Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Samozavestni Janković pred kongresom PS: Tenis igram zato, da zmagam

22.04.2014

PS je volitve dobila zaradi jasnega programa in "brez zamere, ampak na čelu z mano", pravi Zoran Janković. Na vprašanje, ali na kongresu PS pričakuje zmago, pa odgovarja: "Tenis igram zato, da zmagam."

Nekateri v šolo, drugi na počitnice

24.02.2014

Za več kot 81.000 osnovnošolcev in 38.000 dijakov z vzhoda Slovenije so se začele enotedenske zimske šolske počitnice. V času počitnikovanja mladinske organizacije pripravljajo številne, tudi brezplačne dejavnosti. Mnogi pa se bodo odpravili tudi na smučišča.

Za del šolarjev se zimske počitnice končujejo, za druge začenjajo

23.02.2014

Za učence v zahodnem delu države se počitnice končujejo, za učence na vzhodu pa se začenjajo. V času počitnic po državi potekajo številne, marsikje brezplačne športne in druge dejavnosti.

Kirurg Klokočovnik: Eni radi igrajo golf, eni tenis, jaz rad operiram

25.01.2014

Po 25 letih dela in izkušenj kirurg Tomislav Klokočovnik, ki je na čelu programa otroške srčne kirurgije v ljubljanskem UKC, sooča z enim največjih izzivov: kako otrokom zagotoviti najboljšega kirurga. Je nezaupanje posledica njegovega izleta na županski stolček?

Kdo ima več ambicij – starši ali otroci?

16.10.2013

Družina z dvema otrokoma, fanta sta stara 9 in 12 let, se je odločila, da vse podredi njunemu treningu tenisa. Mati je pustila službo, otroka šolo, preselili so se na Hrvaško, saj jim tam trenerji obljubljajo, da lahko pod njihovim vodstvom posežeta na svetovni vrh.

Valamar – ko želite pobegniti pred stresom

02.09.2013

Zasebni zaliv, intimni kotički samo za vaju. Daleč od ponorelega sveta. Za vse zaprisežene romantike in družine, ki si želijo popolnega tretmaja.

Predsednik, ki pije instant kavo in spremlja tenis

30.10.2012

Dan predsedniškega kandidata in trenutnega predsednika RS Danila Türka teče po natančnemu urniku. Zjutraj opravlja predsedniško funkcijo, zvečer pa je v vlogi kandidata. Sicer je njegov dan običajen, pije instant kavo, posluša radijska poročila, zanima ga tudi tenis.

FOTO: Žogo metal na koš za dober namen

20.10.2012

Predsedniški kandidat SDS in NSi Milan Zver se je na humanitarni košarkarski tekmi v Šenčurju preizkusil kot košarkar in dokazal, da mu žoga ni tuja.

Milan Zver

12.10.2012

Kandidat SDS in NSi se ni uvrstil v drugi krog predsedniških volitev. Pravi, da si bo vzel nekaj časa za razmislek o svoji karieri. Kaj je obljubljal v svoji kampanji? Poudarjal je, da si želi, da "uresničimo vizijo nove Slovenije, ki bo še bolj pravna, še bolj varna, mirna, solidarna, ugledna, učinkovita, stabilna, še bolj vključujoča in v kateri bo vsak posameznik lahko uresničil svoj potencial".

Sara Isaković: Najprej tekmovala za čokoladne bonbončke

20.06.2012

Pozor, znani so datumi zaključnih dogodkov akcije Dan z mojim športnim junakom, ki omogočajo vašim malim športnim srcem nepozaben dan v družbi enega od devetih slovenskih nekdanjih in aktivnih vrhunskih športnikov!

Forum

V temi: Naj trener
gervinho26.07.2011