Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

V Črni gori pretepli nekdanjega člana uprave NLB

30.10.2014

Neznanca, oborožena z železnimi palicami, sta v Podgorici pretepla nekdanjega člana uprave NLB Roberta Kleindiensta. Pričakala sta ga na parkirišču nasproti banke v središču črnogorske prestolnice, po pretepu pa sta ga pustila ležati ob avtomobilu.

FOTO: Je nesrečo zakrivil železniški čuvaj, ki je bral časopis?

30.10.2014

Preiskava železniške nesreča pri kraju Rožanec se nadaljuje. Neuradno naj bi bil zanjo kriv železniški čuvaj, ki je bral časopis, pozabil na čas in tako voznika bagra ni obvestil, naj se umakne. Potniki so sicer imeli srečo v nesreči – prevrnjen vagon so ustavila drevesa, sicer bi bile posledice veliko hujše.

Preverite, kako si lahko zagotovite brezplačne odvetniške stroške.

30.10.2014

Tudi v Sloveniji si lahko namreč privoščite zavarovanje, ki vam že za 9,99 EUR mesečno krije odvetniške in sodne stroške.

Mehiški pesnik naj bi v Sloveniji opral pet milijonov evrov

28.10.2014

Zgodba o pranju oglaševalskega denarja prek Slovenije ima zanimivo nadaljevanje. V zgodbo je namreč vpleten tudi Mehičan Oscar Leonel Ruiz Ramirez, znanstvenik in pesnik, ki je 15 let živel v Ljubljani, vmes pa naj bi prek njegovega računa oprali skoraj 5 milijonov evrov.

Balonar po razkritju vzrokov za tragedijo na Barju: Inšpektorje so opozarjali, ti pa nič

27.10.2014

Od najhujše balonarske nesreče pri nas sta minili že več kot dve leti, zdaj pa so pristojni le objavili končno poročilo o ugotovitvah. Pravijo, da je bila za tragedijo neposredno kriva napačna tehnika pilotiranja v pristajalni fazi.

V zgodbo o pranju denarja naj bi bila vpletena tudi Zavrl in Petan

24.10.2014

Velika policijska preiskava na Balkanu, Gibraltar, je naplavila nekatera znana imena tudi v Sloveniji. Solastnika podjetja Digitel, ki naj bi od bosanskega Telekoma nezakonito dobilo kar milijon evrov, sta takrat bila tudi tajkun Bojan Petan in lobist Franci Zavrl.

Ustanavljali podjetja, da bi tujcem omogočili bivanje v Sloveniji

24.10.2014

Štiri osebe so osumljene, da so organizirale nezakonito preseljevanje državljanov nekdanjih jugoslovanskih republik v Slovenijo. Eden od osumljenih je dejanje priznal, za enega pa je sodnik odredil ukrep, po katerem se mora redno javljati na policijski postaji.

Policisti opozarjajo pred kradljivci na bankomatih

22.10.2014

Pridete do bankomata, dvignete denar, a denarja ne dobite. Se vam je to že zgodilo? Morda ste bili tarča kradljivcev, ki so zmanipulirali bankomat in nato pobrali denar. Policija je namreč prejela že več obvestil o tovrstnih zločinih.

FOTO: Prvi tujec skrival heroin, drugi pa ročne bombe in puške

21.10.2014

51-letnik iz BiH je slovensko mejo skušal prečkati z bratovim potnim listom, policisti pa so nato v njegovem avtomobilu našli več kot kilogram heroina. V avtu 40-letnika, ki je prav tako prišel iz BiH, pa so našli 59 ročnih bomb, 5 avtomatskih pušk in 83 nabojev.

Ropar Deželne banke v Gornjem Gradu ostaja v priporu

20.10.2014

32-letni srbski državljan, ki je osumljen ropa Deželne banke v Gornjem Gradu, bo ostal v priporu, je odločil sodnik. Ropar je s kapuco na glavi in orožjem v roki zagrozil uslužbenki, nato odhitel s 5000 evri v rokah. Zbežal je z avtomobilom Kranjčana, ki je sodeloval v septembrskem ropu.

Forum