Članki

HANGARFEST

14.08.2014

Hangarfest se pripravlja na vzlet! Na prvo vožnjo vas v družbi Big Foot Mame, Siddharte, Petra Lovšina in No More Faith vabi nov glasbeni festival, ki se bo med poletne glasbene festivale prvič vpisal v četrtek, 14. avgusta 2014. Mesto odhoda: Lahovče!

Umrl je Julio Grondona

30.07.2014

V 83. letu življenja je v Buenos Airesu umrl Julio Grondona, ki je bil vse od leta 1979 predsednik Nogometne zveze Argentine.

Lionel Messi na počitnicah s svojo drago

30.07.2014

Argentinski nogometaš Lionel Messi se po porazu v finalu svetovnega nogometnega prvenstva v Braziliji, tolaži na dopustu s svojo drago Antonello Roccuzzo. Parček, ki mu družbo dela sinček Thiago, dopustuje ob italijanski obali.

Hladnokrven odziv Rusije na sankcije: Kaznovalni ukrepi vodijo v slepo ulico

30.07.2014

Kaznovalni ukrepi ne bodo privedli do rešitve krvave ukrajinske krize, ampak vodijo v slepo ulico, je v odzivu na gospodarske sankcije EU dejal ruski veleposlanik pri EU Vladimir Čižov. Rusko zunanje ministrstvo pa je ZDA zaradi novih sankcij posvarilo pred "jasnimi" posledicami.

Kazahstan si želi dirke po Franciji

30.07.2014

Vodstvo kazahstanske kolesarske ekipe Astana slavi zmago Vincenza Nibalija, ki je bil najboljši na dirki po Franciji, v prihodnji sezoni pa si želi celo organizacije ene izmed etap preizkušnje oz. start dirke.

FOTO: Neverjeten 'selfie' z brniškega letališča

30.07.2014

Predstavniki Arsa so na Twitterju objavili prav neverjeten ’selfie’ z brniškega letališča. Pred njihovo spletno kamero se je namreč z mišjo v kljunu bahala čudovita kanja.

Zmaji bodo naslov branili v Šenčurju

30.07.2014

Medtem, ko se slovenska košarkarska reprezentanca pripravlja na bližnje svetovno prvenstvo v Španiji, ljudje zadolženi za klubsko tekmovanje v Slovenji pripravljajo koledar tekmovanja. Zdaj je že jasno, da bo košarkarski superpokal v Šenčurju.

Felipao si še ni dobro oddahnil in že ima novo službo

30.07.2014

Nekdanji brazilski nogometni selektor Luis Felipe Scolari ima novo službo. Potem, ko je brazilska nogometna zveza prekinila sodelovanje z njim, se je preselil k velikanu brazilskega nogometa Gremiu.

Sabella se poslavlja

29.07.2014

Nogometni strateg Alejandro Sabella ni več selektor argentinske reprezentance. Njegovo odločitev so potrdili tudi odgovorni pri tamkajšnji zvezi, ki so že začeli z iskanjem njegovega naslednika.

Tovornjakar iz Kočevja izginil na poti v Italiji

29.07.2014

Ljubljanski policisti so bili pred tremi tedni obveščeni o vozniku tovornjaka iz Kočevja, ki je bil na poti v Italiji, od koder se ni več vrnil. Po neuradnih informacijah so njegov tovornjak našli zapuščen ob cesti, njegova kabina pa naj bi bila celo zažgana.

Forum