Članki

FOTO: V oprijetem pajacu pokazala svoje mišičasto telo

15.12.2014

Ameriška teniška zvezdnica Serena Williams je znana po svojih bujnih oblinah. Te je izpostavila tudi med dobrodelnim tekom po Miamiju.

Martina Navratilova bo trenirala Agnieszko Radwansko

09.12.2014

Nekdanja slovita ameriška teniška igralka češkega rodu Martina Navratilova je nova trenerka Poljakinje Agnieszke Radwanske. Oseminpetdesetletna Navratilova je novico o tem sporočila kar prek Twitterja.

Odpisana: Tadeja Majerič in Aljaž Bedene nista več na seznamu reprezentančnih kandidatov

08.12.2014

Teniška zveza Slovenije je uspešno zaključila tekmovalno leto 2014, zato z optimizmom zre v prihodnost. V letu 2015 bo poudarek na tekmah državnih reprezentanc, se pravi pokalu Fed in Davisovem pokalu, zdaj že tradicionalnem challenger turnirju Tilia Slovenija Open ter razvoju veteranskega tenisa.

Cosby se bo moral na sodišču zagovarjati zaradi domnevnega spolnega nadlegovanja 15-letnice

03.12.2014

Po številnih obtožbah je padla prva tožba. Judy Huth toži komika Billa Cosbyja. Trdi, da jo je pri 15-letih v Playboyjevem dvorcu prisilil v spolni akt, nato pa ji zabičal, naj o dejanju molči. Cosbyjev odvetnik se na tožbo še ni odzval.

Nadal: Federer je najboljši vseh časov, ker ...

01.12.2014

Kdo je najboljši teniški igralec na svetu vseh časov? Bržkone bi bilo možnih več različnih dogovorov, a ne za Tonija Nadala, strica in dolgoletnega trenerja španskega zvezdnika Rafaela Nadala. Njegov izbor pa je zanimiv, najboljši na svetu ni njegov varovanec, temveč veliki tekmec Roger Federer.

Blog Braneta Kastelica: Strupeni: piščanci, direktorske plače, bančna kultura

28.11.2014

Priznam, da sem vse premalo vedel o CAMPYLOBACTER, ki je konec tega tedna na Otoku sprožila vik in krik. Prepričan sem, da je tudi velika večina Sootočanov, od 90 do 99 odstotkov ali premalo vedela ali celo, da ni ničesar vedela o njej. Pa bi, kot jaz, morala vedeti veliko več. Sebi v korist.

Bouchardova išče novega trenerja

26.11.2014

Nadarjena kanadska teniška igralka Eugenie Bouchard, finalistka letošnjega turnirja v Wimbledonu in trenutno sedma igralka sveta, se je po osmih letih sodelovanja razšla s trenerjem Nickom Savianom.

FOTO in VIDEO: Nepregledna množica pozdravila teniške šampione

24.11.2014

Švicarsko teniško zasedbo, ki je v finalu Davisovega pokala premagala Francoze, je v Lozani pozdravilo več kot 10 tisoč teniških navdušencev, ki so na osrednjem trgu pripravili nepozaben sprejem. Navdušena sta bila tudi zvezdnika ekipe Stan Wawrinka in Roger Federer.

Jasmin šokiral s priznanjem

24.11.2014

Legendarni pevec Jasmin Stavros – Staki, ki je nedavno dopolnil 60 let, je razkril, da se je nameraval upokojiti že pred petimi leti, na veselje svojih številnih oboževalcev, pa se je kariero le odločil podaljšati.

ATP: Blaž Rola izenačil rekordno uvrstitev

24.11.2014

Ptujčan Blaž Rola je izenačil svojo najvišjo uvrstitev na lestvici ATP. Na 80. mestu je bil že 21. julija letos. To je hkrati tretja najvišja uvrstitev slovenskih igralcev na razpredelnici ATP. Višje sta bila le Grega Žemlja, ki je bil leta 2013 43. igralec na svetu, ter Blaž Kavčič na 68. mestu (2012).

Forum