Članki

Ćurčić novi selektor srbske nogometne reprezentance

25.11.2014

Izvršni odbor srbske nogometne zveze je v Stari Pazovi imenoval Radovana Ćurčića za novega selektorja članske izbrane vrste. Domači trener je zamenjal Nizozemca Dicka Advocaata, ki je odstopil po zadnjem porazu v kvalifikacijah za EP 2016.

Za službo selektorja BiH kar 13 kandidatov, tudi Štimac in Matthäus

25.11.2014

Po odhodu Safeta Sušića vlada veliko zanimanje za zapolnitev selektorskega mesta članske nogometne reprezentance Bosne in Hercegovine. Nacionalna zveza je prejela 13 prijav za selektorsko službo, med njimi je precej poznanih trenerskih imen.

Praznični december v hotelu Kempinski Palace Portorož

25.11.2014

V hotelu Kempinski Palace Portorož bo cel mesec december zaznamovan s praznovanjem, ki se ga boste še dolgo spominjali.

VIDEO: Čeferin: Uspeh Maribora je čudež

25.11.2014

Predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin, ki je osredotočen na dogajanje v povezavi s člansko nogometno reprezentanco, pa občuduje tudi delo in uspehe Maribora na evropski sceni. Ob tem poudarja, da odnosi med NZS in državnimi prvaki še nikdar niso bili boljši.

Skakalci v Kuusamo z enakimi pogodbami kot v minuli sezoni

25.11.2014

Slovenski smučarski skakalci bodo mirnejših glav odpotovali v Kuusamo na novi preizkušnji svetovnega pokala. Pot na Finsko je bila po nekaterih namigovanjih celo vprašljiva, ker skakalci niso podpisali pogodb s SZS, a sta se strani dogovorili in podpisali enake pogodbe, kot so veljale za minulo sezono.

Poslanci za novo misijo v Afganistanu: Slovenija bo sodelovala z do 10 vojaki

25.11.2014

Odbora državnega zbora za obrambo in zunanjo politiko sta podprla namero slovenske vlade, da Slovenija sodeluje v novi misiji zveze Nato v Afganistanu. Misija Odločna podpora za razliko od sedanje misije sil Isaf ne bo bojna.

To je njenih pet otrok s tremi različnimi partnerji

24.11.2014

36-letna britanska zvezdnica Katie Price, ki ima s tremi različnimi moškimi kar pet otrok, je na družbenih omrežjih objavila prikupno družinsko fotografijo, na kateri pozira v družbi svojih potomcev.

Lepotička objavila golo fotografijo

24.11.2014

31-letna avstralska manekenka in mamica skoraj 5-letnega sinčka Flynna Miranda Kerr je svoje oboževalce na družbenih omrežjih razveselila z zapeljivo fotografijo v Evinem kostumu.

VIDEO: Škandal: privrženci Galatasaraya žvižgali med minuto molka v spomin umrlemu navijaču

24.11.2014

Odločitev krovne turške košarkarske zveze je bila, da se vse tekme prvenstva začnejo z minuto molka v spomin tragično umrlemu navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću, ki je bil ubit pred tekmo evrolige med turškim in srbskim klubom. Domači navijači so ves čas žvižgali in delali hrup.

Umrl legendarni hokejski trener Tihonov

24.11.2014

V 85. letu starosti je umrl legendarni ruski hokejski trener Viktor Tihonov, poročajo ruski mediji. Tihonov velja za simbol zlate dobe hokeja.

Forum