Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Policisti opozarjajo pred kradljivci na bankomatih

22.10.2014

Pridete do bankomata, dvignete denar, a denarja ne dobite. Se vam je to že zgodilo? Morda ste bili tarča kradljivcev, ki so zmanipulirali bankomat in nato pobrali denar. Policija je namreč prejela že več obvestil o tovrstnih zločinih.

FOTO: Prvi tujec skrival heroin, drugi pa ročne bombe in puške

21.10.2014

51-letnik iz BiH je slovensko mejo skušal prečkati z bratovim potnim listom, policisti pa so nato v njegovem avtomobilu našli več kot kilogram heroina. V avtu 40-letnika, ki je prav tako prišel iz BiH, pa so našli 59 ročnih bomb, 5 avtomatskih pušk in 83 nabojev.

Ropar Deželne banke v Gornjem Gradu ostaja v priporu

20.10.2014

32-letni srbski državljan, ki je osumljen ropa Deželne banke v Gornjem Gradu, bo ostal v priporu, je odločil sodnik. Ropar je s kapuco na glavi in orožjem v roki zagrozil uslužbenki, nato odhitel s 5000 evri v rokah. Zbežal je z avtomobilom Kranjčana, ki je sodeloval v septembrskem ropu.

Preverite, zakaj nekaterim ni treba plačati odvetniških stroškov

20.10.2014

Kot preudarna oseba imate možnost, da visoke sodne stroške za morebitne prihodnje spore preprečite že danes.

Na 73-letnika padlo drevo

19.10.2014

V Gorenji Trebuši se je pri sečnji lesa poškodoval 73-letni domačin. Dežurna zdravnica je glede na podatke s kraja nesreče zaprosila za posredovanje helikopterske enote, a je 73-letnik še pred prihodom reševalcev umrl.

Na tovornjaku odkrili ukradenega BMW-ja

17.10.2014

Pri srbskem vozniku tovornjaka za prevoz osebnih vozil so na mejnem prehodu Obrežje odkrili v Italiji ukradenega BMW-ja. Ukradeno vozilo so zasegli, 27-letnega voznika pa ovadili zaradi kaznivega dejanja prikrivanja.

Ujeli moška, ki sta z motilci frekvenc vlamljala v vozila

16.10.2014

Ljubljanski policisti so aretirali dva moška, ki sta z motilci frekvenc za daljinsko zaklepanje vozil vlomila v tri osebna vozila. Eden je oškodovanca spremljal, drugi pa je ta čas spraznil vozilo. Ves čas sta bila osumljenca na telefonski vezi in se obveščala.

31-letni Makedonec pri sebi hranil več kot tisoč odmerkov droge za posilstvo

15.10.2014

Ljubljanski kriminalisti so na območju Ljubljane opravljali poostren nadzor pojavnosti t. i. droge za posilstvo. 31-letnemu državljanu Makedonije so zasegli 20 manjših stekleničk s prepovedano drogo GBL, na njegovem domu pa so odkrili še več te droge. Preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor.

Zaradi trgovine z drogami bodo ovadili tri Slovence

09.10.2014

Na območju Dolenjske in Bele krajine so potekale tri hišne preiskave v zvezi s sumi kaznivih dejanj s področja nedovoljene trgovine s prepovedanimi drogami. Policija je zasegla več predmetov, tri osebe pa bo kazensko ovadila.

Razkrivamo: pot do poceni in učinkovite rešitve spora z delodajalcem

09.10.2014

Pomislite na vse situacije, ko bi potrebovali odvetnika na delovnem mestu. Lahko vam delodajalec neupravičeno zniža plačo, vas neupravičeno odpusti, ne izplača regresa ali plače, ne plačuje prispevkov, izvaja mobing? Zakaj ne bi svojih pravic zavarovali?

Forum