Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Poletne dogodivščine v Termah Čatež

07.07.2014

Poletje je … lenarjenje na soncu ali v senci dreves, so aktivna doživetja in je - VODA ! Doživite poletje v Termah Čatež, prepustite se sproščujočim vodnim užitkom termalne riviere.

Mladi upi 2014: 12 nadarjenih mladostnikov bo prejelo finančno pomoč

24.06.2014

S slavnostno podelitvijo priznanj se je zaključil letošnji razpis Mladi so varnost naše prihodnosti. Strokovna komisija je med 18 finalisti izbrala 11 mladih upov, ki bodo za uresničitev svojih sanj prejeli finančno podporo, enega pa je izglasovala spletna javnost.

Terme Čatež v pričakovanju poletja

17.06.2014

Terme Čatež so s ponudbo Termalne riviere, ki vedno znova preseneča že več kot 20 let, pravi termalni raj vodnih užitkov 365 dni v letu.

V zakulisju kongresa PS: se Janša in Janković dogovarjata o nekom tretjem?

23.04.2014

Vladajočo Pozitivno Slovenijo v pričakovanju petkovega kongresa, na katerem z Alenko Bratušek pade tudi 11. slovenska vlada, pretresajo zakulisne igre klanov. Janković in Janša naj bi bila namreč že dogovorjena o tehničnem mandatarju, ki bi ga poslanci PS in SDS potrdili s skupnimi glasovi.

Samozavestni Janković pred kongresom PS: Tenis igram zato, da zmagam

22.04.2014

PS je volitve dobila zaradi jasnega programa in "brez zamere, ampak na čelu z mano", pravi Zoran Janković. Na vprašanje, ali na kongresu PS pričakuje zmago, pa odgovarja: "Tenis igram zato, da zmagam."

Nekateri v šolo, drugi na počitnice

24.02.2014

Za več kot 81.000 osnovnošolcev in 38.000 dijakov z vzhoda Slovenije so se začele enotedenske zimske šolske počitnice. V času počitnikovanja mladinske organizacije pripravljajo številne, tudi brezplačne dejavnosti. Mnogi pa se bodo odpravili tudi na smučišča.

Za del šolarjev se zimske počitnice končujejo, za druge začenjajo

23.02.2014

Za učence v zahodnem delu države se počitnice končujejo, za učence na vzhodu pa se začenjajo. V času počitnic po državi potekajo številne, marsikje brezplačne športne in druge dejavnosti.

Kirurg Klokočovnik: Eni radi igrajo golf, eni tenis, jaz rad operiram

25.01.2014

Po 25 letih dela in izkušenj kirurg Tomislav Klokočovnik, ki je na čelu programa otroške srčne kirurgije v ljubljanskem UKC, sooča z enim največjih izzivov: kako otrokom zagotoviti najboljšega kirurga. Je nezaupanje posledica njegovega izleta na županski stolček?

Kdo ima več ambicij – starši ali otroci?

16.10.2013

Družina z dvema otrokoma, fanta sta stara 9 in 12 let, se je odločila, da vse podredi njunemu treningu tenisa. Mati je pustila službo, otroka šolo, preselili so se na Hrvaško, saj jim tam trenerji obljubljajo, da lahko pod njihovim vodstvom posežeta na svetovni vrh.

Valamar – ko želite pobegniti pred stresom

02.09.2013

Zasebni zaliv, intimni kotički samo za vaju. Daleč od ponorelega sveta. Za vse zaprisežene romantike in družine, ki si želijo popolnega tretmaja.

Forum