Članki

Corinna Schumacher: Michaelovo stanje se izboljšuje

11.07.2014

"Njegovo stanje se izboljšuje. Počasi, seveda, a vsekakor se izboljšuje," je o zdravju svojega soproga povedala Corinna Schumacher. Zdravniki sicer pravijo, da ga čaka dolga in počasna rehabilitacija.

Epilog škandala že znan: četverici, med drugim Makucu, štiriletna prepoved delovanja zaradi primera Mae!

10.07.2014

Izvršilni odbor SZS je izrekel štiriletno prepoved delovanja v okviru SZS štirim osebam zaradi primera slovite violinistke Vanesse Mae in utemeljenega suma, da so bile kvalifikacijske tekme januarja letos na Krvavcu prirejene. Med kaznovanimi je Vlado Makuc, vodja panoge za alpsko smučanje.

Američanka Sarah Schleper na domačem SP za Mehiko

05.07.2014

Tri leta uradno tekmovalno upokojena ameriška alpska smučarka Sarah Schleper se je odločila odmrzniti svoj status ter se ponovno vrniti v karavano.

Lindsey Vonn vrgla rokavico tekmicam: Ne počutim se dobro, če ne smučam in ne tekmujem

01.07.2014

Vrnitev ameriške alpske smučarke Lindsay Vonn poteka po načrtih. "Koleno je že super in v pripravah na novo sezono sem že zelo daleč," je v oddaji Sport und Talk na televiziji Servus TV dejala smučarka, ki se vrača po poškodbi križnih vezi.

Ukradli Schumacherjevo zdravstveno dokumentacijo, medijem jo ponujajo za 50.000 evrov. Družina proti objavi z vsemi sredstvi

23.06.2014

Nemški mediji poročajo, da so bili ukradeni zdravstveni dokumenti Michaela Schumacherja. V dokumentaciji naj bi bil tudi natančen spisek posegov, ki so bili opravljeni. Schumacherjeva predstavnica je medije pozvala, naj dokumentov od tatov ne odkupijo.

Nekdanji Tinin trener blestel na Ironmanu

23.06.2014

Nekdanji pomočnik Andree Massija v ekipi Team to aMaze Livio Magoni se je še enkrat več izkazal kot izvrstni triatlonec. Na Ironman Challengu na madžarskem Blatnem jezeru je v svoji starostni skupini osvojil 4. mesto.

Dunajski spektakel (morda) prihodnjo sezono?

23.06.2014

Avstrijska smučarska zveza si je močno prizadevala, da bi Mednarodno smučarsko zvezo prepričala v izvedbo nočnega spektakla pred dunajskim dvorcem Schönbrunn, a slalomska elita bo moral na nastop pred 50 tisoč gledalci še nekoliko počakati.

Pred Schumacherjem naporna rehabilitacija: pacienti se običajno znova učijo jesti in piti

17.06.2014

Po premestitvi v rehabilitacijsko kliniko čaka Michaela Schumacherja dolgo okrevanje. Strokovnjaki menijo, da se bo moral na novo učiti večino običajnih veščin, ki jih potrebuje običajen človek.

Demeter Bitenc: V bistvu sem romantik, umrl pa bi rad v škornjih!

16.06.2014

92-letnega Demetra Bitenca ni treba posebej predstavljati. Je najuspešnejši slovenski igralec vseh časov, saj je zaigral v okoli 230 filmskih in televizijskih vlogah, večinoma v tujini. V pogovoru smo se z njim sprehodili od njegovih začetkov pa vse do današnjih dni.

Nesrečnega Schumacherja naj bi premestili v rehabilitacijsko kliniko za dolgotrajno oskrbo

13.06.2014

Legendarni voznik formule 1 Michael Schumacher je po pisanju nemških medijev izven smrtne nevarnosti, zato so ga iz oddelka za intenzivno nego premestili na oddelek za rehabilitacijo. Nekdanji športni junak, ki je le občasno pri šibki zavesti, naj bi bil kmalu premeščen v ustanovo za dolgotrajno oskrbo.

Forum