Članki

Herminator bo 'reševal' avstrijske nogometaše

02.09.2014

Legendarni avstrijski alpski smučar Hermann Maier ima novo službo. Nekdanji olimpijski prvak bo namreč v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu, kot motivator pomagal avstrijskim nogometašem.

VIDEO: Birsa: Pomembno je začeti dobro!

02.09.2014

Slovenska nogometna reprezentanca odšteva dneve do začetka kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu leta 2016. Novi član Chieva iz Verone Valter Birsa se zaveda, da je pomembno dobro začeti ciklus, potem pa bo vse lažje.

'Rusija grozi z jedrskimi napadi, mi se bomo spopadli z vsemi silami'

02.09.2014

Tako zatrjuje ukrajinski obrambni minister Heletej. Prepričan je, da je država pred vojno, kakršno Evropa še ni videla od konca druge svetovne vojne. Če bodo zahodni politiki prisilili Rusijo, da sprejme povračilne ukrepe, "jih čaka pekel", je slišati iz Moskve.

Ribič iz Tolminke potegnil truplo 21-letnice

02.09.2014

31-letni ribič iz Nemčije je iz Tolminke potegnil truplo mlajše ženske. Pričel je z oživljanjem, a je bilo žal prepozno. Policisti so ugotovili, da gre za 21-letno žensko z območja občine Tolmin. Na truplu niso odkrili sumljivih poškodb.

Ogrel se je za (mlajšo) kopijo svoje žene

01.09.2014

Nick Cannon, ki se je nedavno razšel z ženo Mariah Carey, naj bi se zaljubil v 23-letno manekenko Jasmine Sanders, ki pa naj bi bila ženina velika oboževalka.

Ukrajinska vojska pregnana z letališča v Lugansku, uporniki želijo status avtonomije

01.09.2014

Proruski uporniki so po celonočnih bojih z letališča v Lugansku pregnali ukrajinsko vojsko. Predstavniki upornikov predlagajo Kijevu, da prizna avtonomijo dveh proruskih pokrajin, britanski BBC pa poroča, da se na obeh straneh bojujejo tudi borci iz tujine. Prihajali naj bi tudi iz Slovenije.

Nipa slabi banki oddala ponudbo za ŠC Pohorje

01.09.2014

Nigradovo podjetje Nipa je slabi banki oddalo ponudbo za nakup Športnega centra Pohorje. Višina ponudbe ni znana, mariborski župan Fištravec pa pravi, da slaba banka, ki ima center v lasti, ni investirala še niti evra.

'Jasno je, da se september 1939 ne sme ponoviti'

01.09.2014

Mineva natanko 75 let od vdora Nemčije na Poljsko, s čimer se je začela druga svetovna vojna. Poljski premier je ob obletnici dejal, da zdaj ni čas za lepe besede in opozoril na dogajanje v Ukrajini.

Brigita je obraz bolezni, zaradi katere se ljudje polivajo z ledeno vodo

01.09.2014

Pred sedmimi leti je Brigita iz Murske Sobote začutila oslabelost kazalca leve roke in trzanje mišice na roki. Diagnoza je bila popoln šok: ALS. Sledili so jeza, občutek nemoči in kruto spoznanje, da je smrt neizbežna. Danes je že tretje leto popolnoma nepokretna, ne more govoriti, stik z okolico ji omogoča komunikator.

Ne samo moškim, tudi ženskam je pomemben dober seks

01.09.2014

Predvideva se, da je dober seks v zvezi pomemben predvsem močnejšemu spolu, a nova raziskava je pokazala, da je pestro spolno življenje enako pomembno tudi ženskam. Še več. Vsaka peta ženska je zaradi slabega seksa celo pripravljena odkorakati iz razmerja.

Forum