Članki

ELECTRONIC FESTIVAL WINTER TEMPTATION 2014

27.12.2014

TECHNASIA b2b UNER MIKE VALE * MARX.P * ALEX RANERRO 27/12 @ TRG LEONA ŠTUKLJA, MB

Bryan Adams

14.12.2014

najava koncerta

LAIBACH (turneja po Sloveniji)

28.11.2014

najava koncertov

Kako doseči, da človeku, ki je ostal brez prsta, ta znova zraste?

27.11.2014

Tanja Dominko v znanosti rada hodi po meji možnega. V ZDA premika meje znanosti in opozarja na vse ovire, ki si jih postavljamo v Sloveniji. A od obeh svetov je vzela najboljše in uspela. Je ena izmed Slovenk, ki ruši meje.

Ošpice v Sloveniji: pri petih že potrdili bolezen, pri šestih še čakajo izvide

27.11.2014

Nacionalni inštitut za javno zdravje trenutno opazuje 11 bolnikov. Pri petih so bolezen že laboratorijsko potrdili. Vsi so obiskali mednarodno razstavo psov v Šempetru. Največje tveganje za okužbo z virusom ošpic imajo osebe, ki so bile v stiku z bolnikom v času štirih dni pred pojavom izpuščaja in štirih dni po pojavu izpuščaja in proti ošpicam niso zaščitene.

Manouche dokazali, da niso muha enodnevnica

27.11.2014

Skupina Manouche je izdala drugi album z naslovom Stisn se k men. Na njej je 11 novih skladb. O plošči in o tem, kako jim je uspelo Francoze navdušiti s pesmimi v slovenščini, smo se pogovarjali s pevcem, kitaristom in idejnim vodjo kolektiva Robijem Piklom.

VIDEO in FOTO: Verjamete, da je še nekaj let nazaj tehtal 135 kilogramov?

27.11.2014

Skladba Posle mene Armanija, Lidije Matić in DjMc Urkeja je dobila svojo vizualno podobo. Glavno vlogo v videospotu sta odigrala manekenka Tina Mastnak in nekdanji mister in model, v zadnjem času pa tudi uspešen poslovnež Vedran Stepančič, ki je v enem letu shujšal za 50 kilogramov ...

Kako Sloveniji vrniti denar iz davčnih oaz?

27.11.2014

Cerarjeva vlada je ustanovila delovno skupino, s katero želijo obračunati s tistimi, ki prenašajo ali prikrivajo premoženje v tujino, in sicer zlasti v davčne oaze. Na čelu skupine je minister Goran Klemenčič.

Podjetja odprla svoja vrata šolarjem. Kateri so poklici prihodnosti?

27.11.2014

Več kot 170 podjetij v Sloveniji, med njimi tudi naša hiša, je svoja vrata odprlo devetošolcem in njihovim staršem ter jim predstavilo delovne procese in pogoje dela. Organizatorji so želeli z Dnevom odprtih vrat omogočiti spoznavanje obetavnih poklicev, ki jih slovensko gospodarstvo potrebuje.

Forum