Članki

Xiu Xiu (ZDA) + Bekko (SLO)

04.11.2014

koncertna najava

Imamo nov parček?

30.10.2014

Ameriški mediji poročajo, da je ljubezenska iskrica preskočila med igralcema Tomom Cruisom in Lindsay Lohan. Parček so sicer povezovali že leta 2006, preden se je Tom do oltarja sprehodil s Katie Holmes.

Po skoraj desetletju zveze si pišeta ljubezenska pisma

30.10.2014

47-letna avstralska igralka Nicole Kidman in 47-letni avstralski glasbenik Keith Urban sta skupaj že skoraj deset let, a njuna ljubezen je neomajna. Negujeta jo tudi tako, da si vedno pišeta ljubezenska pisma.

Alexis štiri tekme ’na hladnem’

30.10.2014

Brazilski nogometaš Getafeja Alexis Ruano Delgado se bo zaradi rdečega kartona na prvenstvenem obračunu z Atletico Madridom ’hladil’ dodatne štiri dvoboje. V 56. minuti je prejel rdeči karton, potem, ko je udaril Maria Mandžukića.

FOTO: Ministrica: Ne druži nas le bolečina, ampak tudi ponos

30.10.2014

Na Žalah so se s polaganjem vencev in minuto molka spomnili padlih v osamosvojitveni vojni. "Žal so se sanje o suverenosti za nekatere prehitro končale," je ob tem povedala notranja ministrica Györkös Žnidarjeva.

Jennifer Aniston brez zaročnega prstana povzročila preplah

30.10.2014

Jennifer Aniston se je v javnosti pojavila brez zaročnega prstana, s čimer je v trenutku sprožila govorice, da v njeni zvezi z Justinom Therouxom škripa. Oglasil se je tudi igralkin predstavnik, ki je pojasnil, kaj je pravi razlog.

Med njima je vsega konec

30.10.2014

Igralka in ameriška voditeljica pogovornih oddaj Ricki Lake in njen mož Christian Evans se po dveh letih in pol zakona ločujeta. 46-letna zvezdnica je kot razlog za ločitev navedla nepremostljive razlike.

Je bila za njun razhod kriva Gwyneth Paltrow?

30.10.2014

Odkar sta Jennifer Lawrence in Chris Martin presenetila z novico, da sta se po komaj nekaj mesecih zveze razšla, se ugiba, kaj je v resnici botrovalo njunemu razhodu. Nekateri menijo, da je za vse skupaj kriva Gwyneth Paltrow.

Ne želi se več poročiti

29.10.2014

Ameriški igralec Jim Carrey se je v preteklosti že dvakrat sprehodil do oltarja. Zdaj trdi, da ima tega dovolj in se nikoli več ne namerava poročiti. Pa se bo tega držal tudi, če sreča žensko svojih sanj?

V evropskem zračnem prostoru prestregli več ruskih vojaških letal

29.10.2014

Letala držav članic zveze Nato so v zadnjih dveh dneh v evropskem zračnem prostoru prestregla več ruskih vojaških letal, ki niso predložila načrta poti, niso vzpostavila nikakršnega stika s civilnimi letalskimi oblastmi in nasploh niso komunicirala, kar predstavlja morebitno tveganje za civilne lete.

Forum