Članki

Organizatorji v Lake Louisu odpovedali še tretji trening

28.11.2014

mukači, ki v kanadskem Lake Louisu čakajo na začetek sezone svetovnega pokala v hitrih disciplinah, imajo veliko težav z vremenom. Potem ko so prireditelji morali odpovedati četrtkov trening, so zaradi premočnega sneženja in priprave proge odpovedali še oba današnja treninga.

Alpinci nad SZS: Zavajajo s številkami!

28.11.2014

Vodstvo Smučarske zveze Slovenije je za 10. december sklicalo izredni zbor alpskih disciplin, na katerem bodo predstavili sanacijski načrt za lepši jutri alpincev. Vodja Zbora in Odbora alpskih disciplin Dušan Gorišek trdi, da so porabili manj denarja, kot jim očitajo.

13 trenerjev bo po Vailu ostalo brez službe

28.11.2014

Vodstvo Smučarske zveze Slovenije se bo po končanem svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju razšlo s 13 trenerji. Seznanili so jih z odpovedjo pogodb, vsi pa imajo 3-mesečni odpovedni rok. Ob tem dodajmo, da razlog prekinitve sodelovanja ne tiči v strokovnosti.

Shiffrinova o rivalstvu z Lindsey Vonn: To je popolna neumnost!

28.11.2014

Svetovna in olimpijska prvakinja v slalomu Mikaela Shiffrin je zgodbe o rivalstvu z Lindsey Vonn označila za popolno neumnost. Zelo jo spoštuje in verjame, da ji bo pripravljena priskočiti na pomoč s kakšnim nasvetom, ko bo to najbolj potrebno.

Massi: Kar se tiče morale je na SZS nekaj hudo, hudo narobe!

27.11.2014

Da bi zmagovalna miselnost prodrla tudi med ostale slovenske smučarje, bi bilo najprej potrebno narediti red v alpskem delu smučarske zveze. Andrea Massi težavo vidi predvsem v tem, da je pri nas nemogoče najti človeka, ki bi prevzel odgovornost za napake.

Se 10. decembra poslavlja Dušan Gorišek?

26.11.2014

Predsednik Smučarske zveze Slovenije Enzo Smrekar je uresničil napovedi z zadnje seje IO in sklical izredni zbor alpskih disciplin na katerem bodo glasovali tudi o nezaupnici predsedniku Zbora in Odbora alpskih disciplin.

Tina Maze v Aspen po 200 točk: Zakaj pa ne? Ne bi si rada dajala omejitev ...

26.11.2014

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze se veseli novih tekmem svetovnega pokala, ki bodo na sporedu v Aspnu. Verjame, da je sposobna zasesti sam vrh, ne izključuje pa možnosti osvojitve 200 točk.

Miller po operaciji: Vse sile bom usmeril v SP!

25.11.2014

Največji smučarski zvezdnik v deželi onstran Atlantika Bode Miller si ne beli glave s tekmami, ki jih bo zaradi operacije hrbta izpustil, ampak ga ta hip zanima le priprava na svetovno prvenstvo.

Tina z dobrimi občutki pred tekmami v ZDA: Imamo primerjave, na treningih sem v vrhu

25.11.2014

Dvakratna olimpijska zmagovalka Tina Maze se na nadaljevanje sezone pripravlja v ameriškem Vailu. Črnjanka je vesela, ker je na treningih trenutno v vrhu. Želi si ponoviti dobro slalomsko predstavo iz Levija, kjer je zmagala, ter obdržati sedaj dobre veleslalomske občutke.

Imate težave s sklepi in bi radi ostali aktivni?

25.11.2014

Pri (športnih) poškodbah in drugih težavah s sklepi, lahko pripomorete k hitrejšemu okrevanju in vsakodnevnim aktivnostim z ortopedskimi opornicami nemškega podjetja medi.

Forum