Članki

Uefa preiskuje predsednika italiljanske zveze zaradi rasistične izjave

20.08.2014

Evropska nogometna zveza Uefa je sprožila preiskavo proti predsedniku italijanske nogometne zveze FIGC Carlu Tavecchiu zaradi domnevnega rasističnega komentarja na račun tujih igralcev, ki si služijo kruh z igranjem nogometa na Apeninskem polotoku.

S talentov na londonski oder s Cheryl Cole

18.08.2014

24-letni plesalec in koreograf Marko Stamenković je sledil svojim plesnim sanjam in se lani preselil v London, kjer je dobro izkoristil dane priložnosti. V pogovoru nam je med drugim zaupal tudi, kaj ima vedno s seboj na nastopih.

Uživa v delu v naravi

16.08.2014

Član skupine Čuki Matjaž Končan ni vešč le v igranju in izdelavi harmonike, ampak mu gredo zelo dobro od rok tudi razna hišna opravila. Večkrat gre na vikend svojih staršev, kjer rad pomaga svojemu očetu.

To mu v zvezi raje zamolčite

16.08.2014

V zvezi je pomembno, da sta partnerja iskrena, a nekatere stvari je včasih vseeno dobro obdržati zase. Preverite, v katerih primerih se je boljše ugrizniti v jezik kot pa sprožiti nepotreben prepir.

Gremo v šolo! Gremo v DZS!

13.08.2014

O presneto, spet se bliža novo šolsko leto! Gremo v DZS! Kakovostni šolski nahrbtnik po super ceni že od 9,90 eur. 30% popusti ob nakupu izbranih šolskih potrebščin in možnost plačila na obroke! Vse za šolo v DZS!

Ekipa vseh zvezd lige MLS ugnala Bayern, Pep povsem izgubil živce

07.08.2014

Prijateljski obračun ekipe vseh zvezd ameriške nogometne lige MLS in Bayerna se je končal vse prej kot prijateljsko. Bavarci so izgubili z 1:2, Pep Guardiola pa je zaradi grobe igre nasprotnikov povsem izgubil živce.

Na klopi prvakov iz San Antonia tudi ženska

06.08.2014

Becky Hammon je pomočnica trenerja pri prvakih košarkarske lige NBA San Antonio Spurs. S tem je postala šele druga ženska, ki bo na trenerski klopi v rednem delu lige. Prva je bila v sezoni 2001/2 Lisa Boyer, ki je sodelovala z ekipo Cleveland Cavaliers.

Trpinčenje otrok: Zgodba brez obrazov, a še kako resnična

05.08.2014

V zgodbi o trpinčenju otrok so namenoma izpuščena imena, priimki in kraj, iz katerega družina prihaja. Anonimna prijaviteljica je že večkrat opozorila, da starša grdo ravnata z otroki, ukrepal je tudi že CSD, a se otroci vselej vrnejo k družini. Kako ukrepati?

Avstralca zanikata, da bi bil Gammy njun

04.08.2014

Avstralski par zanika, da bi zapustil dečka, ki se je nadomestni materi rodil z Downovim sindromom. Avstralca sta priznala, da imata deklico, ki jo je rodila tajska nadomestna mati, a sta zanikala, da bi bila dečkova sestra dvojčica.

Forum