MacFarlane oskarjev ne bo več vodil

Voditelj 85. podelitve oskarjev Seth MacFarlane je zaradi kritik, da je bil njegov nastop dolgočasen in žaljiv, izjavil, da prireditve nikakor ne bi več vodil. Kritike so zmotile predvsem šale na račun oprsij igralk in Judov v Hollywoodu.

Seth MacFarlane

Seth MacFarlane (Foto: Reuters)

Po presoji kritikov je bil MacFarlanov uvodni nagovor predolg, poleg tega jim ni bila všeč pesem We Saw Your Boobs, v kateri je voditelj naštel vse igralke, ki so se v filmih pojavile zgoraj brez.

Na Twitterju je MacFarlane na vprašanje, ali bi znova vodil prireditev, zapisal: "Ni govora. Je bilo pa zelo zabavno."

Poleg tega je že v pogovoru pred podelitvijo oskarjev dejal, da ne verjame, da bi se znova preizkusil v vlogi voditelja, tudi če bi bila prireditev odlična. "Preprosto imam preveč na krožniku. Vloge voditelja sem vesel, navdušen pa bom, ko bo to enkrat za mano. Seveda, če pridem ven v enem kosu. Vendar pa resno verjamem, da bom to storil le enkrat," je napovedal.

Oskarji 2013

Prireditve nikakor ne bi več vodil. (Foto: Reuters)

Izbiro Setha MacFarlana so poznavalci ocenili kot poskus filmske akademije, da bi k spremljanju prireditve pritegnila mlajše občinstvo. Po rezultatih podjetja Nielsen je organizatorjem to uspelo, saj je bila gledanost v primerjavi z lanskimi oskarji višja za 11 odstotkov in je dosegla nekaj več kot 40 milijonov gledalcev.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
Shadow666 08.03.2013 11:46:56
haha meni pa je bla najbolšo vodenje-prireditev !...neki kritiki..to so itak sami stari o s.l i ko hodijo vsako nedeljo k maši in jih prizadene vsaka p i z d a! MacFarlan je car !
Več komentarjev