Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Ali je možno, da vas delodajalec odpusti, zniža ali neizplača plače?

24.04.2014

Tudi v Sloveniji si lahko privoščite zavarovanje, ki vam že za 9,99 EUR krije odvetniške in sodne stroške.

Zasegli pošiljko prepovedanih steroidov

22.04.2014

Na ljubljanski pošti so v eni od pošiljk odkrili večjo količino prepovedanih snovi v športu. Večinoma gre za anabolične androgene steroide. Cariniki so pošiljko zasegli, blago pa predali policistom.

FOTO: Prek spleta prodajali vse za gojenje konoplje

18.04.2014

50 kaznivih dejanj, 47 ovadenih oseb in 9 pridržanih je statistika obsežne kriminalistične preiskave s področja prepovedanih drog. Kriminalisti so razkrinkali združbo, ki je na spletu prodajala opremo, snovi ter pripomočke za nelegalno proizvodnjo prepovedane droge konoplje.

Truplo v Savi: sin naj bi zverinsko umoril očeta zaradi spora o stanovanju

17.04.2014

Policija je pojasnila ozadje krutega umora 67-letnika, katerega truplo so iz reke Save potegnili 10. aprila letos. Kot so dejali, je moški umrl grozljive smrti, osumljenec pa je že v priporu. Morilec naj bi bil sin pokojnika.

46 hišnih preiskav s področja prepovedanih drog, 11 osebam odvzeli prostost

16.04.2014

Celjski kriminalisti in policisti so na območju večjega dela Slovenije opravljali 46 hišnih preiskav. 11 osebam so odvzeli prostost. V preiskavi je sodelovalo več kot 170 policistov, 120 kriminalistov ter 11 vodnikov službenih psov.

Do rešitve spora na sodišču z minimalnimi stroški

14.04.2014

Kot preudarna oseba imate možnost, da visoke sodne stroške za morebitne prihodnje spore preprečite že danes.

Nova droga: legalna in relativno poceni. Povzroči pa lahko poškodbe možganov

11.04.2014

Trgovanje z drogami očitno tudi pri nas prehiteva zakonodajalce: prek spleta je tudi v Sloveniji možno kupiti legalno sintetično drogo, ki jo na sosednjem Hrvaškem kar v trgovinah prodajajo kot osvežilec zraka.

Drogo in orožje tihotapili iz BiH v Slovenijo ter Avstrijo

11.04.2014

Slovenski Nacionalni preiskovalni urad je sodeloval v mednarodni kriminalistični preiskavi trgovine s prepovedanimi drogami in orožjem. Ugotovili so, da je 12 članov hudodelske združbe tihotapilo drogo in orožje iz BiH v Slovenijo in Avstrijo.

Enega od moških iz audija naj bi iskali zaradi umora

11.04.2014

Ubežnika v črnem audiju, ki ga je policija v sredo ujela s pomočjo cestne blokade, sta državljana Kosova, stara 34 in 36 let. Za enim od njiju naj bi bila razpisana tiralica zaradi umora. Preiskovalni sodnik je za oba odredil še 48-urno sodno pridržanje.

VIDEO: Kako je potekala akcija: zasledovanje, blokirani izvozi in zaseda pri Kozini

10.04.2014

V spektakularni policijski akciji, ki ne bi uspela brez pomoči državljanov, je policija končno ujela črnega audija, v njem pa moška, ki sta osumljena več drznih avtocestnih tatvin. Moška kriminalisti še vedno zaslišujejo, znanih pa je nekaj več podrobnosti filmskega lova.

Forum