Članki

Xiu Xiu (ZDA) + Bekko (SLO)

04.11.2014

koncertna najava

Fištravec: Našli smo rešitev za sezono na Pohorju

22.10.2014

Mariborski župan je po srečanju s stečajnim upraviteljem ŠC Pohorje zagotovil, da so našli primerno rešitev za letošnjo smučarsko sezono. Do ponedeljka bodo pripravili pravni model, po katerem bodo vse tri žičniške koncesije prenesene na občinsko podjetje Pohorje šport in turizem.

Je slabše, če na koncerte zamujajo izvajalci ali občinstvo?

22.10.2014

V hrvaški izdaji glasbene revije Rolling Stone so se razpisali o dejstvu, da večkrat kot izvajalci pravzaprav zamujajo gledalci oz. obiskovalci koncertov. Poglejmo si nekaj dejstev, kako je z enim in drugim pri nas in kako pri naših severnih sosedih.

20 nasvetov za srečno zvezo

22.10.2014

Pogovor, realna pričakovanja, potrpljenje, dober seks. Ali to vodi v srečno zvezo? Nekateri so prepričani, da je najpomembnejša zvestoba. Preverite nasvete, ki lahko poskrbijo za srečno zvezo.

Kot bi imela nosečniški trebušček

21.10.2014

Ameriško zvezdnico Evo Longorio so paparaci ujeli v precej nerodnem trenutku. Ko je v Los Angelesu zapuščala eno od restavracij, se je njena bluza tako napihnila, da je bilo videti, kot da ima 39-letnica že precej zaobljen nosečniški trebušček.

Zvezdnica pristala v bolnišnici

21.10.2014

Ameriška igralka Tori Spelling, poznana po vlogi v priljubljeni seriji Beverly Hills 90210, ima v zadnjem času precej zdravstvenih težav. Njeno stanje se je celo tako zelo poslabšalo, da je pred dnevi obiskala bolnišnico.

Erjavec: Če nihče od upokojencev ne bo dobil regresa, so posledice povsem jasne

21.10.2014

Premier Cerar pravi, da bomo morali zmerno varčevati vsi. Pri tem se zastavlja vprašanje regresa upokojencem. Erjavec poudarja, da v stranki DeSUS ne bodo pristali na to, da v letu 2015 upokojenci sploh ne bi dobili regresa. Kompromisne rešitve pa ne zavračajo.

Neverjeten uspeh: Slovenci preplezali dolgo časa neosvojljivo smer v Himalaji

21.10.2014

Luka Lindič, Marko Prezelj in Aleš Česen so v Himalaji splezali novo smer v severni steni 6657 metrov visokega Hagshuja. Slovenski alpinisti so vzpon ocenili z ED (extreme difficile oziroma ekstremno zahtevno), kar je najvišja stopnja francoske šeststopenjske lestvice.

Suarez odšteva dneve do vrnitve in se spominja: Ko sem se opravičil, sem se počutil osvobojenega

21.10.2014

Luis Suarez je na SP v Braziliji ugriznil Italijana Giorgija Chiellinija Chiellinija, Mednarodna nogometna zveza pa ga je kaznovala s štirimi meseci prepovedi igranja. Urugvajec bo znova lahko igral ta konec tedna, ko se bo Barcelona v prvenstvu pomerila z madridskim Realom.

Tudi tokratno sejo MVK o komisarski kandidaturi Bratuškove zaznamovali proceduralni zapleti

21.10.2014

Člani mandatno-volilne komisije tudi tokrat niso opravili razprave o sumu korupcije pri kandidaturi Alenke Bratušek za evropsko komisarko. Seja je sicer potekala za zaprtimi vrati.

Forum