Članki

Pearl Jam

22.06.2014

najava koncerta

VIDEO: Mačka ujela Čuka

24.04.2014

Pesem Mačka skupine Čuki je dobila tudi svojo vizualno podobo. Seveda se nam je ob tem porodilo vprašanje, katera je v resnici ta mačka, ki jo opevajo Čuki.

VIDEO: Na koncu je izbral Žano

23.04.2014

Pevka Žana se vrača v glasbene vode. Tokrat je združila moči z izjemnim glasbenikom in pianistom Urošom Perićem, s katerim je posnela skladbo Call me, za katero sta posnela tudi že v videospot.

Moški, za katerim norijo dekleta, praznuje rojstni dan

21.04.2014

Zelenooki Jencarlos Canela praznuje 26. rojstni dan. Mladeniču, ki je tik pred izdajo tretjega studijskega albuma Jen, gre tako v zasebnem kot poslovnem življenju vse kot po maslu.

Slash: 'Videospoti so nujno zlo!'

16.04.2014

Kitarist Slash meni, da so videospoti za glasbenike "nujno zlo", saj je priznal, da v snemanjih ni nikoli užival, tudi v časih Guns N' Roses pa jih je ponavadi snemal pod vplivom alkohola.

VIDEO: Prevarana Neda Ukraden

16.04.2014

Ena izmed največjih glasbenih div na Balkanu Neda Ukraden se predstavlja z novo skladbo, ki opisuje močna čustva prevarane ženske. Besedilo zanjo je napisala sama.

Gasilci za otroke: zaradi njih bodo šli lahko na morje

15.04.2014

Kranjski gasilci so že večkrat stopili skupaj za dober cilj. Dvakrat so se slikali za koledarje, zdaj pa so posneli poseben videospot. Tako zbirajo denar, da bi čim več otrok s posbnimi potrebami lahko šlo na počitnice.

VIDEO: Psihomodo pop v romantični grozljivki

15.04.2014

Hrvaška rock zasedba Psihomodo pop ponuja deseti album Čiribu Čiriba. Po skladbi in videospotu Donna zdaj predstavljajo novi videospot Bejbi, ki se vrti okoli para, ki se na smrt skrega in poseže po najhujših "ukrepih". Oglejte si ga!

Narodnjak.si - del spleta, kjer so doma polke in valčki

14.04.2014

V zadnjih letih narodno-zabavna glasba v Sloveniji doživlja razcvet, predvsem postaja vse bolj priljubljena med mladimi, ki so vse pogostejši obiskovalci veselic in koncertov, kjer domačih viž ne manjka. Od leta 2006 pa skupaj s priljubljenostjo polk in valčkov raste tudi prvi in vodilni spletni medij narodno-zabavne glasbe pri nas, Narodnjak.si.

VIDEO: Tudi tokrat je izbral lepotico

12.04.2014

Španski pevec Enrique Iglesias, ki je marca izdal že deseti studijski album z naslovom Sex and Love, predstavlja nov videospot za singel Bailando, v katerem ne manjka niti zapeljive temnolase lepotice.

Forum

Suskoo.x301.04.2010