Mariborska vstaja: Werner ponosen na Slovence, zgrožen nad policisti

Mariborske vstaje proti županu Francu Kanglerju, ki se je sprevrgla v nasilne proteste, se je udeležil tudi pevec Werner, ki je na Facebooku zapisal, da je ponosen na Slovence in da je policija po njegovem mnenju prekoračila svoja pooblastila.

Werner - Mariborska vstaja, protesti

Werner se je udeležil protestov v Mariboru zoper župana Kanglerja. (Foto: Facebook)

Priljubljeni pevec Werner se je odločil, da se bo kljub prehladu udeležil protesta zoper mariborskega župana Franca Kanglerja. Kot je zapisal na Facebooku, je svojo bolno hčerkico pustil doma v varnih rokah svoje mamice, sam pa se je odpravil med množico ljudi. Werner je na Facebooku objavil tudi fotografije z dogajanja in zraven napisal naslednje.

Wernerjev koncert v Mariboru - 10

Werner (Foto: Arhiv izvajalca)

"Ravnokar prišel iz revolucionarnega Maribora! Mariborčani VSAKA VAM ČAST!! Ko sem stopil na trg, sem bil samo ena majhna kapljica v morju enakomislečih, počutil sem se pa kot nikoli do zdaj, prvič sem bil neskončno ponosen na Slovence. Tam niso bili levi ali desni, tam so bili ljudje, ki želijo spremembe in lopove za zapahi, tam je nocoj bilo MARIBORSKO SRCE! Prvi, ampak zelo veliki korak je narejen! Vse, kar so nakradli, naj vrnejo, ne samo Kangler, čiščenje po vsej Sloveniji!! Denarja bo čez noč več kot dovolj in recesija zgodovina!" so se glasile njegove besede.

"Pa še to – videl sem na svoje oči, kako je šla policija nad ljudi s solzivcem, čeprav niso nič naredili – samo stali in gledali! Halo, saj smo na istem bregu – vsi si želimo bolje živeti, vsi imamo otroke, ki jih čaka kakšna prihodnost?? Še dva meseca nazaj so stavkali in se pritoževali, danes pa so mirno s konji, psi, solzivcem šli nad ljudi! Pa ne podpiram vandalizma, nasilja – NIKAKOR NE!!!!" je še za konec napisal na Facebooku, kjer je med drugim dejal, da je bil tudi sam žrtev solzivca. Pod njegovo objavo je bilo zapisanih veliko komentarjev, ki se strinjajo s pevčevimi besedami.

Werner - Mariborska vstaja, protesti

Pevec je svoje mnenje jasno in glasno zapisal na Facebooku.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 59
 
milk inc 28.11.2012 06:19:03
Treba je vedet, da so posamezniki, ki so napadli policiste, pred njimi zbežali, se čez nekaj časa posedli na tla in se delali, kot da nič ne vejo, se niso hoteli odstraniti, vse skupaj se je zrežirano posnelo.... eno je, da so protesti zoper Kanglerja, drugo, da je policija opravljala svoje delo, tretje, da se sedaj išče krivdo v ukrepanju policije... vsi so bili opozorjeni da se umaknejo...če že druga ne, da so se distancirali od tistih ki so metali predmete v policiste.....

Skratka, spoštovani WERNER, vsekakor je bolj dobrodošlo, da se raje izkažeš na odru, ne na tak primitiven način iskati pozornosti ...
Več komentarjev