Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Slovenca v Avstriji ukradla 115 ton svinjskega mesa

30.07.2014

Trije moški, med njimi dva Slovenca, so iz mesnopredelovalnega obrata v avstrijski Lipnici v obdobju od januarja 2013 do julija letos ukradli okoli 115 ton zamrznjene svinjine in jo prodajali v Sloveniji. Pri tem je obrat utrpel za več sto tisoč evrov škode.

V avtu, v katerem je imel ženo in dva otroka, skrival 3,3 kilograma konoplje

28.07.2014

Na mejnem prehodu Gruškovje so policisti pri državljanu BiH zasegli kar 3,3 kilograma konoplje, ki jo je skrival v posebej prirejenem prostoru vozila. Policija je moškega pridržala, poleg njega pa so bili v vozilu še njegova žena in dva mladoletna otroka.

FOTO in VIDEO: Slovenec z 200 km/h po hrvaški avtocesti

24.07.2014

Slovenski policisti so imeli opravka z 20-letnim voznikom začetnikom, ki je za volanom svojega BMW X5 pozabil na prometne predpise. Divjal je z 217 km/h. Na Hrvaškem pa so obravnavali Slovenca, ki je za 100 km/h prekoračil dovoljeno hitrost in s prehitevanjem ogrožal druge udeležence v prometu.

V Bosni je umrl slovenski potapljač

18.07.2014

33-letni potapljač iz Kopra je umrl v jezeru Salakovac pri Mostarju, je potrdila mostarska policija. Potapljaču je ob dvigovanju na gladino postalo slabo. Ob jezeru je potekalo mednarodno srečanje potapljačev iz Bosne, Srbije in Slovenije.

Kako preprečiti plačilo visokih sodnih stroškov?

17.07.2014

Pomislite na naslednje situacije. Je možno, da boste kdaj zahtevali odškodnino, imeli spor s prodajalcem/obrtnikom/zavarovalnico, potrebovali nasvet odvetnika, itd? S sklenitvijo zavarovanja ARAG imate možnost, da vaše pravice v prihodnosti tudi uveljavite.

Štajerski policisti ujeli tatove, ki so vlamljali v lokale in avtomobile

14.07.2014

Mariborski kriminalisti bodo ovadili osem osumljencev, ki naj bi v Mariboru in na Ptuju razbijali stekla na avtomobilih in vratih oz. oknih gostinskih lokalov, od koder so ukradli alkohol, cigarete, avtoradie in ostale stvari. Povzročili so premoženjsko škodo v višini okoli 14.000 evrov.

Na kranjskogorski kolesarski poti naj bi posilil domačinko, v njenega moža, ki ga je ujel, pa uperil pištolo

12.07.2014

Policija javnosti o posilstvu na priljubljeni turistični točki ni obveščala, ker so storilca takoj po dejanju ujeli, žrtvi pa so želeli omogočiti čim več zasebnosti, ker gre za dogodek, ki pri žrtvi povzroči hudo travmo.

Slovenija v srcu kriminalne Evrope

10.07.2014

Policijska preiskava, v kateri so samo pri nas zasegli 70 kilogramov drog, v drugih državah pa še skoraj 100 kilogramov, je pokazala, da je Slovenija še vedno pomemben člen na Balkanski poti. Pri nas se križajo pomembne poti, po katerih ne tihotapijo le drog, ampak tudi orožje in ljudi.

FOTO: Zasegli več kot 70 kg mamil, vrednih skoraj milijon evrov

10.07.2014

Slovenski kriminalisti so v sodelovanju s tujimi kolegi zasegli več kot 70 kilogramov prepovedanih drog, ki bi jih lahko preprodajalci prodali za skoraj milijon evrov. 31 osumljencem se očita skupno 19 kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Preslepili uradnike in v Slovenijo pripeljali najmanj 70 tujcev

08.07.2014

Kriminalisti so ugotovili, da je skupina osumljencev preslepila zavod za zaposlovanje in upravne enote. Tujce so v Slovenijo spravili pod pretvezo, da so večinski lastniki neke družbe in da bodo v njej delali. Šlo je za ilegalno priseljevanje tujcev.

Forum