Članki

Rdeč alarm zaradi ebole: iz Afrike poročajo o novih žrtvah, med okuženimi tudi ameriški zdravnik

28.07.2014

Iz Afrike prihajajo novice o novih žrtvah ebole. V Sierri Leone so okužbo potrdili pri 32-letnici, ki je nato izginila iz bolnišnice. Oblasti so jo k vrnitvi pozivale po radiu in televiziji. Nekaj dni za tem je umrla. Na letališču v Nigeriji se je zgrudil in umrl nek 40-letnik, okužil pa se je tudi ameriški zdravnik.

Mati priznala, da je triletnega Mikaeela Kularja pretepla do smrti

26.07.2014

Škotska je v začetku leta več dni trepetala zaradi izginotja triletnega Mikaeela Kularja. Iskalno akcijo je sprožila njegova mati, ki pa je zdaj priznala, da ga je ubila. Ker je deček zbolel, jo je to tako razjezilo, da ga je pretepla do smrti.

Hrvaški otroci bodo morali pomagati pri domačih opravilih

25.07.2014

Novi hrvaški družinski zakon, ki bo začel veljati 1. septembra, določa tudi obveznosti otrok doma. Čeprav zakon izrecno ne navaja njihovih dolžnosti, bodo morali tudi otroci pomagati pri vsakdanjih gospodinjskih opravilih, kot je sesanje ali brisanje prahu.

Shakira in Pique s sinom uživata na podeželju

24.07.2014

27-letni slavni nogometaš Gerard Pique s partnerico Shakiro in njunim sinom Milanom uživa na zasluženih počitnicah. Španski branilec je objavil družinsko fotografijo, ki razkriva, da se mudijo na podeželju.

V trenutku je izgubil sinova in nosečo ženo

24.07.2014

Medtem ko se Izrael in Hamas medsebojno obtožujeta, kdo je kriv za veliko število civilnih žrtev v Gazi, od tam prihajajo vedno nove tragične zgodbe. Hasan Al Halak je izgubil dva sinova in ženo. Bila je noseča, v kratkem naj bi se jima rodil tretji sin.

VIDEO in FOTO: Nike Kljun niti počeno rebro ni ustavilo do uresničitve življenjske želje

21.07.2014

Slovenski plesalki in koreografinji Niki Kljun je uspel nov veliki met, saj sodeluje v izjemno uspešnem projektu Move Live on Tour, kjer ima posebno vlogo. Med drugim si oder deli z velikima zvezdama plesnega poda, kot sta svetovno priznana plesalca Derek in Julianne Hough.

Otroci v domu starejših

18.07.2014

Pomladiti se vsaj za polovico! To ni čudež ali kakšna reklamna ponudba, tako so se ta teden počutili oskrbovanci v domu starejših v Radencih. Z njimi so bili namreč otroci zaposlenih, ki so spoznavali delo staršev, obenem pa z varovanci veselo ustvarjali, se eni od drugih učili in zabavali.

Seznam ameriških reprezentantov za SP: prvi zvezdnik bo Kevin Durant

14.07.2014

Ameriška košarkarska zveza je objavila imena 19 igralcev, ki bodo v Las Vegasu začeli priprave na svetovno prvenstvo v Španiji.

Miro Cerar – pravnik z meteorskim vzponom v politiki

13.07.2014

Le dober mesec potem, ko je ustanovil politično stranko, je Miro Cerar postal zmagovalec parlamentarnih volitev in najverjetnejši mandatar. Še več, njegova stranka je dosegla boljši rezultat kot katera koli pred njo.

Pippa Middleton ostala sama

12.07.2014

Pippa Middleton in Nico Jackson sta še prejšnji mesec iskala novo skupno domovanje, zdaj pa so se njuni načrti precej spremenili. Parček bo namreč še kar nekaj časa živel ločeno. Zakaj takšna odločitev?

Forum