Članki

FOTO: Jeseniške legende še drugič boljše od ljubljanskih

15.04.2014

Jeseniški hokejski veterani so bili po zmagi v Ljubljani, od svojih večnih tekmecev boljši tudi na obračunu v Podmežaki. Na povratni dobrodelni tekmi legend Jesenic in Olimpije so bili tokrat domačini boljši s 7:1.

Nimajo več s čim pomagati

15.04.2014

Zveza prijateljev mladine nima več hrane za čedalje več ljudi, ki si je sami ne zmorejo kupiti. Police v skladišču so že skoraj prazne, donatorjev pa skorajda ni, zato resno razmišljajo, da bi z razdeljevanjem hrane celo prenehali.

Življenje v Liverpoolu obstalo ob 25-obletnici tragedije na stadionu Hillsborough

15.04.2014

Ob 15.06 je življenje v Liverpoolu znova zastalo. Zvonovi so zazvonili 96-krat, s tem pa so se spomnili na tragedijo na stadionu Hillsborough, ko je 15. aprila 1989 v Sheffieldu na polfinalni nogometni tekmi pokala FA življenje izgubilo 96 navijačev Liverpoola.

Pritožba Red Bulla neuspešna

15.04.2014

Moštvo formule 1 Red Bull je bilo neuspešno s pritožbo zaradi razpleta uvodne dirke svetovnega prvenstva 2014 v Avstraliji. Krovna avtomobilistična zveza (Fia) je danes zavrnila zahtevo ekipe, da njenemu dirkaču Danielu Ricciardu vrnejo drugo mesto.

City in PSG v preiskavi UEFA

15.04.2014

Bogata nogometna kluba, angleški Manchester City in francoski PSG, sta se znašla pod drobnogledom Evropske nogometne zveze (Uefa), saj naj bi kršila pravila finančnega fair playa.

Si športnik? Te zanima znanost? Imaš umetniško žilico? Mladi up, prijavi se!

15.04.2014

Razpis Zavarovalnice Triglav za Sklad Mladi upi je zaživel. Letos je razpis razširjen, saj k sodelovanju vabijo mlade upe s področja športa, umetnosti in znanosti. Mladi upi bodo letos del zvezdniškega šova Znan obraz ima svoj glas na POP TV, saj gre glavna nagrada šova v omenjeni sklad.

'Bolje je imeti več ljubimcev, kot pa poskušati vztrajati z enim moškim'

15.04.2014

Ameriška igralka Cameron Diaz meni, da je skorajda nemogoče, da bi pari ostali poročeni vse življenje. Sama še nikoli ni bila, zato pa je posteljo delila že s številnimi zvezdniki, med drugim z Mattom Dillonom, Jaredom Letom in Justinom Timberlakeom.

Robin o svoji zvezi s 14 let mlajšim moškim: Družba ima dvojne standarde

15.04.2014

Ameriška igralka Robin Wright je odkrito spregovorila o razmerju s svojim zaročencem, igralcem Benom Fosterjem, ki ga je spoznala med snemanjem filma Rampart.

VIDEO: Legende slovenskega hokeja v Podmežakli za dober namen

15.04.2014

V jeseniški dvorani Podmežakla se bodo na povratni dobrodelni tekmi srečali nekdanji hokejisti Jesenic in Olimpije. Legende slovenskega hokeja so se že predstavile v Tivoliju v marcu, sedaj jih čaka povratni obračun na Jesenicah. Zbrana sredstva bodo šla v humanitarne namene.

Selena odpustila svoje starše

15.04.2014

Ameriška pevka in igralka Selena Gomez se je odločila za drastično potezo. Mami in očimu, ki sta bila tudi njena menedžerja, se je namreč zahvalila za sodelovanje, saj si želi poiskati bolj profesionalnega zastopnika. To sta starša izvedela iz medijev.

Forum