Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Demeter Bitenc: V bistvu sem romantik, umrl pa bi rad v škornjih!

16.06.2014

92-letnega Demetra Bitenca ni treba posebej predstavljati. Je najuspešnejši slovenski igralec vseh časov, saj je zaigral v okoli 230 filmskih in televizijskih vlogah, večinoma v tujini. V pogovoru smo se z njim sprehodili od njegovih začetkov pa vse do današnjih dni.

Anže Kopitar pri Ellen skupaj z Bon Joviji

23.10.2013

Najboljši slovenski hokejist vseh časov Anže Kopitar je gostoval v popularni ameriški pogovorni oddaji Ellen, v kateri so mu delali družbo še igralka Bellamy Young, pevka Shania Twain in skupina Bon Jovi.

FOTO: Veliko namočenih na zaključku Majskih iger

23.05.2013

Na Kardeljevi ploščadi med študentskimi bloki je potekalo še zadnje dejanje letošnjih Majskih iger. Dež je na zadnji večji študentski zabavi marsikoga pregnal v blok, nekateri so si pomagali z dežniki, tretje pa kaplje sploh niso motile.

Legendarna Mima častna članica IC tenis kluba

11.01.2013

Edina Slovenka, ki je osvojila enega izmed teniških grand slam turnirjev, in štirikratna športnica leta Mima Jaušovec je po novem članica IC tenis kluba Slovenije, ki je bil ustanovljen po vzoru IC tenis kluba iz Velike Britanije.

Sara Kobold ni imela niti ene negativne ocene

26.08.2011

Če so imeli nekateri danes znani domači estradniki kar nekaj 'cvekov', je Sara Kobold pravo nasprotje, saj je bila pridna in marljiva učenka, ki bo kaj kmalu še diplomirala in tako končala šolanje.

VIDEO: Katrinas poleti prisegajo na sadne dobrote

16.07.2011

Katrinas so občutek poletnega 'užitkarjenja' okusile nedavno ob snemanju videospota Čutim Easy Groove. Veter v laseh, srkanje sadnih brezalkoholnih koktajlov, vožnja z gliserjem – kaj je lahko še lepšega?

Maki bo to poletje lovil sončne žarke na tenis igriščih

14.06.2011

Dopusti so tako rekoč pred vrati. Nekateri naši estradniki komaj čakajo oddih, zopet druge čaka delovno poletje. In kako ga bo preživel Matjaž Živkovič - Maki?

Nekdanja športnica Sara navija za slovenske športnike

12.03.2011

Sara Kobold ni uspešna le v glasbi, saj je bila pred pevskim vzponom aktivna v športu. Mlada pevka tokrat pripravlja novo skladbo, o kateri pravi, da si jo bomo zapomnili.

Natalija brez predsodkov

08.06.2010

Energična nosečnica Natalija Verboten rada vtika svoj nosek v zadeve, ki naj bi bile samo moška domena. To dokazuje tudi z najnovejšim glasbenim dosežkom Slovensko srce.

Saro bi radi 'pritisnili' golo

26.05.2010

Seksi Sara, ki bo junija dopolnila 21 let, je po osvojitvi lovorike 'zlati glas' postala še bolj zanimiva za medije. Posebej goreče pa se zanjo zanimajo fotografi, ki bi jo radi 'pritisnili' golo.

Video

Ni zadetkov!

Forum