Članki

Nova stopnička v karieri domnevne Putinove ljubice

16.09.2014

Alina Kabajeva, nekoč izjemno uspešna gimnastičarka, nato pa ruska poslanka, ki naj bi ji pri hitrem kariernem vzponu pomagala intimna zveza s Putinom, je dobila novo delovno mesto. Postala je predsednica uprave skupine NMG, ki nadzira vladi naklonjene medije.

Vransko: Nekaj ur pred tragično nesrečo upravljalec ceste ocenil, da ni nevarnosti

16.09.2014

Nekaj ur pred tragično nesrečo na Vranskem, v kateri sta umrla 17-letna Lara in 20-letni Miha, oba sodelavca AMZS, si je most čez potok Bolska ogledal preglednik. Ocenil je, da nevarnosti ni, sporoča upravljalec ceste.

Tradicija kot navdih. Inovativnost kot vodilo.

16.09.2014

60 let spoštovanja, ohranjanja in plemenitenja tradicije čebelarjenja, najvišja kakovost, inovativnost, odgovornost in predanost potrošniku ter skrb za naravo.

Blatter dobil protikandidata

16.09.2014

Dolgoletni predsednik Mednarodne nogometne zveze Sepp Blatter bo imel naslednje leto na predsedniških volitvah vsaj enega protikandidata. Nekdanji član izvršnega odbora Fife Jerome Champagne je namreč potrdil, da se bo maja na volilnem kongresu podal v boj za predsedniški stolček.

Maja Martina Merljak: Moj prvi je bil Crni

16.09.2014

Igralka Maja Martina Merljak nima težav z izražanjem čustev tako na odru kot v zasebnem življenju. O njeni vročekrvnosti so se lahko na lastna ušesa prepričali tudi njeni sopotniki pa tudi soudeleženci v prometu ...

Schweinsteiger prekinil z Ano Ivanović in se vrnil k nekdanjemu dekletu

15.09.2014

Kapitan nemške nogometne reprezentance Bastian Schweinsteiger je imel nedavno dve operaciji gležnja in trenutno počiva, tabloidi pa so se razpisali o tem, da je pustil dolgoletno dekle in začel hoditi s tenisačico Ano Ivanović. A si je sedaj premislil.

Tudi pri ligi ABA so se spomnili na Srbe: Lahko so primer drugim v regiji!

15.09.2014

Vodstvo košarkarske lige ABA ni pozabilo na zadnji uspeh srbske košarkarske reprezentance. Iz Ljubljane je namreč prišla čestitka namenjena Srbski košarkarski zvezi in izbrancem Saše Đorđevića, ki so si izkušnje nabirali tudi v regionalni konkurenci.

Maribor bo zaradi lige prvakov bogatejši za najmanj devet milijonov evrov

15.09.2014

Kot vsako sezono se bo tudi v tej klubom igranje v nogometni ligi prvakov tudi finančno izplačalo. Vseh 32 udeležencev skupinskega dela bo takoj bogatejših za 8,6 milijona evrov nagrade, kolikor jih Evropska nogometna zveza Uefa dodeli vsem klubom v ligi. A to je šele začetek.

Nekdanji Jenniferin mož spregovoril o razlogih za ločitev

15.09.2014

Plesalec in koreograf Cris Judd, ki je bil z igralko in pevko Jennifer Lopez poročen dve leti, je razkril, kaj je botrovalo njunemu razhodu. Za Jennifer je dejal, da je videti fantastično in da vsak, ki trdi drugače, laže.

Na AMZS žalujejo: Lara in Miha sta bila srce naše ekipe

15.09.2014

Na AMZS so tiskovno konferenco ob žalnih knjigah, namenjenih 17-letni Lari in njenemu 30-letnemu bratrancu Mihi — inštruktorju varne vožnje, pričeli z minuto tišine. "Bila sta srce naše ekipe," je dejal generalni sekretar AMZS Robert Štaba.

Forum