Članki

VIDEO: Rade sporoča, da je napočil čas

28.11.2014

Po izjemnem uspehu singla velikega umetnika Radeta Šerbedžije Meni se dušo od tebe ne rastaje pevec, igralec in poet predstavlja nov single in videospot z naslovom Vrijeme je, draga, vrijeme je z istoimenskega albuma, ki je izšel pred kratkim.

Tekmovalci šova Znan obraz ima svoj glas znova skupaj

28.11.2014

Nekdanji tekmovalci šova Znan obraz ima svoj glas so posneli praznično pesem in videospot za pesem Najlepši je božični čas. Bili smo z njimi in ugotovili, da so še vedno zelo dobri prijatelji.

VIDEO: Čuki predstavili nov album

28.11.2014

Čuki, ki že skoraj tri desetletja polnijo dvorane, so znova dokazali, da imajo še vedno pristno najstniško energijo, zaradi katere so tudi priljubljeni med vsemi generacijami. Tokrat se predstavljajo z albumom Bam Bam Bam.

Manouche dokazali, da niso muha enodnevnica

27.11.2014

Skupina Manouche je izdala drugi album z naslovom Stisn se k men. Na njej je 11 novih skladb. O plošči in o tem, kako jim je uspelo Francoze navdušiti s pesmimi v slovenščini, smo se pogovarjali s pevcem, kitaristom in idejnim vodjo kolektiva Robijem Piklom.

VIDEO in FOTO: Verjamete, da je še nekaj let nazaj tehtal 135 kilogramov?

27.11.2014

Skladba Posle mene Armanija, Lidije Matić in DjMc Urkeja je dobila svojo vizualno podobo. Glavno vlogo v videospotu sta odigrala manekenka Tina Mastnak in nekdanji mister in model, v zadnjem času pa tudi uspešen poslovnež Vedran Stepančič, ki je v enem letu shujšal za 50 kilogramov ...

Severina objavila razgaljeno fotografijo

27.11.2014

Hrvaška pevka Severina se še kako dobro zaveda svojega lepo oblikovanega telesa, saj vsak trenutek, ko le lahko, izkoristi za poziranje pred fotografskim objektivom. Tokrat je objavila fotografijo, na kateri je ovita le v rjuho.

Slavna družinica že praznuje

26.11.2014

Družina ameriške pevke Beyonce se že pripravlja na božične praznike. Zvezdnica je to dokazala s fotografijo, na kateri njena hčerka Blue Ivy pozira pred bogato okrašenim drevescem.

Priznal, da se ni zaljubil na prvi pogled

26.11.2014

Priljubljeni pevec John Legend, ki je od lanske jeseni poročen z lepotico Chrissy Teigen, je priznal, da se v svojo ženo ni zaljubil na prvi pogled. Še več. O tem, da bi se z njo poročil, dolgo sploh ni razmišljal.

VIDEO: Beyonce z golo zadnjico za 50 odtenkov sive

26.11.2014

Pevka Beyonce, katere pesem Haunted je pospremila izid napovednika za težko pričakovan film 50 odtenkov sive, je zdaj izdala še videospot zanjo. Zvezdnica je v njem pokazala dobro mero seksapila ter razgalila svojo bujno zadnjico.

Videospot snemala v domu ostarelih

25.11.2014

Pevka Katarina mala, ki jo poznamo po zbadljivih besedilih in njeni drugačnosti, nas bo tudi tokrat presenetila. Za novo pesem je v preteklih dneh snemala videospot, ki je med drugim nastajal tudi v domu za ostarele.

Forum

Suskoo.x301.04.2010