Marquez navdušil tudi Hamiltona: Kot novinec ima opraviti z 'velikimi fanti'

Nekdanjega svetovnega prvaka formule 1 Lewisa Hamiltona je na motociklistični preizkušnji razreda motoGP za Veliko nagrado Francije navdušil Marc Marquez. Španec prestaja podobno zahtevno uvajanje, kot ga je ob prihodu v F1 Britanec.

Motociklistična karavana serije motoGP je po nedeljski dirki za Veliko nagrado Francije z mislimi povsem osredotočena na naslednjo evropsko preizkušnjo, dirko za Veliko nagrado Italije, na kateri bo vse v znamenju Valentina Rossija. Navijači pričakujejo vrhunski dosežek dirkaškega doktorja, a tudi njemu lahko kot nekaterim drugim asom načrte prekriža mladi Španec Marc Marquez (Honda).

Marc Marquez

Marc Marquez (Foto: Reuters)

Nad njim je bil navdušen tudi dirkač formule 1 Lewis Hamilton. "Zavedati se je treba, da je to tudi zanj neke vrste vožnja na vlaku smrti. Kot novinec ima opraviti z 'velikimi fanti' in nekaj podobnega sem izkusil tudi sam. To je neverjetno zahtevno. Enostavno ne smeš kloniti pod pritiskom, ampak moraš uživati v vsakem trenutku,“ je strnil občutke iz Le Mansa Hamilton, ki je videl še drugo zaporedno zmago Marquezovega moštvenega kolega Danija Pedrose.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 19
 
spidi gonzales 23.05.2013 15:55:31
ma ja dej nehi no,ti lewis nisi pou tolk talentiran kot markez. markez je novi bodoči doktor
Več komentarjev