Članki

Il Divo

26.09.2014

26. septembra 2014 se v Ljubljano vrača vokalna superskupina Il Divo, ki je slovenskim poslušalcem zagotovo ni treba posebej predstavljati, saj je pri nas nastopila že trikrat, vsakič pred polno dvorano.

Nostalgija festival

04.09.2014

NOSTALGIJA festival je tradicionalna kulturna prireditev, letos že osma po vrsti. Gre za edinstveno nostalgično prireditev v Sloveniji , ki obiskovalce popelje v stare dobre čase z vonjem po naftalinu in v Evropi velja za eno najbolj cenjenih tovrstnih prireditev.

Lorbek: Slej kot prej bo prišla tekma, ko nam ne bo šlo

02.09.2014

Košarkarsko reprezentanco čaka na papirju najlažji tekmec v predtekmovanju svetovnega prvenstva v Španiji. Nasprotnik je Južna Koreja, ki je prvi dve tekmi v skupini D izgubila v povprečju z več kot dvajsetimi točkami razlike.

Zaradi poplavljenega cestišča zaprte nekatere ceste, tudi mejni prehod Hotiza

02.09.2014

Tudi drugi septembrski dan bo oblačen in deževen. Reka Mura je poplavila regionalno cesto med Razkrižjem in Srednjo Bistrico. Zaradi poplavljenega cestišča je zaprt mejni prehod Hotiza. Reka Krka počasi narašča in poplavlja na območjih pogostih poplav.

Študij še nikoli tako dobra investicija kot v 2014

02.09.2014

Študij danes predstavlja veliko časovno in finančno investicijo, zato verjetno niste edini, ki se sprašujete ali se Vam študij še sploh splača in prinaša napredek na delovnem mestu oziroma (boljšo) zaposlitev.

Juncker naj bi se danes pogovoril z Bratuškovo. Ga bo dokončno prepričala?

02.09.2014

Jean-Claude Juncker naj bi danes opravil pogovor s kandidatko za komisarko Alenko Bratušek. Poziv na pogovor še ne pomeni, da je vse odločeno, a za zdaj je Bratuškova edina slovenska kandidatka, s katero se bo pogovoril, so pojasnili viri blizu Junckerju.

Cene naftnih derivatov malenkost nižje

02.09.2014

Ob tokratni uskladitvi cen naftnih derivatov, so se le-te nekoliko znižale. Cena neosvinčenega 95-oktanskega bencina zdaj znaša 1,441 evra za liter, 100-oktanskega 1,474 evra in dizelskega 1,355 evra.

VIDEO: Angleži z novim vodjo Rooneyjem na pota stare slave?

02.09.2014

V kvalifikacijski skupini E za nastop na evropskem nogometnem prvenstvu leta 2016 je poleg Slovenije tudi angleška izbrana vrsta. Po slabem nastopu na SP v Braziliji se Angleži nadejajo novega uspešnega začetka, brez nekaj standardnih igralcev in Rooneyjem kot novim kapetanom.

VIDEO in FOTO: Kevin Kampl: Imamo super ekipo in želimo na EP

01.09.2014

Slovenski nogometni reprezentanti so se zbrali na Brdu pri Kranju, kjer začenjajo priprave na uvodno tekmo kvalifikacij za Euro 2016 proti Estoniji. Na zboru selektor Srečko Katanec pogreša še Gregorja Balažica in Vida Belca, popoldne pa se bo pridružil tudi prvi vratar Samir Handanović.

Ukrajinska vojska pregnana z letališča v Lugansku, uporniki želijo status avtonomije

01.09.2014

Proruski uporniki so po celonočnih bojih z letališča v Lugansku pregnali ukrajinsko vojsko. Predstavniki upornikov predlagajo Kijevu, da prizna avtonomijo dveh proruskih pokrajin, britanski BBC pa poroča, da se na obeh straneh bojujejo tudi borci iz tujine. Prihajali naj bi tudi iz Slovenije.

Forum