Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Dokaz, da za metal glasbo ni ovir?

06.09.2014

Rob Scallon se je odločil, da bo dokazal, da za metal glasbo ni ovir. Posnel je zanimiv filmček, v katerem je kitaro "raztegoval" tako v knjižnici, pod tušem in celo pri zobozdravniku. Več v videu!

VIDEO: Resnično ali ne, a osupnilo je mnoge ...

09.10.2013

Skupina Švedov je na YouTube postavila kanal Tumba Ping Pong Show, na katerem predstavljajo neverjetne posnetke spretnosti z žogico za namizni tenis. Uporabljajo pa tudi nekatere druge pripomočke, na primer nože. Vsekakor vredno ogleda!

Kdo je skrivnostno dekle, ki se izdaja za miss Uzbekistana?

14.09.2013

Na izboru za miss sveta na Baliju se je pojavilo skrivnostno dekle, ki trdi, da prihaja iz Uzbekistana. To sicer niti ne bilo tako nenavadno, če bi omenjena država izbor za miss sveta sploh imela.

FOTO in VIDEO: Plavajoči luksuz na morju ni le za upokojence

11.06.2013

V Benetkah smo se vkrcali na ogromno križarko MSC Fantasia. Na krovu ladje, ki je stala dobre pol milijarde dolarjev, 'požegnala' pa jo je filmska diva Sofia Loren, je dovolj prostora za razvajanje 4200 gostov.

VIDEO: Žongliranje, kot ga še niste videli

20.11.2012

Neki Kitajec je pravi mojster žongliranja. Obvladati zna kar sedem žogic, kar ne bi bilo nič posebnega, če ne bi pri tem uporabljal predvsem svojih ust. Z rokami si samo pomaga.

VIDEO: Nole si je 'naredil' prsi in postal Serena Williams

16.11.2012

Tenisač Novak Đoković poleg zmag redno skrbi tudi za dobro voljo. Včasih tudi na igrišču. Na eni od nedavnih dobrodelnih tekem ga je kamera tako ujela, kako se je za nekaj trenutkov prelevil v Sereno Williams in požel val navdušenja. Več v videu!

Rdeča luč? Ni problema, igrajte igrico!

11.09.2012

Dva nemška študenta sta iznašla zanimivo rešitev za preganjanje dolgčasa pri čakanju pešcev pred cestnim prehodom. Na semaforje sta namestila igralno napravo, s katero se pozabavata pešca na obeh straneh ceste.

FOTO: Stara šola – golobe na Roland Garrosu preganjajo sokoli

29.05.2012

Ostri kremplji, močan kljun in napad z višine s hitrostjo 300 km/h so odlike sokolov, ki jih ni mogoče zamenjati z moderno tehnologijo. Tega se zavedajo tudi prireditelji teniškega turnirja v Parizu, ki imajo težave z golobi.

VIDEO: Đokovićevo majico ji je sunila pred nosom!

01.02.2012

Zmagovalec OP Avstralije Novak Đoković se je po končanem maratonskem dvoboju odločil, da eno od majic podari mladi oboževalki na tribuni. A do nje ni prišla, saj ji jo je izpred nosa ukradla neka starejša ženska. Več v videu!

VIDEO in FOTO: Cirkus bizarnežev z 'jajci'

21.01.2012

Slovensko občinstvo The Squidling Brothers, ekipo ekstremnih cirkusantov iz ZDA in Nemčije, že pozna, čudaška četica ekstremnih umetnikov pa je spet zadovoljila tudi tiste najbolj zahtevne med ljubitelji sodobnega "freak showa".

Video

Ni zadetkov!

Forum