Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Il Divo

26.09.2014

26. septembra 2014 se v Ljubljano vrača vokalna superskupina Il Divo, ki je slovenskim poslušalcem zagotovo ni treba posebej predstavljati, saj je pri nas nastopila že trikrat, vsakič pred polno dvorano.

Glasbeniki, ki so natančno napovedali svojo smrt

25.07.2014

Dejstvo je, da bomo vsi bomo nekoč umrli, velika večina pa nas (na srečo) ne ve, kdaj in na kakšen način. V članku omenjeni glasbeniki pa so to vedeli. Do najmanjše podrobnosti.

Slovenska rapsodija v Banja Luki

24.07.2014

Na sedmem festivalu Jelen Demofest, ki se je v prestolnici Republike srbske odvijal med 17. In 19. julijem sta se med najboljše tri uvrstili kar dve slovenski skupini, in sicer kamniška zasedba Hulahoop ter primorski Low Peak Charlie.

Z novim končno ujeta v javnosti

24.07.2014

Igralka Lea Michele se je že vrnila z romantičnih počitnic, ki jih je preživljala skupaj z novim partnerjem Matthew Paetz. Zaljubljenca se tokrat nista uspela izogniti paparacem v New Yorku, ki so ju ujeli v objektiv.

Challe Salle: Ona je kurva

24.07.2014

Raper Challe Salle je vedno direkten in brez dlake na jeziku. Tokrat je v malo drugačnem stilu izdal nov videospot z naslovom Ona je kurva, v katerem glavno vlogo odigra članica zasedbe Sestre, Marlenna.

VIDEO in FOTO: Edina aktivna raperka na slovenski glasbeni sceni posnela videospot v slogu Divjega zahoda

22.07.2014

Nushy predstavlja vizualno podobo njene pesmi z naslovom Wanna Be My Cowboy. V njem raperka igra Indijanko, ki pride v kavbojski lokal in se na osvajanja lokalnega šerifa precej burno odzove, nakar sledi presenetljiv razplet zgodbe ...

VIDEO: Vroča Severina postregla z izzivalnim videospotom

22.07.2014

Hrvaška glasbena diva Severina predstavlja novo skladbo z naslovom Uno momento, pri kateri je združila moči s skupino Ministarke. Z njihovo članico, pevko Edito Aradinović, se je več kot odlično ujela.

VIDEO in FOTO: Ula v prisotnosti svojega fanta osvajala drugega moškega

21.07.2014

Model, plesalka skupine SheDivaz in Playboyevo dekle Ula Šemole se je nedavno mudila v luksuzni vili v Zagrebu, katere vrednost je ocenjena na 2,5 milijona evrov. Kakšni so njeni vtisi in kaj je tam počela, pa si preberite v nadaljevanju.

Draži s fotografijo zgoraj brez

20.07.2014

Slovenska pevka Kataya si je privoščila nekaj dni dopusta pri naših sosedih na Hrvaškem. Čeprav je že večkrat dokazala, da je ponosna na svoje obline, je tokrat objavila fotografijo, na kateri pozira zgoraj brez.

Forum

Suskoo.x301.04.2010