Članki

Bryan Adams

14.12.2014

najava koncerta

METAL ALL STARS

04.12.2014

najava koncerta

OneRepublic

16.11.2014

najava koncerta

Filip Flisar v novo sezono brez pomoči SZS

31.10.2014

Filip Flisar se je, kar se treninga tiče, odločil za samostojno pot. Ker denarja od Smučarske zveze Slovenije ni dočakal, se je odločil, da si s svojim sponzorskim denarjem financira trenerja in tudi priprave na novo sezono.

V Tešu ustavili obratovanje šestega bloka

31.10.2014

V Termoelektrarni Šoštanj Teš so zaradi težav s hlajenjem generatorja morali ustaviti obratovanje šestega bloka, ki so ga poskusno zagnali septembra. Direktor pravi, da takšni občasni izpadi niso nič nenavadnega. Kot je dejal, ne gre za prvi izpad in verjetno tudi ne za zadnjega.

Zagrebški župan ostaja v priporu

31.10.2014

Trije osumljenci v aferi Agram se bodo lahko branili s prostosti. Plačali so za približno milijon evrov varščin. A 58-letni zagrebški župan še naprej ostaja v priporu. Od tam sporoča, da varščine ne misli plačevati in da ne bo odstopil s položaja.

'Mir je temeljna in neprecenljiva vrednota, za katero je bilo prelite veliko krvi'

31.10.2014

Predsednik DZ Brglez je položil venca frankolovskim žrtvam in na Teharju. Spomine na dogodke in ljudi moramo ohranjati žive, meni, ne le, ker so to naše izkušnje in naše lekcije za naprej, ampak tudi zato, da bomo znali vrednotiti sedanjost, ki jo živimo.

VIDEO: Denić: Vsi želijo slovenski plen ...

31.10.2014

Slovenska moška rokometna reprezentanca je misli takoj po dvoboju s Slovaki preusmerila na drugi dvoboj kvalifikacij za EP z Latvijci. Selektor Boris Denić se zaveda, da si vsi želijo slovenskih točk.

Najprej odplačajte dolgove, nato varčujte

31.10.2014

Zavedanje o pomenu varčevanja med Slovenci je zadovoljivo, ob svetovnem dnevu varčevanja pravijo v Združenju bank Slovenije, kjer opažajo tudi, da se zaupanje v banke v zadnjem času spet krepi.

Forum