Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Bratuškova ob prazniku: Če bi odločitve v državi sprejemala trojka, bi bila država bistveno drugačna

25.06.2014

Premierka, ki opravlja tekoče posle, Alenka Bratušek, je ob dnevu državnosti v video nagovoru poudarila, da je Slovenija v zadnjih 20 letih naredila velike korake naprej, a pred njo kljub temu ostajajo še številni izzivi.

Podari tudi ti malo pozornost za male junake!

29.01.2014

Blagovna znamka Sola je skupaj z Rdečimi noski pripravila akcijo, v kateri lahko vsak od vas prispeva za male junake, ki se vsak dan borijo z neprijetnimi boleznimi.

FOTO in VIDEO: Ukrajinska opozicija: V spopadih je umrlo pet ljudi

22.01.2014

"Od zdaj velja, da je bilo ubitih pet ljudi," je glede krvavih spopadov med protestniki in policijo sporočila ukrajinska opozicija. Timošenkova je zaradi smrtnih žrtev iz zapora varnostne sile pozvala, naj ne obremenijo svoje duše s krvjo Ukrajincev.

Opozorilo Deniću? Rezar z 20 obrambami še drugič zapored vratar kroga …

03.10.2013

Celjski rokometni vratar Aljoša Rezar v novi sezoni blesti v dresu francoskega drugoligaša Istresa. Še drugič zapored je bil namreč izbran v najboljšo sedmerico kroga, proti Billereu pa je zaustavil 20 poskusov igralcev nasprotnega moštva.

FOTO: V vojni vedno nastradajo nedolžni ljudje

22.05.2012

Urban Klančnik se je po fantazijskem romanu Kalius, romanu o prostituciji in pedofiliji Geneza ter satiri na sodobno družbo Droplja Krt lotil še zgodovinske tematike.

Stran junakov

27.06.2011

Glede na to, da smo na slovenskih igriščih priče številnim odličnim dosežkom, smo se v uredništvu odločili, da izrednim udarcem namenimo svojo rubriko imenovano Stran junakov.

Bentley postavil nov hitrostni rekord – na ledu

22.02.2011

Baltsko morje postane pozimi ogromno zamrznjeno območje snega in ledu, idealno za preizkušanje vozil. In eden izmed lokalnih junakov, Juha Kankkunen, štirikratni svetovni reli prvak, je tu postavil nov 'ledeni' hitrostni rekord.

Acroni Jesenice: Prihaja nov vratar

02.01.2011

Na zadnjih dveh tekmah je bil finski vratar Jaakko Suomalainen eden izmed glavnih junakov zmag Acroni Jesenic, v naslednjih dneh pa bo zaradi osebnih razlogov odsoten z ledenih ploskev. Tudi zato bo jeseniško vodstvo, kot piše uradna spletna stran kluba, pripeljalo novega vratarja.

Ilievski: Sedaj ne smemo pasti v evforijo!

29.10.2010

Union Olimpija je sanjsko startala v novo sezono košarkarske evrolige. Potem ko je prejšnji teden po epskem razpletu dobila tekmo proti Efes Pilsnu v dvorani Stožice, je v drugem nastopu slavila še v Milanu.

Hamilton se boji pajkov

24.05.2010

Želite bolje spoznati Lewisa Hamiltona? Svetovni prvak iz leta 2008 je za uradno spletno stran formule 1 spregovoril o svojem zasebnem življenju.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!