Članki

ELECTRONIC FESTIVAL WINTER TEMPTATION 2014

27.12.2014

TECHNASIA b2b UNER MIKE VALE * MARX.P * ALEX RANERRO 27/12 @ TRG LEONA ŠTUKLJA, MB

Norveške rokometašice šestič osvojile evropsko prvenstvo

21.12.2014

Norveška ženska rokometna reprezentanca je šestič osvojila evropsko prvenstvo, potem ko je na današnji finalni tekmi sklepnega turnirja na Madžarskem in Hrvaškem v Budimpešti premagala Španijo z 28:25. Švedska je v današnji tekmi za tretje mesto ugnala Črno goro s 25:23.

Bodo cene goriva pri nas še naprej padale?

21.12.2014

Slovenija je po ceni bencina med sosednjimi državami na sredini. Številni, ki živijo ob meji, tako prisegajo na polnjenje rezervoarja čez mejo. A dejstvo je, da se v Avstriji cene spreminjajo tudi od tri do štirikrat na dan, najnižje so ponoči, zvečer in v nedeljo.

Združeni levici podpora pada, NSi raste, zmagala bi SDS. Bulčeva na vrhu najbolj priljubljenih politikov

21.12.2014

Po 100 dneh vladanja se vlada Mira Cerarja sooča s padanjem podpore, je pa trend padanja naklonjenosti volivcev uspelo umiriti Cerarjevi SMC. Na lestvici politikov pa je evropska komisarka Violeta Bulc na prvem mestu prehitela predsednika države Boruta Pahorja.

VIDEO: Zoran Dragić o nastopu Bena Udriha za reprezentanco: Bilo bi dobro, da bi bil zraven ...

21.12.2014

Ljubljančan Zoran Dragić še vedno nestrpno čaka na pravo priložnost v dresu ekipe Phoenix Suns. Slovenski košarkarski reprezentant kljub temu ostaja potrpežljiv.

Slovenke s Francozinjami v dodatnih kvalifikacijah za rokometno SP

21.12.2014

Slovenska ženska rokometna reprezentanca je na žrebu v Budimpešti dobila tekmico v dodatnih kvalifikacijah za nastop na SP med 5. in 20. decembrom prihodnje leto na Danskem. Slovenija se bo pomerila s Francijo. Prva tekma bo 6. ali 7. junija v Franciji, povratna pa 13. ali 14. junija v Sloveniji.

Dnevi se bodo postopoma daljšali

21.12.2014

Kaže, da nam bo vreme naklonjeno tudi v novem delovnem tednu in nad takšnim začetkom koledarske zime se res ne moremo pritoževati. Dobra novica je tudi, da se bodo dnevi postopoma daljšali.

FOTO in VIDEO: Laibach za letos zaključil s sproščanjem Slovenije

20.12.2014

Domača kultna zasedba Laibach je za letos zaključila turnejo po "glavnih mestih" Slovenije po geslom "napravimo to deželo spet sproščeno". Bili smo na v SLG Celje, kjer so imeli kar dva koncerta zapored.

Nadpovprečno topla zima: v Črnomlju namerili kar 18 stopinj

20.12.2014

Kmalu bo božič, o zimi in snegu pa ne duha ne sluha. Preživljamo nadpovprečno topel december. V Črnomlju se je živo srebro danes dvignilo na kar 18 stopinj Celzija, a rekord ni padel. Pa tudi sicer je to leto daleč najtoplejše, kar osem stopinj smo nad povprečjem.

Hud padec Maruše Ferk v Val d'Iseru: zlom fibule in poškodbe palca leve roke

20.12.2014

Slovenska alpska smučarka Maruša Ferk, ki je na smuku za svetovni pokal v francoskem Val d'Iseru padla, ima zlomljeno fibulo na desni nogi in poškodbo palca leve roke, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije. Ferkovo bodo operirali v Chamberyju.

Forum