Članki

METAL ALL STARS

04.12.2014

najava koncerta

OneRepublic

16.11.2014

najava koncerta

Direktor pediatrije s pitjem vode dokazal, da ta ni oporečna

11.09.2014

Da je voda v pediatrični kliniki v Ljubljani neoporečna, so dokazale številne raziskave. Skupina staršev pa kljub temu dvomi o tem in svojo zaskrbljenost širi po družbenih omrežjih. Da bi dokazal nasprotno, se je direktor Rajko Kenda po pediatrični kliniki odpravil s kozarcem v roki.

'Kmalu ti bo bolje. Brez mene ...'

10.09.2014

Slovenci imamo težave z izbiro primernih strategij, ko se je treba soočiti s težavami. V nekaterih delih države celo bolj kot v drugih. Žal smo kot eno od teh strategij izbrali tudi samomor. Ta pa za seboj pušča čustveno puščavo. Družine, ki se s tem dejanjem soočajo več generacij zapored, so vse prej kot redke.

VIDEO: Unikatna 12-letna izkušnja o odraščanju

09.09.2014

"Čas je reka, ki me odnese s seboj. Ta reka sem jaz," je nekoč zapisal argentinski pisec Jorge Luis Borges. Režiser Richard Linklater pa je posebni 12-letni filmski projekt posvetil zgodbi dečka, ki se sooči s številnimi življenjskimi preizkušnjami.

Katy ponujajo milijone za pikantne podrobnosti

09.09.2014

Popularna pevka Katy Perry dobiva večimilijonske ponudbe, da bi napisala svojo biografijo in v njej "prodala" čim več pikantnih podrobnosti. V 29 letih je namreč doživela že marsikaj, o čemer so več kot prepričani tudi knjižni založniki.

Po mesecu dni boja Ashya končno prispel na zdravljenje v Prago

08.09.2014

Hudo bolan petletni deček Ashya King, ki sta ga starša kljub nasprotovanju zdravnikov odpeljala iz britanske bolnišnice v Španijo, da bi ga od tam nato odpeljala na protonsko terapijo v Prago, je po skoraj dveh tednih zapletov končno pripel v Prago.

ZDA ne skrivajo, da so na SP prišle le za eno tekmo, finale s Španijo ...

08.09.2014

Slovensko košarkarsko reprezentanco čaka sedma tekma na 17. SP v Španiji. V četrtfinalu se bo zoperstavila prvim favoritom prvenstva, aktualnim svetovnim in olimpijskim prvakom, Američanom, ki so na dosedanjih srečanjih slavili s povprečno prednostjo 31,5 točk.

Ker mu ni bil všeč metuljček, je ustanovil podjetje. Pri 12-ih ima 5 zaposlenih in 150 tisočakov prihodkov

06.09.2014

Moziah Bridges je uspešen poslovnež. Kar ne bi bilo najbrž nič posebnega, če ob tem ne bi bil star le 12 let. Moziah se kot marsikateri otrok ni strinjal z oblačili, ki so mu jih predlagali starši. A namesto, da bi se jezil, je škarje in blago vzel v svoje roke.

Sodnik odločil: 5-letnik, ki se bori za življenje, lahko gre na zdravljenje v Prago

05.09.2014

Po vseh zapletih so starši hudo bolnega britanskega 5-letnika le dosegli svoje. Sodnik je pritrdil njihovi izbiri zdravljenja za otroka in dovolil, da ga družina odpelje v Prago na protonsko terapijo.

Forum