Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

CELOVEČERNA ZABAVA MEGA ZVEZD

25.10.2014

MILE KITIĆ, SANDRA AFRIKA, JANA

VIDEO: 2CELLOS navdušila Iron Maiden

22.10.2014

Luka Šulić in Stjepan Hauser sta z novo pesmijo in videospotom njune najnovejše predelave The Trooper Overture, velike uspešnice The Trooper kultne skupine Iron Maiden, navdušila originalne izvajalce, ki so njuno mojstrovino delili tudi na družbenem omrežju.

VIDEO: Nuna zapela Madonnin hit Like A Virgin

21.10.2014

Nuna Cristina Scuccia, ki je pred nekaj meseci v finalu italijanske različice pevskega šova The Voice pometla s konkurenco, bo kmalu izdala svoj prvi album. Zanimivo je, da na njej ne bo manjkala priredba Madonine pesmi Like A Virgin, za katero je že posnela videospot. Preverite!

VIDEO: Zgodba o samozavestnem posamezniku, ki živi na svojem ego planetu

20.10.2014

Glasbenik Jernej Zoran je nedavno s pevcem Matevžem Šaleharjem – Hamom posnel svoj osmi singel z naslovom Moj svet, zdaj pa je še vizualno upodobil.

Kljub ločitvi ima nasmeh na obrazu

19.10.2014

Paula Patton je pred dnevi tudi uradno vložila zahtevek za ločitev od Robina Thickeja, a vse kaže, da je konec devetletnega zakona ni povsem dotolkel. Nasmejano zvezdnico so paparaci ujeli v New Yorku, v trenutku, ko je zapuščala svoj dom.

Sedem prijav domnevnega kršenja volilnega molka

18.10.2014

Pred drugim krogom lokalnih volitev je začel veljati volilni molk. Kot pred vsakimi volitvami, je domnevne kršitve molka mogoče prijaviti dežurni službi notranjega ministrstva. Za kršitelje so predvidene globe.

VIDEO: Aleksander Mežek uglasbil Prešernovo pesem

18.10.2014

Gorenjski kantavtor Aleksander Mežek je izdal novo skladbo z naslovom Kam, ki jo je napisal naš največji slovenski pesnik France Prešeren. Zanjo predstavlja tudi videospot, ki ga je režiral Marko Magister.

Severina novi videospot promovira z zapeljivim dekoltejem

17.10.2014

Hrvaška pevka Severina Vučković, ki se je že vrnila s potovanja po Franciji, je že zakopana v delo. Z oboževalci je delila fotografijo s snemanja novega videospota, s katero je razkrila svojo elegantno in zapeljivo podobo.

Enrique Iglesias priznal, da je samski

16.10.2014

39-letni španski pevec Enrique Iglesias, ki je trenutno na koncertni turneji Sex and Love, je novinarjem po koncertu v Los Angelesu priznal, da sta se z Ano Kurnikovo, s katero sta bila skupaj skoraj 13 let, razšla.

Forum

Suskoo.x301.04.2010