Članki

Pearl Jam

22.06.2014

najava koncerta

Slash: 'Videospoti so nujno zlo!'

16.04.2014

Kitarist Slash meni, da so videospoti za glasbenike "nujno zlo", saj je priznal, da v snemanjih ni nikoli užival, tudi v časih Guns N' Roses pa jih je ponavadi snemal pod vplivom alkohola.

VIDEO: Prevarana Neda Ukraden

16.04.2014

Ena izmed največjih glasbenih div na Balkanu Neda Ukraden se predstavlja z novo skladbo, ki opisuje močna čustva prevarane ženske. Besedilo zanjo je napisala sama.

Gasilci za otroke: zaradi njih bodo šli lahko na morje

15.04.2014

Kranjski gasilci so že večkrat stopili skupaj za dober cilj. Dvakrat so se slikali za koledarje, zdaj pa so posneli poseben videospot. Tako zbirajo denar, da bi čim več otrok s posbnimi potrebami lahko šlo na počitnice.

VIDEO: Psihomodo pop v romantični grozljivki

15.04.2014

Hrvaška rock zasedba Psihomodo pop ponuja deseti album Čiribu Čiriba. Po skladbi in videospotu Donna zdaj predstavljajo novi videospot Bejbi, ki se vrti okoli para, ki se na smrt skrega in poseže po najhujših "ukrepih". Oglejte si ga!

Narodnjak.si - del spleta, kjer so doma polke in valčki

14.04.2014

V zadnjih letih narodno-zabavna glasba v Sloveniji doživlja razcvet, predvsem postaja vse bolj priljubljena med mladimi, ki so vse pogostejši obiskovalci veselic in koncertov, kjer domačih viž ne manjka. Od leta 2006 pa skupaj s priljubljenostjo polk in valčkov raste tudi prvi in vodilni spletni medij narodno-zabavne glasbe pri nas, Narodnjak.si.

VIDEO: Tudi tokrat je izbral lepotico

12.04.2014

Španski pevec Enrique Iglesias, ki je marca izdal že deseti studijski album z naslovom Sex and Love, predstavlja nov videospot za singel Bailando, v katerem ne manjka niti zapeljive temnolase lepotice.

VIDEO: S tem videospotom se bomo maja predstavili na Danskem

10.04.2014

Tinkara Kovač, zmagovalka letošnje Eme, predstavlja nov videospot za pesem Spet / Round and Round, s katero nas bo maja zastopala na festivalu Evrovizije na Danskem. Vam je všeč?

VIDEO: Pesem Cyndi Lauper je navdihnil gejevski porno strip

06.04.2014

60-letna pevka Cyndi Lauper, ki je ob nedavni 30-letnici izdala posebno in obogateno izdajo svojega prvenca, je razkrila, kje je našla navdih za pesem She Bop. "Vedno v pesmi rada vkomponiram resnično življenje," je povedala.

VIDEO: Gibonni predstavlja videospot za singel Mirakul

06.04.2014

Hrvaški zvezdnik Zlatan Stipišić - Gibonni predstavlja videospot za svoj tretji singel Mirakul iz aktualnega koncertnega albuma LIVE. V videu pa se mu pridruži tudi Maya Azucena, s katero sta na odru ustvarila prav posebno energijo.

Forum

Suskoo.x301.04.2010