Članki

FOTO: AMA 2014: Skupina One Direction in Katy Perry zmagovalca večera

24.11.2014

V Los Angelesu so podelili ameriške glasbene nagrade (American Music Awards 2014), katerih gostitelj je bil Pitbull. Največ kipcev sta domov odnesli skupina One Direction in Katy Perry, za nepozabne nastope pa so med drugim poskrbele J.Lo, Iggy Azalea in Taylor Swift.

Policist ustrelil 12-letnika, ki je mahal z lažno pištolo

24.11.2014

V ameriškem Clevelandu je policija ubila 12-letnega dečka, ki je na igrišču mahal z lažno pištolo. Policija se je odzvala na klic v sili, ko je moški kar dvakrat ponovil, da najverjetneje gre za umetno pištolo.

Pozirala je zgoraj brez

24.11.2014

Zvezdnica Padma Lakshmi, ki je nazadnje grela posteljo igralca Richarda Gera, je s svojimi oboževalci na družbenem omrežju delila fotografijo, na kateri pozira zgoraj brez. Preverite, ob kateri priložnosti je fotografija nastala.

Njuna zveza postaja resna. Razmišljata o skupnih počitnicah

23.11.2014

Vse kaže, da ameriška pevka Miley Cyrus in Patrick Schwarzenegger, sin slavnega igralca Arnolda, mislita resno. V zadnjem času ves čas tičita skupaj, načrtujeta pa že tudi prvi romantični pobeg na lepše.

Zore: Samo evangeljsko delovanje vseh nas bo obnovilo zaupanje v našo Cerkev

23.11.2014

Ljubljanski nadškof Stane Zore si bo prizadeval za zagotavljanje verske svobode. Pri tem ne želi nič več in nič manj pravic, kot jih imajo kristjani drugih evropskih držav, je dejal. Želi si tudi, da bi bil verouk priznan kot izbirna vsebina.

Hamilton zmagovalec Abu Dabija in svetovni prvak formule 1

23.11.2014

Britanec Lewis Hamilton je svetovni prvak formule 1 za sezono 2014. Naslov je potrdil z zmago na zadnji letošnji dirki v Abu Dabiju. Edini tekmec v boju za skupno prvo mesto, njegov moštveni sotekmovalec pri Mercedesu Nemec Nico Rosberg je po številnih tehničnih težavah ostal brez točk.

Švedi razpisali natečaj za imenovanje ženske masturbacije

23.11.2014

Ker na Švedskem nimajo uradne besede za žensko masturbacijo, je tamkajšnje združenje za spolno vzgojo razpisala natečaj, da bi s skupnimi močmi našli pravo besedo. Zaenkrat vodijo predlogi "klittra", "pulla" in "selfa".

Hustonova razkrila, da je pretepla nezvestega Nicholsona

23.11.2014

Anjelica Huston je v svoji knjižni biografiji Watch Me priznala, da je pošteno prebunkala partnerja Jacka Nicholsona, ko je izvedela za eno od njegovih številnih afer z drugimi ženskami. V knjigi pa razkrije še marsikaj drugega.

Ima Kelly Brook že novega?

23.11.2014

Če je kdo mislil, da se bujna britanska starleta Kelly Brook po razhodu z mišičnjakom Davidom Macintoshem prepušča malodušju, se je zmotil. Lepotico namreč že videvajo v družbi postavnega manekena. Je to njen novi ljubezenski plamen?

Pazljivo v gorah! Razmere so zelo zahtevne

23.11.2014

Zaradi daljšega obdobja deževnega vremena so poti razmočene, v visokogorju pa je zapadlo tudi že kar nekaj snega. Obiskovalcem gora tako na PZS svetujejo, naj svoj korak usmerjajo premišljeno.

Forum