'Leto 2012 je bilo leto krize na vseh področjih, nasploh za celotno človeštvo in sam slovenski narod. Hitro ga bom pozabil'

Konec leta bo za skupino Bohem deloven, saj se fantje in dekle mudijo v studiu, kjer snemajo novo ploščo, zadnji dnevi v letu pa so rezervirani za koncertni oder. Bohemovci leto 2013 že nestrpno pričakujejo, saj so prepričani, da bo to njihovo leto.

Skupina Bohem - 4

Matic si na osebnem področju za leto 2013 želi predvsem, da bi ohranil ravnovesje med družino in glasbo, ter bil malo manjkrat prehlajen kot v letu 2012. (Foto: Izvajalec)

Skupina Bohem se je na slovenski glasbeni zemljevid vrnila s skladbo Nihče iz vesolja, s katero znova dokazujejo, da so eden izmed najbolj priljubljenih bandov pri nas.

Konec leta bo za skupino deloven, saj se fantje in dekle mudijo v studiu, kjer snemajo novo ploščo. Prav tako pa so zadnji dnevi v letu rezervirani za koncertni oder. Bohem so že v pričakovanju leta 2013, ki bo zagotovo njihovo leto. "V novem letu si želim, da bi naposled le izdali našo tretjo ploščo, in sicer v mesecu marcu. Želim si še več koncertov, kjer bomo publiki lahko predstavljali naš novi material. Na osebnem področju pa si želim predvsem, da bi ohranil ravnovesje med družino in glasbo, ter bil malo manjkrat prehlajen kot v letu 2012," nam je zaupal frontman skupine Bohem Matic Jere. Za leto 2012 pravi, da je bilo to leto krize na vseh področjih, nasploh za celotno človeštvo in sam slovenski narod. "Hitro ga bom pozabil," še dodaja.

Za skupino Bohem, ki jo sestavljajo Matic Jere (vokal), Damir Pavlič (bobni), Manca Pinterič (klaviature), Dejvi Kotar (bas) in Simon Šubic (kitara), je bilo leto 2012 simpatično valovito leto, ki sicer ni ponudilo nekih presežkov, je pa bilo to leto, iz katerega so se veliko naučili in iz katerega bodo lahko v 2013 črpali nov navdih.

"Leto, ki se poslavlja, smo skoraj v celoti uporabili za snemanje nove plošče, ki bo luč sveta zagledala v 2013. Prav v teh dneh smo kot darilo sebi in našim fanom, ki so pridno čakali na naš naslednji korak, v eter poslali novo pesem Nihče iz vesolja, na katero smo izredno ponosni in mislimo, da bo velik koncertni biser. Ker je 13 za večino v bandu srečna številka, mislimo da bo 2013 naše leto, leto Bohemov in nestrpno čakamo, da se naše zgodbe zlijejo z idejo in željo po boljšem in lepšem. Vse najboljše pa seveda želimo tudi svojim bližnjim in vsem dobro mislečim in poštenim," še dodaja Dejvi.

Skupina Bohem - 5

Za skupino Bohem je bilo leto 2012 simpatično valovito leto, ki sicer ni ponudilo nekih presežkov, je pa bilo to leto, iz katerega so se veliko naučili in iz katerega bodo lahko v 2013 črpali nov navdih. (Foto: Izvajalec)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
 
gizadlinka 30.12.2012 20:27:55
jaz krize posebej ne čutim in ko vidim koliko ljudje vozijo vsak dan domov iz trgovin, posebej sedaj med prazniki vidim da je veliko jamranja za prazen nič. Najbolj me pa razjezi to jamranje in vpitje o lačnih otrocih. Ko sem jaz hodila v šolo v SOCIALIZMU, smo bili zares vsi lačni v šoli (ampak o tem se pač ni smelo govort), saj smo bili ves dan ob kosu kruha in mogoče kaj gor namazanega in skodelici čaja. Šele ko smo prišli domov smo se lahko najedli, večinoma zelenjave. Če bi danes ovrednotili to malico v šoli zagotovo ni stala več kot 50 centov. Pa ni nihče vpil in jamral, še najmanj pa starši saj bi jim otroke zagotovo vzeli in jih dali v rejo, če bi jamrali, da jim nimajo kaj dati jeesti. Jaz si grem kupit malico med službo in dam 1 eur v trgovini za sendvič in se ga dobro najem, pa nimam nobene subvencije. Zato se mi to zavajanje nevemkoga o neki lakoti otrok zdi velika laž in nesramnost. Zato prosim vlado ali pristojne ljudi da te lažnivce, ki nas posiljujejo s svojimi lažmi , zaposli s čim bolj koristnim delom.
jezni_jezek 31.12.2012 09:21:36
kriza je za tiste ko nimajo služb in imajo po 3,5 otrok ...
Več komentarjev