Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

48-letni Slovenec na Hrvaškem obtožen zaradi tihotapljenja kokaina

26.11.2014

Uskok je na sodišču v Osijeku vložil obtožnico proti trem hrvaškim državljanom ter državljanu Slovenije in Srbije zaradi tihotapljenja kokaina iz Južne Amerike in Afrike. Peterica, ki naj bi delovala tudi v Sloveniji, je nameravala večjo količino droge prepeljati v Evropo in prodati.

FOTO: Veliko odkritje na avtocesti: zasegli 175 kilogramov kokaina

26.11.2014

Koprski kriminalisti so med nadzorom prometa na avtocesti odkrili kar 175 kilogramov kokaina. Drogo, ki bi v primeru prodaje na drobno prinesla kar 14 milijonov evrov, sta tihotapila tovornjakarja, ki sta iz Španije v Slovenijo vozila sadje. Enega so prijeli, drugi pa je v naglici pobegnil.

Kadila sta hibridno konopljo in končala v bolnišnici

25.11.2014

Dijakinja ene od istrskih srednjih šol je kadila marihuano in nato zaradi psihičnih težav končala v idrijski bolnišnici. Podobno naj bi se pripetilo tudi nekemu drugemu dijaku. Odgovorni sumijo, da sta mladostnika kadila hibridno konopljo.

Lažni policist, ki naj bi otipaval mlada dekleta, pristal v priporu

21.11.2014

V Murski Soboti so priprli mlajšega moškega, ki naj bi se izdajal za policista in z lažnimi telesnimi pregledi otipaval mlada dekleta. 14-letno dekle naj bi tudi posilil. Preiskovalna sodnica je zanj odredila enomesečni pripor.

17 ilegalcev bežalo pred spopadi. Za pot v Evropo plačali 8500 evrov

20.11.2014

17 ilegalnih prebežnikov, ki so jih odkrili v turškem tovornjaku na mejnem prehodu Gruškovje, je bežalo iz Sirije in Iraka. Za pot v Evropo so plačali 8500 evrov na osebo, ko so jih odkrili policisti pa sploh niso vedeli, v kateri državi so.

Neverjetno! Nekateri ne rabijo plačati odvetniških stroškov!

20.11.2014

Tako, da imajo sklenjeno zavarovanje ARAG. Tudi vi si lahko privoščite zavarovanje, ki vam že za 9,99 EUR krije odvetniške in sodne stroške.

FOTO: Policisti prekrižali načrte prebežnikom

19.11.2014

Kar 17 ilegalnih prebežnikov iz različnih držav se je skrivalo v tovornjaku turških registrskih oznak, ki so ga policisti zjutraj pregledali na mejnem prehodu Gruškovje.

Ovadili združbo, ki je prodajala heroin in organizirala prehode ilegalcev

19.11.2014

Ljubljanski kriminalisti so s pomočjo kolegov iz Novega mesta in sosednjih držav razkrinkali združbo, ki je za kosovske državljane organizirala nelegalne prehode preko meje, hkrati pa tudi preprodajala heroin.

Usodna je bila čokolada: 49-letnik omamljal sopotnice in jih zlorabljal

19.11.2014

Francoska policija je aretirala 49-letnika, ki je osumljen, da je v čokoladne bombone skrival pomirjevala, omamljal svoje sopotnice in jih nato spolno zlorabljal. Moški redno deli prevoze, žrtve pa naj bi bile stare od 20 do 30 let.

Slovenca na Hrvaškem zalotili s 5000 tabletami. Mesec dni bo v priporu

18.11.2014

30-letni slovenski državljan bo moral mesec dni preživeti v hrvaškem priporu. Zalotili so ga namreč s kar 5000 tabletami znamke rinasek, ki vsebujejo snovi, iz katerih izdelujejo izjemno škodljivi kristalizirani meamfetamin, znan kot "crystal" ali "ice".

Forum