenca. Pri vzvratni vožnji s traktorjem je zadel ob kamnit zid, traktor se je prevrnil in ga stisnil. Poškodbe so bile tako hude, da je umrl na kraju dogodka.

Slovenska medvedka Danica v Trentu napadla gobarja

18.08.2014

V italijanski pokrajini Trento je slovenska medvedka napadla gobarja, ki jo je opazoval iz oddaljenosti približno 30 metrov, skrit za drevesom. Ker se je ustrašila za svoja mladiča, ga je ugriznila v nogo. Medvedko sedaj lovijo, grozi pa ji tudi odstrel.

Kako preprečiti plačilo visokih sodnih stroškov?

18.08.2014

Pomislite na naslednje situacije. Je možno, da boste kdaj zahtevali odškodnino, imeli spor s prodajalcem/obrtnikom/zavarovalnico, potrebovali nasvet odvetnika, itd? S sklenitvijo zavarovanja ARAG imate možnost, da vaše pravice v prihodnosti tudi uveljavite.

Nekdanji košarkar v trebuhu tihotapil kokain

14.08.2014

V Peruju so na letališču prijeli dva Srba, ki sta skušala v telesu na letalo pretihotapiti kokain. En izmed njiju je nekdanji košarkar Crvene zvezde, ki je imel v sebi kar 230 gramov kokaina, spravljenega v kapsule. Igral je tudi v Sloveniji.

Forum