Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Cosby se bo moral na sodišču zagovarjati zaradi domnevnega spolnega nadlegovanja 15-letnice

03.12.2014

Po številnih obtožbah je padla prva tožba. Judy Huth toži komika Billa Cosbyja. Trdi, da jo je pri 15-letih v Playboyjevem dvorcu prisilil v spolni akt, nato pa ji zabičal, naj o dejanju molči. Cosbyjev odvetnik se na tožbo še ni odzval.

FOTO: Obamova s hčerama in mamo na Kitajskem utrjevala vezi in igrala namizni tenis

21.03.2014

Ameriška prva dama Michelle Obama je na Kitajskem gradila čim boljše odnose med državama. Ob obisku so jo spremljale tudi mama in hčeri. Pomerila se je v namiznem tenisu in kitajski pisavi, sprehodila pa se je tudi po Prepovedanem mestu.

Nekdanji podpredsednik hrvaške vlade v zaporu igra golf

31.10.2013

Nekdanji podpredsednik hrvaške vlade Radimir Čačić, ki v zaporu pri Pulju prestaja 22-mesečno zaporno kazen zaradi povzročitve prometne nesreče s smrtnim izidom na Madžarskem, v zaporu igra golf. In to je popolnoma v skladu s pravili.

16 let na begu: razkrili vse podrobnosti filmskega skrivanja Ratka Mladića

04.04.2013

Ratko Mladić je na begu preživel 16 let. Čeprav je večina menila, da mu pomagajo zvesti prijatelji, so imeli pomočniki za sodelovanje še en močan motiv. Prejeli so fotografije svojih otrok kot opomin, kako draga bo neposlušnost.

V Vatikanu ga ne marajo, ker je (pre)lep: namesto lepotice na naslovnici papežev tajnik

17.01.2013

Ponavadi se na naslovnici revije Vanity Fair znajdejo hollywoodske zvezdnice ali manekenke. A so v tokratni italijanski izdaji legendarne revije to pravilo prekršili. Naslovnico namreč krasi kar papežev osebni tajnik.

Trdnjava, ki je padla kljub vloženim milijonom

24.08.2011

Libijski uporniki so zasedli Gadafijevo trdnjavo in so prepričani, da je s tem padel Gadafijev režim. Zakaj bi to pomenilo konec Gadafija in kaj pravzaprav Bab al Azizija je?

Mladić išče odvetnike

05.06.2011

Ratko Mladić naj bi imel težave pri sestavi skupine odvetnikov, ki bi ga branila na haaškem sodišču. Sicer pa je bil med zaslišanji v Beogradu precej bolj sproščen in pogumen kot pred haaškim sodiščem.

Turistično središče nove dobe

30.11.2009

Raziskave so pokazale, da turist 21. stoletja namesto dostopnosti, gostoljubja in nepogrešljivih znamenitosti, danes bolj ceni podobo, vzdušje, kulinariko, zabavo in možnosti za aktivno preživljanje počitnic, ki jih ponuja turistična destinacija.

Turistično središče nove dobe

20.11.2009

Raziskave so pokazale, da turist 21. stoletja namesto dostopnosti, gostoljubja in nepogrešljivih znamenitosti danes bolj ceni podobo, vzdušje, kulinariko, zabavo in možnosti za aktivno preživljanje počitnic, ki jih ponuja turistična destinacija.

Dvakrat uničeno življenje!

28.07.2009

Ne le enkrat, kar dvakrat je dobil glavni loto dobitek, a denar mu ni prinesel sreče, ampak mu je krepko zagrenil življenje. Britanec Vince Taylor je najbrž rojen pod (ne)srečno zvezdo.

Video

Ni zadetkov!

Forum