Članki

Sta se Adriana Lima in Marko Jarić razšla?

22.04.2014

Brazilska manekenka Adriana Lima in srbski košarkar Marko Jarić sta sprožila govorice, da v njunem raju ni vse v najlepšem redu. Zakonca si na namreč na družbenem omrežju Twitter ne sledita več.

Samozavestni Janković pred kongresom PS: Tenis igram zato, da zmagam

22.04.2014

PS je volitve dobila zaradi jasnega programa in "brez zamere, ampak na čelu z mano", pravi Zoran Janković. Na vprašanje, ali na kongresu PS pričakuje zmago, pa odgovarja: "Tenis igram zato, da zmagam."

Začenja se sodni postopek proti Ecclestonu

22.04.2014

V Münchnu se bo v četrtek začel odmeven sodni postopek proti Bernieju Ecclestonu, ki obvladuje svet formule 1. Nemško državno tožilstvo 83-letnega angleškega poslovnega magnata obtožuje podkupovanja člana uprave bavarske deželne banke.

Dekle iz sporne Facebookove skupine se počuti grozljivo

22.04.2014

Krivec za skupino, ki na Facebooku razburja s fotografijami precej slečenih mladih deklet, naj bi bil hrvaški mladoletnik. Ta očitno večino fotografij sploh ni ukradel, ampak so jih dekleta poslala kar sama. Eno izmed deklet, pa pravi, da se počuti grozljivo.

Ni še uradno ločen pa že ima novo

22.04.2014

Hollywoodski igralec Richard Gere, ki ga večina žensk občuduje že od filma Čedno dekle, je spet zaljubljen. Zvezdniku, ki se je po enajstih letih zakona razšel z ženo Carey Lowell, je srce ogrela Padma Lakshmi.

Bratuškova na lov za britanskimi vlagatelji

22.04.2014

Premierka Alenka Bratušek bo odpotovala v London, kjer se bo med drugim srečala z britanskim kolegom in potencialnimi britanskimi vlagatelji. Gospodarsko sodelovanje med Slovenijo in Veliko Britanijo je sicer relativno skromno.

FOTO: Nad vzhodom Ukrajine streljali na izvidniško letalo

22.04.2014

ZDA so pokazale fotografije, ki naj bi povezovale skrajneže na vzhodu Ukrajine z ruskimi posebnimi enotami. Rusija svojo vpletenost v nemire v Ukrajini zanika. Sicer pa so nad mestom Slavjansk na vzhodu streljali na ukrajinsko letalo in ga zadeli.

8 stvari, zaradi katerih vas moški ne jemljejo resno

22.04.2014

Ženske imajo včasih občutek, da jih partnerji ne jemljejo resno. Nič slabega ni v tem, da si včasih zaželite ljubezensko razmerje za eno noč. Ampak včasih predstavnice ne iščejo le zabave, ampak resno zvezo. Poglejte si osem stvari, zaradi katerih vas moški ne jemljejo resno.

FOTO: Aprilsko vreme ni ustavilo motoristov na poti v Mirno Peč

21.04.2014

Na 16. tradicionalnem blagoslovu motoristov v Mirni Peči se je po ocenah prirediteljev iz Moto kluba Trebnje zbralo približno 4000 motoristov. Obisk je okrnil dež. Po podatkih organizatorjev se v državi motociklizem vse bolj krepi.

Moški, za katerim norijo dekleta, praznuje rojstni dan

21.04.2014

Zelenooki Jencarlos Canela praznuje 26. rojstni dan. Mladeniču, ki je tik pred izdajo tretjega studijskega albuma Jen, gre tako v zasebnem kot poslovnem življenju vse kot po maslu.

Forum