Članki

Moyes: Razumem frustracije navijačev!

23.04.2014

Odpuščeni menedžer angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda David Moyes se je z obvestilom za javnost poslovil od kluba, s katerim je imel podpisano 6-letno pogodbo. Na Old Trafford je prispel na začetku sezone.

Glazerji bi Ancelottija, a …

23.04.2014

Nogometaši Manchester Uniteda bodo do konca letošnje sezone vadili pod taktirko klubskih legend Ryana Giggsa in Paula Scholesa, vodstvo kluba pa je skupaj z lastniki že krenilo v lov za novim menedžerjem.

Klopp: 'Manchester? Brez skrbi navijači, rdeči vragi me ne zanimajo'

22.04.2014

Po predčasnem odhodu z mesta prvega trenerja angleškega Manchester Uniteda, kjer je preživel borih deset mesecev, svetovni športni mediji že špekulirajo, kdo bo naslednik Davida Moyesa.

VIDEO: Pričakovano: Moyes ni več trener rdečih vragov!

22.04.2014

Škotski menedžer David Moyes, ki je imel z Manchester Unitedom podpisano šestletno pogodbo, je naslednji trener, ki je v angleški Premier League ostal brez dela. Po porazu z Evertonom so mu hrbet obrnili tudi lastniki. Ekipo bo do konca sezone vodil Ryan Giggs.

Dekle iz sporne Facebookove skupine se počuti grozljivo

22.04.2014

Krivec za skupino, ki na Facebooku razburja s fotografijami precej slečenih mladih deklet, naj bi bil hrvaški mladoletnik. Ta očitno večino fotografij sploh ni ukradel, ampak so jih dekleta poslala kar sama. Eno izmed deklet, pa pravi, da se počuti grozljivo.

Ferguson prodaja zbirko vin vredno 3,5 milijona evrov

16.04.2014

Legendarni trener angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda Alex Ferguson bo na dražbi v Hongkongu in v Londonu prodajal svojo zbirko vin. Dražbena hiša Christie's ocenjuje, da je vrednost pet tisoč steklenic vin tri milijone in pol evrov.

VIDEO: Pred 125 leti se je rodil genialni Charles Chaplin

16.04.2014

Potepuh z brčicami, v širokih hlačah, s cilindrom, prevelikimi čevlji in palico je lik, ki se je za vedno zapisal v zgodovino filma. Ustvaril ga je brilijanten um Charlesa Chaplina, ki se je pred 125 leti rodil v Londonu, večina pa ga pozna prav po tem markantem liku. A Chaplin je bil še vse kaj več ...

VIDEO: 100. gol Lewandowskega za preboj Borussie v finale

16.04.2014

Nogometaši dortmundske Borussie so potrdili dobro formo in se z zmago z 2:0 proti Wolfsburgu prebili v veliki finale nemškega pokala. Svoj 100. gol v rumeno-črnem dresu je dosegel Robert Lewandowski, ki se bo poleti preselil v Bayern.

Nogometaši Manchester Cityja zaslužijo največ med vsemi športniki

16.04.2014

Analiza raziskave, ki jo je opravila agencija Sporting Intelligence, razkriva, da so nogometaši Manchester Cityja najbolje plačani igralci, kar se tiče moštvenih športov. Povprečno bo namreč vsak igralec omenjenega kluba v tem letu zaslužil skoraj šest milijonov evrov.

Van Gaal v igri za Moyesov stolček?

12.04.2014

Nogometaši Manchester Uniteda bodo letošnjo sezono končali brez osvojene lovorike, menedžer David Moyes pa vsaj zaenkrat še uživa podporo vodilnih v klubu. Vsaj v medijih, čeprav naj bi bila resnica nekoliko drugačna.

Forum

V temi: Naj klub
amadea.k29.04.2011
V temi: Naj klub
DonLibe05.01.2011