Članki

Začenjali ob 5.30, zaključevali ob 11.30

28.07.2014

Slovenski alpski smučarji so se vrnili s priprav na prelazu Stelvio, kjer so imeli štiri dni izvrstne pogoje za snežni trening, nato pa se je vreme močno poslabšalo, kar so izkoristili za višinske kondicijske priprave.

Corinna Schumacher 'zaradi očitnih razlogov' prodaja moževo letalo

26.07.2014

Corinna Schumacher bo ''zaradi očitnih razlogov'' prodala zasebno letalo, ki ga je redno uporabljal njen mož Michael Schumacher, poročajo nemški mediji. Schumacher je letalo uporabljal za prevoze na prizorišča dirk.

Mazejeva: Počasi gre zgodba h koncu

24.07.2014

Slovenska smučarka Tina Maze se je s snežnih priprav v švicarskem Zermattu vrnila v svojo bazo v Gorici. Že konec meseca se seli v Ushuaio, kjer jo čakajo treningi tehničnih disciplin. Povsem možno je, da v argentinsko smučarsko središče v vlogi tekmovalke odhaja zadnjič.

Schumacher naj bi bil doma še pred koncem poletja

24.07.2014

Švicarski mediji poročajo, da naj bi Michael Schumacher v domačo oskrbo odšel še pred koncem poletja. Zdravniki pravijo, da je domača oskrba takšnega pacienta sicer zahtevna, a za njegovo okrevanje optimalna rešitev.

Tomba: Tina naj razmišlja o koncu kariere

20.07.2014

Legendarni Alberto Tomba je Andrei Massiju in, oziroma, Tini Maze v preteklosti že znal (po)deliti kakšen koristen nasvet. V ekipi Team to aMaze so se v sezoni 2011, po težavah s serviserjem, odločili prav za tistega, ki je leta pripravljal smuči šampionu iz Bologne.

Innerhofer dočakal častni naziv

19.07.2014

Italijanskega smučarskega šampiona Christofa Innerhoferja je doletela velika čast. Postal bo ambasador fair play projekta imenovanega Menarini. Nagrado podelujejo športnikom, ki so pozitivno vplivali na okolico in s svojim udejstvovanjem pokazali pot naslednjim generacijam.

Tajci se ograjujejo od afere Mae: Sploh nismo vedeli za kvalifikacije!

18.07.2014

Uvrstitev tajske violinistke Vanessa Mae na zimske olimpijske igre v Sočiju še napre buri duhove. Pri Tajskem olimpijskem komiteju poudarjajo, da niso imeli prstov zraven pri organizacijski tekmi na Krvavcu, čeprav so na strani FIS navedeni, kot organizatorji.

VIDEO: Nenavadna Tinina pomlad: Energijo za zimo sem letos nabirala s študijem

14.07.2014

Napori na meji zmogljivosti, uteži v telovadnici, kladivo in šprinti na stadionu. Vse to je poletni vsakdan najboljše slovenske smučarke. Tina Maze svoje forme ne prepušča naključju, ampak zanjo gara na skrbno načrtovanih treningih. Vse za en cilj - nove zmage na snegu.

Corinna Schumacher: Michaelovo stanje se izboljšuje

11.07.2014

"Njegovo stanje se izboljšuje. Počasi, seveda, a vsekakor se izboljšuje," je o zdravju svojega soproga povedala Corinna Schumacher. Zdravniki sicer pravijo, da ga čaka dolga in počasna rehabilitacija.

Epilog škandala že znan: četverici, med drugim Makucu, štiriletna prepoved delovanja zaradi primera Mae!

10.07.2014

Izvršilni odbor SZS je izrekel štiriletno prepoved delovanja v okviru SZS štirim osebam zaradi primera slovite violinistke Vanesse Mae in utemeljenega suma, da so bile kvalifikacijske tekme januarja letos na Krvavcu prirejene. Med kaznovanimi je Vlado Makuc, vodja panoge za alpsko smučanje.

Forum