Članki

Pokazala nosečniški trebušček

23.04.2014

34-letna Stacy Keibler, ki je nekoč grela posteljo Georgea Clooneyja, je prvič, odkar je potrdila, da pričakuje otroka, stopila pred fotografske objektive in v črni obleki na ogled postavila že nekoliko zaobljen nosečniški trebušček.

LeMond: Armstrong bi moral za zapahe!

23.04.2014

Nekdanji ameriški kolesarski as Greg LeMond meni, da bi morali grešnika Lancea Armstronga, zaradi uživanja prepovedanih poživil, poslati za zapahe. Ne le zaradi dopinga, ampak predvsem zaradi njegove nedotakljivosti.

Preobrat: Barca (začasno) lahko deluje na poletni nogometni tržnici!

23.04.2014

Potem ko je Mednarodna nogometna zveza nedavno kaznovala katalonski nogometni klub Barcelono s prepovedjo sodelovanja v dveh prestopnih rokih zaradi kršitev pri prestopih mladoletnih igralcev, bodo pri blaugrani začasno vendarle lahko iskali okrepitve.

Večina Slovencev je v službi pod stresom. Se mu znate upreti?

23.04.2014

Slovenci smo na delovnem mestu izpostavljeni poniževanju in grožnjam, psihičnemu nasilju pa so bolj izpostavljene ženske. Ministrstvo napoveduje novo kampanjo za zdravo delovno okolje, mi pa ponujamo nasvete, kako se upreti stresu.

Sta se Adriana Lima in Marko Jarić razšla?

22.04.2014

Brazilska manekenka Adriana Lima in srbski košarkar Marko Jarić sta sprožila govorice, da v njunem raju ni vse v najlepšem redu. Zakonca si na namreč na družbenem omrežju Twitter ne sledita več.

Samozavestni Janković pred kongresom PS: Tenis igram zato, da zmagam

22.04.2014

PS je volitve dobila zaradi jasnega programa in "brez zamere, ampak na čelu z mano", pravi Zoran Janković. Na vprašanje, ali na kongresu PS pričakuje zmago, pa odgovarja: "Tenis igram zato, da zmagam."

Začenja se sodni postopek proti Ecclestonu

22.04.2014

V Münchnu se bo v četrtek začel odmeven sodni postopek proti Bernieju Ecclestonu, ki obvladuje svet formule 1. Nemško državno tožilstvo 83-letnega angleškega poslovnega magnata obtožuje podkupovanja člana uprave bavarske deželne banke.

Dekle iz sporne Facebookove skupine se počuti grozljivo

22.04.2014

Krivec za skupino, ki na Facebooku razburja s fotografijami precej slečenih mladih deklet, naj bi bil hrvaški mladoletnik. Ta očitno večino fotografij sploh ni ukradel, ampak so jih dekleta poslala kar sama. Eno izmed deklet, pa pravi, da se počuti grozljivo.

Ni še uradno ločen pa že ima novo

22.04.2014

Hollywoodski igralec Richard Gere, ki ga večina žensk občuduje že od filma Čedno dekle, je spet zaljubljen. Zvezdniku, ki se je po enajstih letih zakona razšel z ženo Carey Lowell, je srce ogrela Padma Lakshmi.

Bratuškova na lov za britanskimi vlagatelji

22.04.2014

Premierka Alenka Bratušek bo odpotovala v London, kjer se bo med drugim srečala z britanskim kolegom in potencialnimi britanskimi vlagatelji. Gospodarsko sodelovanje med Slovenijo in Veliko Britanijo je sicer relativno skromno.

Forum