Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Il Divo

26.09.2014

26. septembra 2014 se v Ljubljano vrača vokalna superskupina Il Divo, ki je slovenskim poslušalcem zagotovo ni treba posebej predstavljati, saj je pri nas nastopila že trikrat, vsakič pred polno dvorano.

VIDEO: Hit poletja oziroma pesem, ki žanje uspehe

31.07.2014

Španskemu pevcu Enriqueju Iglesiasu je sekira padla v med. Potem ko je nedavno v Miamiju pometel s konkurenco na podelitvi nagrad Premios Juventud, njegova pesem Bailando kraljuje na glasbenih lestvicah po svetu in je tako postala pravi poletni hit.

VIDEO: V bikiniju predstavlja svoj novi videospot

30.07.2014

26-leta pevka in igralka Hilary Duff, ki se je v zadnjih letih posvečala predvsem družinskemu življenju, je spet zaplavala v pevske vode. Zvezdnica namreč predstavlja svoj novi videospot za pesem Chasing the Sun.

Severina razkrila, kaj (poleg kopalk) s sabo še vzame na plažo

27.07.2014

O priljubljenosti hrvaške zvezdnice Severine priča tudi dejstvo, da ji je uspelo, kljub ne najbolj obetavnemu vremenu, dodobra napolniti portoroško plažo. Mi smo z njo govorili tik pred odhodom na oder.

Glasbeniki, ki so natančno napovedali svojo smrt

25.07.2014

Dejstvo je, da bomo vsi bomo nekoč umrli, velika večina pa nas (na srečo) ne ve, kdaj in na kakšen način. V članku omenjeni glasbeniki pa so to vedeli. Do najmanjše podrobnosti.

Slovenska rapsodija v Banja Luki

24.07.2014

Na sedmem festivalu Jelen Demofest, ki se je v prestolnici Republike srbske odvijal med 17. In 19. julijem sta se med najboljše tri uvrstili kar dve slovenski skupini, in sicer kamniška zasedba Hulahoop ter primorski Low Peak Charlie.

Z novim končno ujeta v javnosti

24.07.2014

Igralka Lea Michele se je že vrnila z romantičnih počitnic, ki jih je preživljala skupaj z novim partnerjem Matthew Paetz. Zaljubljenca se tokrat nista uspela izogniti paparacem v New Yorku, ki so ju ujeli v objektiv.

Challe Salle: Ona je kurva

24.07.2014

Raper Challe Salle je vedno direkten in brez dlake na jeziku. Tokrat je v malo drugačnem stilu izdal nov videospot z naslovom Ona je kurva, v katerem glavno vlogo odigra članica zasedbe Sestre, Marlenna.

VIDEO in FOTO: Edina aktivna raperka na slovenski glasbeni sceni posnela videospot v slogu Divjega zahoda

22.07.2014

Nushy predstavlja vizualno podobo njene pesmi z naslovom Wanna Be My Cowboy. V njem raperka igra Indijanko, ki pride v kavbojski lokal in se na osvajanja lokalnega šerifa precej burno odzove, nakar sledi presenetljiv razplet zgodbe ...

Forum

Suskoo.x301.04.2010