Članki

Amon Amarth

04.05.2014

najava koncerta

Obeta se Supervizor 2.0

23.04.2014

Uprava RS za javna plačila pripravlja spletno storitev, ki bo v skladu z novim zakonom o dostopu do informacij javnega značaja vsebovala podatke o transakcijah javnih gospodarskih zavodov, javnih podjetij ter podjetij v stoodstotni javni lasti Republike Slovenije, občin in drugih oseb javnega prava.

Piratska stranka z enim kandidatom, Sanjska služba pa jih ima sedem

23.04.2014

Piratska stranka bo imela na evropskih volitvah le enega kandidata. To bo Rolando Benjamin Vaz Ferreira. Kandidatura bo vložena tudi za sedem izžrebancev v okviru Sanjska služba.

Dobrodelna Enes in Saška bosta za lačne prehodila Slovenijo

23.04.2014

Ljubljanski gostinec Enes Musić je v dobrodelni namen podaril več kot 2.000 toplih obrokov. Ker mu zmanjkuje sredstev, se je odločil za novo akcijo. S sodelavko Saško sta se podala na pohod po državi, od Hodoša do Pirana. Po petih dneh hoje sta premražena in polna žuljev, a ostajata optimistična.

VIDEO: Na koncu je izbral Žano

23.04.2014

Pevka Žana se vrača v glasbene vode. Tokrat je združila moči z izjemnim glasbenikom in pianistom Urošom Perićem, s katerim je posnela skladbo Call me, za katero sta posnela tudi že v videospot.

Večina Slovencev je v službi pod stresom. Se mu znate upreti?

23.04.2014

Slovenci smo na delovnem mestu izpostavljeni poniževanju in grožnjam, psihičnemu nasilju pa so bolj izpostavljene ženske. Ministrstvo napoveduje novo kampanjo za zdravo delovno okolje, mi pa ponujamo nasvete, kako se upreti stresu.

Ste pripravljeni na potres? 'Ne uporabljajte dvigala in ne skačite skozi okna!'

23.04.2014

Potres, ki je včeraj Slovenijo stresel z močjo 4,4, za sabo ni pustil večjih posledic, so se pa številni zamislili, ali so na potres pripravljeni. Država ima načrt, v katerem je določeno, kaj morajo pristojne službe storiti, a veliko lahko naredi tudi vsak posameznik sam.

Kaj berejo znani Slovenci – so knjige na papirju spet 'in'?

23.04.2014

V 76 krajih po Sloveniji in zamejstvu bo ob svetovnem dnevu knjige in avtorskih pravic potekala prva Noč knjige. Ob tej priložnosti smo nekaj poznanih imen povprašali o njihovih bralnih navadah, najljubši knjigi in o tem, ali "klasično" branje na papirju izginja.

Razingar: Tako, kot smo igrali prvi dve tretjini, bi morali igrati celo prvenstvo

23.04.2014

Slovenci se po začetnem spodrsljaju na svetovnem hokejskem prvenstvu divizije I v Južni Koreji, ko so izgubili proti Japonski (1:2), vračajo v pričakovano in želeno smer dogodkov na prvenstvu v Aziji. Po Korejcih so varovanci selektorja Matjaža kopitarja premagali še Madžare.

Ujemite zadnji 'zlati vlak'

23.04.2014

Mogoče je danes zadnji pravi trenutek za nakup zlata (po trenutnih cenah) po lanskoletnem padcu njegove vrednosti, ko je blišč zlata zasenčil približno 28 % padec, kar je bil najhujši letni padec po letu 1984.

Forum