Članki

METAL ALL STARS

04.12.2014

najava koncerta

OneRepublic

16.11.2014

najava koncerta

'Moj mož ima najlepši penis'

25.10.2014

Ameriška zvezdnica Jenny McCarthy je že večkrat dokazala, da ni sramežljiva, ko govori o podrobnostih iz svojega zasebnega življenja. Tokrat je iskreno spregovorila tudi o moževem penisu, katerega je opisala, da je najlepši, kar jih je videla v življenju.

VIDEO: Plaz odnesel Vancouver

25.10.2014

V ligi NHL so odigrali pet tekem. Ljubitelji najhitrejše moštvene tekme so največ golov, kar deset, lahko videli na tekmi v Denverju, ko so domači hokejisti Colorado Avalanche s kar 7:3 odpravili Vancouver Canucks.

Mali Ashya, ki so mu napovedali le še nekaj mesecev življenja, po protonski terapiji vidno bolje

24.10.2014

Petletni deček Ashya King, ki so mu britanski zdravniki po operaciji možganskega tumorja namenili le malo možnosti za preživetje, zaključuje šest tednov trajajočo protonsko terapijo v Pragi. Ashya je vidno napredoval, ob zaključku pa so mu v bolnišnici priredili zabavo.

VIDEO: Sosedski hokejski derbi pripadel New Yorku

22.10.2014

Finalist lanske severnoameriške hokejske lige, ekipa Chicago Blachawks, tudi letos že kaže kandidaturo za visoka mesta. V svoji peti tekmi je zabeležila četrto zmago, s 4:0 je ugnala Philadelphio. Vprašanje zmagovalca je praktično rešila že v prvi tretjini, po kateri je vodila s 3:0.

V Naklem naj bi moški v avto vabil otroka, policisti zadevo preverjajo

21.10.2014

Policisti preverjajo informacije, da naj bi v Naklem voznik starejšega avtomobila, v katerem je bil tudi bel pes, v avtomobil vabil otroka. Za zdaj ne voznika ne avtomobila niso izsledili.

Drugi kraljevi otrok se bo rodil aprila

20.10.2014

Princ William in njegova žena Catherine sta na uradni spletni strani in Twitterju potrdila, da se bo njun drugi otrok rodil aprila prihodnje leto. Par že ima princa Georga, ki bo konec julija leta 2015 dopolnil dve leti.

33.000 Lidlovih pleničk Toujours za novorojenčke

20.10.2014

Lidl Slovenija je letos predstavil prenovljene pleničke lastne blagovne znamke Toujours. Ob tej priložnosti vsem slovenskim porodnišnicam podarjajo enomesečno zalogo pleničk.

VIDEO: V ligi NHL ni več neporaženih moštev

19.10.2014

V hokejski ligi po nočnem sporedu dvobojev ni več neporaženih ekip. Moštvo New York Islanders je po uvodnih štirih zmagah prvič izgubilo v letošnji sezoni lige NHL. V Pittsburghu so bili na domačem ledu s 3:1 boljši Penguins.

Forum