Članki

Kot deklica živela v vrtincu alkoholizma, nasilja in lakote

18.12.2014

Zgodba, ob kateri zledeni kri v žilah. Zgodba, ob kateri obnemiš. Zgodba o zdaj 27-letni Samanti, ki pripoveduje, kakšno je bilo rano otroštvo v družini, v kateri sta vladala nasilje in alkohol. Selitev k rejnikom pa ji je rešilo življenje.

Kako se Zavec pripravlja na ameriški ring? Res je surovo meso in pije kri?

11.11.2014

Po lanskem porazu s Keithom Thurmanom ima naš najboljši boksar Dejan Zavec, evropski prvak v supervelterski kategoriji, spet pred očmi Ameriko. V teh dneh bo izvedel ime nasprotnika v zanj izjemno pomembnem dvoboju. Če zmaga, bo morda že naslednja tekma dvoboj za svetovnega prvaka.

VIDEO in FOTO: Zavec: 'Pišuka', še boljše od zadnjič, pa boljše ne gre

17.10.2014

Slovenski boksarski as Dejan Zavec je v mariborski dvorani Tabor s tehničnim nokavtom v sedmi rundi premagal madžarskega tekmeca Ferenca Hafnerja in osvojil šampionski pas za evropskega prvaka po različici WBO v supervelterski kategoriji (do 69,85 kg).

Zavec in Hafner povsem izenačena po tehtanju

16.10.2014

Slovenski boksar Dejan Zavec je na Ptuju uspešno opravil prvi preizkus pred petkovim obračunom proti Madžaru Ferencu Hafnerju. Tako Zavec kot tudi Hafner sta na "vago" spravila enako težo 69,8 kilograma.

VIDEO: Zavec in Hafner že prekrižala pesti

14.10.2014

Boksar Dejan Zavec je spoznal tekmeca, s katerim se bo v Mariboru pomeril za evropski naslov po verziji WBO, v lahki srednji kategoriji. Ferenc Hafner velja za izkušenega borca in bo pravi test za slovenskega boksarskega asa, ki ima v karieri deset zmag več od Madžara.

VIDEO: Zavec: Ameriški prostor me zanima kljub dvema porazoma

18.09.2014

Najboljši slovenski boksar Dejan Zavec se dobro leto od zadnjega dvoboja vrača v ring. Ptujčan se bo 17. oktobra v Mariboru za naslov evropskega prvaka po verziji WBO pomeril z Madžarom Ferencem Hafnerjem.

Dejan Zavec čaka na 37. profesionalni dvoboj

06.06.2014

Slovenski boksarski as Dejan Zavec že polnih sedem mesecev in pol ni stopil v ring. Ptujčan verjame, da bo znova kmalu stopil v ring, njegova želja je boj v ZDA.

Obožuje borilne športe

24.04.2014

Miss Universe Slovenije 2013 Sara Savnik je navdušena nad borilnimi športi. Izmed vseh borilnih veščin ji je najljubši prav boks in če se le da, spremlja in stiska pesti za našega Dejana Zavca.

VIDEO: Dejan Zavec po operaciji znova v ringu januarja

11.12.2013

Slovenski boksarski šampion Dejan Zavec, ki je pred tednom dni prestal operacijo desnega zapestja, računa, da se bo v ring vrnil konec marca oziroma na začetku aprila. Zdaj ga najprej čaka okrevanje, v ring se vrača januarja, nato pa sledijo priprave na nov dvoboj.

Večina žrtev nasilja v družini so ženske

25.11.2013

Na mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami nevladne organizacije opozarjajo, da je nasilje nad ženskami tudi v Sloveniji še vedno močno prisotno. Po podatkih policije se število obravnavanih kaznivih dejanj nasilja v družini v zadnjih letih pri nas zmanjšuje, večina žrtev pa so ženske.

Forum

V temi: Dejan Zavec
Štefka Košljar04.09.2011
V temi: Dejan Zavec
puma1116.02.2011