Članki

FOTO: Nike Kljun niti počeno rebro ni ustavilo do uresničitve življenjske želje

21.07.2014

Slovenski plesalki in koreografinji Niki Kljun je uspel nov veliki met, saj sodeluje v izjemno uspešnem projektu Move Live on Tour, kjer ima posebno vlogo. Med drugim si oder deli z velikima zvezdama plesnega poda, kot sta svetovno priznana plesalca Derek in Julianne Hough.

Otroci v domu starejših

18.07.2014

Pomladiti se vsaj za polovico! To ni čudež ali kakšna reklamna ponudba, tako so se ta teden počutili oskrbovanci v domu starejših v Radencih. Z njimi so bili namreč otroci zaposlenih, ki so spoznavali delo staršev, obenem pa z varovanci veselo ustvarjali, se eni od drugih učili in zabavali.

Seznam ameriških reprezentantov za SP: prvi zvezdnik bo Kevin Durant

14.07.2014

Ameriška košarkarska zveza je objavila imena 19 igralcev, ki bodo v Las Vegasu začeli priprave na svetovno prvenstvo v Španiji.

Miro Cerar – pravnik z meteorskim vzponom v politiki

13.07.2014

Le dober mesec potem, ko je ustanovil politično stranko, je Miro Cerar postal zmagovalec parlamentarnih volitev in najverjetnejši mandatar. Še več, njegova stranka je dosegla boljši rezultat kot katera koli pred njo.

Pippa Middleton ostala sama

12.07.2014

Pippa Middleton in Nico Jackson sta še prejšnji mesec iskala novo skupno domovanje, zdaj pa so se njuni načrti precej spremenili. Parček bo namreč še kar nekaj časa živel ločeno. Zakaj takšna odločitev?

Popovich ostaja zvest San Antoniu

10.07.2014

Teksaško moštvo v košarkarski ligi NBA San Antonio Spurs in ameriški košarkarski trener Gregg Popovich, srbsko-hrvaških staršev, bosta zelo tvorno in uspešno sodelovanje nadaljevala tudi v nekaj prihodnjih sezonah.

VIDEO: Družinska tragedija: oče ustrelil svoje štiri otroke, nato pobegnil

10.07.2014

V bližini Houstona je oče v krvavem strelskem pohodu ustrelil svoje štiri otroke in dve odrasli osebi, ki sta bili v času tragedije v hiši. Hudo je ranil še svojo 15-letno hčerko. Po streljanju je zbežal. Policija ga je izsledila, a je grozil, da si bo sodil sam. Po nekaj urnem pogajanju se je predal.

'Eh, kaj se pa lahko zgodi, saj vozimo naravnost po avtocesti'

09.07.2014

Kar 11 odstotkov voznic in voznikov otroku med daljšo vožnjo dovoli zapustiti sedež. Prepričani so, da se mu ne more nič zgoditi, a že pri hitrosti 50 km/h lahko otrok, ki stoji, med močnim zaviranjem pade in se resno poškoduje. Ob trku pri enaki hitrosti pa so lahko posledice že usodne.

V vročem avtomobilu umrl še 15-mesečni otrok

09.07.2014

Potem ko je v vročem avtomobilu umrl 22-mesečni Cooper Harris iz Georgie, o podobnem primeru zdaj poročajo še iz Connecticuta. Nesrečni malček je bil star 15 mesecev, podrobnosti primera pa še niso znane. V ZDA v vročih avtomobilih sicer vsako leto umre približno 38 otrok.

Ga prepoznate?

08.07.2014

Deček na fotografiji je igralec in raper, ima pa tudi svojo linijo oblačil. Sin slavnih staršev je pri komaj osmih letih osvojil MTV nagrado za vlogo v filmu Pursuit of Happyness. Veste, za koga gre?

Forum